Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

aeratos28

Just aeratos
john δεν είπα ότι δηλωσες συμμετοχή..είπα τι ειπες..πιστεύεις τώρα ότι σε υπολογίζει καθόλου ή κάθε εταιρεία να κάτσει να σου στειλει και προσωπικό e mail??δεν σε βλέπουν καν..θες και προσωπικό μήνυμα και τζαμπα θα το επαιζες και ιστορία κιόλας ότι θα το σκεφτόμουν κτλ γιατί θα ρισκαρες..παρολαυτα ζητας ομως να σου στειλουν mail..η ρωτας αν 2000€ φτανουν για 2000 grafts για βεκρη.!καπου το εχεις χασει ρε johnare, το τερμάτισες εντελώς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν δεν το βλεπα σαν πειραμα θα πηγαινα και bergankord καποτε...Αστοοοο ημουν πολυ τυχερος τουλαχιστον εγω.
Χθες φιλαρακι μου εκει που περπατουσε ειχα να δω ενα φιλο κατι μηνες...ξερεις τι με ειπε?
Ρε μαλακα γιαννη οσοι γνωστοι μου καναν μεταμοσχευση σε κανεναν δεν πετυχε.
Τον ρωταω που πηγαν?με λεει εδω Ελλαδα..Και τους ελεγε οτι ξερει ενα ατομο που πετυχε,ΕΜΕΝΑ!!!

John_HDC

john δεν είπα ότι δηλωσες συμμετοχή..είπα τι ειπες..πιστεύεις τώρα ότι σε υπολογίζει καθόλου ή κάθε εταιρεία να κάτσει να σου στειλει και προσωπικό e mail??δεν σε βλέπουν καν..θες και προσωπικό μήνυμα και τζαμπα θα το επαιζες και ιστορία κιόλας ότι θα το σκεφτόμουν κτλ γιατί θα ρισκαρες..παρολαυτα ζητας ομως να σου στειλουν mail..η ρωτας αν 2000€ φτανουν για 2000 grafts για βεκρη.!καπου το εχεις χασει ρε johnare, το τερμάτισες εντελώς.

Aerate μαθε να κανεις εκτιμηση πρωτα γιατι εισαι ασχετος απο μεταμοσχευση.Χθες ολοι λεγατε ουτε 1500 grafts φυτρωσαν στον anar.Σημερα ανακαλειτε ολοι σας,τι εγινε?

dimitris50423

Well-Known Member
Ναι ρε φιλε γιατι δεν δεχομαι να με λεει ο καθε sven,aeratos κτλ.τσιρακι και παπαριες.
Με ξερουν 15 ατομα απο δω μεσα σαν Γιαννη ας βγει καποιος να πει αν ειμαι η οχι.Τον αερατο τον εχει δει κανεις?
Εσενα σε ειδε ενα αξιοπιστο ατομο για μενα ο ποσειδονας πχ.
Και φυσικα ειναι πειραμα αν παω dhi.εσυ θα πηγαινες δηλαδη?

εχεις σκεφτει οτι ο τροπος που μιλας μπορει να τους κανει να σε λενε ετσι? απο το παραπανω μηνυμα σου αυτο προκαλεις..
μειωνεις καθε κλινικη εκτος απο αυτη που εκανες. να σε κανει τσαμπα η dhi να σε κανει με 2000 ο βεκρης κτλ.
για ποιο λογο να τα κανουν ολα αυτα? για να αποδειξουν οτι ειναι μαγκες οπως λες? δεν σε καταλαβαινω.

μην πας το θεμα στη bergman kord και στον ANAR.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι είσθε εκτος θέματος, αυτη την συζήτηση μπορείτε να την συνεχίσετε στο γνωστό νήμα ελλαδα vs εξωτερικο. Τα σχόλια κάποια στιγμή θα μεταφερθούν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
χαχαχαχα.! καλό αυτό!είμαι άσχετος?δωσε μου ρε φιλε τα φωτα σου σε παρακαλω.!:confused:καταρχήν δεν έκανα χαρακτηρισμούς εγώ και δεν άλλαξε η γνώμη που έχω..για 1700 grafts σου είπα χθες αν δεις το μήνυμα τόσα λέω και τώρα..το ότι είναι στον πόντο το μαλλάκι και φαίνεται το 2πλο από ότι πριν δεν μου άλλαξε την αποψη

aeratos28

Just aeratos
δίκιο έχει ο cvial..sorry στον anar..και φίλε john,δεν σε είπα ΠΟΤΕ μου τσιράκια..ούτε θα το πω..απλά φανατισμενο με hdc και ότι μηδενίζει κάθε τι άλλο..εμένα για να με δεις ,θα με δεις μόλις κάνω επέμβαση..όταν θα γίνει..τώρα για ποιο λόγο..δεν θέλω συμβουλές από κανέναν για το πόσα θέλω να βάλω η που να παω

John_HDC

εχεις σκεφτει οτι ο τροπος που μιλας μπορει να τους κανει να σε λενε ετσι? απο το παραπανω μηνυμα σου αυτο προκαλεις..
μειωνεις καθε κλινικη εκτος απο αυτη που εκανες. να σε κανει τσαμπα η dhi να σε κανει με 2000 ο βεκρης κτλ.
για ποιο λογο να τα κανουν ολα αυτα? για να αποδειξουν οτι ειναι μαγκες οπως λες? δεν σε καταλαβαινω.

μην πας το θεμα στη bergman kord και στον ANAR.

Φιλε Δημητρη αν εχεις καταλαβει καμια κλινικη δε μειωνω σε ολο το κοσμο εκτος απο αυτη στην Ελλαδα που οπως και να το κανουνε ειναι πολυ πισω. ακομη δεν μιλαω για την δικια σου μιλαω για ολες τις αλλες στην ελλαδα.
Η δικια σου ειναι υποεξεταση ακομη,αλλα κανουν μεγαλα λαθη οπως ολοι ξερουμε.
Οσο ο τροπος που μιλαω και το νομιζουν αυτο πιστεψε με και για σενα το ιδιο νομιζουν παρα πολλοι με την μονη διαφορα που εμενα με ξερουν παρα πολλα ατομα σαν Γιαννη πρωσοπικα απο εδω μεσα διαφορων κλινικων και ουδετεροι.
Τον αερατο και σενα ποιος σε ξερει?Ο ποσειδονας μονο?

aeratos28

Just aeratos
μη μπλεκεις σε ίντριγκες εμένα..κανέναν δεν έχω δει από κοντά..και στο ξαναλεω να με δεις για να δεις τι?και εσένα σε είδαν όλοι ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΑ μεταμόσχευση μαλλιών..ΟΧΙ ΠΡΙΝ...οκ φίλε john??? όποιος γουσταρει να με συναντήσει να έρθει στο Ναυπλιο να με συναντήσει να πιούμε καφεδουμπα και να τα πούμε..οκ?

John_HDC

aerate εμεις θα μαστε σε κοντρα μια ζωη και το ξερεις κατα ταλλα peace ρεε!!!

aeratos28

Just aeratos
εννοείται ρε αγόρι.δεν υπάρχει κανένα θέμα.αλλά όχι ότι σε έχω πει και τσιράκι..ποτέ μου δεν είπα τέτοιο πράγμα.σε αλλά διαφωνουμε και δεν θυμάσαι τι έχω πει για εδώ και για εξω και με λες τσιρακι ή dhiκια..!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε Δημητρη αν εχεις καταλαβει καμια κλινικη δε μειωνω σε ολο το κοσμο εκτος απο αυτη στην Ελλαδα που οπως και να το κανουνε ειναι πολυ πισω. ακομη δεν μιλαω για την δικια σου μιλαω για ολες τις αλλες στην ελλαδα.
Η δικια σου ειναι υποεξεταση ακομη,αλλα κανουν μεγαλα λαθη οπως ολοι ξερουμε.
Οσο ο τροπος που μιλαω και το νομιζουν αυτο πιστεψε με και για σενα το ιδιο νομιζουν παρα πολλοι με την μονη διαφορα που εμενα με ξερουν παρα πολλα ατομα σαν Γιαννη πρωσοπικα απο εδω μεσα διαφορων κλινικων και ουδετεροι.
Τον αερατο και σενα ποιος σε ξερει?Ο ποσειδονας μονο?

γιανναρε οταν ειπα εγω οτι δεν εχω προβλημα να δω καποιον απο κοντα στις αρχες αν θυμασαι μου ειπατε δηλαδη επιδιωκεις να δεις ατομα απο κοντα? το θυμασαι??

το οτι σε εχουν δει ατομα απο κοντα δε μου λεει απολυτως τιποτα.. μπορω μεσα σε μια εβδομαδα να δω τριαντα ατομα απο εδω μεσα. το μονο ευκολο. θα σε καλυψει αυτο? και να σου πουν τη γνωμη τους.

εσυ το οτι εχεις δει ατομα το θεωρεις πλεονεκτημα ενω για μενα θα ηταν υποπτο. δυο μετρα και δυο σταθμα.

John_HDC

Δε ζητησα εγω να δω ατομα αυτα τα ατομα με εψαξαν και στην τελικη με πολλους εγινα και κολητος.Απλα τα πραματα.
Και λογικο ειναι να θελουν να σε δουνε με ενα καλο πετυχημενο αποτελεσμα και να παρουν γνωμη.
Δηλαδη τι?Τον κωστακι να νε καλα το παιδι θα ψαχναν να βρουνε και να παρουν παραδειγμα?
Φιλε Δημητρη το ξερεις πολυ καλα το ποιον θεωρουν ποιο υποπτο εδω μεσα και αυτος δοξα το Θεο εγω δεν ειμαι.
Εκτος απο καποιον sven και κανα ακομη που το λεει.

dimitris50423

Well-Known Member
εγω δεν σου ειπα οτι κακως ειδες 18 ατομα. απλα σου ειπα οτι αν εβλεπα εγω που δεν εχω δει θα το θεωρουσες υποπτο.

εγω απλα σου λεω οτι δεν ειναι δυσκολο να δεις ατομα απο κοντα. δεν ειναι κατι να το περηφανευεσαι. εμενα με ειδε ο ποσειδωνας και ειχα ζητησει και απο τον αερατο ατομα ουδετερα που δεν εχουν αγαπες ουτε με την κλινικη που εκανα και πολυ περισσοτερο ουτε με την κυπρο.

John_HDC

ε και γω τον ειχα φιλο το ποσειδωνα στο fb και με ειπε καλα λογια για σενα ρε δημητρη.και το facebook σου ξερω και σε εχω δει εκει.
Εμενα μαρεσει να συναντιεμε και με αλλα ατομα μεταμοσχευμενα να ανταλασουμε γνωμες τι πηγε τι δε πηγε καλα και ετσι υπαρχει μεγαλυτερη αξιοπιστια μεταξυ ολων και του φορουμ.Το τασμανια τον γνωρισα τελευταια το παιδι και χαρηκα γιατι εχει καποιες γνωσεις και μαρεσει να μαθενω και περισσοτερα και ειναι απο γεωργιου.

dimitris50423

Well-Known Member
καλα κανεις και συναντιεσαι. εγω δεν σου ειπα τιποτα για αυτο.
το ξερω οτι τον ειχες φιλο τον ποσειδωνα και αυτος μου ειχε πει καλα λογια για σενα και να σε συναντησω. και μετα ξαφνικα τον εσβησες απο φιλο. δικο σου θεμα φυσικα αυτο.
απλα δεν ειναι ωραιο να βγαινεις και να λες για οποιονδηποτε οτι ειναι κοτες που δε σου κανουν την επεμβαση τσαμπα ο αλλος αν σου κανει μμ 2000 γκραφτς με 2000 ευρω.
τελος παντων πολυ το τραβηξαμε εγω αυτο ηθελα να πω. εσυ συνεχισε οπως νομιζεις. καλο βραδυ.. αυριο ξυπναω νωρις. ;)

John_HDC

φιλε δε τα ξερεις καλα.
Ο ποσειδωνας με εσβησε απο φιλο πρωτα και τον εστειλα πρωσοπικο μυνημα και τον λεω ρε φιλε εγινε κατι και με διεγραψες?Ειπα κατι στο φορουμ που σε πηραξε? Και με λεει οχι συγγνωμη καταλαθος σε εσβησα γιατι εκανα ξεκαθαρισμα των φιλων μου και μαλλον καταλαθος σε εσβησα.
Ειχε περιπου 88 φιλους και στο ξεκαθαρισμα ειχε 87 αλλα εσβησε μονο εμενα,και καταλαθος δε γινεται και τοσο ευκολα να σβησεις καποιον.
Μετα γιναμε παλι φιλοι αλλα μετα μερες καθησα και σκεφτηκα μαλλον του ειμαι βαρος που με εχει φιλο και δε ξερω το λογο και ετσι τον εσβησα και τον μπλοκαρα εγω και ειληκρινα στεναχωρεθηκα γιατι ειληκρινα δε ξερω απο που στραβωσε.
Ισως πηγε το μυαλο μου επηδει σας την ελεγα λιγο για τις ελληνικες κλινικες και αυτος δε συμφωνουσε σε αυτο,δεν ξερω,αυτος ξερει καλυτερα.

John_HDC

Και κατι ακομη φιλε Δημητρη.Παρολο που ξερω το fb σου σε κανεναν δε το εχω δωσει να το ψαξει να σε βρει.
Σε αυτα σεβομαι τον αλλον.

Flosk

Well-Known Member
Καλα ρε μλκς ολη μερα και ολη νυχτα θα τρωγεστε με τριχες;;;
Ξεκολληστε λιγο. Ειπαμε..

Μπλουζα