Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
αυτο το θεμα το ξεκιναω για να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και κυριος εσενα ακη (Admin) που εφτιαξες την σελιδα
αλλα και στο τσακαλο με την πειρα του απο τις μεταμοσχευσεις και την ντια που μοιραζοντας της εμπειριες απο λοσιον και διαφορα που πηρε και μας ανοιξατε τα ματια τουλάχιστον εμενα μου τα ανοιξατε

αυτη η σελιδα πρεπει να διαδοθεί γρηγορα σε ολους οσους γνωρίζουμε και εχουν προβλημα με τα μαλλια τους
ωστε να μην περασει ο κοσμος οσα περασε η ντια απο τους απατεωνες με τις λοσιον
και να μην περασει κανεις οτι ο τσακαλος με της ελληνικες εταιριες μεταμοσχευσης

αυτα απο μενα παιδες
και παλι ευχαριστω για ολα να ειστε παντα καλα !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Μακάρι να υπήρχαν σωστοί γιατροί, σωστοί φαρμακοποιοί, σωστοί άνθρωποι γενικότερα και να μην χρειαζόταν να ενημερώνεται ο κόσμος για τόσο σημαντικά ζητήματα από το internet. To internet είναι μεγάλη παγίδα και ποιός πραγματικά ξέρει να το χειρίζεται σώστα? Όλοι πέφτουμε στη παγίδα που μας φτιάχνει η ανάγκη καμιά φορά...
Φτάνει να αναφέρω ένα γεγονός όπως το συνηθίζω, για να καταλάβεις.
Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμουν και στα καλύτερά μου λόγω του γνωστού ζητήματος... Πήγα λοιπόν σε ένα φαρμακείο της περιοχής μου, από τα πρώτα, με αξιόλογες φαρμακοποιούς. Σκεφτόμουν να ξαναρχίσω τη Μινοξιδίλη αλλά απλά ήθελα μια γνώμη, βασικά ήθελα να τη ρωτήσω και για το Spyro. Πολύ σωστά η επιστήμονας μου απάντησε ότι, παιδί μου, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με τη συνεργασία και τη παρακολούθηση γιατρού. Σκέφτηκα ότι ωραία τα λέει, ας ξεχάσω όλους του άλλους που έχω δει μέχρι τώρα και ας τη ρωτήσω ποιόν έχει να μου προτείνει γιατί μπορεί να αξίζει να κάνω ακόμα μία δοκίμη και τη ρώτησα αν έχει να μου προτείνει κάποιον. Φυσικά, μου λέει, και είναι εξαιρετικός.
Αποτέλεσμα:
Μου έδωσε τα στοιχεία γιατρού τον οποίο φυσικά γνώριζα ήδη. Δεν έχω απευθυνθεί ποτέ για το πρόβλημά μου γιατί ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι. Είναι υπεραιωνόβιος, ήταν παλιά στο ταμείο των γονιών μου και μια φορά που είχα πάει για μια βεβαίωση για το κολυμβητήριο ήταν τελείως στον κόσμο του και το ιατρείο του μύριζε. Τον είχα φοβηθεί λίγο. Μετά πήγε ο αδελφός μου για πρόβλημα ακμής και αφού τον πρόσβαλε του έδωσε μια θεραπεία αστεία θα τη χαρακτήριζα. Και επίσης δεν έχω ακούσει καλά λόγια γι' αυτόν γενικότερα. Eγώ σε αυτόν δεν ξαναπάω!!! Τι θέλω να πω με αυτό?
Ότι, ακόμα και η καλύτερη των προθέσεων να υπάρχει, ακόμα και αν υπάρχει η σωστή παιδεία και διάθεση για βοήθεια, πάντα το πράγμα κάπου θα σκαλώνει, πάντα θα υπάρχει εκείνος που θα τα χαλάσει όλα, θα παραπληροφορήσει, θα παρερμηνεύσει κ.τ.λ.
Και κάτι άλλο από την εμπειρία μου. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε και ας μην μας αφήνουν. Αυτά είναι όλα ζητήματα που θα έπρεπε ένας ειδικός να συμβουλεύει και να καθοδηγεί. Αλλά άντε να βρεις τον σωστό, όλοι είναι ειδικοί αλλά ποιός μπορεί πραγματικά να βοηθήσει?
Το χειρότερο πράγμα με τους γιατρούς είναι ότι ποτέ δεν σου εξηγούν και ποτέ δεν παραδέχονται άλλους συναδέλφους, γυρνάς γύρω γύρω και ό ένας ακυρώνει τον άλλο δίνοντας σου κάποια καινούρια θεραπεία κάθε φορά. Γενικά είναι μη μπλέξεις. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σωστοί επιστήμονες, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να το πιστέψουμε αυτό.
Εύχομαι από εδώ να κρατάνε όλοι το καλύτερο και το σημαντικότερο να καταλάβουν τι είναι αυτό που αντιμετωπίζουν. Όταν ξέρεις μετά μπορείς να έχεις άποψη και να επιλέξεις ποιός μπορεί να σε βοηθήσει. Γιατροί δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε και αφελής.
Προσωπικά χαίρομαι που μπορώ να μοιράζομαι αυτά που εγώ γνωρίζω και έχω περάσει και που μπορώ να αποτρέψω τους άλλους από το να περάσουν τα ίδια. Καμιά φορά το πάθημα γίνεται μάθημα. Όταν μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου είναι πολύ καλύτερα. Οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου σίγουρα με στηρίζουν, αλλά δεν μπορώ να συζητήσω όλα αυτά που αναφέρουμε εδώ, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πάντα τι τους λέω.
Άλλωστε, οι ομοιοπαθείς συνεννοούνται μεταξύ τους... ;)
 

vag

New Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Αγαπητοί συναγωνιστές,

ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα ,σαν τον admin μας, που παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες για τη δημιουργία σελίδων-φόρουμ για την πληροφόρηση και ενημέρωση όλων μας .Μακάρι στο μέλλον να δούμε και άλλα τέτοια ελληνικά φόρουμ για διάφορες παθήσεις γιατί δυστυχώς λίγοι είναι οι έντυμοι γιατροί που πραγματικά ασχολούνται με τον ασθενή τους και δεν τον βλέπουν για τα λεφτά του.
Τέτοια φόρουμ μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούμε,να ανταλλασουμε απόψεις και κυρίως να ενημερωνόμαστε για τις διάφορες θεραπείες βασιζόμενοι στις προσωπικές μαρτυρίες του καθενός και όχι σε υποσχέσεις γιατρών και άλλων "ειδικών".

Καλά να είμαστε λοιπόν να έχουμε την υγεία μας και να τα λέμε.Ε...αν έχουμε και τα μαλλιά μας ακόμα καλύτερα... :)
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Για τα μαλλιά θα συμφωνήσω. :p

Ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Όταν έψαχνα και εγώ για μένα τί να δοκιμάσω κλπ, έβλεπα ότι στην Ελλάδα μιλούσαν για τριχόπτωση μέσα από forums με τεχνολογία, pc, gadgets, υπότιτλους (!!!) κλπ.
Ε, λέω, αφού γνωρίζω αρκετά πλέον και έχω ξεψαχνύση όλο το wikipedia για τα σχετικά άρθρα + τα ξένα foras, γιατί να μην κάνω κάτι και για εδώ?
Έτσι, πριν ένα μήνα και κάτι το ανέβασα.

Πάντως είναι αρκετά νωρίς ακόμη να διαδωθεί σαν σύνδεσμος.
Ελπίζω να βοηθηθούμε αρκετοί γιατί μεταξύ μας γίνοντε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ένα προϊόν θα δοκιμάσω εγώ, ένα εσύ, ένα κάποιος άλλος θα έχουμε συμπεράσματα.
Αυτό είναι και το καλό μίας κοινότητας, ότι όλοι μαζί βοηθούν.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

ετσι ειναι συμφωνω με ολους σας

ντια υπαρχουν και απατεωνες γιατροι αλλα και σοβαροι επιστημονες
αλλα αντε να τους παρεις χαμπαρι (μιας και οι σοβαροι και οι απατεωνες στον προλογο ειναι τελειοι)
αν τους παρεις νωρις εχει καλως
αλλιως δινεις τα μαλλιοκεφαλα σου που λενε και δεν βλεπεις αποτελεσμα
 

Ntia

New Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Παναγιώτη,

Τα μαλλιοκέφαλα σου τα δίνεις στη κυριολεξία! Και πολύτιμο χρόνο χάνεις και μαλλιά χάνεις και ποοολλά χρήματα χάνεις.

Κάποια στιγμή μου λέει μια δερματολόγος: "Βρε κορίτσι μου άσ' το να πάει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Να λούζεσαι συχνά για να φουντώνουν τα μαλλιά, κάνε και καμιά περμανάντ. Εμένα και ο αδελφός έχει φαλάκρα, αλλά τον έχω αποτρέψει από όλα αυτά". Δεν μπορώ να δεχθώ ότι εν έτη 2008 δεν υπάρχει ουσιαστική και άμεση θεραπεία χωρίς παρενέργειες για το πρόβλημά μας όταν υπάρχει για τόσα άλλα, ούτε μπορώ να δεχθώ σαν λύση στην ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία τη περμανάντ! Παρ' όλο που η συμβουλή της έκρυβε ειλικρίνεια απλά δεν μπορώ να το αποδεχθώ και να αφεθώ στη τύχη μου! Να λοιπόν μία σωστή επιστήμονας, συμπαθέστατη κατά τα άλλα, που μίλησε με ειλικρίνεια μεν, αλλά και με μεγάλη αφέλεια δε... Γιατί κυρία μου αν το κεφάλι είναι ερεθισμένο από τον κνησμό που προκάλουν τα ανδρογόνα και οι φλεγμονές, δεν μπορείς να βάλεις πάνω το φάρμακο της περμανάντ! Αυτό και ένα παιδάκι του Δημοτικού θα το καταλάβαινε!!!

Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι καλή επιστήμονας. Σε όλα εκτός από αυτό το θέμα.
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Ntia είπε:
"Βρε κορίτσι μου άσ' το να πάει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Να λούζεσαι συχνά για να φουντώνουν τα μαλλιά, κάνε και καμιά περμανάντ. Εμένα και ο αδελφός έχει φαλάκρα, αλλά τον έχω αποτρέψει από όλα αυτά".

Ωραία δερματολόγος. Του ίκα ήταν;;; :p
Φαντάσου, αν η δερματολόγος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον αδερφό της, τί να κάνει στον ξένο.

Εγώ θυμάμαι είχα πάει παλιά στο ΙΚΑ Λάρισας να με δεί δερματολόγος.
Μόλις μπήκα μέσα, τον βλέπω στην τελευταία κλίμακα, τελείος φακακρός. Ωχ, σκέφτηκα, κάηκαμε. Αν είναι έτσι αυτός, τί βοήθεια να με προσφέρει;
Μου έδωσε μετά την κλασική λοσιόν που δίνουν όλοι και ένα σαμπουάν. Μόνο ένα πράγμα μου είπε, ότι και να τα ξυρίσω (κάτι που μου έλεγαν όλοι να κάνω), δεν θα δω αποτέλεσμα. Σωστός σε αυτό ο dr.
 

Ntia

New Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Όχι δεν ήταν του ΙΚΑ, ήταν του ΤΕΒΕ. Είχε κανονικό ιατρείο γιατί δεχόταν και ασθενείς εκτός του ταμείου. Αυτή έλεγε ότι αφού είναι γενετικό θα γίνει ότι και να κάνεις. Με την ίδια λογική και κάποιος με κάποια ανιάτη κληρονομική ασθένεια δεν θα πρέπει να κάνει τίποτα για να την αντιμετωπίσει! Πάντως εδώ στην Αθήνα έψαξα και βρήκα τον καλύτερο δερματολόγο, αυτό το μαρτυρά και η πείρα του και η θέση του (και το κόστος της επισκέψεως). Δυστυχώς με τη θεραπεία που μου έδωσε (τα αντισυλληπτικα και το androcur) έπαθα ότι έπαθα, αλλά έχει φήμη. Μου είπε ότι αυτή τη θεραπεία δίνει και στις κόρες του από τα 16 τους, αλλά μια φίλη φίλης γιατρός μου έλεγε ότι αυτό είναι απαράδεκτο γιατι αυτά είναι ορμόνες. Πίστευω όμως ότι όποιος άντρας και να πάει τα γνωστά θα του δώσει. Αυτός εν τω μεταξύ είναι γλόμπος! Αλλά πιστευώ ότι κάποιους άντρες δεν τους νοιάζει, το αποδέχονται σαν φυσική συνέπεια και επιπλέον δεν θέλουν να επιβαρύνουν και τον οργανισμό τους.

Όσο για το ΙΚΑ δεν πέρασε καν από το μυαλό μου να πάω. Τους έχω μόνο για να μου γράφουν τις εξετάσεις. Κατ' αρχάς τι να τους πεις, κανονικά θα έπρεπε να κρατούν πλήρες ιστορικό και αυτοί όποτε πας σε βάζουν να τα λες όλα από την αρχή γιατί με τόσους ασθενείς και τόση ανοργανωσιά δεν σε θυμούνται ποτέ. Οι περισσότεροι έχουν μια απαράδεκτη στάση, βαριεστημένη σχεδόν. Άσε που για να πάρεις απαντήσεις σε εξετάσεις πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα και μετά για να κλείσεις ραντεβού στους πιο πολλούς μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις μήνα. Αλοίμονο σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε κάπου αλλού.
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Και η απάντηση μου στο post σου:
Ελλάς το μεγαλείο σου.
Αυτή είναι η χώρα μας, που αν δεν τα στάξεις να πας εκτός ταμείων, την πάτησες.
Και θα περιμένεις όπως είπες και τα ίδια θα σου πούνε.

Για τους άντρες ναι πολλοί είναι που το δέχοντε. Εντούτις πολλοί είναι και αυτοί που δεν κάνουν τίποτα για να το γλυτώσουν, μετριάσουν ή και επαναφέρουν.
Το ρητό η καράφλα και η κοιλιά είναι γοητεία, πιστεύω είναι για να το παπαγαλίζουν αυτοί που δεν κάνουν τπτ για τον εαυτό τους.

Πάλι καλά που είναι και αυτό το internet και τα βρίσκουμε.
 

barman

Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

admin το site παει παρα πολυ καλα...συνεχως νεα μελη και καθημερινη συμετοχη... μπραβο!
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Το εύχομαι.
Γιατί το να κάνεις ένα site, είναι εύκολο.
Κλικ για να πάρεις το domain, κλικ για να ανεβάσεις το smforum κλπ.
Το δύσκολο είναι να το κάνεις γνωστό ώστε να το μάθει ο κόσμος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

σε αυτο για την διαδοση πρεπει να βοηθήσουμε ολοι
κυριος γιατι προσφερει παρα πολλα και γνωσεις που για να τις αποκτησεις θα πληρωσεις πολλα σε διαφορες μλκ.......ιες
και εδω προσφερονται δωρεαν
και στο φιναλε ειναι ωραιο να βοηθας αλλους συναθρωπους οπως βοηθανε και εσενα
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Όποιος μπορεί ας το διαδώσει
Έχω προσθέσει κάποιους κώδικες για υπογραφές σε forums ή κάποιο link σε site.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=37.0
Μόνο από forums θα διαδωθεί πιστεύω.
 

ares

New Member
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Θελω να δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου στον administator και οσους αλλους ασχολουνται με το forum.Οι πληροφοριες που υπαρχουν για ενα θεμα που απασχολει τοσους ειναι πολλες και κυριως παρεχομενες με αξιεπαινη οργανωση και ταξη.
 

Άκης

Administrator
Απ: Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Προς Εσας

Ευχαριστώ ares και καλως ήρθες.
Στην αρχή ήθελα να είναι σε μορφή blog το στυλ του site, αλλά επέλεξα αυτήν την μορφή του (με τις εικόνες στα αριστερά) ώστε να είναι απλό στην περιήγηση του.
 

karaflas_1

New Member
Eνα μεγαλο ευχαριστω!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Admin Ακη και στα υπολοιπα παιδια για τις πληροφοριες καλα που ειστε και εσεις και μαθαινουμε κατι σωστο ρε παιδια μπραβο σας
 

MAVERICK

New Member
Απ: Eνα μεγαλο ευχαριστω!

εγώ εκτός απο τις ευχαριστήρια μου προς τον admin και τους υπολοίπους , να προσθέσω την ευχή ο χαρακτήρας του site να παραμείνει κ α θ α ρ ά ενημερωτικός όπως είναι τώρα και ο καθένας έχοντας την γνώση ν αποφασίζει .
Θεωρώ ότι επειδή η επιτυχία του site (θα) είναι μεγάλη και έρχεται πολλές φορές σε σύγκρουση με μικρά ή μεγάλα συμφέροντα(γιατροί , κλινικές , εταιρίες κλπ) που τόσα χρόνια μας επέβαλλαν χωρίς επιτυχία τις απόψεις τους για το πρόβλημα μας , το πιό δύσκολο θα είναι η διατήρηση της ταυτότητας του .
Ακη συνέχισε , είμαστε ενεργά μαζί σου !!
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Eνα μεγαλο ευχαριστω!

στρατο αργησες
χιχιχ

δες αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=55.0

ακη αν θες συγχωνευσετα τα θεματα εχουν τον ιδιο χαρακτηρα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα