Επίσκεψη στις κλινικές Γ***ρα, D*I, H*C. Πληροφορίες και κριτικές.

Flosk

Well-Known Member
malloumpas είπε:
το minimum fee ισχύει πάντως σε όλες τις κλινικές στον κόσμο. Δηλαδή αν κλείσεις για μεταμόσχευση πρέπει να πληρώσεις ένα ελάχιστο ποσό, ακόμη και αν βάλεις 100 grafts που λέει ο λόγος. Εγώ στο εξωτερικό που έκανα μεταμόσχευση πριν 3 χρόνια, το minimum fee ήταν 4500 Ευρώ περίπου
Φιλε μαλουμπα λιγο αμα το κοιταξεις θα δεις οτι το minimum fee ειναι σχεδον τα μισα στις αλλες εταιρειες. Δηλαδη 3.5 ευρω για Fue. Ακομα και τα 500 grafts απο γενια ειδα πως ξεκινανε απο 4 ευρω/grafts και σιγουρα παιρνεις καλυτερη τιμη απο αυτη που δινουν στο σαιτ τους..

Reve είπε:
gpeiraias είπε:
Εϊμαι σίγουρος ότι έχεις αντιληφθεί το που θέλω να καταλήξω με το ερώτημα μου.Παρόλα αυτά θέλω να σε ενημερώσω ότι παλικάρι απο το φόρουμ θα έδινε 4500 ευρώ στην ίδια κλινική για 2500 grafts.Εσύ με την τιμή που σου κάνανε για 400 grafts (γεμίζεις 2 φαβορίτες δηλαδή) , με απλή αναλογία θα έδινες 16000ευρώ για 2500 grafts...Περίμενε να καραφλιάσεις και πήγαινε αν θες ...και μη μου πεις για χρέωση ανά επίσκεψη κ.λ.π. Αυτά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν..

Την απάντηση που έδωσα στον Flosk την διάβασες? Σου εξήγησα ότι το παν με τις συνεδρίες και όχι με τα grafts τι να κάνουμε τώρα? Με μια mega συνεδρία θα σου βάλουν 2.500 (και παραπάνω) δεν ξέρω όμως τιμή. Για την regular (ή κανονική δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) η τιμή είναι 2700. Στην regular συνεδρία μπορούν να σου βάλουν πολλά παραπάνω από τα 800 τα δικά μου. Μπορεί να σου βάλουν και 1200 και πολύ παραπάνω. Άρα δεν πάει με την απλή αναλογική. Καλό είναι πριν εξαπολύσεις ειρωνείες να διαβάζεις τι έχει γραφτεί στο ποστ. Αν δεν με πιστεύεις μπορείς και μόνος σου να πάρεις πληροφορίες από την οποιαδήποτε κλινική. Επίσης, το τι ενδιαφέρει τον καθένα άσε να το κρίνει αυτός.

Παντως δεν βαζεις συνεδριες στο κεφαλι σου ρε Reve, grafts βαζεις.. Η τιμη που σου δωσανε ειναι εξωφρενικη οτι και να λεμε τωρα!

Που εισαι ρε N094 να μας πεις τωρα για τη συνεδρια πως ειναι πιο συμφερουσα σαν χρεωση για μας???
Αληθεια που εισαι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Οταν βλεπεις πολυεθνικες να πηγαινουν για αρπαχτες στην πρωτη ευκαιρια και να μην εχουν μια ξε-καθαρη πολιτικη τοτε καταλαβαινει κανεις οτι μιλαμε για το Ellada και γιατι το Ellada βρισκεται εδω που βρισκεται σημερα..

Reve

Active Member
Παντως δεν βαζεις συνεδριες στο κεφαλι σου ρε Reve, grafts βαζεις.. Η τιμη που σου δωσανε ειναι εξωφρενικη οτι και να λεμε τωρα!

Καλημέρα παιδιά. Συμφωνώ ότι βάζεις grafts. Εγώ μεταφέρω ότι με είπαν τίποτα άλλο. Η τιμή είναι όντως πολύ υψηλή και το δικαιολόγησαν με την λογική του ότι θα χρειαστώ κανονική συνεδρία.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ζήτα να σε δει και ο Μιχάλης όταν θα έρθει ξανά Ελλάδα. Ελλάδα γύρνα πλάτη, τέτοια καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα βλέπεις, γιαυτό ειμαστε για τον π... χώρα και καλά να πάθουμε για όσα παθαίνουμε. Καλά ο μαγκούρας ειναι για τρελά μπουκέτα, έτσι σκέφτομαι να πάω εκεί για δήθεν προσφορά να τον τρομοκρατήσω λίγο. Κύπρο και μόνο φίλε μου και όταν είσαι έτοιμος, χαίρομαι και για τον γιατρό που επέλεξα, αλλά και γιατί δεν έκανα τίποτα το 2011 γιατί τώρα θα χρειαζόμομουν ξανά.

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Καλά ο μαγκούρας ειναι για τρελά μπουκέτα, έτσι σκέφτομαι να πάω εκεί για δήθεν προσφορά να τον τρομοκρατήσω λίγο.

Ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο γιαγκούλας των Ελ. Κλινικών... Τραμπουκίζεις "αξιότιμους Επιστήμονες" :p :21m:

Reve

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Ζήτα να σε δει και ο Μιχάλης όταν θα έρθει ξανά Ελλάδα. Ελλάδα γύρνα πλάτη, τέτοια καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα βλέπεις, γιαυτό ειμαστε για τον π... χώρα και καλά να πάθουμε για όσα παθαίνουμε. Καλά ο μαγκούρας ειναι για τρελά μπουκέτα, έτσι σκέφτομαι να πάω εκεί για δήθεν προσφορά να τον τρομοκρατήσω λίγο. Κύπρο και μόνο φίλε μου και όταν είσαι έτοιμος, χαίρομαι και για τον γιατρό που επέλεξα, αλλά και γιατί δεν έκανα τίποτα το 2011 γιατί τώρα θα χρειαζόμομουν ξανά.

Προσπάθησα να βρω αρκετές πληροφορίες για τον Γιατρό που αναφέρεις αλλά δεν τα κατάφερα dance. Βρήκα ένα τηλέφωνο και επικοινώνησα με την γραμματέα του η οποία μου είπε ότι δεν γνωρίζει πότε ο γιατρός θα έρθει Αθήνα. Έψαξα την ιστοσελίδα του αλλά δυστυχώς δεν είχε πολλά στοιχεία :-/.. Αν μπορείς στείλε μου την ιστοσελίδα του με pm να τσεκάρω ότι μπήκα στην σωστή.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση στις δύο κλινικές είναι ότι παρακολουθούν συστηματικά το φόρουμ μας.

Ο N094 που είναι? Ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει όσα λέω για τις συνεδρίες.

Chs "Γιαγκούλας???" ακόμα γελάω χαχαχαχα

giwrgos athina

Active Member
Reve είπε:
danceworld_2001 είπε:

Προσπάθησα να βρω αρκετές πληροφορίες για τον Γιατρό που αναφέρεις αλλά δεν τα κατάφερα dance. Βρήκα ένα τηλέφωνο και επικοινώνησα με την γραμματέα του η οποία μου είπε ότι δεν γνωρίζει πότε ο γιατρός θα έρθει Αθήνα. Έψαξα την ιστοσελίδα του αλλά δυστυχώς δεν είχε πολλά στοιχεία :-/.. Αν μπορείς στείλε μου την ιστοσελίδα του με pm να τσεκάρω ότι μπήκα στην σωστή.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση στις δύο κλινικές είναι ότι παρακολουθούν συστηματικά το φόρουμ μας.

Ο N094 που είναι? Ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει όσα λέω για τις συνεδρίες.

Chs "Γιαγκούλας???" ακόμα γελάω χαχαχαχα
εχει και facebook ο γιατρος αν ενδιαφερεσαι εγω απο εκει τα κανονισα ολα....οσο για το ποτε θα ερθει στην αθηνα κατι μου ειχε πει για γεναρη αλλα μην το παρεις για σιγουρο καλυτερα να ρωτησεις τον ιδιο....

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν ειναι αλλά θα γίνω με όλα αυτα τα αληταριά της χώρας μου θέλουν να σφάξουν ένα παιδί για 800 τρίχες. Πιστεύεις θα με υπολογίσει ο μαγκούφας?

Chs είπε:
danceworld_2001 είπε:
Καλά ο μαγκούρας ειναι για τρελά μπουκέτα, έτσι σκέφτομαι να πάω εκεί για δήθεν προσφορά να τον τρομοκρατήσω λίγο.

Ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο γιαγκούλας των Ελ. Κλινικών... Τραμπουκίζεις "αξιότιμους Επιστήμονες" :p :21m:

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Δεν ειναι αλλά θα γίνω με όλα αυτα τα αληταριά της χώρας μου θέλουν να σφάξουν ένα παιδί για 800 τρίχες. Πιστεύεις θα με υπολογίσει ο μαγκούφας?

Εγγυημένα θα σε υπολογίσει... 8)

Reve είπε:

Κι εμενα μου κανει εντύπωση που ακομη οι τιμές τους ειναι στα υψη.

Εγω που θέλω σε πρώτη φάση 3.000 grafts με fue ποσα θέλουν? 7.000-8.000?? Πολλά δεν ειναι? Γι αυτο και δεν τους ρώτησα! Ελλάδα ειμαστε εν ετη 2013 και δεν νομίζω να το εχουν καταλαβει ή το εχουν καταλαβει και απλά δεν τους νοιαζει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Soralteno ευχαριστώ πολύ φίλε. Αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον με 5.000 - 6.000 παίρνεις σπίτι στην Αθήνα τα λεφτά αυτά είναι αντικειμενικά πολλά για μεταμόσχευση...

geroksouras

Active Member
φιλε reve,
για το οτι τα χρηματα ειναι πολλα για μτχ,μαζι σου
όσο αφορα για το σπιτι που ειπες
μην πιστευεις αυτα που σου σερβιρουν στις ειδησεις

athenian

Well-Known Member
εχουν ριξει τις τμες στην κυπρο αλλα ακομα ειναι αρκετα ακριβα για τα ελληνικα,και κυπριακα,δεδομενα.

Reve

Active Member
Παιδιά σήμερα ξανακοίταξα την απόδειξη που μου έδωσαν στη D*I και η τιμή είναι ακριβώς όπως το έχουν γράψει "Regular Session 2.700 Ευρώ (1.600 τρίχες)". Άρα η τιμή αφορούσε 800 grafts περίπου και όχι 400 όπως είχα γράψει. Έκανα λάθος. Πάντως ο τρόπος τιμολόγησης τους είναι αυτός που ανάλυσα παραπάνω. Με συγχωρείτε για το λάθος.

Gio

New Member
Πάντα φίλε Reve, πρέπει να παζαρεύεις! Πιστεύω οτι μπορείς να πετύχεις και καλύτερη τιμή, όχι μόνο στην D*I αλλά και σε άλλες κλινικές πλέον. Πάντως, απο την δική μου εμπειρία, αν ο γιατρός είναι ικανός, μπορεί να εξάγει σε 2 ώρες πάνω απο 500 μοσχεύματα συνεπώς ένα regular session κρατάει περίπου 6 ώρες συνολικά μαζί με την εισαγωγή.
Εγώ στα περίπου 3000 μοσχεύματα, αφιέρωσα περίπου 16-18 ώρες.

petrospap

Active Member
ρε παιδια εδω μεσα εχουν κανει αρκετα ατομα μεταμοσευση στην d*i και λενε οτι κανανε συμφωνιες για GRAFTS και συγκεκριμενη τιμη..Εγω πιστευω οτι σε αυτους που δεν πολυξερουνε μιλανε για session και για τριχες ενω σε αυτους που ειναι ψαγμενοι και τους πουνε θελω να με κανεις τοσα grafts και πες μου μια τιμη τους λενε οκ και τους δινουν μια τιμη για συγκεκριμενο αριθμο grafts

giwrgos athina

Active Member
εγω το σεμπτεμβρη που πηγα μου προτειναν 1600grafts με 5700e....και το 2011 ειχα παει οταν ψαχνομουν για την πρωτη μεταμοσχευση μου και μ ειπαν πως ειχα καλη δοτρια τοτε ενω τωρα που πηγα εχωντας ενα strip μου ειπαν πως με περιοριζει πολυ δυστηχως και οτι δεν γινεται να βγαλω πανω απο 1600 grafts ....τελωςπαντων το 2011 μου προτειναν με 4000e h 1000grafts οι 1000 τριχες δρν θυμαμαι ακριβως μιας και τοτε μονο τα λευτα με ενοιαζαν....εγω τους ειπα 2000 σας δινω και αν γουσταρετε....τελικα δεχτηκαν αφου μ ειπαν θα το σκεφτουν και θα μου τηλεφωνησουν για να μου πουν....εγω δεν την εκανα ομως εκει....

αν και πιστευω και το σεμπτεμβρη που πηγα που μ ειπαν 5700e αν τους ελεγα εγω 2000e σας δινω για τα ιδιο αριθμο grafts τουμπες θα κανανε απο την χαρα τους...αλλα δεν με ενδιεφερε το οικονομικο αλλα μονο να γινει σωστη και ποιοτικη δουλεια...

Μπλουζα