Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

pithikas

Well-Known Member
Σε ποιονα ειπα να παει εκει?Δωσε ονομα.ποιονα παρασερνω επιτελους τοσο.?
Ηδη περασαν 4 χρονια που εκανα και λεω το κροοουν και αν τα καταφερω να το κανω που με καιει και με τσουρουφλαει πολυ.ποτε θα μου κανουν αυτην την ευκολια που λες με το 1 ευρω η τις υπερευκολιες πληρωμης?
H διαφορα ειναι πως μονο οσοι εχουν κανει Κυπρο εχουν το δικαιωμα να ειναι ευχαριστημενοι απο το αποτελεσμα τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Να λες στον αλλον στην Η*c να πας και δεν εισαι βαλτός. Λογικό ακούγετε . Έκανα εγώ λάθος.

H διαφορα ειναι πως μονο οσοι εχουν κανει Κυπρο εχουν το δικαιωμα να ειναι ευχαριστημενοι απο το αποτελεσμα τους.

Βλέπε boukla. χαχαχαχα

Δεν γελάω με το αποτυχημένο αποτελεσμα του , ικανό έχω καποιον να πεταχτει να πει κάτι τέτοιο αλλά με τα επιχειρήματα που δίνονται.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχω και τα εμβασματα εδω μπροστα μου που εστειλα τα λεφτα για να τους πληρωσω στην κυπρο.
Ονομα δικο μου και της κλινικης φενεται μεσα.

pithikas

Well-Known Member
I'm out. Περιμενω και τις λοιπες δημοκρατικες δυναμεις να επεμβουν να ανεβει ευχαριστα η διαθεση.

John_HDC

Να λες στον αλλον στην Η*c να πας και δεν εισαι βαλτός. Λογικό ακούγετε . Έκανα εγώ λάθος.

Βλέπε boukla. χαχαχαχα

Δεν γελάω με το αποτυχημένο αποτελεσμα του , ικανό έχω καποιον να πεταχτει να πει κάτι τέτοιο αλλά με τα επιχειρήματα που δίνονται.

τα τελευταια μετρια αποτελεσματα του ge@rgiou ολοι τα παραδεχτηκαμε.
Εχω πει πολλες φορες την αποψη μου σε αυτο το θεμα,η κλινικη δεν ξεκινησε πολυ καλα.
Για μενα εκαναν βιαστικα προχειρα πραματα.Αλλα ξεχνας τι λεμε μαλλον

Stripar

Established Member
Johny δέν νομίζω ότι χρειάζεται να πείς ή να βάλεις κάτι παραπάνω...

Λογικά άν κάποιος έχει ή είχε κάποια αμφιβολία , πλέον έχει διασαφηνιστεί.

Απο την άλλη (και παρόλο την όλη συζήτηση) άν έχει κάποια εμμονή μαζί σου , δέν ξεκαθαρίζεις ακόμα και φορολογική ενημερότητα...

Μήν χαλιέσαι

;)

John_HDC

Η μοναδικη θεραπεια που εκανα ηταν το 2006 στην laserline.
Με πηραν 1200 ευρω τοτε.Με προτειναν πρωτα θεραπεια και μετα μεταμοσχευση.
Διαβαστε παπατζιλικια εκει στο κυκλο που εκανα.Καλες αρπαχτες καναν τοτε.
Ελλαδα λεμε...P4075230.JPG

sven

Active Member
Δεν ξεχνάω τι λέμε , απλά απάντησα στον pithika που ανέφερε την κύπρο , και όταν μιλάμε για κύπρο δεν εννοούμε μονο h*c αλλα και γε@...ου .

Όχου κάνεις και πως δεν καταλαβένεις . Και αυτό πρέπει να το εξηγώ ; ήμαρτον

Συμφωνώ με στριπαρ νομίζω το ξεκαθαρίσαμε το θέμα , εγώ έκανα λάθος , ακους εκει να λεει ο άλλος εκει συγκεκριμένα να πας και εγω να τον λέω βαλτο....παράλογα πράγματα.

Καληνύχτες.

pithikas

Well-Known Member
Δεν ξεχνάω τι λέμε , απλά απάντησα στον pithika που ανέφερε την κύπρο , και όταν μιλάμε για κύπρο δεν εννοούμε μονο h*c αλλα και γε@...ου .

Όχου κάνεις και πως δεν καταλαβένεις . Και αυτό πρέπει να το εξηγώ ; ήμαρτον

Συμφωνώ με στριπαρ νομίζω το ξεκαθαρίσαμε το θέμα , εγώ έκανα λάθος , ακους εκει να λεει ο άλλος εκει συγκεκριμένα να πας και εγω να τον λέω βαλτο....παράλογα πράγματα.

Καληνύχτες.
Σ'αυτο εχει δικιο. Το να τον ρωτησει καποιος αν εμεινε ευχαριστημενος απο την μεταμοσχευση του και να πει ναι, αν οντως εμεινε δεν ειναι μεμπτο. Οπως και καθε αλλο μελος που οντως ομως εμεινε ευχαριστημενος και δεν πουλαει φυκια απο οποιοαδηποτε κλινικη. Ειτε Κυπρο, ειτε Ελλαδα, ειτε Νιγηρια κλπ.

meandros

Member
Που ειναι εκεινες οι ωραιες εποχες που ηταν ολοι ευχαριστημενοι...και οι κλινικες και ο πελατης που ηθελε μαλλια με 1.000ευρω.
που δεν ηξερε για strip,fue,grafts,shockloss,white dots,anagen phase,telogen phase,διτριχα,μονοτριχα,hairline.
που αγοραζε θεραπειες των 1500ευρω
που αν κανενας ρωταγε:ποσα grafts θα βαλουμε?του απαντουσαν,οσα χρειαζεται.
που ολες οι μεταμοσχευσεις κοστιζαν γυρω στο τριχιλιαρο ανεξαρτητα με το τι προβλημα ειχε ο ασθενης.(οχι σαν τους κακους του εξωτερικου που ζητουσαν 10 και 15 χιλιαδες ευρω).
που ο πελατης ειχε την τυχη να βαλει μαλλια εχει που εβαλαν και διασημοι,καλλιτεχνες,κλπ.
τι ωραια που ηταν τοτε..............

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Cloud

Member
Που ειναι εκεινες οι ωραιες εποχες που ηταν ολοι ευχαριστημενοι...και οι κλινικες και ο πελατης που ηθελε μαλλια με 1.000ευρω.
που δεν ηξερε για strip,fue,grafts,shockloss,white dots,anagen phase,telogen phase,διτριχα,μονοτριχα,hairline.
που αγοραζε θεραπειες των 1500ευρω
που αν κανενας ρωταγε:ποσα grafts θα βαλουμε?του απαντουσαν,οσα χρειαζεται.
που ολες οι μεταμοσχευσεις κοστιζαν γυρω στο τριχιλιαρο ανεξαρτητα με το τι προβλημα ειχε ο ασθενης.(οχι σαν τους κακους του εξωτερικου που ζητουσαν 10 και 15 χιλιαδες ευρω).
που ο πελατης ειχε την τυχη να βαλει μαλλια εχει που εβαλαν και διασημοι,καλλιτεχνες,κλπ.
τι ωραια που ηταν τοτε..............

Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν μερικοί τέτοιοι δεινόσαυροι και κλαδεύουν κεφάλια ασύστολα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως υπαρχει πλάνο διαφήμισης...

554b405dab55235d5f67685e916fc8b1.jpg

70c59f27e55cdd77f17c19d103abb404.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

zotrix

Active Member
βλέπω κάτι τέτοια ''fue αξύριστος'', κάτι ''υψηλή φύτρωση'', κάτι ''prp μετά την μεταμόσχυεση για να μείνουν οι μεταμοσχευμένες τρίχες'' κλπ και σκάω στα γέλια.

Εντωμεταξύ, πρέπει κάποιος να είναι χαζός για να πιστεύει ότι αυτο το μαλλί στην φωτογραφία ειναι μεταμοσχευμένο

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Πάντως παίζει πολύ επιθετικά με την διαφήμιση
σελίδες ,facebook ,εδώ στο φορουμ με τους απεσταλμένους του :p:p
πανικός!!

Μπλουζα