Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kkathi είπε:Τα λέπια που ξεκολλάν μαζί με τις τρίχες είναι κιτρινωπά;
Αν ναι δοκίμασε το Nanolin της Froika.
Είναι σαμπουάν που δίνουν οι παιδίατροι στα μωρά για τη σμηγματορροική δερματίτιδα. Η κόρη μου είχε βγάλει και είχε γεμίσει όλο το κεφάλι της . Φεύγανε τρίχες μαζί.
Δυστυχώς δε καθάριζε ούτε με fungoral ούτε με Limproman που μου έδωσε δερματολόγος. Καθάρισε με το παραπάνω σαμπουάν.
Το θέμα είναι οτι το δέρμα είχε αποκτήσει ένα ροζ χρώμα σα να επρόκειτο για φλεγμονή.
vag25 είπε:Τι γινεται S.Spark,πως πας με το δικο σου προβλημα?
kkathi είπε:Κυρίως σου καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία.
Δευτερευόντως θα έλεγα ότι στα συστατικά του αναφέρεται ότι έχει ήπια αντιμικροβιακή δράση κατά του μήκυτα Pityrosporum ovale και ρυθμιστική δράση κατά της σμηγματόρροιας.
ω-6 λιπαρά οξέα με δράση μαλακτική
Εκχύλισμα βρώμης για καταπραυντική δράση.
Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστά και το συνδυασμό με το NINOLIN ΟΙL της ίδιας εταιρείας αλλά στην περίπτωσή μας δε χρειάστηκε.
Επαναλαμβάνω τα δικά μας λέπια ήταν κίτρινα και κολλημένα πάνω στο δέρμα του κεφαλιού, ενώ αν πήγαινες να τα ξεκολλήσεις φεύγανε και τρίχες μαζί.
Δε ξέρω αν η περίπτωσή σου είναι ίδια.
mikipitri είπε:κάτι ξέρω για το λαδάκι![]()
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
UberAlles13 είπε:Παιδια για τι ειδος λαδιου μιλάμε; Ελαιόλαδο?
Καθημερινα?MANKAR είπε:UberAlles13 είπε:Παιδια για τι ειδος λαδιου μιλάμε; Ελαιόλαδο?
καλημερα , ναι το λαδι που λεμε ειναι το Ελληνικο Ελαιολαδο , παντως με 2 χρησεις του μεχρι τωρα εχει ξανανιωσει το τριχωτο μου!!