Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καταρχην αν αφησει ο cvial μαλλι μακρυ θα γινει σα το avatar του

aeratos28

Just aeratos
επιθετικοί αν ανεβασω εικόνες τύπου κωστακις andy.k κτλ εννοείται ότι θα είστε.θα είμαι και εγώ αν ανέβαζαν κάτι τέτοιο.αλλά δεν παιζει να γίνει αυτό.και βέβαια να είστε επιθετικοί όταν κάνω εμφύτευση ..τώρα γνώμες από πολύ έμπειρα μέλη για το ποσά grafts ακριβώς χρειάζονται θα πάρω,ποιος ο λόγος της επιθεσης??? βλέπεις ότι είστε πολύ προκατηλημενοι?? με οτιδήποτε είναι να γίνει εδώ Ελλάδα?πριν καν γίνει το παραμικρό??;)

John_HDC

θελω να πω οτι δεν θα του παει το πολυ μακρι μαλλι και στην ηλικια που ειναι αμεσως να πεταχτεις.....

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα.ε τότε γιατί να είστε επιθετικοί? επιθετικοί σε κάποιον που θα ζητήσει συμβουλες για ποσότητα grafts μόνο και μόνο επειδή θα γίνει σε ελληνική κλινική?αντιδεοντολογικο το βρίσκω..:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

σε ενα ζεστο περιβαλον ανακαινισμενο σας περιμενουμε να απολαυσετε τις μουσικες διαδρομες μας...
χαπενινγκς,δροσιστικα κοκταιηλς,αιθεριες υπαρξεις...ελα και συ τωρα να ζησεις την μοναδικη αυτη εμπηρεια....

aeratos28

Just aeratos
χατζιστιλης..ο αερατος του facebook..χαχαχαχα..καλά ρε Κωστάκη βάλτος είσαι ρε φιλε?μπαίνει παντού και δείχνεις το κεφάλι σου??είναι για Κράξιμο ή κατάσταση αυτη και νομίζω και λίγο γελοία..πολλές φορές καταλαβαίνω απόλυτα γιατί λένε για πωλητές κτλ και κραζουν

zotrix

Active Member
@zotrix αν δεν του μιλας επιδη εκανε μμ σε μια κλινικη που δεν σου αρεσει εισαι αστειος φιλε δεν ειναι απαντηση αυτη και αυτο που λεω δεν εχει να κανει με ελλαδα η αξωτερικο. και να ελεγες οτι δεν απαντασ επιδη εκανε στην κυπρο το ιδιο θα ελεγα. τραγικα αστειο και ας φαω ποινη . σοβαρεψου

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κλινική. Αντιθέτως, το ενα αποτελεσμα που έχω μέχρι στιγμής δει απο αυτήν (του συγκεκριμένου νήματος) το θεωρώ πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω ενδοιασμούς ως προς το ρόλο κάποιων εδώ μέσα (και άλλοι έχουν τους ίδιους ενδοιασμούς για τον ρόλο κάποιων εδώ μέσα, από ότι έχω δει) οπότε προτιμώ να απαντάω μόνο αν είμαι σίγουρος για το ποιόν αυτού στον οποίο απαντάω.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
20.000 Ευρω για να κανει μια hairline και να πυκνωσει πισω ????!!!!!!

Μόλις διάβασα την έκφραση "τίναξε τα πέταλα" είπα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ και να απαντήσω. Στο εν τω μεταξύ με κάλυψε ο Ταζ σε μεγάλο βαθμό και είπα να μην δώσω συνέχεια. Εξάλλου μερικές φορές η σιωπή είναι η κατάλληλη απάντηση και το να επαναλαμβάνονται τα αυτονόητα ίδια και ίδια δεν προσφέρει τίποτα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν αυτά που μπορούν και θέλουν να καταλάβουν οπότε απλά και μόνο για την αποκατάσταση της ακρίβειας των αριθμών να σημειώσω ότι ο LoreNzo θα πάρει για 4500 graft γύρω στα 16000€ ενώ ο Β. θα έπαιρνε περί τα 6500€ (φαντάζομαι).

tasos33

Well-Known Member
ο κωστακης δε νομιζω να ειναι πλασιε αλλα θα ηθελε...του αρεσει αυτη η δουλεια....
Το προσπαθει όμως, σου λέει θα γράψω στο φόρουμ στο facebook κ οπου μπορώ κ ίσως μου πουν ...πατριώτη σε ανακυρησουμε πωλητή της χρονιάς....

John_HDC

καταρχην οι διαχειριστες να διορθωσουν τα well know members γιατι εμεις ειμαστε 5 χρονια εδω μεσα φτασαμε τα 1000 Post και πηραμε μια κατηγορια παραπανω και καποιοι γινανε με 500-600 και πιο λιγα Post.
Δεν το καταλαβα αυτο....

Μπλουζα