Διασημοι/Celebrities

baldy

Member
το τοπικ αυτο ειναι γενικα κατινιστικο..... επομενος ραφλας? πηγαινετε στα πιο light μην τρομαξουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
και ο σακης μυτογκα εχει αλλα θεωρειται ωραιος

διοτι η ατελεια του δεν ειναι τοσο σημαντικη.. η μυτη του σακη ειναι μεγαλη αλλα δεν φαινεται πολυ σε ανφας εικονα ,αλλα οταν την δεις προφιλ αντιλαμβανεσαι την δυσμορφια στο τελος της μυτης το οποιο δεν κανει μπαμ.. και εχει ολα τα αλλλα ωραια...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: Διασημοι/Celebrities

αχ καλεεε να ανοιξουμε και αλλο ενα να μιλαμε για κομπινεζον και μπικουτι! χαρμα μωρη τρελοκαραφλα!! ρεεεεε σας επιασε η ανοιξη για τα ξαλα βλεπω......

xk

Active Member
με τοσους εκατομμυριουχους ομορφονιους εκει εξω γιατι μερικες απο τις ομορφοτερες γυναικες ever...h catherine zeta jones πηρε το πουρο εκατομμυριουχο

Catherine-Zeta-Jones-12-400x300.jpg

220px-Michael_Douglas_VF_2012_Shankbone.JPG

η rosie πηρε τον καραφλα εκατομμυριουχο...

rosie-huntington.jpg

Jason+Statham+Stars+Set+Heat+New+Orleans+SrBohXJRfS9x.jpg

η αγαπημενη μου Rachel πηρε τον εξωγηινο εκατομμυριουχο....

Rachel-Weisz-hairstyle-2013.jpg

Daniel-Craig-3.jpg

γιατι δε πηραν πιο ωραιους πλουσιους?

γιατι εξω βλεπουμε ωραιες κοπελες με μετριους εμφανησιακα αντρες που δεν εχουν λεφτα?

γιατι λεμε παντα τα ιδια και τα ιδια?

γιατι δε βρισκεται μια κοπελιτσα να φιλησει το καραφλο βατραχι να γινει αντρας να ησυχασουμε λιγο εδω μεσα?

baldy

Member
weznem είπε:
horhitto4 είπε:
εχετε αναλογιστει γιατι στην νορμαλ ζωη που ζουμε ολοι μας, οι αντιθεσεις ζευγαριων σπανίζουν?δεν βλεπεις με μεγαλη συχνοτητα αταιριαστα ζευγαρια..εξωτερικα.. δεν θα δεις συχνα ενα πραγματικα κοριτσαρο με ενα σπανουλη,αλλα με ενα κατσουρανη η ενα καρνεζη..γιατι αραγε??
εχετε αναλογιστει ποτε..υπηρχε περιπτωση η μακρυπουλια να ηθελε για γκομενο τον χατζηγιαννη αν ηταν ενας των 800ευρω..? καταλαβαίνετε τι εννοώ? εγω γιατι ενω δεν ειμαι λεφτας ειχα παντα ωραιες γυναικες(αν γινω ραφλας φουλ θα εχω λιγοτερη απηχη γιατι?ο ιδιος θα μαι που πριν εβγαινα και με κοιταζαν γκομενακια,γιατι θα με κοιτανε λιγοτερες?διοτι θα με χαλαει η καραφλα), δεν ειναι πολλες διοτι ειχα σχεσεις παντα αλλα ποτε δεν ειχα ασχημη γκομενα.. ο φιλος μου που ειναι προς το ασχημο γιατι δεν ειχε ποτε ωραια γκομενα?

ενολιγοις ολλοι εσεις που καραφλιαζεται βιαστειται πριν καταληξετε να εχετε περαση στα μιλφακια αλλα horito στα 30 να μη πω gifakia.Τρεξτε να κουκουλωσετε καμια pasable γκομενα,οσο ειναι νωρις.Αυτο που κανουν οι γκομενες να το κανουμε και εμεις

και μετα απορει ο chris γιατι φερομαστε σαν κατινες

weznem

Well-Known Member
xk είπε:
με τοσους εκατομμυριουχους ομορφονιους εκει εξω γιατι μερικες απο τις ομορφοτερες γυναικες ever...h catherine zeta jones πηρε το πουρο εκατομμυριουχο

γιατι δε πηραν πιο ωραιους πλουσιους?

γιατι εξω βλεπουμε ωραιες κοπελες με μετριους εμφανησιακα αντρες που δεν εχουν λεφτα?

γιατι λεμε παντα τα ιδια και τα ιδια?

γιατι δε βρισκεται μια κοπελιτσα να φιλησει το καραφλο βατραχι να γινει αντρας να ησυχασουμε λιγο εδω μεσα?
το δυστυχες ειναι οτι, οτι ρωτας ειναι απαντημενο και αναλυτικα αλλα δεν μπορεις να το αντιληφθεις,διοτι θες να αντιλαμβανεσαι αυτο που θες,και οχι αυτο που ειναι η αληθεια..δικαιωμα σου ειναι.. αλλα μην μας τρελανεις..φιλικα..
θα σου παντησω αν και δεν εχει νοημα διοτι δεν θες να καταλαβεις τα απλα.. η επιλογη ανδρος εχει να κανει με πολλα πραγματα απο την στιγμη που γεννιεσαι απο τα γουστα σου,απο το μυαλο που κουβαλας τα προτυπα σου,κτλ..
1) ποιο ωραιους πλουσιους? πολλες εκδοχες.. ψυχολογικα,συμφεροντα(πεθαινει σε ποιο συντομο χρονικο διαστημα βαση λογικης κτλ..)

2)μαλλον ζεις αλλου.. ειναι μειονότητα και οχι πλειοψηφια.. που εχει πολλα παρακλαδια ψυχολογικα κτλ..μεχρι την απλη κακογουστια.. δεν εχουν ολοι καλο γουστο,ειναι ενα χαρισμα αντιληψης των πραγματων και αυτο.
επισης σε καποιες λογω ψυχολογικων αιτιων συνηθως επιλεγουν μεγαλους ανδρες,επισης ο νταγκλας δεν ηταν ασχημος ανδρας,τωρα εχει γερασει πολυ πλεον..στα 40 του ηταν ωραιος δεν πηρε κανενα σαν τον καβαλιερε με τα μπουνγκα μπουνγκα παρτι..
και η λοπεζ κουκλα ειναι και με λεφτα αλλα ολες οι επιλογες συντοφων της πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(μπεν αφλεκ) ηταν το λιγοτερο τραγικοτατες,κακασχημοι(και ας ειχαν λεφτα και εκεινοι ),κανει μπαμ οτι η γυναικα εχει προβλημα γουστου και ψυχολογικα στο θεμα σχεσεων(πλεον τα φτιαξε με 23αρη ο οποιος την κερατωσε και ειναι ακομα μαζι του!),μην τρελαθουμε που οι μουναρες επιλεγουν άσχημους φτωχους ως επί το πλείστον στο πλανητη γη,εχει καποια ορια η παραφροσυνη

baldy

Member
το οτι δεν επιλεγουν φτωχομπινεδες μπορει να ειναι οτι δεν ειναι σε τετοιους κυκλους αρα εχουν αλλες γνωριμιες.Αλλα ενταξει λογικο μια πετυχημενη γυναικα να επιλεγει ενα πετυχημενο αντρα.Υπαρχουν αντικειμενικα ωραιοι αντρες δεν καθομαι να το αναλυσω βεβαια οπως το εννοεις εσυ weznm και ουτε νομιζω καμια γυναικα να καθεται να το αναλυσει,βεβαια στους αντικειμενικα ωραιους αντρες δεν μπορεις να βαλεις ραφλες ετσι,δεν μπα να εχει το τελειο κρανιο,η ραφλα ποτε δεν ανηκει στο αντικειμενικο πρωτυπο ομορφιας.πιστευω το παν ειναι να εχεις στυλ και να το υποστηριζεις,βεβαια η καραφλα δυσκολα υποστηριζεται και παντα στοχευεις σε ενα συγκεκριμενο στυλ,του γομαριου.Το σημαντικο ειναι να εχεις στυλ,αν εχεις στυλ που σε εκφραζει τοτε νιωθεις εσυ καλα και αυτο εχει σημασια,δεν ειναι το παν να ριξεις μια ωραια γκομενα.Με μια μετρια εμφανιση,μπορεις να πετυχεις πολλα πραγματα στο αλλο φυλο.Το θεμα με αυτους που καραφλιαζουν ειναι οτι η εμφανιση τους αρχιζει να πεφτει πιο γρηγορα απο του μεσου αντρα και ειναι δυσκολη η προσαρμογη στα νεα δεδομενα και η ψυχολογικη αντιμετωπιση του θεματος.Ξερει οτι εχει μπει σε μια διαδικασια εξελικτικη στην οποια αρχιζει να πεφτει εμφανισιακα σκαλες και ποτε δεν ξερει ποσο θα πεσει και ποσο γρηγορα,η αποδοχη της εικονας του γινεται δυσκολη καθως βρισκεται συνεχως αντιμετωπος με την επερχομενη αλλαγη.Και καθως το 90% των αντρων οσο μεγαλουν θα αραιωσουν,τυχεροι ειναι αυτοι που θα αραιωσουν λιγοτερο,σε κανενα αντρα δεν αρεσει η αραιωση αυτο δειχνει κατι,σχολια οπως του παει η καραφλα ειναι ΑΔΟΚΙΜΑ, σε κανενα δεν παει,αυτο που κοιταμε ειναι σε πιο νοργουντ θεωρειτε τελιωμενος αν καταφερει να γυαλισει εντελως και να λεει ακομα κατι ενταξει τουλαχιστον ξερει οτι οσο ηταν να γαμηθει γαμηθηκε.Ακομα και η απλη κροταφικη αραιωση τυπου 2 στα 40 μπορει να ειναι δειγμα γοητειας λογω του αντιπροσωπευει οτι ωριμασες και συμβαδιζει με την ηλικια σου και αυτο γιατι συνιθιζεται στους αντρες να αραιωνουν λιγο καθως μεγαλωνουν αλλα βλεπετε ειναι δειγμα γηρανσης,που απλως στα 40 μπορεις να το αποδεχτεις πιο ευκολα και να το ενταξεις στο πιο ωριμο στυλ σου αλλα δεν ειναι οτι το θες κιολας!Απλως το αποδεχεσαι χωρις να σε επηρρεαζει τοσο.

vag25

Well-Known Member
Πρωτα απο ολα ειναι τα γουστα.
Εγω θεωρω αισχος τον Statham.Kαι με μαλλι για μενα το ιδιο θα ηταν.
Η ξαδερφη μου 18 χρονων ,ομορφη κοπελα μολις τον βλεπει πεθαινει.Παρ'ολο που το περιβαλλον της,παιδια της ηλικιας της ειναι 18 ετων με μαλλι με τα φρυδια και ζελε.

Εκτος απο το παραπανω οι γυναικες σε πληροφορω baldy εχουν εντελως διαφορετικη ματια απο τους αντρες.Βλεπουν το συνολο,αν τους αρεσει του συνολο του statham δεν θα κατσουν να αναλυσουν(''α εχει καραφλα εδω χανει ποντους''),αλλα θα ΜΕΙΝΟΥΝ στο συνολο.
Επισης βλεπουν αλλα πραγματα που εμας δεν μας ενδιαφερουν ,δεν τα παρατηρουμε στους ανδρες γιατι ειμαστε ανδρες.
Ενα προσωπο ενος ανδρα εχει πολυ περισσοτερα για αυτες απο οσα εμεις βλεπουμε,μια γωνια,το δερμα,ο λαιμος και ΠΟΛΛΑ αλλα.
Και εμεις το ιδιο κανουμε οταν βλεπουμε ενα γυναικειο προσωπο.Δεν κοιταμε αν η hairline ειναι ανεβασμενη.Πολλες εχουν μεγαλυτερο κουτελο απο καποιους απο εμας,αλλα δεν το κοιταμε αυτο.

Κανουμε και τα 2 φυλα το ιδιο λαθος.Κοιταμε ενα προσωπο απο την πλευρα του φυλου που ανηκουμε(Γι αυτο και θα δεις πανεμορφες κοπελες μεσα στο κομπλεξ και λες τι γινεται..)
Το εκανα και εγω πολυ,οταν ημουν μικροτερος και να σου πω την αληθεια ημουν οπως εσυ περιπου,με επηρεαζε πολυ περισσοτερο.
Οσο μεγαλωνεις ομως τοσο μεγαλυτερες εμπειριες αποκτας(αν εχεις ανοιχτα τα ματια και το μυαλο σου παντα).
Εκει καπου αρχιζεις να συνειδητοποιεις ολα τα παραπανω.

horhitto4

Member
vag25 είπε:
Η ξαδερφη μου 18 χρονων ,ομορφη κοπελα μολις τον βλεπει πεθαινει.Παρ'ολο που το περιβαλλον της,παιδια της ηλικιας της ειναι 18 ετων με μαλλι με τα φρυδια και ζελε.

Εκτος απο το παραπανω οι γυναικες σε πληροφορω baldy εχουν εντελως διαφορετικη ματια απο τους αντρες.Βλεπουν το συνολο,αν τους αρεσει του συνολο του statham δεν θα κατσουν να αναλυσουν(''α εχει καραφλα εδω χανει ποντους''),αλλα θα ΜΕΙΝΟΥΝ στο συνολο.
Επισης βλεπουν αλλα πραγματα που εμας δεν μας ενδιαφερουν ,δεν τα παρατηρουμε στους ανδρες γιατι ειμαστε ανδρες.
Ενα προσωπο ενος ανδρα εχει πολυ περισσοτερα για αυτες απο οσα εμεις βλεπουμε,μια γωνια,το δερμα,ο λαιμος και ΠΟΛΛΑ αλλα.
Και εμεις το ιδιο κανουμε οταν βλεπουμε ενα γυναικειο προσωπο.Δεν κοιταμε αν η hairline ειναι ανεβασμενη.Πολλες εχουν μεγαλυτερο κουτελο απο καποιους απο εμας,αλλα δεν το κοιταμε αυτο.

Κανουμε και τα 2 φυλα το ιδιο λαθος.Κοιταμε ενα προσωπο απο την πλευρα του φυλου που ανηκουμε(Γι αυτο και θα δεις πανεμορφες κοπελες μεσα στο κομπλεξ και λες τι γινεται..)
Το εκανα και εγω πολυ,οταν ημουν μικροτερος και να σου πω την αληθεια ημουν οπως εσυ περιπου,με επηρεαζε πολυ περισσοτερο.
Οσο μεγαλωνεις ομως τοσο μεγαλυτερες εμπειριες αποκτας(αν εχεις ανοιχτα τα ματια και το μυαλο σου παντα).

vag η ξαδερφη ελευθερη ειναι??ελα μια ερωτηση εκανα:18m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
Chs είπε:
horhitto4 είπε:

Αλανιάρη άντρα δεν κρατιέσαι.. Το χει η φύση σου δεν σε ξαναβρίζω :p

εχ υπερεκριση τεστοστερονης για αυτο ανεβαζω γριγορα στροφεες και παλμους και εξαπτωμαι...για αυτο μη με ζοριζετε εχω και ψυχολογικα!!

baldy

Member
horhitto4 είπε:
vag25 είπε:

καλα αμα της αρεσει ο stam εχεις καποιες ελπιδες κοιτα συμβουλη να την γυαλισεις καλα πριν συναντηθητε και να αποφευγεις μερη με ηλιο μην παθεις κανα εγκαυμα,επισης να μην ειναι πολυ φρεσκοξυρισμενη για να μην τσιμπαει

για την ραφλα μιλαω ετσι....

horhitto4

Member
baldy είπε:
horhitto4 είπε:
vag25 είπε:

καλα αμα της αρεσει ο stam εχεις καποιες ελπιδες κοιτα συμβουλη να την γυαλισεις καλα πριν συναντηθητε και να αποφευγεις μερη με ηλιο μην παθεις κανα εγκαυμα,επισης να μην ειναι πολυ φρεσκοξυρισμενη για να μην τσιμπαει

για την ραφλα μιλαω ετσι....

επειδη συνεχιζεις την ειρωνια θα σου πω οτι εχθες συναντγθηκα με τη λεγαμενη που λεγαμε χθες και δεν υπηρχε θεμα με τη ραφλα....για το μιλφακι λεω που παρεξηγηθηκες...

baldy

Member
horrito τι νοργουντ εισαι βαλε καμια φωτο να δουμε. καλα καθοσουν και συζηταγες για την ραφλα σου με την μιλφ,θα ξενερωσε αφανταστα

Serifis

Active Member
horhitto4 είπε:
Serifis είπε:
Παίδες αν θέλετε να συνεχίσετε κάντε το με pm τουλάχιστον...

serifi εχεις απολυτο δικιο απλα δες λιγο και παλι ποιος προκαλει....ο 23χρονος ραφλας με το απυθμενο κομπλεξ....μιλαμε για ουγκανο

Ε τότε δείξε και εσύ από την μεριά σου λίγο επίπεδο και μην το συνεχίζεις. Μην μιλάμε τώρα για αυτονόητα πράγματα, μεγάλα παιδιά είμαστε, καραφλιάσαμε!

baldy

Member
horhitto4 είπε:
γιατι θες να δεις αγορινα για να καυλωσεις???σαρεσουν τα αγορακια??βαλε τη δικη σου που ξημεροβραδιαζεσε εδω μεσα να δουμε οτι δεν εχεις τπτ...

εγω εχω βαλει,ειπες οτι δεν εχεις τιποτα,μια λες οτι εχεις μπιφτεκι μια τιποτα,απλη περιεργια

Μπλουζα