Εκτιμήσεις για μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
κανε οτι θες ρε.να μιλας καλυτερα μονο.σου ειπα ψαξε να βρεις ποιοι ειναι αυτοι πρωτα και μετα πες τους οπως θες..ουτε με νοιαζει,ουτε κοπτομαι..αλεβουζαν τωρα...φαρίνα θα σε φωνάζω.! με το φούσκωμα που μου προκαλεσες σε συγκεκριμένο μέρος..αυτά και τέλος.!
ρε αντε απο κει που φανταστηκες τωρα εσυ οτι εισαι κατι και θα παραμετροποιησεις το πως και τι και αν και με τι ορους θα λεω εγω εδω περα. Δεν σου ζητησε κανεις να εξηγησεις τιποτα, αν σε κουραζει το νημα εδω απλα μην συμμετεχεις, δεν ειναι υποχρεωτικο..ωωωχ..το αλεβουζαν δεν ειναι καλιανρτα, ειναι Δ.Ψαθας! Οταν καποιος σου κανει παρατηρηση για το πως του απευθυνεσαι δεν σημαινει πως ενδιαφερεται να σε..γνωρισει! Το τι θα κανω πριν μιλησω θα το αποφασιζω εγω και δεν θα μου το υποδεικνυεις εσυ! ..και παρακαλω κοψε εδω γιατι βαριεμαι! Α και σχετικα με τις ''τρελες'' που τοσο κοπτεσαι, αν επι της ουσιας ειχες να πεις κατι θα μπορουσες απλα να το πεις και να μη μου το παιζεις θιγμενος που τους αποκαλεσα ''τρελες''. Αυτα!
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
BirdTalk, η περίπτωση του Erdogan έχει αναλυθεί αρκετά στο νήμα "μεταμόσχευση στην Τουρκία". Ρίξε μια ματιά. Έχουν κάνει κάμποσα μέλη του φόρουμ επιτυχημένες μμ εκεί αλλά δεν έχουν παρουσιάσει τα αποτελέσματα τους.
 
Μπλουζα