Ενωμένοι απέναντι στους τσαρλατάνους! (βίντεο)

revolver

New Member
Πες τον γιατρο που ξεχωριζεις και γιατι. Γνώμες λέμε εδω μεσα. Αν φοβόμαστε ολοι να πουμε μια γνωμη μην τυχον κ το περασει καποιος διαφήμιση δεν εχει νοημα. Νομιζω κανει μπαμ ποιοι ειναι βαλτοι και ποιοι όχι.
Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την μεταμόσχευση μου στον συγκεκριμένο (έχει περίπου 1 χρόνο αναμονή) όταν την κάνω με το καλό θα φτιάξω αναλυτικό thread και με το progress μέχρι τον 12 μήνα.

Tsino

Member
Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την μεταμόσχευση μου στον συγκεκριμένο (έχει περίπου 1 χρόνο αναμονή) όταν την κάνω με το καλό θα φτιάξω αναλυτικό thread και με το progress μέχρι τον 12 μήνα.
Ενα χρόνο αναμονή στην Ελλάδα ;

revolver

New Member
Ενα χρόνο αναμονή στην Ελλάδα ;
Ω ναι 10-12 μήνες περίπου πλέον. Και εγώ περίμενα περίπου 3-4 μήνες max και μου ήρθε λίγο αλλά έχω δει καλά αποτελέσματα οπότε το δέχτηκα.
Με συμφέρει κιόλας γιατί θα πάρω όσο χρειάζεται και από την αγωγή( oral min+oral fin) στον 1,5 χρόνο (έχω ξεκινήσει 10 μήνες) και με έχει πάει πολύ καλά.

Tsino

Member
Ω ναι 10-12 μήνες περίπου πλέον. Και εγώ περίμενα περίπου 3-4 μήνες max και μου ήρθε λίγο αλλά έχω δει καλά αποτελέσματα οπότε το δέχτηκα.
Με συμφέρει κιόλας γιατί θα πάρω όσο χρειάζεται και από την αγωγή( oral min+oral fin) στον 1,5 χρόνο (έχω ξεκινήσει 10 μήνες) και με έχει πάει πολύ καλά.
Στο 50-50 το πηγες αν είναι και από Θεσσαλονίκη τον βρήκα

jonhybb255

New Member
To θέμα δεν είναι πόσα βάζεις αλλά με την φορά που τα βάζεις και τι πάχος έχει η τρίχα που βάζεις.
Μένοντας λίγο πάνω σε αυτό το σχόλιο και στις τεχνικές μαρκετινγκ που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
Παρατηρώντας, ένα μεγάλο ποσοστό των μ.ε.τ (στην Ελλάδα τουλάχιστον), είναι με ψηλά σχεδιαζόμενες hairline, και με τα μαλλιά να τοποθετούνται με φορά τέτοια, έτσι ώστε να χτενίζονται μόνο προς τα πίσω και με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ως ένα σημείο να το καταλάβω όταν θες να καμουφλάρεις την πίσω αραίωση(και φυσικά έχει ενημερωθεί ο ασθενής).
Δεν ξέρω αν είμαι λάθος αλλά όμως όταν αυτό, παρουσιάζεται από κλινικές ως φυσικό αποτέλεσμα και με πλήρη κάλυψη, τότε για εμένα τουλάχιστον και αυτό υπόκειται σε κάποιας μορφής μαρκετινγκ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε, αλλά σε όλα τα digital media γίνεται "βομβαρδισμος" από reels, shorts, podcast σχετικά με την μμ, κατά κύριο λόγο οι 2 κύριοι που έχουν σχέση με το νήμα εδώ. Είμαι ο μόνος που το παρατηρώ;

Dob31

Active Member
Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε, αλλά σε όλα τα digital media γίνεται "βομβαρδισμος" από reels, shorts, podcast σχετικά με την μμ, κατά κύριο λόγο οι 2 κύριοι που έχουν σχέση με το νήμα εδώ. Είμαι ο μόνος που το παρατηρώ;
Όχι το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, που πέρα από το να μπω στο φόρουμ μέσα στη μέρα και να κοιτάξω 1-2 νήματα δεν ψάχνω κάτι άλλο σχετικό με μμ. Φανταστείτε τι γίνεται με αυτούς που ψάχνουν σε YouTube , Google κλπ τι βομβαρδισμός θα γίνεται.
Στο μεταξύ, νομίζω δεν είναι η πρώτη " σύμπραξη" αυτών των δύο. Πρέπει να είχε γίνει και μια παλιοτερα, με αφορμή το εκτεταμένο πρήξιμο από τη μεταμόσχευση που έκανε ένας influencer ( δεν θυμάμαι που). Απλά εκείνο ήταν short form video

Tsino

Member
και σε εμένα

Μπλουζα