Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:το να ραφλιαζεις και να μην κανεις τιποτα ειναι αξιοπρεπεια?.Το να φροντιζεις τα μαλλια σου και την εμφανιση σου,εστω και αν βαζεις περουκα δεν σε κανει λιγοτερο αξιοπρεπη.
somari είπε:baldy είπε:το να ραφλιαζεις και να μην κανεις τιποτα ειναι αξιοπρεπεια?.Το να φροντιζεις τα μαλλια σου και την εμφανιση σου,εστω και αν βαζεις περουκα δεν σε κανει λιγοτερο αξιοπρεπη.
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:το να ραφλιαζεις και να μην κανεις τιποτα ειναι αξιοπρεπεια?.Το να φροντιζεις τα μαλλια σου και την εμφανιση σου,εστω και αν βαζεις περουκα δεν σε κανει λιγοτερο αξιοπρεπη.
gianniskritikos2 είπε:γιατι αξιοπρεπια? δηλαδει θες να μου πεις οτι αν βγει ενα φαρμακο το οποιο θα λυσει το προβλημα της καραφλας και εγω το χρισιμοποιω και το λυσω το θεμα καθος θα εχω τερμα πυκνω μαλλι πλεων ο αλλος ειναι μαγκας και αξιοπρεπεις επιδει δεχετε την καραφλα και δεν κανει τιποτα και εγω μαλακας χωρις αξιοπρεπια και θα πρεπει να ντρεπομε απιδει χρισιμοποιω κατι για να κρατησω τα μαλλια μου? δεν σε καταλαβαινω...οσοι για σενα εχουν κανει μμ ειναι μαλακες και δεν αξιζουν ουτε να τους κοιτας και χωρις αξιοπρεπια και οι αλλοι που δεν κανουν τιποτα και δεχοντε την ραφλα ειναι μαγκες?
baldy είπε:οι αλλοι δωσαν την ενεργεια στο κρεβαττι λογικο οι καραφλες να χουν μεγαλυτεροι ενεργεια
baldy είπε:οι αλλοι δωσαν την ενεργεια στο κρεβαττι λογικο οι καραφλες να χουν μεγαλυτεροι ενεργεια