Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τον β€&;η τον βρίσκεις εδώ, τον άλλον άντε γειά. Στα άλλα σύμφωνοι.Γιατι οσοι πηγαινουν στον Βεκ... αυτη τη στιγμη πειραμα δεν κανουν;
Το ιδιο ρισκο ειναι.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Ο ΒΕΚΡ... πιο σιγουρο να τον βρεις στις μπαχαμες παρα στην anvace hair clinic
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν με νοιάζει αυτό σου λέω .αφού εκεί έκανα άγχος για το κεφάλι μου με πιάνει ο γιατρός τα λεφτά του θα τα πάρει και ο κάθε γιατρός. Για εμένα αγχώνομαι. Απλά παρατηρώ σε κλίμακα ποιές κλινικές στοχοποιουνταιΚαι στο κατω κατω τι Ανχος σας πιανει αν λεμε για το Β.
Δεν παει να λετε οτι θελετε για Μ@ρα,Γεωργ@ου,λορεντζους και γλκλετσους....Χεστηκαμε κιολας αδερφια μας ειναι....?
Εμεις πλεον ξερουμε τι μας γινεται..οτι κανουμε το κανουμε για προστασια του νεου υποψηφιου να παρει την καλυτερη δυνατη επιλογη...
firecaptain αν σου λεηλατήσουν την δότρια και δεν έχεις και αποτέλεσμα κι αποπάνω είτε εδώ είναι είτε Τουρκία είτε στην Γη του Πυρός τον ήπιες...Τον β€&;η τον βρίσκεις εδώ, τον άλλον άντε γειά. Στα άλλα σύμφωνοι.
Sent from my Nexus 6
Τι ονόματα να πω ρε συ.απλά λέω τι έχω παρατηρήσει. Δυστυχως . Και από την ahC και από αλλες κλινικές ειναι μαλάκια να λες ψέματα για να πάρεις ένα σαμπουάν η ένα prp με έκπτωση. Τραγικο.πες μας τα ονοματα τοτε φιλε Μπρουνο .... να δουμε αν συμβαδιζουν με τα μελη τα οποια εστελναν προσεγγιστικα μηνυματα σε νεα μελη υποψηφια για μ/μ...
Σ ευχαριστώ φίλε απλά δεν έχει νόημα από τι κατάλαβα να σχολιάζω τίποτα είναι συγκεκριμένες ομάδες εδώ κινούνται συγκεκριμένα και στοχοποιουνται εσκεμενα συγκεκριμένα νήματα. Και ο πιο ανυποψίαστο το καταλαβαίνει.εχει δικιο ρε φιλε ο μπρουνο.πριν καλα καλα δεις καποιο ασχημο αποτελεσμα απο την κλινικη που εκανε την εβγαλες οτι οποιος παει εκει λες και παιζει τζοκερ.και το βασικοτερο του γαμας την ψυχολογια του αλλου.επαναλαμβανω πριν δεις τα αρνητικα αποτελεσματα.και μετα παρεξηγιεστε γιατι ξενερωνουν καποιοι και δεν βαζουν φοτο.ο μπρουνο και ο καθε μπρουνο δεν τον ενδιαφερει να υπερασπιστει την κλινικη του ,,το αποτελεσμα του τον νοιαζει.και εχει δικιο ο ανθρωπος
Xαιρομαι που υπαρχουν εξυπνα μελη.Τι ονόματα να πω ρε συ.απλά λέω τι έχω παρατηρήσει. Δυστυχως . Και από την ahC και από αλλες κλινικές ειναι μαλάκια να λες ψέματα για να πάρεις ένα σαμπουάν η ένα prp με έκπτωση. Τραγικο.
Αντί να είμαστε ενωμένοι για το κοινό μας πρόβλημα κοιτάμε πως θα την βγάλουμε πιο φθηνά