Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τον άλλο καλύτερα από την πορεία του και από αυτά που γράφει ή δεν γράφει. Είναι πιό σίγουρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης ο ενας σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης και ο αλλος.....

Cloud

Member
Έχω μια απορία προς όλους και κυρίως προς τα παιδιά που έκαναν fue στην Κύπρο (αυτήν προσπαθώ να ταξινομήσω για την ώρα): Από σημάδια στη δότρια πώς πάτε; Είστε ευχαριστημένοι; Έχει δοκιμάσει κανείς να τα πάρει με τη μηχανή;

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Το να λένε κάποια μέλη ότι κάποια κλινικη θα πάει χάλια ενώ αναμένονται αποτελέσματα από κάποιους μετά μην σας κάνει εντύπωση που δεν ανανεώνουν η φεν ενημερώνουν. Λέτε για φανατισμό από μέλη για μια κλινικη η οποία πριν βγάλει αποτελέσματα την έχετε χαντάκωσει. Γενικά δυστυχώς βλέπω τσιράκια κλινικών διαφόρων και από την κλινικη που έκανα εγώ και πραγματικά είναι άσχημο ενώ έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα να λένε από τη μία πχ φίλε Γιώργο καλή επιτυχία και ενώ ο κάθε Γιώργος περιμένει αποτελέσματα για παράδειγμα από την dhi η την ahC να περιμένετε να πάει χάλια για να πείτε να σας τα έλεγα. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι εσκεμμένα κατά στρέφεται κάποιοι συγκεκριμένα threads μάλλον θα έχετε τους σκοπούς σας. Τέλος πάντων πραγματικά και τελείως αντικείμενο κα αφού το μόνο που με νοιάζει είναι το πρόβλημα μου και Κλάιν αν ο γιατρός είναι Ελλάδα Κύπρο Αργεντινή Αυστραλία και Ρωσία με νοιάζει να έχω καλό αποτέλεσμα το οποίο και να το έχω που το εύχομαι θα το βγάλετε χάλια. Και το να ρίχνετε την ψυχολογία κάποιου είναι πολύ άσχημο. Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους ανεξαρτήτως κλινικής.

John_HDC

Ρε συ bruno μην ενημερωνετε καν με φωτογραφιες,Κεφαλια για σφαγη δεν θελουμε αλλα οποτε καλυτερα κοψτε το ομαδακι λιγακι εκει κατω κανετε καραμπαμ δηλαδη..Και τσιρακια διαφορων κλινικων δεν υπαρχουν.
Υπαρχουν μονο απο d*i κατα καιρους....και απο εσας....αποψη μου και αποψη πολλων που κανανε σε ολες τις κλινικες του εξωτερικου.
Οσο για αυτο που λες οτι θα χαρουμε αν δουμε αποτελεσμα χαλια σορρυ αλλα εδω μεσα δεν ειμαστε ο καθενας 5 χρονια να γραφει και να θελει να βλεπει χαλια αποτελεσματα και να χαιρεται..

John_HDC

Και στο κατω κατω τι Ανχος σας πιανει αν λεμε για το Β.
Δεν παει να λετε οτι θελετε για Μ@ρα,Γεωργ@ου,λορεντζους και γλκλετσους....Χεστηκαμε κιολας αδερφια μας ειναι....?
Εμεις πλεον ξερουμε τι μας γινεται..οτι κανουμε το κανουμε για προστασια του νεου υποψηφιου να παρει την καλυτερη δυνατη επιλογη...

bruno1989

Active Member
Ομάδα κι? ?????
είπα ότι και από εκεί που έκανα και εγώ έχω καταλάβει τα τσιράκια απλά ήμουν νέο μέλος και δεν ήξερα τι παίζει. Ακόμα βασικά καταλαβαίνω κάποια πράγματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Και στο κατω κατω τι Ανχος σας πιανει αν λεμε για το Β.
Δεν παει να λετε οτι θελετε για Μ@ρα,Γεωργ@ου,λορεντζους και γλκλετσους....Χεστηκαμε κιολας αδερφια μας ειναι....?
Εμεις πλεον ξερουμε τι μας γινεται..οτι κανουμε το κανουμε για προστασια του νεου υποψηφιου να παρει την καλυτερη δυνατη επιλογη...
Δεν με νοιάζει αυτό σου λέω .αφού εκεί έκανα άγχος για το κεφάλι μου με πιάνει ο γιατρός τα λεφτά του θα τα πάρει και ο κάθε γιατρός. Για εμένα αγχώνομαι. Απλά παρατηρώ σε κλίμακα ποιές κλινικές στοχοποιουνται

Tasmania

Active Member
πες μας τα ονοματα τοτε φιλε Μπρουνο .... να δουμε αν συμβαδιζουν με τα μελη τα οποια εστελναν προσεγγιστικα μηνυματα σε νεα μελη υποψηφια για μ/μ...

mikegad

Well-Known Member
Τον β€&;η τον βρίσκεις εδώ, τον άλλον άντε γειά. Στα άλλα σύμφωνοι.

Sent from my Nexus 6
firecaptain αν σου λεηλατήσουν την δότρια και δεν έχεις και αποτέλεσμα κι αποπάνω είτε εδώ είναι είτε Τουρκία είτε στην Γη του Πυρός τον ήπιες...
Τι θα κάνει ο γιατρός; θα τους τραγουδήσει να αυγατίσουν

bruno1989

Active Member
πες μας τα ονοματα τοτε φιλε Μπρουνο .... να δουμε αν συμβαδιζουν με τα μελη τα οποια εστελναν προσεγγιστικα μηνυματα σε νεα μελη υποψηφια για μ/μ...
Τι ονόματα να πω ρε συ.απλά λέω τι έχω παρατηρήσει. Δυστυχως . Και από την ahC και από αλλες κλινικές ειναι μαλάκια να λες ψέματα για να πάρεις ένα σαμπουάν η ένα prp με έκπτωση. Τραγικο.
Αντί να είμαστε ενωμένοι για το κοινό μας πρόβλημα κοιτάμε πως θα την βγάλουμε πιο φθηνά

billaros

Active Member
εχει δικιο ρε φιλε ο μπρουνο.πριν καλα καλα δεις καποιο ασχημο αποτελεσμα απο την κλινικη που εκανε την εβγαλες οτι οποιος παει εκει λες και παιζει τζοκερ.και το βασικοτερο του γαμας την ψυχολογια του αλλου.επαναλαμβανω πριν δεις τα αρνητικα αποτελεσματα.και μετα παρεξηγιεστε γιατι ξενερωνουν καποιοι και δεν βαζουν φοτο.ο μπρουνο και ο καθε μπρουνο δεν τον ενδιαφερει να υπερασπιστει την κλινικη του ,,το αποτελεσμα του τον νοιαζει.και εχει δικιο ο ανθρωπος

bruno1989

Active Member
εχει δικιο ρε φιλε ο μπρουνο.πριν καλα καλα δεις καποιο ασχημο αποτελεσμα απο την κλινικη που εκανε την εβγαλες οτι οποιος παει εκει λες και παιζει τζοκερ.και το βασικοτερο του γαμας την ψυχολογια του αλλου.επαναλαμβανω πριν δεις τα αρνητικα αποτελεσματα.και μετα παρεξηγιεστε γιατι ξενερωνουν καποιοι και δεν βαζουν φοτο.ο μπρουνο και ο καθε μπρουνο δεν τον ενδιαφερει να υπερασπιστει την κλινικη του ,,το αποτελεσμα του τον νοιαζει.και εχει δικιο ο ανθρωπος
Σ ευχαριστώ φίλε απλά δεν έχει νόημα από τι κατάλαβα να σχολιάζω τίποτα είναι συγκεκριμένες ομάδες εδώ κινούνται συγκεκριμένα και στοχοποιουνται εσκεμενα συγκεκριμένα νήματα. Και ο πιο ανυποψίαστο το καταλαβαίνει.
Σύγκριση αποτέλεσμα των κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται σε άτομα που ακολουθούν την ίδια αγωγή. Για παρέδωσα το αποτέλεσμα του Άκη που παίρνει μόνο μινοξ δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον που έχει και φινα στο παιχνίδι. Όπως και κάποιος που δεν παίρνει αγωγή είναι άδικο να συγκριθεί με κάποιον που παίρνει μινοξ πόσο μάλλον με κάποιον που παίρνει και τα δύο. Ο καθένας επιλέγει τι θα πάρει και συγκρίνεται με άτομο που περνει τα ίδια.
Είναι σαν να συ κριθεί σε σωματική διάπλαση πχ εγώ που περνώ ας πούμε μόνο πρωτεΐνη με κ ποιον που έχει βάλει και Zma στο παιχνίδι. Αναγνώρισε να είναι όλα αλλά συ κρίση πρέπει να γίνεται με όμοια πράγματα

pithikas

Well-Known Member
Τι ονόματα να πω ρε συ.απλά λέω τι έχω παρατηρήσει. Δυστυχως . Και από την ahC και από αλλες κλινικές ειναι μαλάκια να λες ψέματα για να πάρεις ένα σαμπουάν η ένα prp με έκπτωση. Τραγικο.
Αντί να είμαστε ενωμένοι για το κοινό μας πρόβλημα κοιτάμε πως θα την βγάλουμε πιο φθηνά
Xαιρομαι που υπαρχουν εξυπνα μελη.

andy.k

Active member
Ρε συ bruno, εγώ χωρίς να θέλω να θιξω κάποιο από τα παιδιά που πήγαν στο Βεκρη, νομίζω ότι πήγαν ψιλοαψαχτοι κ παρθένοι με το θέμα...επιπόλαιες επιλογές που μακάρι να πάρθηκαν με καποια κριτήρια κ όχι βάση ενός αποτελέσματος κ ακόμη πιο μακάρι να μην αποδειχθούν μοιραίες...αλλά πες μου ποιος από αυτούς που πήγαν παρότρυνε άλλους να πάνε...ένα μύνημα θυμάμαι μόνο που έλεγε ένα παλικάρι τι ωραία που ήταν, τι ωραίο περιβάλλον κ το εκραξε (σωστά) όλο το φόρουμ...ποιος/ποιοι είναι το τσιρακι δλδ, και τι είπε/εκανε για να τον βαφτισουμε τσιρακι? Και δε μιλάω για το Β μόνο...μιλάω για όλες τις κλινικές...δλδ οποίος έκανε μία επέμβαση κάπου κ είναι ευχαριστημένος, είναι τσιρακι? Δλδ ο jhon jhon είναι τσιρακι του Μαρά? Ο Δημήτρης του Βεκρη? Ο dance που συμμετεχει κ στα ραντεβου του Γεωργιου? Ο stripar που έχει ποσταρει φωτό με φόντο rahal, είναι του rahal? Και πόσοι άλλοι δε ξέρω...

John_HDC

Δεν με κανε ο μαρας εμενα..χαχαχα!!! Οι γιατροι που με εκαναν στα χρονια που γραφω εδω μεσα ποτε δεν αναφερθηκε το ονομα τους.
Μονο εγω το εχω αναφερει και παλι για να θυμηθω τα ονοματα ειχα μπει στην σελιδα της κλινικης.
Τα χω γραψει αυτα.

Μπλουζα