ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

lykos_19

New Member
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΟ,... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΔΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 18 ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΒΑΡΟ, ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ PROSCAR ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΡΓ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ.. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΥΡΙΣΕΙ.. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚΟ, ΣΠΙΡΟ..ΚΑΙ ΜΙΝΟΞ. ΚΑΙ PROSCAR ΠΕΡΝΩ 1,25mg 1/4 το προβλημα που εχω ειναι στους κροταφους :-\ :-\ :-\ :-\ πριν τα κοψω ηταν μακρια γυρο στα 8cm και πολυ λεπτη τριχα..... ελπιζω να δω αποτελεσματα... εχω τριχοπτωση απο τα 15... θα βαλω και φοτο να διτε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member
Απ: ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ PROSCAR... 3ΜΗΝΕΣ

lykos_19 είπε:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΟ,... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΔΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 18 ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΒΑΡΟ, ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ PROSCAR ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΡΓ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ.. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΥΡΙΣΕΙ.. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚΟ, ΣΠΙΡΟ..ΚΑΙ ΜΙΝΟΞ. ΚΑΙ PROSCAR ΠΕΡΝΩ 1,25mg 1/4 το προβλημα που εχω ειναι στους κροταφους :-\ :-\ :-\ :-\ πριν τα κοψω ηταν μακρια γυρο στα 8cm και πολυ λεπτη τριχα..... ελπιζω να δω αποτελεσματα... εχω τριχοπτωση απο τα 15... θα βαλω και φοτο να διτε

Για βάλε να δούμε γιατί το ότι έχεις στους κροτάφους δεν παίζει κανένα ρόλο κατά την γνώμη μου, όπως έχουν ξαναπεί τα παιδιά μέσα στο forum η τριχόπτωση είναι συνηθισμένη (100 τρίχες την ημέρα!) και φυσιολογική.

Φίλε, εμένα προσωπικά και κρίνοντας από αυτή την φωτογραφία, μια χαρά μου φένεσαι, είναι τόσο κοντό το μαλλί σου και είναι πίχτρα στις φύτρες μιλάμε... Τώρα για τους κροτάφους μηπως απλά διαμορφώθηκε έτσι το μαλλί σου ? Βλέπεις να υποχωρεί σταδιακά προς τα πίσω ?
Παλαιότερες φωτογραφίες έχεις ? Η με περισότερα μαλλιά (σε μήκος εννοώ) ?

lykos_19

New Member

αυτη ειναι πριν..ενα μηνα

Συνημμένα

• 017.jpg
    017.jpg
    91.7 KB · Προβολές: 172

lykos_19

New Member

εχω βαλει νερο..γιαυτο ειναι.. ετσι αλλα ειναι πολυ αραια και λεπτα δεν ειναι σε καλη κατασταση και γιυτο φοραω συνεχια σκουφακια καπελα... τα τελευταια 2 χρονια εχουν αραιωση πολυ...και στεναχωριεμαι.. γιατι ολα μου τα αδερφια.. δεν εχουν μαλλια.. μονο ενας ειναι που εχει μονο προβλημα με τους κροταφους.. και ο πατερα μου ειναι

GK

New Member

lykos_19 είπε:
εχω βαλει νερο..γιαυτο ειναι.. ετσι αλλα ειναι πολυ αραια και λεπτα δεν ειναι σε καλη κατασταση και γιυτο φοραω συνεχια σκουφακια καπελα... τα τελευταια 2 χρονια εχουν αραιωση πολυ...και στεναχωριεμαι.. γιατι ολα μου τα αδερφια.. δεν εχουν μαλλια.. μονο ενας ειναι που εχει μονο προβλημα με τους κροταφους.. και ο πατερα μου ειναι

Εντάξει ρε συ, μην στεναχωριέσαι. Ξέρω άτομα που έχουν μαλλιά και έχουν αδέρφια που δεν έχουν! Εμένα ο πατέρας μου είναι 60 χρονών και έχει μαλλί σαν του Χατζηνικολάου(του δημοσιογράφου) και εγώ ταλαιπωρούμαι εδώ και 3-4 χρόνια. Μην κοιτάς τα αδέρφια σου και προπάντων μην αισθάνεσαι ότι είσαι καραφλός, αφού έχεις μαλλιά! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κακό κάνει στο μαλλί σου που στεναχωριέσαι και το σκέφτεσαι όλη μέρα, εγώ εάν έχασα μαλλιά τα έχασα και εξαιτίας της συγκεκριμένης στεναχώριας. Για αυτό χαλάρωσε καταρχάς.
Το ξέρω ότι είσαι πιτσιρικάς και ότι παίζει και το οικονομικό αλλά αφού έχεις μπει στην διαδικασία να πέρνεις proscar, πάρε και ένα growth stimulant π.χ regaine 5% και βάζε μία φορά την ημέρα, να προσέχεις τι τρως, γενικά την διατροφή σου, εάν καπνίζεις , να μην βάζεις χαζομάρες στο μαλλί σου κτλ
Το ξανατονίζω, έχεις μαλλιά! Πολύ λίγο ποσοστό στα 18 του χρόνια έχει το ίδιο μαλλί που είχε και στα 15, ενηλικιώνεσαι και ορμονικά αλλάζει το σώμα σου. Μην σε πέρνει από κάτω, μια χαρά είναι τα μαλλιά σου και είναι και βρεγμένα, συνέχισε proscar συμπλήρωσε και μινοξιδίλη στο πρόγραμμα σου, κάνε υπομονή και θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση σου, μην σου πω θα βελτιωθεί, είσαι μικρός ακόμα και υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης του οργανισμού σου.
Να είσαι θετικός ρε συ, ήμαρτον τι να πούμε και εμείς!

lykos_19

New Member

να σε καλα... εε δεν μου αρεσει να μην εχω μαλλια σε αυτην την ηλικια... .. την διατροφη μου την προσεχο τρωω ισορροποιμενα.. και περνω και ενα συμπληρωμα διατροφης και ειμαι ενταζει..πιστευω.. και δεν καπνιζω.. ουτε πινω...αντε με το proscar και με την μινοξ να δουμε τι θα γινει. : :) εσυ πως τα πας με τον εαυτο σου..

GK

New Member

lykos_19 είπε:
να σε καλα... εε δεν μου αρεσει να μην εχω μαλλια σε αυτην την ηλικια... .. την διατροφη μου την προσεχο τρωω ισορροποιμενα.. και περνω και ενα συμπληρωμα διατροφης και ειμαι ενταζει..πιστευω.. και δεν καπνιζω.. ουτε πινω...αντε με το proscar και με την μινοξ να δουμε τι θα γινει. : :) εσυ πως τα πας με τον εαυτο σου..

Εντάξει θα πας σίγουρα θα βελτιωθεί η κατάσταση σου, σε διάστημμα 1μιση χρόνου θα δεις τρομερή διαφορά πιστέυω και επειδή είσαι μικρός ακόμα απλά να μην είσαι ανυπόμονος. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις.
Εγώ μόνο μινοξιδίλη πέρνω, εάν πρίν 4 χρόνια γνώριζα την φίνα, σίγουρα θα είχα διατηρήσει τα μαλλιά μου... τώρα πήρα μόλις σήμερα ρεβίβο να δοκιμάσω πρώτη φορά dht blocker, ίδωμεν και εγώ υπομονή κάνω και βλέπουμε! 27 είμαστε πλέον μας πέρνει και η κάτω βόλτα χεχε ξέρεις μετά τα 30 ειδικά φέυγουν οι τρίχες από το κεφάλι και πάνε στην πλάτη, μετανάστευση!

giannis1991

Well-Known Member

γεια σου ρε μανο...να ξερεις οτι σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ....και εμενα η τριχοπτωση αρχισε γυρω στα 15(μαλλον και πιο πριν)..τωρα ειμαι 19...ξερω ποσο καταθλιπτικο ειναι αυτο που νιωθεις εχω περασει και εγω τα ιδια....ειναι μαμακια να χανεις μαλλια απο μικρος...μεγαλο πληγμα.....παντως να αισθανεσαι τυχερος που βρηκες αυτο το φορουμ....εγω παντως αισθανομια παρα πολυ τυχερος....

σε κανα δυο μηνες θα αρχισω και εγω φινα και μαλλον και μινοξιδιλη.....και εγω εχω κατι αντιστοιχο(προβλημα)στους κροταφους και εχει αρχισει και αραιωνει και το βερτεξ......

αλλα με υπομονη και αισιοδοξια κανε τη θεραπεια σου και ολα θα πανε καλα......

ΥΓ.παντως ρε συ φαινεται να σου πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι.... ;)

lykos_19

New Member

απο οτι πιστευω εγω με το προσκαρ και μινοξ.. θα γινει δουλεια... αντε να ανευει η αυτοπεποιθηση..σε ολους μας .. γιατι οσο νανε νοιατα ειναι αυτα αμα δεν τα χαρουμε τωρα. ποτε θα το κανουμε.. σε ολες τις ηλικιες για ο αλλος να μην εχει μαλλια...

lykos_19

New Member

παιδια μηπως πρεπει να παω σε δερματολογο.. να κανω εξετασεισ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member

lykos_19 είπε:
παιδια μηπως πρεπει να παω σε δερματολογο.. να κανω εξετασεισ

Λύκε, από προσωπική εμπειρία και από όσα ξέρω,εάν πας σε δερματολόγο θα σου κάνει 2 εξετάσεις
1ον εξετάσεις αίματος σχετικά με φεριτίνη σιδήρου και σίδηρο ορού ώστε να δει μήπως πάσχεις από τύπο αναιμίας και 2ον τριχοριζόγραμμα , δλδ θα σου τραβήξει 2-3 τούφες από την ρίζα και μετά από εξέταση θα σου πόσες Αναγενείς, πόσες Καταγενείς και πόσες Δυστροφικές κατά ποσοστό έχεις. Οι εξετάσεις αίματος όπως και να έχει είναι καλό να κάνεις μία φορά το χρόνο για τον εαυτό σου σε εμένα το τριχοριζόγραμμα μου είχε κοστίσει 180 ευρώ ίσως επειδή ήταν από Κηφισιά ο δερματολόγος ίσως επειδή που πούλησε παπατζιλίκια ότι τα έστειλε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, κάνε μία έρευνα αγοράς και ρώτησε και τα παιδιά εδώ.

Εγώ θεωρώ ότι είναι καλό να ξέρουμε τι έχουμε ακριβώς ώστε να ξέρουμε και τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς αλλά το θέμα είναι το οικονομικό καθώς και το πόσο σωστά είναι αυτά που μας πουν οι δερματολόγοι-ιατροί, γιατί πλέον τόσα έχουμε δει και ζήσει. Οπότε εξαρτάται καθαρά από εσένα.

Εάν υπάρχουν και άλλες εξετάσεις που δεν γνωρίζω να με συμπληρώσουν ή να με διορθώσουν οι υπόλοιποι.

vrm

Member

GK είπε:
και 2ον τριχοριζόγραμμα , δλδ θα σου τραβήξει 2-3 τούφες από την ρίζα και μετά από εξέταση θα σου πόσες Αναγενείς, πόσες Καταγενείς και πόσες Δυστροφικές κατά ποσοστό έχεις. Οι εξετάσεις αίματος όπως και να έχει είναι καλό να κάνεις μία φορά το χρόνο για τον εαυτό σου σε εμένα το τριχοριζόγραμμα μου είχε κοστίσει 180 ευρώ ίσως επειδή ήταν από Κηφισιά ο δερματολόγος ίσως επειδή που πούλησε παπατζιλίκια ότι τα έστειλε στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, κάνε μία έρευνα αγοράς και ρώτησε και τα παιδιά εδώ.

??? ??? ???
Παλι καλά που δεν σου είπε οτι θα το στείλει στο harvard!!!!!
Ηθελε και 180 ευρώ τρομάρα του... :knup: :knup:

lykos_19

New Member

σιγα μην του δωσω τοσα... κανω συχνα εξετασεις.. λιγο με το σιδηρο.. ειμαι χαμηλα αλλα οκ αλλα δεν ειναι αυτο μωρε.. κοροιδευουν το κοσμο αυτη.. μου την δινουν στα νευρα... αλοπεκεια ειναι τιποτα αλλο μπορει λιγο η φερριτινη αλλα οκ.. θα παω οταν κατεβω αθηνα θα ριξω μια ματια.. στους ψευτογιατρους...!! να δω τι θα πει οχι τιποτα αλλο...

lykos_19

New Member

γεια σας παιδια, εχω καιρο να μπω στο σαιτ ,γιατι το ειχα ξυρισει και κεφαλι και και καθως μεγαλωνε το μαλλι δεν ειχα καθολου τριχωπτοσει.. εβαζα μιν.. και ειμαι τωρα 7,5 μηνες φινα.. και παρατιρω μερικες τριχες καπου 4-5αντε και με ενησυχει μπορει να εχω οπως πριν τριχωπτοση... θελω τ5ην γνωμη σας σας παρακαλω

Άκης

Administrator

Συμβαίνει καμιά φορά να χάνεις τρίχες, ακόμη και αν παίρνεις φινα + μινοξ. Μην ανησυχείς αν είναι για λίγο καιρό (μαι εβδομάδα), αλλά να ανησυχήσεις αν κρατήσει παραπάνω (3 βδομάδες + ).

lykos_19

New Member

την εχω σταματησει την μινοξ. 1μηνα και δεν την βαζω αλλο.. τωρα ειμαι μονο με φινα.. αν συνεχιστει η τριχοπτωση τι θα κανω... θα πεφτουν τα μαλλια μου και θα αραιοσουν οπως πριν???

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η μινοξ χρειαζετε
τωρα αν εσυ θες να την σταματησεις δικο σου θεμα

επειδη παιρνεις οτι παιρνεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα χανεις τριχα απο πανω σου

να παρακολουθεις αν η τριχα βγαινει απο την ριζα η απλα σπαει καπου

επισης αναφερουν οτι μεχρι και 100 τριχες την μερα ειναι φυσιολογικο να χανει ενας ανθρωπος

επιπλεον σημαντικο ειναι ποσες τριχες βγαζεις και οχι ποσες χανεις

lykos_19

New Member

απο την ριζα βγενη.. αλλα τωρα δεν ξερω ποσες βγενουν.. πως θα το καταλαβω.. με την αραιοση?

Άκης είπε:
Συμβαίνει καμιά φορά να χάνεις τρίχες, ακόμη και αν παίρνεις φινα + μινοξ. Μην ανησυχείς αν είναι για λίγο καιρό (μαι εβδομάδα), αλλά να ανησυχήσεις αν κρατήσει παραπάνω (3 βδομάδες + ).
εγω περνω 20 μερες και πεφτουν οι ιδιες τριχες .....τι να κανω?περνω μονο φινα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα