Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν εχω κατι μαζι σου και κατα τη γνωμη μου, φαινεται πως δε γραφεις επιτηδευμενα. Σε μελη που εχουν τοσο λιγο διαστημα στο φορουμ με αμετρητα ποστ, δε προκειται καν να απαντησω.Ποιος ρε pithika? 3 μηνες χωρις αποτελεσματα?στο τελος αν δεν εχουν θα λακισουν ολοι.
Δεν εχω κατι μαζι σου και κατα τη γνωμη μου, φαινεται πως δε γραφεις επιτηδευμενα. Σε μελη που εχουν τοσο λιγο διαστημα στο φορουμ με αμετρητα ποστ, δε προκειται καν να απαντησω.
Την είχα πάρει την απάντηση μου ήδη , απλά ήθελα μην έλεγες τίποτα παραπάνω , αλλα όπως είπα δεν πρόκειται κάποιος να το παραδεχτεί για αυτο γι αυτο δεν λέω ονόματα .
Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.
Μην σφίγγεσε χαλάρωσε.
Kατσε ρε φιλε τωρα. Γιατι εσυ πιστευεις οτι μονο οι ελληνικες κλινικες τοποθετουν κατα καιρους πλασιε εδω μεσα και οι Κυπριοι ειναι αθωοι; Η υπερβολικη αγαπη για τους Κυπριους και η καταστροφη θεματων απο αλλες εταιριες μονο τυχαια δεν ειναι. Χαιρομαι που πολλα παιδια παιρνουν χαμπαρι τι γινεται εδω μεσα. Αν επισης δε κανω λαθος κι εσυ εχεις γραψει πως σε επομενη μεταμοσχευση θα διεκδικησεις καλυτερη τιμη λογω των θετικων σου σχολιων για την κλινικη στο φορουμ.Διορθωσε με αν κανω λαθος.Ας μην το παραδεχτει τι φοβασε να πεις ονοματα?τι θα σε κανουν?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σιγουρα φενομαι φανατικος καποιες φορες αλλα καποιος που με διαβαζει συνεχωμενα αυτα τα χρονια και οποιος εχει διαβασει το νημα μου και οποιος με εχει γνωρισει απο κοντα καταλαβενει περισσοτερο.