Διασημοι/Celebrities

dk

New Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Ωραι η παικτουρα
Και ωραιο και το σχολιο "Εκανα μεταμοσχευση. Καραφλιαζα στα 25 μου, γιατι να μην κανω"
Αλλο εγω, ο Ελληνας 32αρης ιδ. υπαλληλος με οικογενεια και αλλο ο Ρουνει, 25 χρονων πιτσιρικι, διασημος Αγγλος ποδοσφαιριστης, με ενα σταρ συστεμ που επιβαλλει πλεον και good looks εκτος απο μπαλα

Εμενα παντως με προβληματισε η ερωτηση του LOK

Όλοι αυτοί, γιατί δεν έχουν πάει πχ στον Hasson που εδω μέσα τον θεωρουμε κορυφη και πηγε "σε μια κλινικη στην Αγγλια"¨(αν και αποτι ξερω, στο θεμα κοσμητικης ιατρικης, ειναι καλοι οι Αγγλοι)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

οσο να ναι σαν διασημοι θα τους προσεξουν περισσοτερο μιας και θα διαφημιστει ο γιατρος η η κλινικη.

best1210

Member

ο ρουνει εδωσε οπως ανεφερε 30000 λιρες..

ποσο ισοδυναμουν σε ευρω?
κ περιπου ποσα grafts να εβαλε με τετοιο ποσο???

mikipitri

Member

χοντρικά είναι γύρω στα 35.000€... πολλά δεν είναι ρε παιδιά??? :chinscratch :chinscratch

LOK

Member

To θέμα δεν είναι ο μισθός του Rooney... Είναι το γιατί αυτή η κλινική είναι τόσο ακριβη...? Τί μπορεί να προσφέρει παραπάνω απο τις άλλες κορυφαίες κλινικές-γιατρούς? Έχει 100% εγγύηση για το αποτέλεσμα...?

mikipitri

Member

Panos1982 είπε:
για εμας πολλα ειναι......
για τον ρουνει οχι....

για τον Ρούνει σίγουρα είναι μια τρίχα απ'τα @@ του αν παίρνει 150.000 λίρες τη βδομάδα
(αν υποθεσουμε ότι εμείς παίρνουμε 1000€ το μήνα δηλαδή 250 τη βδομάδα τα 30.000 του Ρούνει για εμας είναι 50€... ωραίος συλλογισμός, ε????)

bark1979

New Member

τι το θες...σαν τρακατρουκα τον εκανε.αμα δεν ειναι δικο σου το μαλλι να το τραβας και να πονας ολα τα αλλα ειναι φουμαρα καπνος.Οκ τους αλλους που θα σε δουν περαστικο τους ξεγελας.τους δικους σου ανθρωπους που θα σε δουν το πρωι(γκομενα η γκομενο)θα μαθουν καποια στιγμη τι παιζει, και ξαφνικα θα νιωσεις γυμνος, ενω στα ματια τους θα εισαι ευαλωτος τρωτος και δεν ειναι οτι καλυτερο για ενα αρσενικο πλασμα.αρρρρρρ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Typhoon

Member

Και από ότι ξέρω δεν είναι η πρώτη μεταμόσχευση του Ρόκου...

Είχε προυπάρξει πελάτης του εν λόγω γιατρού...

best1210

Member

ΣΤΟΝ γιατρο αυτο εκανε κ ο καραφωτης

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=368920

η μεταμοσχευση του ροκκου εγινε τωρα προσφατα?

παντως ακομπλεξαριστος τελειως..
το επικρατεστερο ενδεχομενο ειναι να του κανει καμι τιμη πολυ πιο κατω απ την κανονικη μιας κ το διαφημισε..

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΓΟΥ-ΡΟΥΝΕΙ :D

ΓΙΑ να δουμε το τελικο αποτελεσμα!! :)

LOK

Member

Μάγκας ο Ρόκκος. Ακομπλεξάριστος και μάγκας. Τον πάω πολύ σαν χαρακτήρα και σαν καλλιτέχνη.

John83

Member

Τουλάχιστον αυτός το παραδέχεται και δεν το παίζει και καλά ...." εγώ δεν έχω κάνει κάτι...ιδέα σας είναι κλπ κλπ", όπως αρκετοί Celebrities... Μάγκας ο τυπάκος..

xk

Active Member

για μενα ο Ροκκος ηταν κομπλε,δε χρειαζοταν να κανει τιποτα,για 46 χρονων μια χαρα παρουσιαστικο ειχε....η αραιωση του ηταν πολυ αργη και φυσιολογικη αλλα μαλλον ζηλεψε τον κλουνεϊ και θελει να το παιζει τεκνο στα γεραματα. :p Και το λεω ειδικα για τον ροκκο γιατι πραγματικα τοσα και τοσα κεφαλια εχω δει στη ζωη μου κι εχω πει ''ωχ καραφλιαζει'' στον Ροκκο ουε καν το ειχα προσεξει,δεν χτυπαγε ασχημα καθολου.Τεσπα ισως εχει να κανει με το οτι ειναι ροκάς και να θελει ν αφησει λιγο μαλλι οπως παλια..

3746741

Member

παντως παιδια την περασμενη πεμπτη ειδα τον κανακη που τον ειχε καλεσμενο ο κωστοπουλος

παρολο που εχει κανει μεταμοσχευση το crown του ειναι τελειως αδειο!

κ το χειροτερο ειναι οτι η τομη φαινεται κανονικα!

προσωπικα δεν το θεωρω επιτυχημενη δουλεια σε καμια περιπτωση!

mindtrapper

Member

Τον Κωστόπουλο τον έχεις δει από πίσω ποτέ; Τα ίδια πράγματα, crown άδειο και ουλή (αν δε με γέλασαν τα μάτια μου). Απογοήτευση.

3746741

Member

δεν την ειχα παρει χαμπαρι την ουλη του κωστοπουλου!!!!!!!
to crown το ειχα δει οτι ηταν αδειο!

Μπλουζα