Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:και ο σακης μυτογκα εχει αλλα θεωρειται ωραιος
weznem είπε:horhitto4 είπε:εχετε αναλογιστει γιατι στην νορμαλ ζωη που ζουμε ολοι μας, οι αντιθεσεις ζευγαριων σπανίζουν?δεν βλεπεις με μεγαλη συχνοτητα αταιριαστα ζευγαρια..εξωτερικα.. δεν θα δεις συχνα ενα πραγματικα κοριτσαρο με ενα σπανουλη,αλλα με ενα κατσουρανη η ενα καρνεζη..γιατι αραγε??
εχετε αναλογιστει ποτε..υπηρχε περιπτωση η μακρυπουλια να ηθελε για γκομενο τον χατζηγιαννη αν ηταν ενας των 800ευρω..? καταλαβαίνετε τι εννοώ? εγω γιατι ενω δεν ειμαι λεφτας ειχα παντα ωραιες γυναικες(αν γινω ραφλας φουλ θα εχω λιγοτερη απηχη γιατι?ο ιδιος θα μαι που πριν εβγαινα και με κοιταζαν γκομενακια,γιατι θα με κοιτανε λιγοτερες?διοτι θα με χαλαει η καραφλα), δεν ειναι πολλες διοτι ειχα σχεσεις παντα αλλα ποτε δεν ειχα ασχημη γκομενα.. ο φιλος μου που ειναι προς το ασχημο γιατι δεν ειχε ποτε ωραια γκομενα?
ενολιγοις ολλοι εσεις που καραφλιαζεται βιαστειται πριν καταληξετε να εχετε περαση στα μιλφακια αλλα horito στα 30 να μη πω gifakia.Τρεξτε να κουκουλωσετε καμια pasable γκομενα,οσο ειναι νωρις.Αυτο που κανουν οι γκομενες να το κανουμε και εμεις
και μετα απορει ο chris γιατι φερομαστε σαν κατινες
το δυστυχες ειναι οτι, οτι ρωτας ειναι απαντημενο και αναλυτικα αλλα δεν μπορεις να το αντιληφθεις,διοτι θες να αντιλαμβανεσαι αυτο που θες,και οχι αυτο που ειναι η αληθεια..δικαιωμα σου ειναι.. αλλα μην μας τρελανεις..φιλικα..xk είπε:με τοσους εκατομμυριουχους ομορφονιους εκει εξω γιατι μερικες απο τις ομορφοτερες γυναικες ever...h catherine zeta jones πηρε το πουρο εκατομμυριουχο
γιατι δε πηραν πιο ωραιους πλουσιους?
γιατι εξω βλεπουμε ωραιες κοπελες με μετριους εμφανησιακα αντρες που δεν εχουν λεφτα?
γιατι λεμε παντα τα ιδια και τα ιδια?
γιατι δε βρισκεται μια κοπελιτσα να φιλησει το καραφλο βατραχι να γινει αντρας να ησυχασουμε λιγο εδω μεσα?
vag25 είπε:Πρωτα απο ολα ειναι τα γουστα.
Εγω θεωρω αισχος τον Statham.Kαι με μαλλι για μενα το ιδιο θα ηταν.
Η ξαδερφη μου 18 χρονων ,ομορφη κοπελα μολις τον βλεπει πεθαινει.Παρ'ολο που το περιβαλλον της,παιδια της ηλικιας της ειναι 18 ετων με μαλλι με τα φρυδια και ζελε.
Εκτος απο το παραπανω οι γυναικες σε πληροφορω baldy εχουν εντελως διαφορετικη ματια απο τους αντρες.Βλεπουν το συνολο,αν τους αρεσει του συνολο του statham δεν θα κατσουν να αναλυσουν(''α εχει καραφλα εδω χανει ποντους''),αλλα θα ΜΕΙΝΟΥΝ στο συνολο.
Επισης βλεπουν αλλα πραγματα που εμας δεν μας ενδιαφερουν ,δεν τα παρατηρουμε στους ανδρες γιατι ειμαστε ανδρες.
Ενα προσωπο ενος ανδρα εχει πολυ περισσοτερα για αυτες απο οσα εμεις βλεπουμε,μια γωνια,το δερμα,ο λαιμος και ΠΟΛΛΑ αλλα.
Και εμεις το ιδιο κανουμε οταν βλεπουμε ενα γυναικειο προσωπο.Δεν κοιταμε αν η hairline ειναι ανεβασμενη.Πολλες εχουν μεγαλυτερο κουτελο απο καποιους απο εμας,αλλα δεν το κοιταμε αυτο.
Κανουμε και τα 2 φυλα το ιδιο λαθος.Κοιταμε ενα προσωπο απο την πλευρα του φυλου που ανηκουμε(Γι αυτο και θα δεις πανεμορφες κοπελες μεσα στο κομπλεξ και λες τι γινεται..)
Το εκανα και εγω πολυ,οταν ημουν μικροτερος και να σου πω την αληθεια ημουν οπως εσυ περιπου,με επηρεαζε πολυ περισσοτερο.
Οσο μεγαλωνεις ομως τοσο μεγαλυτερες εμπειριες αποκτας(αν εχεις ανοιχτα τα ματια και το μυαλο σου παντα).
Εκει καπου αρχιζεις να συνειδητοποιεις ολα τα παραπανω.
horhitto4 είπε:vag η ξαδερφη ελευθερη ειναι??ελα μια ερωτηση εκανα:18m:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:horhitto4 είπε:vag η ξαδερφη ελευθερη ειναι??ελα μια ερωτηση εκανα:18m:
Αλανιάρη άντρα δεν κρατιέσαι.. Το χει η φύση σου δεν σε ξαναβρίζω![]()
horhitto4 είπε:vag25 είπε:Πρωτα απο ολα ειναι τα γουστα.
Η ξαδερφη μου 18 χρονων ,ομορφη κοπελα μολις τον βλεπει πεθαινει.Παρ'ολο που το περιβαλλον της,παιδια της ηλικιας της ειναι 18 ετων με μαλλι με τα φρυδια και ζελε.
Εκτος απο το παραπανω οι γυναικες σε πληροφορω baldy εχουν εντελως διαφορετικη ματια απο τους αντρες.Βλεπουν το συνολο,αν τους αρεσει του συνολο του statham δεν θα κατσουν να αναλυσουν(''α εχει καραφλα εδω χανει ποντους''),αλλα θα ΜΕΙΝΟΥΝ στο συνολο.
Επισης βλεπουν αλλα πραγματα που εμας δεν μας ενδιαφερουν ,δεν τα παρατηρουμε στους ανδρες γιατι ειμαστε ανδρες.
Ενα προσωπο ενος ανδρα εχει πολυ περισσοτερα για αυτες απο οσα εμεις βλεπουμε,μια γωνια,το δερμα,ο λαιμος και ΠΟΛΛΑ αλλα.
Και εμεις το ιδιο κανουμε οταν βλεπουμε ενα γυναικειο προσωπο.Δεν κοιταμε αν η hairline ειναι ανεβασμενη.Πολλες εχουν μεγαλυτερο κουτελο απο καποιους απο εμας,αλλα δεν το κοιταμε αυτο.
Κανουμε και τα 2 φυλα το ιδιο λαθος.Κοιταμε ενα προσωπο απο την πλευρα του φυλου που ανηκουμε(Γι αυτο και θα δεις πανεμορφες κοπελες μεσα στο κομπλεξ και λες τι γινεται..)
Το εκανα και εγω πολυ,οταν ημουν μικροτερος και να σου πω την αληθεια ημουν οπως εσυ περιπου,με επηρεαζε πολυ περισσοτερο.
Οσο μεγαλωνεις ομως τοσο μεγαλυτερες εμπειριες αποκτας(αν εχεις ανοιχτα τα ματια και το μυαλο σου παντα).
vag η ξαδερφη ελευθερη ειναι??ελα μια ερωτηση εκανα:18m:
baldy είπε:horhitto4 είπε:vag25 είπε:Πρωτα απο ολα ειναι τα γουστα.
vag η ξαδερφη ελευθερη ειναι??ελα μια ερωτηση εκανα:18m:
καλα αμα της αρεσει ο stam εχεις καποιες ελπιδες κοιτα συμβουλη να την γυαλισεις καλα πριν συναντηθητε και να αποφευγεις μερη με ηλιο μην παθεις κανα εγκαυμα,επισης να μην ειναι πολυ φρεσκοξυρισμενη για να μην τσιμπαει
για την ραφλα μιλαω ετσι....
horhitto4 είπε:Serifis είπε:Παίδες αν θέλετε να συνεχίσετε κάντε το με pm τουλάχιστον...
serifi εχεις απολυτο δικιο απλα δες λιγο και παλι ποιος προκαλει....ο 23χρονος ραφλας με το απυθμενο κομπλεξ....μιλαμε για ουγκανο
horhitto4 είπε:γιατι θες να δεις αγορινα για να καυλωσεις???σαρεσουν τα αγορακια??βαλε τη δικη σου που ξημεροβραδιαζεσε εδω μεσα να δουμε οτι δεν εχεις τπτ...