Διασημοι/Celebrities

ANAR

Well-Known Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1624.msg45143#msg45143 date=1294873212]
Καλα καλα δεν πας για υπνο τωρα που καθεσαι στο ιντερνετ 1 η ωρα τα μεσανυχτα μικρο παιδί :D :D

το εχω πει στην μανα μου και με αφηνει αν θες να ξερεις......χα0χα0χα0χα0χα0..... :D :D
[/quote]

οκ αφου εχεις την γονική συναίνεση παω πάσο ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giannis27

New Member

Όντως το χάσιμο μαλλιών σε μικρή ηλικία <25 είναι βασανιστήριο. Το έχω περάσει και ξέρω. Από την άλλη, σε μεγάλη ηλικία, δεν είναι και τόσο τραγικό, αντιθέτως σε ορισμένους 5οαρηδες ένα ορισμένο χάσιμο μαλλιών μπορεί να προσδώσει γοητεία, περισσότερη από ότι ένα γεμάτο μαλλιά κεφάλι. Αλλά σε 20αριδες είναι ψυχική καταστροφή... :(

Panos1982

Well-Known Member

κι εγω ειμαι καλα και απο δυναμη και απο νευρο.....
αλλα εχω παθει κι εγω τραυματισμους στα κοκκαλα κατα την ασκηση....οπως εσυ...και οπως οι περισσοτεροι βασικα....
ο μεγαλυτερος που επαθα ηταν στην μεση μου....πριν 3 χρονια....και εμεινα 5 μηνες εκτος.....
Ωστοσο ενταξει μετα κι εγω σιγα σιγα καταλαβα οτι τα πολλα κιλα δεν ειναι το παν....το παν ειναι να βγει σωστα η ασκηση χωρις να κλεβεις...
και να χρησιμοποιεις το 70% της δυναμης στις ασκησεις...παρα το 120% (λογω βοηθειας) που κανουν οι περισσοτεροι.....
Ετσι αποφευγεις και καταπονηση μυων/κοκκαλων και πιο σωστα γυμναζεσαι....και χωρις τραυματισμους και με περισσοτερη εξικονομηση ενεργειας για την επομενη μερα......
Τελειως οφ τοπικ αυτα που λεμε βεβαια......αλλα εχω κολλημα με τα γυμναστηρια....
Επισης το θεμα ρινγκ με το θεμα γυμναστικη βαρων ειναι 2 παντελως διαφορετικα πραγματα......
οσο δυναμη και να εχεις...οσο κρεας και να εχεις....αν δε γνωριζεις πολεμικες τεχνες να εχει λυθει το σωμα σου...και να ξερεις πως να χρησιμοποιησεις την δυναμη σου και πως να παοφευγεις.....και γενικα αν δεν εχεις την ψυχολογια κ τον ελεγχο σωματος που εχει ο αθλητης του ρινγκ....τοτε οσα κιλα και να σηκωνεις δεν εχεις καμμια τυχη απεναντι του.......εξακριβωμενο πολλες φορες.....και απο προσωπικη εμπειρια... :)
Αυτα......
Αν θες να σβησεις καποιο ποστ σβηστο...εγω δεν εχω προβλημα...ολα οκ...!!!

Giannis27

New Member

πάντως ανέκαθεν πίστευα ότι αν είναι να κάνεις κακή εμφύτευση, καλύτερα να μένεις φαλακρός. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Κοιτάξτε, πχ αυτήν την φωτογραφία:
http://www.fhw.gr/depts/pressoffice/files/Image/deltia_typou/2009/lazopoulos_premiera/pict10_large.jpg

Κοιτάξτε πόσο άσχημο φαίνεται το "κόψιμο" της τριχοφυίας λίγο πάνω από τα δεξιά του ματιού του Λαζόπουλου. τα βάφει κιόλας (αλλά αφήνει άβαφτο το γένι) και ρίχνει και toppik στο μαλλί. Είναι σαν κλόουν.

aprilianos

New Member

Εχεις δικιο η δυναμη και ο ογκος δεν συνεπάγεται με καλο μαχητη, η προπονηση με βαρη βεβαια εχει μια σχεση αφου δεν μπορεις να "παιζεις" αδυναμος ενταξει μια ενδυναμωση την θες, και φυσικα το καραγκιοζιλίστικο στυλ ασκησεων για να δειξεις μάτσο μονο κακο κανει. Εγω μονο γοριλλας δεν ημουν, με 87κ μ.ο. μονο φοβητρο δεν εισαι, οσο για βοηθεια σε σκουωτ & σε παγκο ειχα spotter μην εχω κανενα ατυχημα, τωρα που ειπα παγκο εχω κανει μια ερευνα με θεμα μακροχρονια αποχη απο το γυμν &επιπτωση στην δυναμη το ειχα πει πριν απο 2 μηνες εδω οτι θα την βαλω το ξεχασα. Τεσπα δεν ηταν η δουλεια μου το γυμν, ημουν στις μαχητικες τεχνες εγω, βεβαια μετα απο καποιο διαστημα πηγα σε αλλο χωρο να βγαλω το ψωμι μου(και καλα εκανα, αλλα....) Απλα το ανεφερα, και το κανω σπανια γιατι στο νετ εχω φαει κοροιδια, επειδη εκανε εντυπωση αφου δεν συμβαδιζε καθολου με την εικονα μου στο ματι ημουν ενας συνηθισμένος γυμνασμενος ανθρωπος "κανονικος" στα 85 κιλα καμια εντυπωση φουσκωτου κλπ
Το κομματια ποστ που θελω να σβησω ειναι οι περιαυτολογήσεις, εχει γουστο να νομιζεις οτι θελω να σβησω την συγγνώμη. ε εκει όμως θα μαλώσουμε...

Panos1982

Well-Known Member

:) οχι δε θελω να μαλωσουμε......μαλωσα ηδη αρκετα αυτες τις μερες....δε θελω αλλο......φτανει!!!!

κι εγω 87 κιλα ειμαι...1.81 υψος....
αλλα οπως θα ξερεις.....οταν γυμναζεσαι.....τα κιλλα του λοιπους αντικαθιστουνται απο μυικα κιλα....
οποτε ενας που ειναι 87 κιλα αγυμναστος φαινεται μισος απ αυτον που ειναι 87 κιλα γυμνασμενος....και εχει γεμισει κρεας....
εμενα ολοι για 100 κιλα με κανανε περυσι...κι οταν ανεβαινα στη ζυγαρια δε το πιστευαν οτι ειμαι μονο 87....
Ωστοσο οταν σταματας την γυμναστικη.....αστα να πανε.....

aprilianos

New Member

Εαν δεν παρεις φαρμακα και κανεις σωστη γυμναστικη ναι μεν θα χασεις αλλα αμα σταματησεις η πτωση δεν θα ειναι τεραστια, επισεις στο πριν επιπεδο δεν θα ερθεις, και φυσικα μην ξεχνας την μυικη μνημη.

xk

Active Member

συνεχιζουμε το κους κους

περιμενα οτι θα του ειχε σταθεροποιηθει καπου αλλα του κανε μια καλη επιθεση κι εμεινε με πολυ λιγα πανω...

Jason+Statham+Jason+Statham+Rosie+Huntington+S6I_fBVtqPfl.jpg

Jason+Statham+Jason+Statham+Rosie+Huntington+YQVkdNV03y2l.jpg

απλα respect στο γκομενακι του,δεν υπαρχει το μωρο(νομιζω αγγελακι της Victoria's Secret)..

σφιχτο σφιχτο :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist :guitarist

Rosie-Huntington-Whiteley-hot-girl-003.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

θελω γνωμες για το εξης(οποιος ξερει)
αν εχετε δει την νεα ταινια που πρωταγωνιστει ο christian bale(η οποια ειναι εντυπωσιακη) θα παρατηρησει το εξης..

christian-bale-crack-cocaine-addiction.jpg

christian-bale-3.png

στην πανω φωτο ειναι ο ρολος που ερμηνευει..ενας πυγμαχος που εχει αποσυρθει επηρεασμενος απο την κακη του ζωη..
στην κατω οπως ειναι κανονικα..
τι ακριβως εχουν κανει πανω στα μαλλια του?εχουν ξυρισει τους κροταφους ωστε να φαινονται ετσι?
θελαν να δωσουν στον ρολο του οσο πιο ρεαλιστικη απεικονιση της πραγματικοτητας..

sofo85

New Member

η ταινια πραγματι ειναι πολυ καλη,δεν νομιζω οτι απλα του ξυρισαν τους κροταφους δεν ξερω αν το παρατηρησες στη ταινια αλλα εχει αραιωση και στο πανω μερος του κεφαλιου και ιδιαιτερα στη κορυφη.Κατι αλλο πρεπει να παιζει... :chinscratch

comb

Member

Λογικά του έβαλαν περούκα σε ξυρισμένο κεφάλι, αλλά γενικά στις ταινίες μπορούν να κάνουν τα πάντα.

heyya

New Member

Έχασε τόσα κιλά γα τις ανάγκες της ταινίας που μάλλον αραίωνε από αβιταμίνωση.

kakashi

Member

εγω πιστευω οτι του βαλαν περουκα....γιατι αν παρατηρουσατε καλα το κροουν τ στην ταινια ηταν αδειο αλλα φαινοταν οτι ηταν ψευτικο...κατι τ χαν κανει....

kyris

Member

νε ρε παιδια στις ταινιες μεχρι και κερατα σου φιτρονουν στο κεφαλι...φτιαχτο ειναι...κ ενα παραδειγμα ειναι ο vin diesel σε μια ταινια δεν θιμαμε το ονομα οπου επεζε τν δικιγορο κ τ ειχαν βαλει μαλλι σαν γερου 60 χρονον...πολλα παιζονται πισο απο τις holywoodianes ταινιες!!!

best1210

Member

συμφωνω...αλλα δεν πιστευω οτι ειναι περουκα..θελαν να το κανουν ρεαλιστικο..
πιστευω οτι του ξυρισαν ενα μερος απο το crown κ στα πλαινα σιγουρα πιστευω τα ξυρισαν καπως..
κ αυτο γιατι αν δειτε στην hairline μπροστα εχει την ιδια "μυτη"....
οποτε πιστευω στο κανονικο του μαλλι καναν οτι καναν..
απορω ο τυπος τι ενιωθε οταν του τα επεξεργαστηκαν..
αλλα μπρος στις υποψηφιοτητες ερμηνειες κ ενος σκασμου δολλαριων θα το βουλωσε :p

Μπλουζα