Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Κάνε _ignore να απαλλαχθεις και να ησυχάσεις....εδω κ ενα χρονο τον έχω αποκλείσει για τους ίδιους λόγους,το κυριότερο ειναι μηδενιστης και μάλλον ο stripakos έχει δικιο για όσα υποστηριζει
Δημήτρης38, πλέον 40+ (Ελληνας?)
πρόσωπο υπαρκτό στο φόρουμ
Με όλους/όλα έχει θέμα.
Δυο χρόνια+ μετά την εγγραφή του στο φόρουμ δεν έχει πει τίποτα ουσιαστικό

aeratos28

Just aeratos
σε αυτά που έχεις γράψει φιλε tasmania Συμφωνώ..εκτός από εκεί που λες ότι ο Δημήτρης επέλεξε το αντιθετο
@Δημητρης38 αν και μου αρεσουν οι συγκρισεις ιδιως γενικα σε παρομοια περιστατικα (τυπος αραιωσης,αριθμος γραφτς, επιφανεια ληπτριας για καλυψη,τεχνικη κλπ) θα αναφερω τα εξης φιλε :

• Αμφοτεροι @dimitris50423 & @CVIAL, βρισκονται σε εξελιξη πορειας της μ/μ τους οποτε ακομη δεν μπορει να κριθει το τελικο αποτελεσμα.
  • Το ενα μελος επελεξε να εχει μικρο μηκος τριχας και να ενημερωνει το φορουμ το αλλο μελος το αντιθετο και ειναι απολυτα σεβαστα και τα 2.
  • Ηλικια : το ενα μελος ειναι νεαρο 30+ το αλλο 50αρης (πιο αργη φυτρωση κλπ).
  • Θεραπειες : το ενα μελος χρησιμοποιει μινοξ αρα εχει επιταχυνση στο αποτελεσμα το αλλο μελος οχι.
  • Κοινο χαρακτηριστικο και στα 2 μελη η σπαστη τριχα
Αν κατι θελουν εξτρα να προσθεσουν-αφαιρεσουν τα ενδιαφερομενα μελη στα οποια εκανες τη συγκριση ........

Eνσταση στα οσα λες Δημητρη38 ειναι η προσπαθεια μειωσης του Λορεντζο ή οποιουδηποτε ιατρου Λορεντζο-Βεκρη-Μπισανγκα κλπ... γιατι το λεω ? εστω οτι στο μελος αυτο ο Λορεντζο δεν επιασε ή δεν θα πιασει μεγαλα ψαρια...αυτο τον κανει κακο ιατρο ? Οταν στη φαρετρα του εχει επιτυχιες και θεωρειται κορυφαιος στο χωρο ? ΟΧΙ... οποτε βρισκω αδοκιμο το χαρακτηρισμο "υποτιθέμενο καλυτερο του κοσμου (Λορετζο) που του τσακισε τα πεταλα (φυτρωση/αποτελεσμα/χρημα )".

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eχει ενα δικιο και ο Αντυ ρε παιδια...εγω στην κατασταση που ειμαι τωρα αν ειχα την καραφλα που ειχα τοτε και δεν ειχα λεφτα και ημουν απελπισμενοςς η μονη λυση θα ηταν κατι απο Ελλαδα dhi η και βεκρη και οτι γινει..απο δω απο εκει καποια μαλλια θα ειχαμε παλι εστω και με καποια λαθη...απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα που λενε...
δυστυχως για πολλους πλεον τα 8000+ δε μαζευονται.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ψιλοσυμφωνω αν και δεν πάνε μόνο όσοι είναι απελπισμένοι ή δεν έχουν λεφτά..αν βάλεις και εδώ όσα grafts πραγματικά χρειάζεται να βάλεις δεν θα έχεις κάποια μαλλιά.αλλά κανονικά μαλλιά.τώρα για το έστω κάποια λάθη και ολότελα καλή και ή παναγιωτενα δεν είναι έτσι ..καθένας ας νομίζει ότι θέλει βεβαια

andy.k

Active member
Εγω αν υπάρχει πρόταση καλοδεχούμενη...είπε ένα παλικάρι για το maral και τις φτηνές τουρκικές...εστειλα mail να ρωτησω να δω τι παίζει...δεν είμαι Βεκριακος η κάτι άλλο επουδενι...και φράγκα έχω στην τελική αλλά για μαλλιά δε γουσταρω να τα δώσω...τι να κάνουμε? Για εμένα είναι
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το λογικό κόστος( το
λογικό είναι υποκειμενικό
βέβαια)...αν έχουμε να προτείνουμε
κάποια εναλλακτική σε άτομα που
διαθέτουν ποσά μεγεθους
"Βεκρη" , "dhi", "maral" να τα
αναφέρουμε...εκτός αν είναι ολοι
φραγκατοι στο φόρουμ, οκ τοτε να μιλάμε
μόνο για τις επιλογές των εχόντων
φράγκα...cvial, τώρα που ανέλαβες δε το χωρίζεις σε hairloss βορείων κ νοτίων προαστίων, να δουμε πόσοι θα πάνε στο ένα κ πόσοι στο άλλο...???να μη μαλώνουμε κιόλας...

Tasmania

Active Member
Aφου επιλογη μας ειναι το μηκος τριχας φιλε αερατε (δεν εχει guidelines απο το φορουμ)....μετα απο μ/μ το μελος εχει το δικαιωμα να επιλεξει το τί και πως θα εχει τα μαλλια του (αναφαιρετο δικαιωμα=>επιλογη)

John_HDC

ψιλοσυμφωνω αν και δεν πάνε μόνο όσοι είναι απελπισμένοι ή δεν έχουν λεφτά..αν βάλεις και εδώ όσα grafts πραγματικά χρειάζεται να βάλεις δεν θα έχεις κάποια μαλλιά.αλλά κανονικά μαλλιά.τώρα για το έστω κάποια λάθη και ολότελα καλή και ή παναγιωτενα δεν είναι έτσι ..καθένας ας νομίζει ότι θέλει βεβαια

απελπισμενος η αδιαβαστος παει καποιος εδω...εφοσον ειχε μασουρι ο δημητρης η οποιοσδηποτε αλλος σιγα μην πηγαινε ελλαδα εκτος αν καποιος ειναι πλασιε απο την κλινικη εδω μεσα.

aeratos28

Just aeratos
επειδή εγραψες ότι το ένα μέλος επέλεξε κοντό μαλλί και να ενημερώνει ενώ το άλλο μελος το αντίθετο και είναι απόλυτα σεβαστά και τα 2..φαίνεται όπως το εγραψες ότι ο Δημήτρης τα άφησε μακριά και επέλεξε να μην ενημερώνει.έτσι μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον ότι εννοεις..βασικά πρέπει να σκεφτείς ότι ο cvial δεν μπορεί να τα αφήσει να μακρυνουν ακόμα και να ήθελε.έχει πολύ κενό πίσω και θα έκανε μπαμ που λέμε αυτό το κενό αν τα μακρύνει.εαυτό το μήκος μαλλιού τώρα τον κολακεύσει αρκετά και (κρύβει) κάπως το μεγάλο κενό πίσω.ενώ ο Δημήτρης άνετα έχει αυτο το μήκος γιατί όλα μαζί δένουν.επίσης τα έχει έτσι ο άνθρωπος γιατί γι αυτό το λόγο έκανε εμφύτευση.και ο cvial στη 2η που θα κάνει σίγουρα θα μπορεί και σίγουρα θα τα αφήσει πιο μακριά από ότι τωρα

aeratos28

Just aeratos
αφού όπως έχεις πει και εσύ τα λεφτά είναι σχεδόν ίδια εδώ με εξωτερικό τι το θέλει κάποιος το μασουρι άραγε??επίσης john με αυτό διαφωνώ περισσότερο με εσάς που έχετε κάνει έξω εμφύτευση.στον τρόπο που εκφραζεστε για όσους έχουν κάνει ή θα κάνουν εδώ..κουβέντες τύπου απελπισμένος ή αδιαβαστος φαίνονται πολύ προσβλητικές φιλε..γι αυτό λέω ότι με τέτοιες κουβέντες στην ουσία είναι σαν να λετε χαζους οσουν έκαναν ή θα κάνουν εδώ..

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
αφου ενημερωνουν και τα 2 μελη ... Ο μεν CVIAL επελεξε (εκανε επιλογη) κοντο μαλλι για τους δικους του λογους (του αρεσει, δεν μπορει μακρυα κλπ οτιδηποτε), το δε μελος Δημητρης επελεξε (εκανε επιλογη) μακρυ μαλλι (αρα το αντιθετο) επισης για τους δικους του λογους (του αρεσει, δεν μπορει το κοντο μαλλι-το δηλωσε οτι ποτε δεν του αρεσε κοντο)...και ειναι σεβαστα και τα 2 !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ναι ρε συ απλά έγραψες ότι ο ένας επέλεξε κοντό και να ενημερώνει,ο άλλος το αντίθετο..και όπως το είδα λέω οκ για το μήκος μαλλιού..σωστα ειναι..αλλά φάνηκε όπως το έγραψες ότι επέλεξε να μην ενημερωνει,το αντίθετο από cvial..έτσι μου φανηκε

Δημητρης38

Active Member
Εμενα δεν με ενδιαφερει το μηκος της τριχας αλλα το συνολικο κοστος και το ποσο ικανοποιημενος ειναι ο Πελατης.

Συγκρινουμε 2 περιστατικα που το 1 κοστισε 3.000 ευρω και ολοκληρωθηκε
Και το 2ο, με συνολικο κοστος 20.000 ευρω για να ολοκληρωθει.

Ποιο μηκος τριχας... καλυτερος Γιατρος στον Πλανητη.. διαχείριση δοτριας μου λετε τωρα εσεις.....
20.000 Ευρω για να κανει μια hairline και να πυκνωσει πισω ????!!!!!!

Αυτα ουτε ο Μπισανγκα δεν τα εκανε, οταν τον τραβηξατε στην Ελλαδα και κανονιζατε meeting με χρηστες του Φορουμ για να τους ζηταει 30χιλιαρα ...

Tasmania

Active Member
ναι ρε συ απλά έγραψες ότι ο ένας επέλεξε κοντό και να ενημερώνει,ο άλλος το αντίθετο..και όπως το είδα λέω οκ για το μήκος μαλλιού..σωστα ειναι..αλλά φάνηκε όπως το έγραψες ότι επέλεξε να μην ενημερωνει,το αντίθετο από cvial..έτσι μου φανηκε

το διορθωσα αερατε για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις... εξ'υπακουεται οτι και τα 2 μελη ενημερωνουν, αφου εχουν νηματα και ανανεωνουν συχνα...

John_HDC

ρε man τι δε καταλαβενεις εγω τωρα στην τσεπη μου δεν εχω φραγκο οκ?
εαν δεν ειχα το 2012 που εκανα και ημουν σε αυτην την κατασταση που ειμαι τωρα χωρις δουλεια και δεν μπορουσα να παρω δανειο οπως και πηρα τοτε που ειχα δουλεια τι θα κανα?δεν θα ημουν απελπισμενος και θα λεγα ας βρω 3000 χιλιαρικα να παω στο φτηνο βεκρη που τωρα ανακαλυφθηκε γιατι ουτε dhi ουτε bergankord θα πηγαινα και εξξαλου νομιζω και εσυ εχεις πει εαν ειχες λεφτα θα πηγαινες εξω...εσυ εισαι της dhi πιο πολυ και δεν το κρυβεις με το βεκ@η ξαφνικα αυτος ο οπαδισμος πες μου εσενα τι σου λεει μιας και εισαι εξυπνο παιδι?

John_HDC

aeratos πες μου αν ειχες 8500 τσεπη και ησουν στην κατασταση μου τοτε ετσι σα καραφλη μαιμου και ηθελες 3400 grafts που θα πηγαινες με τα σημερινα δεδομενα πεσμου,θα ρισκαρες dhi η βεκρη?....και σε βαζω με fue οχι με strip που εδωσα εγω 6400.

aeratos28

Just aeratos
οπαδισμο ρε john ότι έχω εγώ με τον βεκρη??γιατί δεν έχω καθόλου ούτε με τον βεκρη ούτε με dhi,κανένα οπαδισμο να ξέρεις.με dhi λέω στα ίσια το ύπουλο τρόπο που σε κάνουν να πας και να ξαναπας και για βεκρη έχει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη για να πείσει..επιθετικός πολύ στις δοτριες..παίρνει όλα τα grafts από μικρό εύρος δοτριας,τις αραιώνει μου φαίνεται αρκετά και αλλά πολλά.απλά πιστεύω όπως είπα παλιότερα πως αν έχεις πλάνο τι πρέπει να κανείς και εδώ περνεις ένα ωραίο αποτέλεσμα όπως raphael2012..όπως κάνει και ο piros75..έχω το ίδιο σκεπτικό με piros75 εδώ και παρα παρα πολύ καιρό και έτσι θα κινηθω..μπορεί να τις σπασω και σε 3 επεμβάσεις βέβαια των 1000grafts..σίγουρα από πολλούς φαίνεται πολύ οπαδικο το θέμα με βεκρή και Συμφωνώ μαζί σου δεν είναι και ωραίο.

John_HDC

δεν σε ειπα εσυ εισαι στο wolfpack του βεκρη,ειπαμε εσυ εισαι dhi-akias
Αντε ανηξε κανα νημα και συ πολυ το αργεις....

aeratos28

Just aeratos
john να σου πω την αλήθεια,αν είχα το δικό σου norwood θα πήγαιναν εξωτερικό..το έχω ξαναπει..εδώ Ελλάδα,μέχρι ώρας τουλάχιστον,έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να φτιάξουν καλά τέτοια κεφάλια.αν θυμάσαι το λέω παντα..οικονομική δυνατότητα υπάρχει για εξω αν και άνεργος john ευτυχώς ,αλλά έχω άλλη σκέψη σε αυτό το θέμα.έχω πει πως σκέφτομαι να κινηθω οπότε δεν νομίζω ότι θα μου πρόσφερε κάτι περισσότερο το εξωτερικο
aeratos πες μου αν ειχες 8500 τσεπη και ησουν στην κατασταση μου τοτε ετσι σα καραφλη μαιμου και ηθελες 3400 grafts που θα πηγαινες με τα σημερινα δεδομενα πεσμου,θα ρισκαρες dhi η βεκρη?....και σε βαζω με fue οχι με strip που εδωσα εγω 6400.

Μπλουζα