Εκτιμήσεις για μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σκοπευει με τα 5000/να καλυψει ολη την αραιωμενη περιοχη?τι σου ειπε..αν είναι έτσι 5000/210 θα εχεις 25 graft μέση πυκνότητα ,μάλλον πολύ λίγη,αλλά νομιζω πως τα 210 είναι πολύ μεγάλη επιφάνεια για την περίπτωση σου ,αν είσαι κοντά στα 40 και η εξέλιξη είναι αργή στη θέση σου δεν θα έπαιρνα φίνα αλλά μονο μινοξ και είμαι παρόμοια περιπτωση μονο που έχω περισσότερο μαλλί,ποιους γιατρούς στην Ελλάδα σκοπεύει να επισκυφθεις?
 

dimitris50423

Well-Known Member
ποσα παιρνει ο τουρκος το μοσχευμα? 5000 ειναι σιγουρα πολλα και για την αραιωση σου και για τη δοτρια σου. εγω πιστευω οτι για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα που θα σε ικανοποιησει με 3500 μοσχευματα θα εισαι καλα εως 4000 το πολυ καλυπτοντας και το πισω κομματι φυσικα.
η δοτρια σου απο τις φωτο φαινεται καλη. και εγω συμφωνω να μην παρεις φιναστεριδη. βαλε μινοξιδιλη μονο.
 

geok

Member
Πήγαινε στις παρουσιάσεις μμ & διάβασε αρκετά.
Αναφαιρονται οι κυπριακές - οι ελληνικές κλινικές & οι ξένες.
Μην βιαστείς, επίσης κάνε ραντεβού & με άλλες κλινικές
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
5000 μοσχεύματα είναι τουλάχιστον ανοησία να το λες χωρίς να έχεις μετρήσει τι έχει να δώσει η δότρια, ακόμα και γι' αυτούς τους γιατρούς που κόβουν και διαχωρίζουν τα πολύτριχα μοσχεύματα (όπως οι περισσότεροι στην Τουρκία) είναι πολλά. κατά τα άλλα, με δεδομένο ότι έχεις και δικά σου μαλλιά σε αυτήν την έκταση εγώ πιστεύω ότι αν μπορείς να τα βγάλεις, τότε η μέση πυκνότητα σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη από 25 μοσχ/εκ2. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα 35 μοσχ/εκ2
 

ItsAllGone

Active Member
Γνωμη μου ειναι αν μπορεις να διαθεσεις πανω απο 10000 ευρω μην κοιτας Ελλαδα(υποθετω για να στελνεις φωτο στον ερντογαν ξερεις τις τιμες), δεν αξιζει το ρισκο, δεν ειναι ενα crown η κροταφοι.
 

ItsAllGone

Active Member
Δεν νομιζω οτι μπορουμε να συγκρινουμε τους κορυφαιους τουρκους γιατρους με ελληνικες κλινικες ουτε σε πυκνοτητα που ειναι unreal ουτε σε διαχειρηση δοτριας.Τεσπα που το προβλημα αφου δεν ειναι τα λεφτα θεμα γιατι να μην παει στους καλυτερους της Ευρωπης η στην Τουρκια;
 

dimitris50423

Well-Known Member
αυτο με τη σιγουρια για την τουρκια χωρις να εχουμε δει εδω κανενα αποτελεσμα δεν το καταλαβαινω. εγω δεν θα εκανα τουρκια με τιποτα. δεν μπορω να τους εμπιστευτω. θα προτιμουσα σε αλλη χωρα αν ηταν να κανω εξω.
υπαρχει καποιο μελος που να εχει κανει τουρκια και να εχει ανεβασει τη μεταμοσχευση του εδω?
 

ItsAllGone

Active Member
Τι εννοείς όταν συσχετίζεις την πυκνότητα με το γιατρό όπως και τη διαχείριση της δότριας;
ε οσο μεγαλυτερη η πυκνοτητα τοσο καλυτερη η φυτρωση, γενικα μεγαλη πυκνοτητα χρειαζεται μεγαλη ικανοτητα και προσοχη απο το γιατρο για να επιτευθει.
 
Μπλουζα