Αρχικά να πώ ότι ήμουν έτοιμος να πάω για μμ και φαίνεται ότι είχα άγιο, γιατι διαβάζοντας εδω μεσα, διαπίστωσα ότι δυο επιλογές που είχα σκεφτεί, μαλλον ήταν και οι δυο για κλάματα.
Καλως σας βρήκα λοιπον... Ονομάζομαι Θοδωρής
Θέλω την γνώμη σας, αν θα μπορέσω να καλύψω την περιοχή μέχρι το hairline που έχω κανει την γραμμή, δηλ εκει που έφτανε παλια το μαλλι μου, πόσα grafts περίπου θα χρειαστώ?
Επειδή είναι μπροστά θα ήθελα οσο πιο φυσικό αποτέλεσμα.
ΥΓ. Θα ήθελα πολύ να πάω έξωτερικο για μμ, δυστυχώς όμως, άν τελικά την κάνω για διαφορους λογους θα γίνει Αθήνα
Καλως σας βρήκα λοιπον... Ονομάζομαι Θοδωρής
Θέλω την γνώμη σας, αν θα μπορέσω να καλύψω την περιοχή μέχρι το hairline που έχω κανει την γραμμή, δηλ εκει που έφτανε παλια το μαλλι μου, πόσα grafts περίπου θα χρειαστώ?
Επειδή είναι μπροστά θα ήθελα οσο πιο φυσικό αποτέλεσμα.
- 33 ετων σήμερα
- η αραίωση άρχισε πριν 10 χρόνια
- τα τελευταια 6 χρονια χρησιμοποιώ μινοξιδιλη, περιστασιακά στην αρχή, καθημερινα πρωι-βραδυ τα τελευταια 3 χρονια. Στην αρχη έπαιρνα regain 5%, λόγο λαδώματος όμως πήγα σε haiway 5%. Υστερα απο επισκέψεις στο Συγγρος για αυτο το λόγο, ή Χασάπη(διευθύντρια δερματολογος με ειδίκευση στην τριχώπτωση) μου είχε δώσει και κάτι καψουλες biokap, που συνεχίζω και τις πέρνω όταν βλέπω ένττονη τριχώπτωση, συνήθως άνοιξη και φθινόπωρο. Μου είχε δώσει τότε και ανα περιόδους διαφορετικές μιξ λοσιόν που τις έβαζα ενδιάμεσα απο την μινοξιδιλη.
- Η τριχώπτωση συνεχίζεται έιτε με πολυ μικρούς ρυθμούς είτε με πιό έντονους πιο σπάνια.
ΥΓ. Θα ήθελα πολύ να πάω έξωτερικο για μμ, δυστυχώς όμως, άν τελικά την κάνω για διαφορους λογους θα γίνει Αθήνα
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: