Απ: ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ
lykos_19 είπε:
εχω βαλει νερο..γιαυτο ειναι.. ετσι αλλα ειναι πολυ αραια και λεπτα δεν ειναι σε καλη κατασταση και γιυτο φοραω συνεχια σκουφακια καπελα... τα τελευταια 2 χρονια εχουν αραιωση πολυ...και στεναχωριεμαι.. γιατι ολα μου τα αδερφια.. δεν εχουν μαλλια.. μονο ενας ειναι που εχει μονο προβλημα με τους κροταφους.. και ο πατερα μου ειναι
Εντάξει ρε συ, μην στεναχωριέσαι. Ξέρω άτομα που έχουν μαλλιά και έχουν αδέρφια που δεν έχουν! Εμένα ο πατέρας μου είναι 60 χρονών και έχει μαλλί σαν του Χατζηνικολάου(του δημοσιογράφου) και εγώ ταλαιπωρούμαι εδώ και 3-4 χρόνια. Μην κοιτάς τα αδέρφια σου και προπάντων μην αισθάνεσαι ότι είσαι καραφλός,
αφού έχεις μαλλιά! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κακό κάνει στο μαλλί σου που στεναχωριέσαι και το σκέφτεσαι όλη μέρα, εγώ εάν έχασα μαλλιά τα έχασα και εξαιτίας της συγκεκριμένης στεναχώριας. Για αυτό χαλάρωσε καταρχάς.
Το ξέρω ότι είσαι πιτσιρικάς και ότι παίζει και το οικονομικό αλλά αφού έχεις μπει στην διαδικασία να πέρνεις proscar, πάρε και ένα growth stimulant π.χ regaine 5% και βάζε μία φορά την ημέρα, να προσέχεις τι τρως, γενικά την διατροφή σου, εάν καπνίζεις , να μην βάζεις χαζομάρες στο μαλλί σου κτλ
Το ξανατονίζω,
έχεις μαλλιά! Πολύ λίγο ποσοστό στα 18 του χρόνια έχει το ίδιο μαλλί που είχε και στα 15, ενηλικιώνεσαι και ορμονικά αλλάζει το σώμα σου. Μην σε πέρνει από κάτω, μια χαρά είναι τα μαλλιά σου και είναι και βρεγμένα, συνέχισε proscar συμπλήρωσε και μινοξιδίλη στο πρόγραμμα σου, κάνε υπομονή και θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση σου, μην σου πω θα βελτιωθεί, είσαι μικρός ακόμα και υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης του οργανισμού σου.
Να είσαι θετικός ρε συ, ήμαρτον τι να πούμε και εμείς!