Flosk
Well-Known Member
Φιλε μαλουμπα λιγο αμα το κοιταξεις θα δεις οτι το minimum fee ειναι σχεδον τα μισα στις αλλες εταιρειες. Δηλαδη 3.5 ευρω για Fue. Ακομα και τα 500 grafts απο γενια ειδα πως ξεκινανε απο 4 ευρω/grafts και σιγουρα παιρνεις καλυτερη τιμη απο αυτη που δινουν στο σαιτ τους..malloumpas είπε:το minimum fee ισχύει πάντως σε όλες τις κλινικές στον κόσμο. Δηλαδή αν κλείσεις για μεταμόσχευση πρέπει να πληρώσεις ένα ελάχιστο ποσό, ακόμη και αν βάλεις 100 grafts που λέει ο λόγος. Εγώ στο εξωτερικό που έκανα μεταμόσχευση πριν 3 χρόνια, το minimum fee ήταν 4500 Ευρώ περίπου
Reve είπε:gpeiraias είπε:Εϊμαι σίγουρος ότι έχεις αντιληφθεί το που θέλω να καταλήξω με το ερώτημα μου.Παρόλα αυτά θέλω να σε ενημερώσω ότι παλικάρι απο το φόρουμ θα έδινε 4500 ευρώ στην ίδια κλινική για 2500 grafts.Εσύ με την τιμή που σου κάνανε για 400 grafts (γεμίζεις 2 φαβορίτες δηλαδή) , με απλή αναλογία θα έδινες 16000ευρώ για 2500 grafts...Περίμενε να καραφλιάσεις και πήγαινε αν θες ...και μη μου πεις για χρέωση ανά επίσκεψη κ.λ.π. Αυτά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν..
Την απάντηση που έδωσα στον Flosk την διάβασες? Σου εξήγησα ότι το παν με τις συνεδρίες και όχι με τα grafts τι να κάνουμε τώρα? Με μια mega συνεδρία θα σου βάλουν 2.500 (και παραπάνω) δεν ξέρω όμως τιμή. Για την regular (ή κανονική δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) η τιμή είναι 2700. Στην regular συνεδρία μπορούν να σου βάλουν πολλά παραπάνω από τα 800 τα δικά μου. Μπορεί να σου βάλουν και 1200 και πολύ παραπάνω. Άρα δεν πάει με την απλή αναλογική. Καλό είναι πριν εξαπολύσεις ειρωνείες να διαβάζεις τι έχει γραφτεί στο ποστ. Αν δεν με πιστεύεις μπορείς και μόνος σου να πάρεις πληροφορίες από την οποιαδήποτε κλινική. Επίσης, το τι ενδιαφέρει τον καθένα άσε να το κρίνει αυτός.
Παντως δεν βαζεις συνεδριες στο κεφαλι σου ρε Reve, grafts βαζεις.. Η τιμη που σου δωσανε ειναι εξωφρενικη οτι και να λεμε τωρα!
Που εισαι ρε N094 να μας πεις τωρα για τη συνεδρια πως ειναι πιο συμφερουσα σαν χρεωση για μας???
Αληθεια που εισαι?