Διασημοι/Celebrities

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Φιλε bz ουτε γενικευω ουτε μου αρεσει η καταστροφολογια..απλα πλεον εχω ολοκληρωμενη εικονα και αποψη. αν σου ειχαν σκισει 4 φορες το κεφαλι, ειχες χασει γυρω στα 50,000 ευρω σχεδον για το τιποτα θα καταλαναινες τι λεω. Και οσο για το αν μπορω να βρω γιατρο να ασχοληθει οπως πρεπει λοιπον οχι δεν μπορω γιατι ειμαι ενας της σειρας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Αγαπητέ hairlosscursed μου έχουν σκίσει 5 φορές το κεφάλι ( αν υπολογίσω και τη FUE ) . Τόσα πολλά λεφτά δεν έχω δώσει αλλά δεν έχω δώσει και λίγα . Το οτι ο ίδιος ο γιατρός κάνει και την τοποθέτηση των grafts σε πλούσιους και διάσημους είναι κάτι που ξέρεις ή κάτι που υποθέτεις ;

hairlosscursed

Well-Known Member

Ειναι κατι που ξερω απο στομα υπαλληλου μεγαλου γιατρου του εξωτερικου και δεν μου φαινεται περιεργο...αν ψαξεις σε ξενα φορουμ θα διαβασεις πολλα παραπονα για βοηθους και κατα ποσο μπορει να επηρεαστει το αποτελεσμα απο αυτο.

bz

New Member

Το θέμα είναι αν η τοποθέτηση των γκράφτς είναι τόσο δύσκολη η λεπτή διαδικασία ώστε να απαιτείται να την κάνει γιατρός και όχι ένας εξειδικευμένος βοηθός . Πιστεύω , χωρίς να είμαι και γιατρός , οτι οι λεπτές και "δύσκολες" διαδικασίες μιας επέμβασης είναι το κόψιμο του στρίπ , και η σχεδίαση - άνοιγμα των υποδοχών . Από κει και πέρα δεν είμαι σίγουρος οτι μια επιτυχημένη επέμβαση απαιτεί να κάνει τοποθέτηση ο γιατρός ( για τον ίδιο ίσως λόγο που δεν χρειάζεται να κάνει ο γιατρός ενέσεις ή ράμματα ) .

Οσον αφορά τα παράπονα για τους βοηθούς , δεν έχω χρονο να τα ψάξω , αλλά εξαρτάται τι παράπονα ήταν αυτά Εχω ακούσει παράπονα ας πούμε οτι μιλούσαν μεταξύ τους ή τραγουδούσαν.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έκαναν καλή δουλειά , εδώ και οι γιατροί χαζολογάνε μέσα στα χειρουργεία χωρίς να σημαίνει οτι δεν παίρνουν τη δουλειά σοβαρά .

Πως δηλαδή ένας μη-γιατρός ασθενής μπορεί να κρίνει οτι ο τεχνικός έκανε καλή δουλειά τοποθετώντας τα γκραφτς ; Εκ του αποτελέσματος ίσως , μόνο που για ένα φτωχό αποτέλεσμα μπορει να υπάρχουν δεκάδες λόγοι

kos1987

New Member

bz είπε:
Το θέμα είναι αν η τοποθέτηση των γκράφτς είναι τόσο δύσκολη η λεπτή διαδικασία ώστε να απαιτείται να την κάνει γιατρός και όχι ένας εξειδικευμένος βοηθός . Πιστεύω , χωρίς να είμαι και γιατρός , οτι οι λεπτές και "δύσκολες" διαδικασίες μιας επέμβασης είναι το κόψιμο του στρίπ , και η σχεδίαση - άνοιγμα των υποδοχών . Από κει και πέρα δεν είμαι σίγουρος οτι μια επιτυχημένη επέμβαση απαιτεί να κάνει τοποθέτηση ο γιατρός ( για τον ίδιο ίσως λόγο που δεν χρειάζεται να κάνει ο γιατρός ενέσεις ή ράμματα ) .

Οσον αφορά τα παράπονα για τους βοηθούς , δεν έχω χρονο να τα ψάξω , αλλά εξαρτάται τι παράπονα ήταν αυτά Εχω ακούσει παράπονα ας πούμε οτι μιλούσαν μεταξύ τους ή τραγουδούσαν.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έκαναν καλή δουλειά , εδώ και οι γιατροί χαζολογάνε μέσα στα χειρουργεία χωρίς να σημαίνει οτι δεν παίρνουν τη δουλειά σοβαρά .

Πως δηλαδή ένας μη-γιατρός ασθενής μπορεί να κρίνει οτι ο τεχνικός έκανε καλή δουλειά τοποθετώντας τα γκραφτς ; Εκ του αποτελέσματος ίσως , μόνο που για ένα φτωχό αποτέλεσμα μπορει να υπάρχουν δεκάδες λόγοι
Συμφωνώ
Το θεμα δεν ειναι αμα σου κανει την επεμβαση γιατρος ή βοηθος.Το θεμα ειναι να εχει πολυ ακριβεια στο χερι σαν ζωγραφου και να ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει.Δεν ειναι χειρουργειο ανοικτης καρδιας ή μεταμοσχευσης καποιου εσωτερικυ οργανου.Εκει ναι ο γιατρος που κανει την επεμβαση πρεπει να ειναι κορυφη απ'ολες τις αποψεις. Αποψη μου:Κορυφαιοι πλαστικοι γιατροι μεταμοσχευσεων τριχοθυλακιων ειναι αυτοι που τα χερια τους "πιανουν".

LOK

Member

Έχει δει κανείς αποτελέσματα αυτής της κλινικής στα ξένα forum..? Ακούγονται θετικά σχόλια?

Typhoon

Member

Βλέπω ζωντανά το ματς της Manchester United με την Chelsea και πραγματικά το αποτέλεσμα που έχει ο Rooney είναι απλά εκπληκτικό. Μιλάμε για ηλιόλουστη μέρα, μιλάμε για ιδρωμένο μαλλί και παρόλα αυτά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !! Τουλάχιστον θεωρώ ότι είναι ένα σημάδι ότι σύντομα θα έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις με μια μεταμόσχευση.Είμαι περιέργος να μάθω τελικά τι αριθμό τριχοθυλλακίων έβαλε. Άραγε η εταιρεία θα το βάλει στο site της??

bz

New Member

Τυφώνα , ο Rooney συνεχίζει να έχει το ίδιο ασπρο-πλατινέ μαλλί και το buzz cut που λάνσαρε μετά τη μεταμόσχευση ;

Typhoon

Member

Κοίτα σήμερα επειδή είδα το μάτς και ανά διαστήματα είχε ήλιο το μαλλί φαινόταν πιό καστανό. Και δενθα έλεγα buzz cut. Ήταν έτσι όπως φαινόταν πάνω από 1,5 -2 εκατοστά μάκρος. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι (επειδή έγιναν 2-3 πολύ κοντινά) δεν φαινόταν κανένα blank spot πράγμα τρομερό για 3-4 μήνες επέμβαση. Όχι τρελά κατεβασμένη hairline (όπως τον είχαμε δει δηλαδή και παλαιότερα) αλλά τρομερή πυκνότητα.

bz

New Member

Ποιός ο λόγος που ρωτάω ; Ένας ξανθός , με πολύ μικρή αντίθεση χρώματων τρίχας δέρματος μπορεί να χρειαστεί να χάσει το 80 ή ακόμα και το 90% των τριχών ( αναλογα το παχος ) πριν αρχίσει να φαίνεται φαλάκρα . Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό . Αν λοιπόν ο Ρούνει έβαψε το μαλλί στο χρώμα του δέρματος , τα έκοψε πολύ κοντα , μοίρασε και έξυπνα πολλά τριχοθυλλάκια τότε δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο μυστικό στο αποτέλεσμα που είδες . Με άλλα λόγια , όποιος δεν είναι διατεθειμένος να κοντοκουρέψει καιβάψει το μαλλί ( ή δεν έχει από φυσικού του πολύ μικρή αντίθεση ) ας μην κάνει όρεξη βλέποντας τον Γουέιν

best1210

Member

ειδα και εγω το χτεσινο ματς.
συμφωνω σε ολα με το παλικαρι πιο πανω.
Η ΠΥΝΚΟΤΗΤΑ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
μιλαμε ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και τοπικ δεν παιζει γιατι τον εδειχνε μεσα στο ματς να ιδρωνει να του πιανουν τα μαλλια σε πανηγυρισμους κλπ κλπ.
δεν ξερω τι εκανε ο τυπας και ειχε τοσο γρηγορο αποτελεμα.
πιστευω να κανουνα αναφορα στην κλινικη του.
παντως οσοι δεν τον εχετε δει αναζητηστε βιντεακι να παθετε πλακα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Typhoon

Member

Αυτή εδώ η φωτογραφία είναι από το χθεσινό αγώνα όπου ο Rooney μόλις έχει χάσει ένα πέναλτι και μάλιστα βρίσκεται σε σημείο που έχει ήλιο (το ξέρω γιατί έβλεπα το ματς ζωντανά)

bz

New Member

Και γιατί δεν θα μάθουμε τι έκανε ; Από τη στιγμή που παραδέχτηκε τη μεταμόσχευση γιατί να κρατά τη θεραπεία μυστική ; Γιατί θέλει να είναι όλοι καραφλοί εκτός από αυτόν ;

best1210

Member

απιστευτη η φωτο...μπραβο typhoon αν βρεις και αλλες ποσταρε αν θες!!

πραγματικα δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα μετα την επεμβαση ειναι σεληνιασμενος .

κανει την καλυτερη του σεζον μακραν και σε καθε ματς σκοραρει!

Typhoon

Member

Βρήκα από ένα site μαζεμένο υλικό από τον Rooney από το ματς το χθεσινό

Συνημμένα

• rooney4.jpg
    rooney4.jpg
    77.6 KB · Προβολές: 298

bz

New Member

Μπήκα στο σάιτ στης κλινικής που έφτιαξε τον Ρούνει . Από μια γρήγορη ματιά έχω να παρατηρήσω :

1 ) Τα περισσότερα , σχεδόν όλα τα περιστατικά που δείχνουν είναι μικρά νοργουντ
2 ) Δεν δουλεύουν BHT , διότι την θεωρούν αναξιόπιστη (incosistent ) πράγμα που εμένα με κάνει να τους δώσω πόντους .
3 ) Βγάζουν γενικά μια σοβαρότητα και δεν τάζουν λαγούς με πετραχήλια
3 ) Δεν βρήκα καμιά σπέσιαλ μαγική θεραπεία ή μέθοδο που δεν ήξερα ήδη . Να υποθέσω οτι την φανερώνουν μόνο σε διάσημους και μόνο δια ζώσης ;

bz

New Member

Αν θυμάμαι καλά έβαλε μοσχεύματα μόνο μπροστά και πρός το μέσο του κεφαλιού

Μπλουζα