Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
τελικα υπαχει ελπιδα!

σαμαρας παλια
http://www.star.gr/PublishingImages/2012/06/250612114524_4846.jpg

σαμαρας τωρα

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/samaras12.jpg

weznem

Well-Known Member
μη αναλωνομαστε συνεχεια, μετραει η καραφλα η οχι μετραει η ομορφια στον ανδρα η οχι.. αναλογα με την γυναικα..αν και δεν μας αφορα τι θελει η γκομενα αλλα τι αρεσει η μας χαλαει εμας,δεν ρυθμιζουμε την ζωη μας οποτε μας χτυπανε παλαμακια οι γκομενες κατε με..
το σιγουρο ειναι οτι η ραφλα απο την στιγμη που θα αγγίξειτο 80% των ανδρων μεχρι τα 70 χρονια,ειναι κατι συνηθισμενο,το να βλεπεις αραιωμενα μαλλια σε ανδρες,το κακο ειναι οτι σε αλλους ειναι υποφερτη η ραφλα ενω αλλους τους χαλαει πολυ.. και η ομορφια μετραει στον βαθμο που πρεπει σε μια σοβαρη γυναικα.. οπως ισχυει και σε μας.. εσεις θα μπορουσατε να εχετε για σχεση την belluci στα νιατα της και να μην μπορειτε να κανετε μια συζητηση σοβαρη,να την θεωρειτε τουβλο?ειναι θεμα χρονου οταν δεν θα την γ@μας 5 φορες την μερα να αναζητας και αλλα πραγματα...
οι ανδρες οι εμφανισημοι ειναι λιγοι οι περισσοτεροι δεν ειναι ωραιοι σε αντιθεση με τις γυναικες(η γυναικα εχει το προτέρημα οτι ειμαστε καυλακηδες εμεις,αρα και λιγο ηλιθιοι, βάφετε,εχει κωλο και βυζι.εμεις αν δεν εχουμε φατσα καλη,ακομα και κορμαρα να χουμε θα μαστε μια κορμαρα πατσαβουρα..διοτι οι περισσοτερες γυναικες δεν θα πουν οτι εμεις..μετρια φατσα αλλα εχει κωλαρα και βυζαρα..) οποτε ενας ωραιος ανδρας ειναι λογικο να τραβαει τα βλεματα...αλλα και παλι ειναι γνωστο οτι οσο μεγαλωνει η γυναικα,κανει μια ανακατανομη προτεραιοτητων, δηλαδη στα 20 θελει λογικα ενα ωραιο γκομενο στα 35 θελει και αλλα οπως ασφαλεια,οικογενεια κτλ...απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικο του καθενος,αν του αρεσει η εμφανιση του και τι πιστευει κτλ....

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ανδρέα μου.. δεν τόνισες στις ηλικιες της γυναικας και τις λεπτομέριες.. π.χ. στα 20 την παιρνεις άνθος και στα 30 - 35 σου γινεται σαν υπερωκεανιο.. δλδ οι κωλαρες και οι βυζαρες γινονται ενα πραγμα... :violin:

weznem

Well-Known Member
Chs είπε:
Ανδρέα μου.. δεν τόνισες στις ηλικιες της γυναικας και τις λεπτομέριες.. π.χ. στα 20 την παιρνεις άνθος και στα 30 - 35 σου γινεται σαν υπερωκεανιο.. δλδ οι κωλαρες και οι βυζαρες γινονται ενα πραγμα... :violin:

χρισταρα δικιο εχεις,απλα ασχοληθηκα με τους ανδρες... :)
εχουν τα χαλια τους και αυτες..
οποτε καταληγουμε στο οτι ειναι θεμα οπτικης....παλι.
εγω δεν θα μπορουσα να μαι με μια γυναικα που δεν ειναι ομορφη,με καλο σωμα για τα διακ μου γουστα. :p

Chs

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
Chs είπε:

χρισταρα δικιο εχεις,απλα ασχοληθηκα με τους ανδρες... :)
εχουν τα χαλια τους και αυτες..
οποτε καταληγουμε στο οτι ειναι θεμα οπτικης....παλι.
εγω δεν θα μπορουσα να μαι με μια γυναικα που δεν ειναι ομορφη,με καλο σωμα για τα διακ μου γουστα. :p

Εισαι γκομενιαρης πως να το κανουμε.. 8)

Επισης το παχος στην γυναικα ειναι οτι ακριβως η καραφλα για εναν ανδρα ψυχολογικα..

baldy

Member
τιποτα δεν ειναι πιο σεξυ απο την καραφλα του Κιμουλη,εγω με αυτη φτιαχνομαι μονο που την βλεπω να γυαλιζει και οχι μονο εγω.....

[attachment=4717]

Συνημμένα

• kimoulhs_h_633_451.jpg
    kimoulhs_h_633_451.jpg
    24.4 KB · Προβολές: 437

somari

Active Member
Πωπω γίνεσαι πραγματικά ερειστικός μεγάλε... και πολύ κρατήθηκα να χρησιμοποιήσω την λέξη "μεγάλε"...

gianniskritikos2

Active Member
baldy αλλους πειραζει τρελα η καραφλα αλλους οχι εγω ξερω οτι ειμαι χαλια αν το ξερεις και εσυ για σενα νιωθεις ετσι οι περισσοτεροι το αποδεχοντε σαν κατι τελειως ανυπαρκτο ο πατερας μου εχει καραφλα ποτε δεν τον ενιαξε του λεω πατερα μαλλον καραφλιαζω και η αντιδραση του...(χαχαχα (γελασε) στα @@ σου σαν και εμενα και εσυ ) και χαμογελαγε ωραια αντιδραση ε? η μανα μου(νταξη σιγα δεν εισαι κοπελα αντρας εισαι δεν ειναι κατι φοβερο τι να κανουμε?) τι θες να πω τωρα κατι αλλο? καποιοι τρελενοντε οπως εσυ και εγω καποιοι οχι δεν δινουν δεκαρακι δεν τους νοιαζει καν καθολου ομως... εμενα απο την αλλη με νοιαζει γιατι προτον δεν μου παει 2ρον ειμαι τελειωμανεις γυμναζομαι θελω να εχω τελεια εμφανισει οποτε με χαλαει πολυ το θεμα.... ενας που δεν νοιαζεται τοσο για την εμφανιση του και να μην του παει η ραφλα παλι δεν θα τον νιαξει οσο εγω γιατι εγω προσεχω και την παραμικρη λεπτομερια.... ο καθε ενας ειναι διαφορετικος το επιδει εσενα σε πειραζει πολυ δεν σημαινει οτι ο αλλος αυτοκτονησε επειδη εχει καραφλα η δεν παιζει ο αλλος το ιδιο καλα μπασκετ επειδη καραφλιαζει.... δεν πανε ετσι τα πραγματα

Chs

Μέλος του προσωπικού
[video=youtube]http://youtu.be/Rwn8jziRsD8[/video]

:violin: :violin: :violin: :violin:
:guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
να βαλω κι εγω μια ετσι για το καλο

Συνημμένα

• 534801_380300755339281_290714000964624_974150_2096225736_n.jpg
    534801_380300755339281_290714000964624_974150_2096225736_n.jpg
    30.2 KB · Προβολές: 514

TrecY

New Member
мыслить и побеждать - игра го скачать!

Всем добрый день!
Заметил что многие переодически спрашиваете где бы скачать "мыслить и побеждать - игра го скачать".
Откопал то что вам нужно и закачал на 3 файло-обменника!
Качайте! И Больше не спрашивайте где! :)))
downloads_12.png
мыслить и побеждать - игра го скачать

downloads_58.png

downloads_9.png

И еще (кроме мыслить и побеждать - игра го скачать) там же можно просто найти следующие нужные файлы:

скачать бесплатно манга принцесса аи
acronis privacy expert suite 9.0.0.1429 скачать
скачать бесплатно видео дп
скачать бесплатно минусовку бумбокс-та что
скачать unreal tournament 2003 torrent
скачать justin bieber vs slipknot psychosocial baby
shot call me скачать бесплатно
скачать бесплатно журнал аудит и финансовый анализ 2007 №2
нам было хорошо в двоем mp3 скачать
скачать corel draw бесплатно для vista
скачать dabl exe
доктор албан скачать бесплатно мп3
большой + и делиев скачать
скачать бесплатно гибралтар, лабрадор
скачать бесплатно аську на компьютер прямо сейчас
скачать google мобильный поиск
дагестанская gta скачать бесплатно
приколы видео бесплатно скачать жириновский
прикольные фразы для звонка mp3 скачать

Вот теперь вы знаете где мыслить и побеждать - игра го скачать!
ноггано скачать музыку бесплатно!
рингтоны на айфон скачать бесплатно и без регистрации!
печати штамп скачать бесплатно!
скачать бесплатно музыку из рукламы духов chanel!
orbiter скачать!

gianniskritikos2

Active Member
οραια διαφιμιση αλλα γενικα ο μπεκαμ πρεπει να εχει προβλημα στην μυικη αναπτυκη εχει πολυ μικρη μυικη αναπτυξη πραγματικα... μιαζει αγυμναστος καλιγραμος ειναι αλλα αγυμναστος μιαζει στο σωμα στα ποδια κομπλε απο τους λιγους ποδοσφεριστες με τοσο μικρη μυικη αναπτυξη απο την μεση και πανο χερια στιθος ειναι ανυπαρκτα

[attachment=4719][attachment=4720]

το στιθος του μπεκαμ αμα το δειτε στο τελειωμα του εχει λιπος αδικεολογιτο για ποδοσφεριστη εχει λιπος και αμα το χασει θα ειναι ακομα ποιο μικροσομος ... εχει πραγματικα απιστευτα χαμιλη μυικη αναπρυξη τον βλεπω και λεω πως γινεται αυτο σε αθλητη πραγματικα

ο ροναλντο ειναι διπλος παντου και δεν εχει λιπος

Συνημμένα

• MENS-B~1.PNG
    MENS-B~1.PNG
    550.8 KB · Προβολές: 459
  • cristiano-ronaldo-armani-ads-04.jpg
    cristiano-ronaldo-armani-ads-04.jpg
    362 KB · Προβολές: 326

baldy

Member
μια χαρα γυμνασμενος ειναι,δεν χρειαζεται να εισαι τουμπανο για να παιξεις ποδοσφαιρο!Ακου εκει προβλημα στη μυικη αναπτυξη,ετσι ειναι η κατασκευη του,πολυ απλα μπορει ο ροναλντο να παιρνει κατι επιπλεον,οποτε αυτος εχει προβλημα.Ο Beckam μου την δινει απο αποψη ραφλας ,εχει γερο ιστορικο ραφλας ειναι στα 40 και ειναι ακομα στο norwood 1 κατι παρομοιο με σακη.Πως βλεπεις σε μερικους η φυση τα δινει ολλα!Αυτοι με τετοιο ραφλοιστορικο θα πρεπε να ναι τουλαχιστον 3

Άκης

Administrator
weznem λεβέντη μου σταμάτησε το λίγο το θέμα αυτό, αν ανάβεις τόσο πολύ πια κάνε ένα κρύο ντουζ. Μην το συνεχίζεις αυτό, plz...

weznem

Well-Known Member
για πλακα τα λεμε ακη,αν βεβαια πειραζει κατι πες μου να το διαγραψω το ποστ, δεν εχω προβλημα,αν κατι θεωρεις οτι ειναι προσβλητικο η ασχημο,πες μου.

xk είπε:
να βαλω κι εγω μια ετσι για το καλο

ελιωσα στο γελιο με την φωτο του ροναλντο φιλε.. ωραιος..

Μπλουζα