Διασημοι/Celebrities

jdim

New Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Εχουμε ιδεα σε ποιον πηγε τουρκια? Λενε για Κων/πολη...εκει ειναι ο Κεσσερ? Η καποιος αλλος? Παντως ο Γκ** ειχε φωτο του Κα*** τι γινεται εκανε η δεν εκανε σε κεινον?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Ποιό είναι αυτό το κόλπο που δίνει τέτοια ανάπτυξη ( όπως του Ρούνει ) από τους 2 1/2 ( ουσιαστικά ) μήνες ;;;;;; Είναι θέμα χρηματων ;Πήγε δηλαδή κανείς εδώ μέσα στον Χάσον , στον Μπισάνγκα , στην Κύπρο και εγώ δεν ξέρω που και του είπαν υπάρχει και αυτό το κολπάκι για να δείς τέλεια ανάπτυξη σε 2 μήνες και το δίνουμε με 10.000 ευρώ εξτρά ;

Για τη μεταμόσχευση του Κανάκη δεν κατάλαβα , εννούν οτι έκανε και άλλη πέρα από την εμφάνιση που είχε μέχρι και τα τελευταία επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα ;

Hairboost

Member

Φωτογραφιες αυτων των ημερων του μπεκαμ στην θαλασσα
http://justjared.buzznet.com/2011/08/28/david-beckham-harper-going-on-dates-will-be-interesting/#comments

david-beckham-shirtless-beach-25.jpg

bz

New Member

Περί Ρούνει , ιδού τι έγραψε ο ( εφευρέτης της FUE ) W. Rassman :

I have had some patients that had their transplanted hair grow out very fast. I might see such growth in 2-3 months if every graft grew out immediately, but this is rare. I’m not Mr. Rooney’s surgeon, so I don’t have the benefit of examining his scalp. From the looks of the couple recent photos I’ve seen, styling and hair color have more to do with his new look than full growth does. I am sure he still has a way to go before complete growth is seen. Generally, it’ll take up to a year to see the final results from a hair transplant.

One of my reasonably bald cousins that I did a hair transplant for had full growth of 2 inch long hair in 4 months… so while every patient would like to see the immediate visual impact from the surgery, it’s the lucky few that see such speedy growth

LOK

Member

bz είπε:
Περί Ρούνει , ιδού τι έγραψε ο ( εφευρέτης της FUE ) W. Rassman :

I have had some patients that had their tr*nspl*nted hair grow out very fast. I might see such growth in 2-3 months if every graft grew out immediately, but this is rare. I’m not Mr. Rooney’s surgeon, so I don’t have the benefit of examining his scalp. From the looks of the couple recent photos I’ve seen, styling and hair color have more to do with his new look than full growth does. I am sure he still has a way to go before complete growth is seen. Generally, it’ll take up to a year to see the final results from a hair tr*nspl*nt.

One of my reasonably bald cousins that I did a hair tr*nspl*nt for had full growth of 2 inch long hair in 4 months… so while every patient would like to see the immediate visual impact from the surgery, it’s the lucky few that see such speedy growth

Εγώ μετά απο όλα αυτά με τον Ρούνευ έχω αναθεωρήσει κατα πολύ τις απόψεις μου για τις μεταμοσχεύσεις γενικά... :chinscratch Δηλαδή ο dr. Rassman μας λέει οτι ο Ρούνευ ήταν ένας απο τους πολύ τυχερούς που τα μοσχεύματα επιασαν κατευθείαν χωρίς να πέσουν, και μάλιστα αναπτύχθηκαν και πολύ γρήγορα... :-\ Εμένα θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω... κάτι άλλο παίζει...

bz είπε:
Ποιό είναι αυτό το κόλπο που δίνει τέτοια ανάπτυξη ( όπως του Ρούνει ) από τους 2 1/2 ( ουσιαστικά ) μήνες ;;;;;; Είναι θέμα χρηματων ;Πήγε δηλαδή κανείς εδώ μέσα στον Χάσον , στον Μπισάνγκα , στην Κύπρο και εγώ δεν ξέρω που και του είπαν υπάρχει και αυτό το κολπάκι για να δείς τέλεια ανάπτυξη σε 2 μήνες και το δίνουμε με 10.000 ευρώ εξτρά ;

Κι εγώ αυτές τις απορίες έχω... :chinscratch
Μήπως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με την κλινική του Ρούνευ και να τους κάνει αυτές τις ερωτήσεις? Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Δηλαδή για να καταλάβω , πιστεύετε οτι πρόκειται για συνωμοσία σελέμπριτις και γιατρών , που κρύβουν το μυστικό από όλους τους άλλους για να μείνουν καραφλοί ;

bz

New Member

O Ράσμαν υπονοεί ( βασικά το λέει καθαρά ) οτι πέρα από την πιθανή άμεση ανάπτυξη των μοσχευμάτων , έχει πέσει επιστημονικό στάιλινγκ στον Ρούνει . Ετσι λύνεται και η απορία για τα (αφύσικα ) άσπρα μαλλιά του . Πιθανόν να τα έβαψε σε χρώμα όσο πιο κοντινό στο δέρμα του εξαλείφοντας έτσι την αντίθεση .Αυτό μαζί με το buzz cut και ίσως μια πινελιά ντερμάτς δίνει το αποτέλεσμα που βλέπουμε

hairlosscursed

Well-Known Member

Παιδια ξεκολληστε με μυστικα και συνωμοσιες κλπ...απλα ειναι τα πραγματα.οταν παει ο rooney ο γιατρος θα ειναι τοσο προσεκτικος και συγκεντρωμενος οσο και αν εφτιαχνε το δικο του κεφαλι.επισης ξερει πως παιζει το ονομα του και την δουλεια του...οποτε θα ασχοληθει Ο ΙΔΙΟΣ καθ ολη την διαρκεια της διαδικασιας.εξαγωγη και τοποθετηση κλπ και δεν θα αφησει προσωπικο αμφιβολου ποιοτητας και ιατρικων γνωσεων να κανουν τποθετηση μοσχευματων στον ROONEY...γιατι ο rooney οπως και να το κανουμε δεν ειναι ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανενας απο δω μεσα...εγω οταν εκανα με ξεπεταγαν οπως και ολους στο ιδιο στυλ...οχι γρηγορα αλλα σε στυλ αντε να σχολασουμε και στυλ ποσα εμειναν ακομα;;;τον χασσον τον ειδα 2 φορες...οταν μου εβγαλε το στριπ και μια για να τον πληρωσω...αν πηγαινε ο rooney θα αφηνε τις κοπελες να του βαλουν τα μοσχευματα;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....έπισης παιζουν κατι μεθοδοι PRP kai acel που βοηθουν το growth... Αυτα...ο rooney εκανε γαμω τις δουλειες και δεν παιζει ουτε concealer ουτε βαφη...face it

bz

New Member

Εγώ πάλι πιστεύω οτι πέρα από κάποιους παπατζήδες κάθε γιατρός καταλαβαίνει οτι ΟΛΕΣ οι δουλειές του είναι σημαντικές διότι μακροπρόθεσμα δεν είναι ο Ρούνει ή ο Καπουτζίδης που θα του φέρει δουλειές , αλλά η από στόμα σε στόμα καλή φήμη που θα βγάλει από τους απλούς πελάτες του , ειδικά στην εποχή μας που τα social media δουλεύουν στο φουλ . Hair Loss Cursed , είχες μια κακή εμπειρία αλλά δεν πρέπει να γενικεύεις

bz

New Member

Αυτές τις PRP και Acel τις έχουν προτείνει σε κανέναν από σας παιδιά που έχετε πάει για μεταμόσχευση ; Η τις φυλάνε μόνο για τους διάσημους και αν ναι για ποιό λόγο ;

bz

New Member

Δεν νομίζω οτι θα βρείς γιατρό να βάζει ο ίδιος τα grafts πουθενά στον κόσμο , ούτε για τον Ρούνει ούτε για τον Πάπα . Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος

pavlos

Member

Εγω συμφωνω με τον Hairlosscursed δεν μπορεις να δινει 15000 euro και να μην μενεις ευχαριστημενος ας πει ο γιατρος οτι αυτο που επιθυμεις δεν γινεται δεν πληρωνεις φυστικια ειναι πολλα τα λεφτα , καλα κανουν και κραζουν τους γιατρους μια επεμβαση μιας μερας ειναι ελεος πια ζητανε οτι να ναι και στο τελος οι μισοι δεν μενουν ευχαριστημενοι.
Τι παει να πει υψηλες απαιτησεις?????!!!!! Δεν υπαρχουν υψηλες απαιτησεις , ας σταματησουν και αυτοι να κοιτανε πως θα κονομησουν !!!!! Εγω πιστευω η ερωτηση στον γιατρο ειναι συγκεκριμενη μπορεις να το κανεις αυτο που θελω ναι η οχι

MANKAR

Active Member

καλημερα ,, παντως το αποτελεσμα του rooney ειναι εκπληκτικο λες και ειναι 20 χρονων!!!ομως οτι και να κανει κακασχημος 8α παραμηνει!!!!

Μπλουζα