Εκτίμηση κατάστασης

thodorisx

New Member
Αρχικά να πώ ότι ήμουν έτοιμος να πάω για μμ και φαίνεται ότι είχα άγιο, γιατι διαβάζοντας εδω μεσα, διαπίστωσα ότι δυο επιλογές που είχα σκεφτεί, μαλλον ήταν και οι δυο για κλάματα.
Καλως σας βρήκα λοιπον... Ονομάζομαι Θοδωρής
Θέλω την γνώμη σας, αν θα μπορέσω να καλύψω την περιοχή μέχρι το hairline που έχω κανει την γραμμή, δηλ εκει που έφτανε παλια το μαλλι μου, πόσα grafts περίπου θα χρειαστώ?
Επειδή είναι μπροστά θα ήθελα οσο πιο φυσικό αποτέλεσμα.

1. 33 ετων σήμερα
  2. η αραίωση άρχισε πριν 10 χρόνια
  3. τα τελευταια 6 χρονια χρησιμοποιώ μινοξιδιλη, περιστασιακά στην αρχή, καθημερινα πρωι-βραδυ τα τελευταια 3 χρονια. Στην αρχη έπαιρνα regain 5%, λόγο λαδώματος όμως πήγα σε haiway 5%. Υστερα απο επισκέψεις στο Συγγρος για αυτο το λόγο, ή Χασάπη(διευθύντρια δερματολογος με ειδίκευση στην τριχώπτωση) μου είχε δώσει και κάτι καψουλες biokap, που συνεχίζω και τις πέρνω όταν βλέπω ένττονη τριχώπτωση, συνήθως άνοιξη και φθινόπωρο. Μου είχε δώσει τότε και ανα περιόδους διαφορετικές μιξ λοσιόν που τις έβαζα ενδιάμεσα απο την μινοξιδιλη.
  4. Η τριχώπτωση συνεχίζεται έιτε με πολυ μικρούς ρυθμούς είτε με πιό έντονους πιο σπάνια.
συγνώμη για την χαμηλη ποιότητα των φωτογραφιών.
ΥΓ. Θα ήθελα πολύ να πάω έξωτερικο για μμ, δυστυχώς όμως, άν τελικά την κάνω για διαφορους λογους θα γίνει Αθήνα

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    55.1 KB · Προβολές: 104
  • 2.jpg
    2.jpg
    75.1 KB · Προβολές: 97
  • 3.jpg
    3.jpg
    51.2 KB · Προβολές: 92
  • 4.jpg
    4.jpg
    68.3 KB · Προβολές: 110
  • 5.jpg
    5.jpg
    52.8 KB · Προβολές: 105
  • 6.jpg
    6.jpg
    102.2 KB · Προβολές: 108
  • 7.jpg
    7.jpg
    81.7 KB · Προβολές: 107
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Veron

Well-Known Member
Καλημερα Θοδωρη και καλως ηλθες.
Αρχικα την ιδια διαδρομη με σενα Συγγρος-Μινοξ-Λοσιον κλπ την ειχα ακολουθησει και γω καποτε με μηδενικο αποτελεσμα.
Την μινοξιδιλη βαζεις δεν βαζεις για μενα (προσωπικη αποψη) δεν σου κανει κατι,αν σου εκανε θα ειχες κρατησει πολυ περισσότερα μαλλι.
Απο κει και περα με μια πρώτη πρόχειρη ματιά χρειάζεσαι από 3000-3500 grafts αλλα με μια επιφύλαξη για την δοτρια σου καθως πεφτει το φως και δεν διακρινεται καλα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μπορουν να γινουν ωραια πραγματα στο κεφαλι σου. Αφιερωσε χρονο να διαβασεις το φορουμ διεξοδικα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλή ηλικία για μεταμόσχευση.Στα 33 είχα κάνει.
3000-3300 grafts χρειάζεσαι.
Καλώς ήρθες.

thodorisx

New Member
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας Veron & John_John1

Τα 3000+ grafts γίνονται σε μία μέρα?

Αν και αντιλαμβάνομαι ότι είναι πιο πολύ υποκειμενική η απάντηση και εξαρτάται απο διάφορες παραμέτρους...
Ποιά κλινική της Αθήνας, με βάση τα αποτελέσματα που έχετε δεί στο παρελθόν, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα φυσικότητας και γεμίσματος στην δικιά μου περίπτωση?

athenian

Well-Known Member
Σε δυο μερες μπαινουν 3000 μοσχευματα κανονικα,το καλυτερο αποτελεσμα γεμισματος θα στο δωσει η κλινικη του Βεκρη,φυσικοτητα δεν θα βρεις πουθενα στην Ελλαδα.Ας σου πουν ομως κι αλλα μελη την γνωμη τους.

mic6

Well-Known Member
Γεια σου φίλε. Ποιες είναι οι δύο επιλογές που είχες σκεφτεί και τελικά είναι για κλάματα;

thodorisx

New Member
Γεια σου φίλε. Ποιες είναι οι δύο επιλογές που είχες σκεφτεί και τελικά είναι για κλάματα;
Το τελικά είναι για κλάματα, το συμπέρανα απο τα εδώ στο forum γραφόμενα...
Επειδη οταν δεν εχω προσωπική αποψη, δεν μου αρεσει ουτε να διαφημίζω αλλα ούτε και να δυσφημίζω, θα προτιμούσα να μην επεκταθώ.

Αν σας ειναι εύκολο θα ήθελα και την δική σας γνώμη στο : Ποιά κλινική της Αθήνας, με βάση τα αποτελέσματα που έχετε δεί στο παρελθόν, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα φυσικότητας και γεμίσματος στην δικιά μου περίπτωση?

ευχαριστω προκαταβολικά

mic6

Well-Known Member
Το τελικά είναι για κλάματα, το συμπέρανα απο τα εδώ στο forum γραφόμενα...
Επειδη οταν δεν εχω προσωπική αποψη, δεν μου αρεσει ουτε να διαφημίζω αλλα ούτε και να δυσφημίζω, θα προτιμούσα να μην επεκταθώ.

Αν σας ειναι εύκολο θα ήθελα και την δική σας γνώμη στο : Ποιά κλινική της Αθήνας, με βάση τα αποτελέσματα που έχετε δεί στο παρελθόν, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα φυσικότητας και γεμίσματος στην δικιά μου περίπτωση?

ευχαριστω προκαταβολικά
Νομίζω πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα και να επιλέξεις μόνος σου. Αυτή θα είναι η πιο ασφαλής επιλογή για σένα

thodorisx

New Member
Διαβάζω αρκετό καιρό και σήμερα αποφάσισα να γραφτώ και να ανεβάσω τις φωτογραφίες μου.
Γνώμη ζήτησα, σαν ένα μικρο γκάλοπ, χωρίς να σημαίνει ότι θα πάρω κάποια απόφαση, λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τις γνώμες.
Αν δεν θέλετε να την εκφράσετε, ειναι απολύτως σεβαστό.
Σας ευχαριστω

mic6

Well-Known Member
Σε αυτό το φόρουμ κάθε φορά που κάποιος προτείνει κλινική αρχίζει πόλεμος και το νήμα γίνεται καλοκαιρινό. Πίστεψε με δεν το θέλεις αυτό [emoji846]

dimitris50423

Well-Known Member
Παρομοια αραιωση με αυτη που ειχα και εγω εχεις Θοδωρη. Εξαφανισμενη η hairline και αδεια περιοχη μεχρι αρκετα μεσα..
Για να κλεισει αυτη η περιοχη θελεις αρκετα μοσχευματα απο 2500 και πανω. για Ελλαδα πιστευω οτι μπορουν και 4000 να σου βαλουν αν επιλεξεις να κανεις διπλη συνεδρια.
Η ηλικια σου ειναι η καλυτερη για μεταμοσχευση.. μονο με τα συμπληρωματα και τις θεραπειες δεν θα κανεις τιποτα.
Για Αθηνα και γενικοτερα Ελλαδα δυο ειναι οι επιλογες. AHC και DHI. Εγω εκανα AHC και εκει θα σου προτεινα για μια συνεδρια με οχι κατω απο 2500 μοσχευματα η διπλη ακομη καλυτερα.
θελεις μοσχευματα αρκετα, φυτρωση υψηλη και μια φυσικη hairline.. Υπαρχουν και ακριβοτερες επιλογες αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν..
δες στην ενοτητα μεταμοσχευσεις περιστατικα απο τις 2 ελληνικες κλινικες, τις 2 κυπριακες και καποιες του εξωτερικου για να δεις τιμες και τι σου ταιριαζει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

thodorisx

New Member
Παρομοια αραιωση με αυτη που ειχα και εγω εχεις Θοδωρη. Εξαφανισμενη η hairline και αδεια περιοχη μεχρι αρκετα μεσα..
Για να κλεισει αυτη η περιοχη θελεις αρκετα μοσχευματα απο 2500 και πανω. για Ελλαδα πιστευω οτι μπορουν και 4000 να σου βαλουν αν επιλεξεις να κανεις διπλη συνεδρια.
Η ηλικια σου ειναι η καλυτερη για μεταμοσχευση.. μονο με τα συμπληρωματα και τις θεραπειες δεν θα κανεις τιποτα.
Για Αθηνα και γενικοτερα Ελλαδα δυο ειναι οι επιλογες. AHC και DHI. Εγω εκανα AHC και εκει θα σου προτεινα για μια συνεδρια με οχι κατω απο 2500 μοσχευματα η διπλη ακομη καλυτερα.
θελεις μοσχευματα αρκετα, φυτρωση υψηλη και μια φυσικη hairline.. Υπαρχουν και ακριβοτερες επιλογες αν τα οικονομικα σου το επιτρεπουν..
δες στην ενοτητα μεταμοσχευσεις περιστατικα απο τις 2 ελληνικες κλινικες, τις 2 κυπριακες και καποιες του εξωτερικου για να δεις τιμες και τι σου ταιριαζει.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Δημηρη.
Απο ότι κατάλαβα αυτες οι δυο είναι για Ελλάδα, AHC και DHI. Για Ελλάδα κοιτάω μόνο.
Με προβληματίζει αρκετά η φυσικότητα της hairline σε συνδιασμό με την πυκνότητα μετα, βέβαια... Πιο πολύ το hairline όμως.
Και απο ότι διάβασα εδω μέσα μία κλινική είναι καλύτερη στο ένα και η άλλη στο άλλο ....

thodorisx

New Member
Μπορεις να δεις και τις κυπριακές με 2ε το μόσχευμα .
Εχουν τόσο μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα απο τις Ελληνικές? Η αλήθεια ειναι οτι επειδή κοιτούσα για ελλάδα μονο, έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα για εδώ και τίποτα για κύπρο

kardinalios

Well-Known Member
Θοδωρή καλή αρχή και καλό κουράγιο στο ψάξιμο . Εγώ θα σου πρότεινα καταρχας να μην βιαστεις .

Αρχικά να κάνεις consultation και με τις δύο πιο γνωστές κλινικές στην Αθήνα . Να ζητήσεις ακριβή εκτίμηση δοτριας και ακριβή αριθμό μοσχευμάτων που χρειαζεσαι καθώς και μελλοντικό πλάνο για την εξέλιξη της Α.Α σου .

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τις κυπριακές κλινικές που έχουν καλά αποτελέσματα και σχετικά καλές τιμές .

Εγώ στη θέση σου αφού σε πρώτη φάση έκανα αυτά θα επικοινωνουσα στη συνέχεια και με 2 κλινικές του εξωτερικού για να κάνω μια σύγκριση των λεγόμενων των εδώ κλινικών με αυτές έξω . Μια σύγκριση και της κατάστασης και του οικονομικού .

Στο τέλος τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις .

Πολύ σημαντικό δεν είναι μόνο το πόσα μαλλιά θα βάλεις τώρα . Είναι εξισου σημαντικό να αφήσεις περιθώρια στη δοτρια σου για το μέλλον γιατί είσαι ακόμα μικρός και η ΑΑ σου θα έχει εξέλιξη .

Συζήτησε με τους γιατρούς και ζήτησε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης . Μην κάνεις βιαστικές επιλογές όσο σε ενοχλεί τώρα το κεφάλι σου θα σε ενοχλεί και στο μέλλον .

Καλό ψάξιμο και καλό κουράγιο . Κράτα μας ενήμερους

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
John_John 1 θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις "fishing" κατ' αυτόν τον τρόπο. Απαγορεύεται. Αν θες στείλτου pm. To μυνημά σου θα σβηστεί.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οκ Cvial πίστευα λόγο τις αρμοδιότητας και τον τίτλο στην σφραγίδα μου δεν θα είχα πρόβλημα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο τίτλος δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις “fishing” αλλά για να καταλαβαίνουν αυτοί που διαβάζουν τα σχολιά σου τι αντιπροσωπεύεις και να το λαμβάνουν υπόψιν τους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπλουζα