Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sven...πάντα και σε όλα τα φόρουμ σαν το δικό μας τα οποία δεν έχουν επίσημα εκπρόσωπους κλινικών όπως αυτά του εξωτερικού, βλέπε represent dr...., θα υπάρχουν και θα εμφανίζονται μέλη τα οποία θα προσπαθούν να κάνουν το promotion όχι φανερά μιας και απαγορευεται, αλλά με τρόπο πλάγιο, δυστυχώς όμως....τα μέλη αυτά, εκτός του ότι χαλάνε την ανεξαρτησία και την ποιότητα του φόρουμ, εχουν μικρή διάρκεια παραμονής....κανένα δεν έχει μακροημερεύσει, μιάς και τα μέλη εδώ θέλουν την ανεξαρτησία του φόρουμ και γιαυτό γράφουν και προσπαθούν...οπότε εάν πχ ο τζόν ή ο dance (λεω εγώ δύο απο τους πιο παλιούς) ήταν βαλτοί θα είχαν φανερωθεί προ πολλού, μιας και ουδέν κρυπτόν....οι συγκεκριμένοι δε, έχουν ρίξει αρκετές φορές τα πυρά τους και εναντίον των κλινικών στις οποίες είχαν άριστο αποτέλεσμα λόγου κακού αποτελέσματος άλλων μελών, είσαι και εσύ παλιό μέλος και ξέρεις.Απαντα και με κουβέρτες ...αν λες στον άλλον στην h*c να πας δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι δεν είσαι βαλτος.
Γραφω 5 χρονια και δεν εδωσα κανεναν δικαιωμα,δεν εχω φαει ban δεν εχω παρει ουτε μια παρατηρηση εκτος μια φορα απο τον soralteno για αλλους λογους.
Αλλα ας μας απαντησει απο ποτε ειμαι βαλτος απο την αρχη του νηματος μου η εγινα στην πορεια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ποιονα ειπα να παει εκει?Δωσε ονομα.ποιονα παρασερνω επιτελους τοσο.?
Ηδη περασαν 4 χρονια που εκανα και λεω το κροοουν και αν τα καταφερω να το κανω που με καιει και με τσουρουφλαει πολυ.ποτε θα μου κανουν αυτην την ευκολια που λες με το 1 ευρω η τις υπερευκολιες πληρωμης?
ποτε ? μολις γινεις MOD ! εχεις ακομη ...