Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πας να μπερδεψεις με εξυπναδες κοσμο τωρα...κανεις και τον χαζο απο πανω θαρρεις και δεν καταλαβες τι λεω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Την είχα πάρει την απάντηση μου ήδη , απλά ήθελα μην έλεγες τίποτα παραπάνω , αλλα όπως είπα δεν πρόκειται κάποιος να το παραδεχτεί για αυτο γι αυτο δεν λέω ονόματα .

Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.

Μην σφίγγεσε χαλάρωσε.

pithikas

Well-Known Member
Ποιος ρε pithika? 3 μηνες χωρις αποτελεσματα?στο τελος αν δεν εχουν θα λακισουν ολοι.
Δεν εχω κατι μαζι σου και κατα τη γνωμη μου, φαινεται πως δε γραφεις επιτηδευμενα. Σε μελη που εχουν τοσο λιγο διαστημα στο φορουμ με αμετρητα ποστ, δε προκειται καν να απαντησω.

John_HDC

Φιλε sven ας μιλησουν ο Kapa, Ο Νικολας Νικ, Ο Salonikios 30 και ο Tasmania για μενα που με ειδαν και απο κοντα.
Εκτος αν ολοι αυτοι ειναι βαλτοι μαζι με μενα.Που ολους τους γνωρισα απο δω μεσα.
Θα θελα να βγουν αυτα τα μελη και να μιλησει ο καθενας τι ξερει και τι νομιζει για μενα.
Σορρυ αλλα εισαι βαθεια νυχτομενος και δε το περιμενα απο σενα να νομιζεις κατι τετοιο.

John_HDC

Την είχα πάρει την απάντηση μου ήδη , απλά ήθελα μην έλεγες τίποτα παραπάνω , αλλα όπως είπα δεν πρόκειται κάποιος να το παραδεχτεί για αυτο γι αυτο δεν λέω ονόματα .

Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.

Μην σφίγγεσε χαλάρωσε.

Ας μην το παραδεχτει τι φοβασε να πεις ονοματα?τι θα σε κανουν?

pithikas

Well-Known Member
Ας μην το παραδεχτει τι φοβασε να πεις ονοματα?τι θα σε κανουν?
Kατσε ρε φιλε τωρα. Γιατι εσυ πιστευεις οτι μονο οι ελληνικες κλινικες τοποθετουν κατα καιρους πλασιε εδω μεσα και οι Κυπριοι ειναι αθωοι; Η υπερβολικη αγαπη για τους Κυπριους και η καταστροφη θεματων απο αλλες εταιριες μονο τυχαια δεν ειναι. Χαιρομαι που πολλα παιδια παιρνουν χαμπαρι τι γινεται εδω μεσα. Αν επισης δε κανω λαθος κι εσυ εχεις γραψει πως σε επομενη μεταμοσχευση θα διεκδικησεις καλυτερη τιμη λογω των θετικων σου σχολιων για την κλινικη στο φορουμ.Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ας πειτε ποια ονοματα πιστευετε.Ποιος γραφει τοσο πολυ εδω μεσα εκτος απο μενα.
Μιλαμε για h*c. τωρα.
Ναι φιλε πιθηκα και βεβαια θα διεκδηκισω καλυτερη τιμη αλλα ξεροντας οτι βαση στατιστικων στοιχειων και βαση δικου μου αποτελεσματος και βαση οτι αν ηξερα οτι ειναι δυσπιστοι στην κλινικη δεν θα επερνα κανεναν στο κεφαλι μου αντιθετος δεν θα ασχολιομουν καν.
Οσο για την τιμη πιστεψε με δεν θα με κοψουν δεκαρα.Αν το παρουμε απο την αποψη οτι γραφω θετικα για να παρω καλυτερη τιμη ξερεις τι θα παρω? Απο το τριτο το μακρυτερο,Να ξερεις...
Δεν εχουν αναγκη τσιρακια και ακομη και γω απο την αρχη του νηματος μου που γραφω εως τωρα γραφω μπακαλιστικα ποτε δεν εχω μιλησει με επιστημονικες ορολογιες,το μονο που εχω ειναι μια εμπηρεια πετυχημενης μεταμοσχευσεις και οτι διαβαζω εδω μεσα.

John_HDC

Πες μου καποιον που εχει γνωρισει το φορουμ και δεν εχει απαιτησει καλυτερη τιμη απο οποιαδηποτε κλινικη.
Ολοι εδω μεσα λεμε σε καποιον απο οπουδηποτε κλινικης ΠΕΣ οτι γραφεις εδω μεσα να σε προσεξουν να παρεις αν μπορεις καλυτερη τιμη.

John_HDC

Αν ανοιξω εδω καποια παλια μου Pm πριν κανω μεταμοσχευση καποιοι θα καταλαβουν ποσο πανικοβλητος ημουν και εγω τοτε.Τωρα τα βλεπω για να τα θυμιθω.Παραλιγο να παω bergankord στο παραπεντε.
Ημουν πολυ τυχερος που ανακαλυψα το φορουμ.τα χω πει χιλιαδες φορες αυτα.
Σιγουρα φενομαι φανατικος καποιες φορες αλλα καποιος που με διαβαζει συνεχωμενα αυτα τα χρονια και οποιος εχει διαβασει το νημα μου και οποιος με εχει γνωρισει απο κοντα καταλαβενει περισσοτερο.
Ξερω και εγω καιγομαι εδω μεσα και μονο καλο δεν κανει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Σιγουρα φενομαι φανατικος καποιες φορες αλλα καποιος που με διαβαζει συνεχωμενα αυτα τα χρονια και οποιος εχει διαβασει το νημα μου και οποιος με εχει γνωρισει απο κοντα καταλαβενει περισσοτερο.

Και αυτοι οι βαλμένοι της D*i φανατικόι είναι μερικές φορές , τι διαφορα έχουν απο εσένα ;

John_HDC

Η διαφορα ειναι οτι με μετρια αποτελεσματα και αποτελεσματα που δεν εχουν ολοκληρωθει αυτοι ειναι παντα ευτυχισμενοι και ευχαριστημενοι...Ειδικα με το κλιμα που επικρατει στην κλινικη.Λες και μπαινουν σε 5αστερο χοτελι.

John_HDC

Αυτα, βλεπω ταινια και τρωω σνιτσελ.Φτανει το καψιμο για σημερα.

sven

Active Member
Εγώ με σένα και αυτούς το ίδιο σας βλέπω δεν πάει να σε έχει δει ο κάπα και ο νικόλας , δεν λέει κάτι αυτο , δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις . Ούτε μπορείς να λες στον άλλον εκεί θα πας .

John_HDC

1.Αν καποιο μελος το ενοχλησα σε pm στο ξεκαρφωτο να παει h*c να βγει να το πει.
2.Αν παραπλανησα μελος εδω μεσα να παει h*c,πηγε και εγινε μαυρο χαλι παλι ας βγει να το πει.
3.Σιγουρα μπορει να μην λεει και τιποτα αν με ειδαν καποια μελη αλλα δεν ειμα αθεατος και κρυμμενος και με λενε Γιαννη.
4.Δεν θα μαλωσουμε κιολας αν δε με πιστευεις σε ολα τα λεγομενα μου ας μας βλεπεις ιδιους ολους.

mikegad

Well-Known Member
Ρε sven αν εχεις να πεις κατι πες το και σταματα να βαζεις φυτιλιες στο νημα.
Γραψε τα ονοματα που λες να τελειωνουμε.
Το οτι καποια ατομα εχουν παρει καλο αποτελεσμα και πετανε και κανα λογο για την κλινικη τους δεν το βρισκω κακο.
Ο χαμος που γινεται με τον Μπεκρη κανει καραμπαμ ομως οτι γινεται εσκεμενη προωθηση (οχι απ ολους βεβαια).Θυμιζει εποχες προηγουμενων ετων της αντιπαλης κλινικης που προσωπικα ειχα ξενερωσει τελειως μαυτο που γινοταν και σταματησα να μπαινω και στι site τοτε.
Μακαρι να πετυχει η κλινικη καθως οπως εχω ξαναγραψει χρηματα δεν εχω για εξω.Αλλα με τον τροπο που κανει προωθηση προσωπικα με αποτρεπει

John_HDC

Εκει θα του πω να παει η Κυπρο η Τουρκια η Ισπανια η Βελγιο η Bangkok η στο αφγανισταν σε ολα εκτος Ελλαδος.
Φενεται οτι προσπαθεις να με εκνευριζεις αδερφε αλλα φενεται τελικα το επιπεδο σου να σε απανταω με σεντονια και εσυ να προσπαθεις να με πιασεις στα λογια με μια προταση.

Μπλουζα