Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

athenian

Well-Known Member
Εντάξει παιδιά τώρα πέρα από την πλάκα η hdc δεν έχει ανάγκη από καλοθελητές. Είναι η μόνη σοβαρή και αξιόπιστη κλινική που μπορεί κάποιος με νορμάλ μπάτζετ να απευθυνθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Απαντα και με κουβέρτες ...αν λες στον άλλον στην h*c να πας δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι δεν είσαι βαλτος.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ειμαι βαλτος εξ αρχης που ανοιξα νημα η εγινα στην πορεια? τι λες?

mikegad

Well-Known Member
Φιλε μου αν ο john ηταν βαλτος δεν θα εκανε strip για καλυτερη τιμη ,fue θα ειχε κανει

John_HDC

Γραφω 5 χρονια και δεν εδωσα κανεναν δικαιωμα,δεν εχω φαει ban δεν εχω παρει ουτε μια παρατηρηση εκτος μια φορα απο τον soralteno για αλλους λογους.
Αλλα ας μας απαντησει απο ποτε ειμαι βαλτος απο την αρχη του νηματος μου η εγινα στην πορεια?

Νικολας νικ

Well-Known Member
Απαντα και με κουβέρτες ...αν λες στον άλλον στην h*c να πας δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι δεν είσαι βαλτος.
sven...πάντα και σε όλα τα φόρουμ σαν το δικό μας τα οποία δεν έχουν επίσημα εκπρόσωπους κλινικών όπως αυτά του εξωτερικού, βλέπε represent dr...., θα υπάρχουν και θα εμφανίζονται μέλη τα οποία θα προσπαθούν να κάνουν το promotion όχι φανερά μιας και απαγορευεται, αλλά με τρόπο πλάγιο, δυστυχώς όμως....τα μέλη αυτά, εκτός του ότι χαλάνε την ανεξαρτησία και την ποιότητα του φόρουμ, εχουν μικρή διάρκεια παραμονής....κανένα δεν έχει μακροημερεύσει, μιάς και τα μέλη εδώ θέλουν την ανεξαρτησία του φόρουμ και γιαυτό γράφουν και προσπαθούν...οπότε εάν πχ ο τζόν ή ο dance (λεω εγώ δύο απο τους πιο παλιούς) ήταν βαλτοί θα είχαν φανερωθεί προ πολλού, μιας και ουδέν κρυπτόν....οι συγκεκριμένοι δε, έχουν ρίξει αρκετές φορές τα πυρά τους και εναντίον των κλινικών στις οποίες είχαν άριστο αποτέλεσμα λόγου κακού αποτελέσματος άλλων μελών, είσαι και εσύ παλιό μέλος και ξέρεις.

Tasmania

Active Member
στη συναντηση που ειχα με Τζον να του λεω 2 φορες κανε fue να καλυψεις και το στριπ και να μου λεει το παιδι : "δεν εχω τοσα χρηματα ειμαι ανεργος και προσφατα ξεχρεωσα το δανειο που εκανα για την 1η επεμβαση" Τζον εισαι βαλτος της HDC τοσο βαλτος που μεσα μου οταν μου το ειπες ηθελα να κλαψω ... οχι για τα μαλλια και τις επεμβασεις ...αλλα για το τον πονο που εβγαλες οτι εισαι ανεργος... εισαι βαλτος ΤΕΛΟΣ

sven

Active Member
Αφου δεν ήτανε τότε δεν μπορει να έγινε μετέπειτα . Πειστικό επιχείρημα απο mikegrad και tasmania .

Γραφω 5 χρονια και δεν εδωσα κανεναν δικαιωμα,δεν εχω φαει ban δεν εχω παρει ουτε μια παρατηρηση εκτος μια φορα απο τον soralteno για αλλους λογους.
Αλλα ας μας απαντησει απο ποτε ειμαι βαλτος απο την αρχη του νηματος μου η εγινα στην πορεια?

Σου είπα δυο φορες ότι δεν μπορείς να λες στον άλλον να πάει στην h*c και δεν το αρνήθηκες....οποτε στανταρ το έχεις κάνει ήδη. Τότε δεν χρειαζετε να απαντήσει κάποιος άλλος , μόνο που δεν το αρνήθηκες με επαληθέυεις.

Tasmania

Active Member
οποτε resume : Johnny ειναι βαλτος... ο Dance το δηλωσε μονος του. Για μενα αφησατε υπονοουμενα...βγηκε η τριλιζα... mea culpa

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Αλλους 7 μηνες εξω να ξεχρεωσω το δανειο.900 ευρω υπολοιπο.
129 ευρω σε 60 δοσεις =5 χρονια.
Και crown αν τα καταφερω και κανω τα επομενα 3 χρονια
P4075229.JPG

sven

Active Member
Δεν με ενδιαφέρει ποσα έχεις στην τραπεζα ούτε ποσα χρωστας , μπορει να τα έχετε κανονήσει στην επόμενη να σου κάνει τιμή 1-2 ευρω το graft μπορει να σου κάνει υπερευκολίες πληρωμης μπορει μπορει μπορει ...χίλια δύο μπορει , αν λες στον άλλον εκει να πας δεν με πείθεις. Πως αλλίως να το πω ;

Tasmania

Active Member
με το ζορι τσιρακι...αφου το δηλωσε φιλε sven οτι ειναι τί το συνεχιζεις... δεν ικανοποιηθηκες ακομη ειπε ο ανθρωπος εινα τσιρακι !

John_HDC

Σε ποιονα ειπα να παει εκει?Δωσε ονομα.ποιονα παρασερνω επιτελους τοσο.?
Ηδη περασαν 4 χρονια που εκανα και λεω το κροοουν και αν τα καταφερω να το κανω που με καιει και με τσουρουφλαει πολυ.ποτε θα μου κανουν αυτην την ευκολια που λες με το 1 ευρω η τις υπερευκολιες πληρωμης?

Tasmania

Active Member
Σε ποιονα ειπα να παει εκει?Δωσε ονομα.ποιονα παρασερνω επιτελους τοσο.?
Ηδη περασαν 4 χρονια που εκανα και λεω το κροοουν και αν τα καταφερω να το κανω που με καιει και με τσουρουφλαει πολυ.ποτε θα μου κανουν αυτην την ευκολια που λες με το 1 ευρω η τις υπερευκολιες πληρωμης?

ποτε ? μολις γινεις MOD ! εχεις ακομη ...

Μπλουζα