Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δημήτρης38, πλέον 40+ (Ελληνας?)
πρόσωπο υπαρκτό στο φόρουμ
Με όλους/όλα έχει θέμα.
Δυο χρόνια+ μετά την εγγραφή του στο φόρουμ δεν έχει πει τίποτα ουσιαστικό
@Δημητρης38 αν και μου αρεσουν οι συγκρισεις ιδιως γενικα σε παρομοια περιστατικα (τυπος αραιωσης,αριθμος γραφτς, επιφανεια ληπτριας για καλυψη,τεχνικη κλπ) θα αναφερω τα εξης φιλε :
Αν κατι θελουν εξτρα να προσθεσουν-αφαιρεσουν τα ενδιαφερομενα μελη στα οποια εκανες τη συγκριση ........
- Αμφοτεροι @dimitris50423 & @CVIAL, βρισκονται σε εξελιξη πορειας της μ/μ τους οποτε ακομη δεν μπορει να κριθει το τελικο αποτελεσμα.
- Το ενα μελος επελεξε να εχει μικρο μηκος τριχας και να ενημερωνει το φορουμ το αλλο μελος το αντιθετο και ειναι απολυτα σεβαστα και τα 2.
- Ηλικια : το ενα μελος ειναι νεαρο 30+ το αλλο 50αρης (πιο αργη φυτρωση κλπ).
- Θεραπειες : το ενα μελος χρησιμοποιει μινοξ αρα εχει επιταχυνση στο αποτελεσμα το αλλο μελος οχι.
- Κοινο χαρακτηριστικο και στα 2 μελη η σπαστη τριχα
Eνσταση στα οσα λες Δημητρη38 ειναι η προσπαθεια μειωσης του Λορεντζο ή οποιουδηποτε ιατρου Λορεντζο-Βεκρη-Μπισανγκα κλπ... γιατι το λεω ? εστω οτι στο μελος αυτο ο Λορεντζο δεν επιασε ή δεν θα πιασει μεγαλα ψαρια...αυτο τον κανει κακο ιατρο ? Οταν στη φαρετρα του εχει επιτυχιες και θεωρειται κορυφαιος στο χωρο ? ΟΧΙ... οποτε βρισκω αδοκιμο το χαρακτηρισμο "υποτιθέμενο καλυτερο του κοσμου (Λορετζο) που του τσακισε τα πεταλα (φυτρωση/αποτελεσμα/χρημα )".
ψιλοσυμφωνω αν και δεν πάνε μόνο όσοι είναι απελπισμένοι ή δεν έχουν λεφτά..αν βάλεις και εδώ όσα grafts πραγματικά χρειάζεται να βάλεις δεν θα έχεις κάποια μαλλιά.αλλά κανονικά μαλλιά.τώρα για το έστω κάποια λάθη και ολότελα καλή και ή παναγιωτενα δεν είναι έτσι ..καθένας ας νομίζει ότι θέλει βεβαια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι ρε συ απλά έγραψες ότι ο ένας επέλεξε κοντό και να ενημερώνει,ο άλλος το αντίθετο..και όπως το είδα λέω οκ για το μήκος μαλλιού..σωστα ειναι..αλλά φάνηκε όπως το έγραψες ότι επέλεξε να μην ενημερωνει,το αντίθετο από cvial..έτσι μου φανηκε
aeratos πες μου αν ειχες 8500 τσεπη και ησουν στην κατασταση μου τοτε ετσι σα καραφλη μαιμου και ηθελες 3400 grafts που θα πηγαινες με τα σημερινα δεδομενα πεσμου,θα ρισκαρες dhi η βεκρη?....και σε βαζω με fue οχι με strip που εδωσα εγω 6400.