Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dim74 είπε:σπυρο πες και καμια φορα σε κανεναν να διαβασει τιποτα απο οσα λεμε τοσους μηνες εδω μεσα...δεν κανει κακο...με το μου μπαινει ο καθενας εδω μεσα ζητα θεραπεια λες και ειναι εδω ιατρικο κεντρο...ο καθενας την θεραπεια θα την βγαλει για τον εαυτο του ο ιδιος αφου πρωτα εχει την σωστη ενημερωση και διαβασει ολα οσα εχουμε πει εδω μεσα και εκτος...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
FITNESSMAN είπε:καλο απογευμα!! σχετiκα με το big3 (finasteride,minoxidil,kekotonazol) θελω να πω κατι σχετικο απο προσωπικη εμπειρια.εκανα χρηση big3 5 χρονια με πολυ καλα αποτελεσματα,ισαξια σχεδον με τις φωτογραφιες του ΑΚΗ!! σταματησα για 6 μηνες με τραγικα αποτελεσματα ...εφτασα σχεδον στο δευτερο σταδιο των φωτογραφιων του ΑΚΗ.τωρα ξαναρχισα παλι.εχω παρει φωτο απο την τωρα κατασταση και θα τις περασω για συγκριση μετα απο χρηση 1 χρονου big3.γνωμη μου ειναι οτι το big3 αυτη τη στιγμη ειναι η αποτελεσματικοτερη αντιμετωπιση της ανδρογενητικης αλωπεκιας αποδεδειγμενα και επιστημονικα!!! δοκιμασα στο 6μηνο διακοπης big3 οτι αλλο κυκλοφορει εδω (revivogen,spirolactone k.α) με αρνητικα αποτελεσματα. προτεινω ανεπιφυλακτα το big3 σε ολους.μετα τα 5 χρονια χρησης big3 εκανα εξετασεις ορμονικες και ηταν αριστες.τα αποτελεσματα τα εχω περασει εδω σε αλλο topic.φιλικα Γιαννης απο Χανια!!
καλημερα.οπως εγραψα η κατασταση των μαλλιων μου αυτη τη στιγμη ειναι οτι εχουν αραιωσει πολυ.εχω ξεκινησει εδω και μια βδομαδα παλι big3.φιναστεριδη 1.25mg,kirkland πρωι βραδυ ,fungoral 3 φορες την βδομαδα.επισης χρησιμοποιω σπιρο του doctor lee 5% 1-2 φορες την μερα..sovagg είπε:Γιαννη προσωπικα αν δεν ειχα sides απο τη φινα και μου ειχε δωσει κ αποτελεσματα,δεν θα τη σταματουσα.Απλα απο το 1mg θα μειωνα τη δοση σταδιακα μεχρι 0.5mg ας πουμε για συντηρηση,αλλα ΣΤΑΔΙΑΚΑ.Τωρα η κατασταση των μαλλιων σου πως ειναι??Θα ξεκινησεις παλι big3???(Αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω μια φωτο σου κατα τη διαρκεια που εκανες big3 και μια τωρα να συγκρινω αποτελεσματα,ειτε με p.m ειτε εδω στο φορουμ).
FITNESSMAN είπε:καλησπερα.φιλε μου προσπαθω να ανεβασω 2 φωτο η μια μετα απο 4 χρονια χρησης big3 και η αλλη μετα απο σταματημα 6 μηνων,αλλα οπως εχω ξαναπει δεν ανεβαινουν.κανω επισυναψη της φωτο στο κειμενο και δεν την ανεβαζει.θα ηταν πολυ χρησιμο να μπορουμε να ανεβαζουμε ευκολα φωτο και εμεις που δεν ειμαστε ειδικοι στους υπολογιστες.θα εβγαιναν πραγματικα χρησιμα συμπερασματα.αλλωστε πιστευω οτι σε να site οπως αυτο οι φωτο και οχι τα λογια προσφερουν τα πιο χρησιμα συμπερασματα.
Άκης είπε:
SE-freak είπε:[quote author=Άκης link=topic=91.msg579#msg579 date=1219247753]
Ο συγκεκριμένος χρήσης, κάνει χρήση του big 3 για 32 μήνες.
Ε, δεν άντεξα και είπα να το προσθέσω να το δείτε. Τρομερό αποτέλεσμα.
Ελπίζω να δούμε και δικά μας αποτελέσματα.
Regaine 5% 2φορές την ημέρα
Proscar 1mg την ημέρα
Nizoral+T/Sal
![]()