Διασημοι/Celebrities

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ξέχασα και αυτούς:

Αξιοπρέπεια part 2
[attachment=4765]

Τι συμβαίνει όταν πηδάς την δότρια σου
[attachment=4766]

Αξιοπρέπεια part 3
[attachment=4767]

Συνημμένα

• Mel Gibson.jpg
    Mel Gibson.jpg
    126.6 KB · Προβολές: 634
  • Michael Keaton'.jpg
    Michael Keaton'.jpg
    121.4 KB · Προβολές: 600
  • Woody Harrelson.jpg
    Woody Harrelson.jpg
    124 KB · Προβολές: 532

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
το να ραφλιαζεις και να μην κανεις τιποτα ειναι αξιοπρεπεια?.Το να φροντιζεις τα μαλλια σου και την εμφανιση σου,εστω και αν βαζεις περουκα δεν σε κανει λιγοτερο αξιοπρεπη.

somari

Active Member
baldy είπε:
το να ραφλιαζεις και να μην κανεις τιποτα ειναι αξιοπρεπεια?.Το να φροντιζεις τα μαλλια σου και την εμφανιση σου,εστω και αν βαζεις περουκα δεν σε κανει λιγοτερο αξιοπρεπη.

captain-picard-full-of-win-500x381.jpg

gianniskritikos2

Active Member
γιατι αξιοπρεπια? δηλαδει θες να μου πεις οτι αν βγει ενα φαρμακο το οποιο θα λυσει το προβλημα της καραφλας και εγω το χρισιμοποιω και το λυσω το θεμα καθος θα εχω τερμα πυκνω μαλλι πλεων ο αλλος ειναι μαγκας και αξιοπρεπεις επιδει δεχετε την καραφλα και δεν κανει τιποτα και εγω μαλακας χωρις αξιοπρεπια και θα πρεπει να ντρεπομε απιδει χρισιμοποιω κατι για να κρατησω τα μαλλια μου? δεν σε καταλαβαινω...οσοι για σενα εχουν κανει μμ ειναι μαλακες και δεν αξιζουν ουτε να τους κοιτας και χωρις αξιοπρεπια και οι αλλοι που δεν κανουν τιποτα και δεχοντε την ραφλα ειναι μαγκες?

somari

Active Member
Άλλο το να προσπαθεις να τα κρατήσεις, άλλο να μη δέχεσαι το μοιραίο και να καραγκιοζεύεις την εικόνα σου.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι αυτό είναι πιο ωραίο

%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3+%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A3+-+%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%91.jpg

από αυτό

picture.php

Eγω προσωπικα πιστευω πως ο Ρωμας χωρις το περουκινι θα ηταν καργα πιο γοητευτικος

gianniskritikos2

Active Member
θες να μου πεις οτι δηλαδει η μεταμοσχευση ακομα και τα περουκινια δεν αξηζουν ? τοτε εδω ο κοοπερ θα ηταν καλυτερος αν το αφηνε στην μοιρα του? διοτι μεταμοσχευση εχει κανει 100% και δεν ξερω και εγω τι θεραπιες κανει η hairline του ηταν ποιο πισω οι μπροστινες τριχες ειχαν αδυνατισει παραπολυ ειχαν δινει λεπτες και σγουρες ενω τωρα δες τονα... δεν νομιζω να φορεσε περουκινει δεν ειχε τοσο μεγαλο προβλημα αλλα μεταμοσχεφση ειαμι σιγουρος για δες τον... δεν εχει αξιοπρεπια δηλαδει? εσυ στη θεση του δεν θα κανες ε? [attachment=4768][attachment=4769] και τωρα [attachment=4770][attachment=4771]

η hairline του ειναι τελειως αραιη.... και πες οτι δεν εκανε μεταμοσχευση αν κανει και εχει τετοιο αποτελεσμα και λιγο χειροτερο πες γιατι δεν ειναι δηλαδει καλυτερος? σκεψου των χειροτερο απο τις 2 προτες φοτογραφιες... να χανε κιαλο εδαφος και να εκανε μεταμοσχευση και να γινοταν οπως στις 2 τελευτεες εκει δεν εχει αξιοπρεπια ε? θα πρεπε να το αφισει να του πεσει... δεν ειναι ετσι σομαρι μια επιτιχιμενη μεταμοσχευση εστω και περουκινη η προσθετικη μαλλιων αν το αποτελεσμα ειναι καλο ειναι καλο δεν συζηταμε πριν μετα ενοειτε οτι αν ιεναι καλο το αποτελεσμα το μετα με το πριν δενε χει καμια σχεση και δεν μιλαμε για αξιοπρεπιες...και ντροπες

κοιτα την hairline του πως ειναι στις 2 τελευτεες ποσο ποιο πυκνο να γινει? σαν να μην αραιωνε ποτε ιεναι τουμπανος πως εγινε αυτο?

δεν γνωριζω αν τα αποτελεσματα ειναι αληθινα αλλα μια ιδεα...http://www.kord.com.cy/default.asp?pid=108&la=1 ολοι και ιδικα ο τελλευτεος που το αποτελεσμα δεν φενεται αληθινο διοτι πριν η φοτο φενεται καπος επεξεργασμενη στο οτι δηλαδει δεν ειναι καραφλος και τον κανανε με επεξεργασια δεν ξερω τι παιζει αλλα αν ηταν οπως ηταν και με προσθετικη εγινε ετσι εσενα σου φενεται οτι δεν αξηζε? και δεν εχει πλεων σεβασμο?και αν κραταγε την καραφλα θα ταν σεβαστος θα λεγαμε αξιοπρεπια ο τυπος? τι ειναι αυτα που λες?

http://www.kord.com.cy/default.asp?pid=108&la=1

Συνημμένα

• bradley-cooper24.jpg
    bradley-cooper24.jpg
    201 KB · Προβολές: 614
  • BradleyCooperSpikyHairstyle-400x550.jpg
    BradleyCooperSpikyHairstyle-400x550.jpg
    27.4 KB · Προβολές: 783
  • Bradley-Cooper.jpg
    Bradley-Cooper.jpg
    115.3 KB · Προβολές: 412
  • Bradley-Cooper-American-Well-known-Actor-Golden-Globe-Award-300x336.jpg
    Bradley-Cooper-American-Well-known-Actor-Golden-Globe-Award-300x336.jpg
    20.1 KB · Προβολές: 369

somari

Active Member
"εσυ στη θεση του δεν θα κανες ε?"

εγώ είμαι σε χειρότερη από τη θέση του. όχι δε κάνω...

gianniskritikos2

Active Member
συγκεκριμενα ο προτος ειναι να κριβεται ετσι οπως ειναι αν και παλι δεν μιαζει αληθινη η φοτο πριν για τον ιδιο λογο που ανεφερα για την τελευτεα πολυ γιαλιστερη ειναι.... σαν αν την κανανε σε φοτοσοπ τελως παντων και να μην την γιαλιζει αν εχει καραφλα δεν βλεπετε σε αντιθεση με το μαλλι που και ας ειναι προσθετικο ειναι αρκετα καλυτερος

το θεωρεις ντροπι ? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου αν μπορεις εξηγισε μου γιατι το βλεπεις ετσι ? εχω την εσθηση οτι θεωρις μαλακες καραγκιοζιδες οσους κανουν μεταμοσχεφση που δεν εχουν προσωπικοτιτα και θα πρεπε να ντρεποντε γιαυτο και δεν αξηζουν σεβασμο μονο χλεπονια γιατι ετσι?

somari

Active Member
Kαλα οτιναναι καταλαβες.
Δε θεωρώ το παραπάνω ντροπή. Θαυμάζω όμως αυτούς που όχι μόνο το αποδέχονται, αλλά το "φοράνε" και πολύ αξιοπρεπέστατα. Βλέπε Patrick Stewart. Ή ο sir Jorah από το Game of Thrones που είναι Nw3v αλλά το όλο στυλάκι του βγάζει άπειρη γοητεία., και δεν έχει πειράξει μαλλί.

http://www.youtube.com/watch?v=wui8NJxLoRc

Aλλά όταν βάζεις περουκίνι ή κάνεις transplants εκεί που δε γίνεται (βλέπε τον Κήτον που πόσταραν παραπάνω που ήταν nw7 ξέρω γω και πήγε να καλύψει τα ακάλυπτα ή το περουκίνι του Ρώμα) ε τότε το θεωρώ ρεζίλεμα. Γίνε Patrick Stewart ρε φίλε, απλά.

Τέλος, σε παρακαλώ προσπάθησε αν μη τι άλλο εαν δε το χεις με την ορθογραφία (αν και μπορείς να κατεβάσεις διορθωτικά addons για μοζιλα ή κρόουμ πχ https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/ ) τουλάχιστον βάζε σημεία στίξης. Διαβάζω 10 φορές κάθε πρόταση μέχρι να βγάλω νόημα. Φιλικά, γιατί υποτίθεται και τα greeklish για αυτό τα καταργούμε, επειδή είναι κουραστικά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:

Ουτε είπα ούτε πιστεύω ότι αυτός που ασχολείται με την εμφάνιση του είναι αναξιοπρεπής. Δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και άσπρο, στη ζωή κυριαρχούν αποχρώσεις του γκρίζου.
Σαφώς και θεωρώ ότι άλλα αρχ*** έχει ο Jude Law, Sean Connery και άλλα αρχ*** ο Matthew McConaughey και ο John Travolta.
H απώλεια σε όλους τους τομείς είναι κομμάτι της ζωής, αν κάποιος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό, στο δικό μου βιβλίο είσαι πιο κάτω από αυτόν που μπορεί, αυτό δεν τον κάνει a priori αναξιοπρεπή.

gianniskritikos2 είπε:
γιατι αξιοπρεπια? δηλαδει θες να μου πεις οτι αν βγει ενα φαρμακο το οποιο θα λυσει το προβλημα της καραφλας και εγω το χρισιμοποιω και το λυσω το θεμα καθος θα εχω τερμα πυκνω μαλλι πλεων ο αλλος ειναι μαγκας και αξιοπρεπεις επιδει δεχετε την καραφλα και δεν κανει τιποτα και εγω μαλακας χωρις αξιοπρεπια και θα πρεπει να ντρεπομε απιδει χρισιμοποιω κατι για να κρατησω τα μαλλια μου? δεν σε καταλαβαινω...οσοι για σενα εχουν κανει μμ ειναι μαλακες και δεν αξιζουν ουτε να τους κοιτας και χωρις αξιοπρεπια και οι αλλοι που δεν κανουν τιποτα και δεχοντε την ραφλα ειναι μαγκες?

Δεν θεωρώ ότι όσοι κάνουν ΜΜ είναι χωρίς αξιοπρέπεια, μην πιάνεις τα άκρα, μπορεί όποιος θέλει να κάνει ότι θέλει και τον ευχαριστεί. Μάγκας είναι και αυτός που προσπαθεί να γυρίσει τον Χρόνο και ο άλλος που αποδέχεται τον εαυτό του. Απλά, ο δεύτερος είναι λίγο μάγκας παραπάνω.
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε σημαντικά...
Γνώμη μου είναι ότι αν προσπαθείς να κινήσεις Γή και ουρανό για την εμφάνιση τότε παίζεις ένα παιχνίδι στημένο/χαμένο από πριν και στο λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει για κάποια χρόνια modelling. Αν σε ευχαριστεί αυτό τότε κάνε το, εγώ προσωπικά δεν θα σε κακοχαρακτηρίσω. Πραγματικά πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να κάνουμε αυτό που αληθινά μας ευχαριστεί, απλά πολλές φορές νομίζουμε οτι ξέρουμε πιο είναι ενώ δεν...

baldy

Member
σωστα soralteno

somari ο Ρωμας φοραει περουκινι? απο ποτε?

ο κουπερ ειχε παρομοια hairline απο τα 24! δεν νομιζω οτι εχει κανει μεταμοσχευση αλλα δεν ξερω πως τα διατηρει!

baldy

Member
οι αλλοι δωσαν την ενεργεια στο κρεββατι λογικο οι καραφλες να χουν μεγαλυτερη ενεργεια

baldy είπε:
οι αλλοι δωσαν την ενεργεια στο κρεβαττι λογικο οι καραφλες να χουν μεγαλυτεροι ενεργεια

χαχαχα!εγραψες.Πολυ καλό. Ελιωσα στα γελια στη κυριολεξια. Φανταζομαι και συ φιλε baldy δε θα το εξασκεις το αθλημα και πολυ συχνα,ε???

Μπλουζα