Διασημοι/Celebrities

Απ: Διασημοι/Celebrities

Στο Γκουρα εχει κανει ,στο γιατρειο του αλλα οχι απο τον ιδιο....Εκει ποθ πιγα και εγω την εκανε.Πραγματικα αν δεν τον φεραμε δεν θα παιρναμε χαμπαρι τπτ...Και εγω που εκανα εκτος οτι πραγματικα με εκανε τελειο δεν το εχει καταλαβει και κανεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jerry_Lee

Member

dimitris 121 είπε:
Στο Γκουρα εχει κανει ,στο γιατρειο του αλλα οχι απο τον ιδιο....Εκει ποθ πιγα και εγω την εκανε.Πραγματικα αν δεν τον φεραμε δεν θα παιρναμε χαμπαρι τπτ...Και εγω που εκανα εκτος οτι πραγματικα με εκανε τελειο δεν το εχει καταλαβει και κανεις.
xaxaxxaxaxxaxax......άντε καλά!!! :down :down :down :down

ANAR

Well-Known Member

dimitris 121 είπε:

Δεν βγάζει νοημα αυτο που γραφεις φιλε ???

xk

Active Member

χειροτερεψε...και καλυτερα να τα παίρνει κοντά,στην πρωτη φοτο εχει απαράδεκτο μαλλί!

Jude+Law+Gets+Chumy+Male+Friend+tuIPHe1cVzjl.jpg

2010+Empire+Film+Awards+UIV8ZeX7uoFl.jpg

GK

New Member

dimitris 121 είπε:

Ναι σωστά, όλα τα τέλεια ο Γκούρας τα έχει κάνει & τις πυραμίδες ο Γκούρας τις έχει φτιάξει και την θεωρία της σχετικότητας ο Γκούρας την σκέφτηκε, Γκούρας ρε, τα πάντα όλα ρε τι να λέμε τώρα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

giannis13 είπε:
ρε παιδια εχει κανει και ο νινο??????????????
δεν νομιζω να εχει κανει,το μαλι του φαινετε πολυ δυνατο σαν να μην ειχε ποτε προβλημα

msc

New Member

ο Χαριστεας μου φαινεται οτι εχει κανει τον εβλεπα στο ευρο 2004 και ελεγα ποτε θα γινει φαλακρας κ αυτος?????απο τοτε με απασχολουσε το θεμα αν και ημουν 2α λυκειου τωρα ειμαι 22 και αυτος εχει πιο πολυ μαλλι απο τοτε και το μακραινει κιολας και εγω περιμενω την φινα να κανει δουλεια

Hairboost

Member

dimitris 121 είπε:
Ποιος ειναι ο Γκουρας?

ANAR

Well-Known Member

boost είπε:
[quote author=dimitris 121 link=topic=1624.msg33365#msg33365 date=1273776208]
Ποιος ειναι ο Γκουρας?
[/quote]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΡΑΣ Πλαστικός χειρουργός

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jonn70

New Member

ειχε κανει γνωστος μου μεταμοσχευση σε αυτον οταν εργαζοταν σε γνωστη κλινικη. ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενος, και το αποτελεσμα που ειδα και εγω μου αρεσε πολυ.

kwstakos

New Member

ο ΔΡ γκουρας κανει και φυε αν ναι εχει καποιο σαιτ να διαφιμιζει τη δοθλεια του?

antwnis

New Member

Αυτη τη στιγμη στον alpha στην εκπομπη "μες την καλη χαρα" ειναι ο Βαλαντης ο οποιος ειχε μεγαλο προβλημα τρυχοπτωσης και τωρα βλεπω οτι ειναι τιγκαααα...φοβερο αποτελεσμα.Η ουλη πισω ομως φαινεται αρκετα εντονα.Ξερει κανενας που εκανε μεταμοσχευση???

3746741

Member

Κ εγω γιαυτο μπηκα να γραψω!Τον ειδα κ εγω!

Απο hairline πολυ καλος απο crown ομως επιφυλασομαι!

Εχω την αισθηση παντως οτι πρεπει να ειχε βαλει κ topic!Τουλαχιστον στο crovn ετσι μου φανηκε!

Παντως παιδια τον παραδεχομαι για 2 λογους!

1.Γιατι αν κ εχει προβλημα παντα ηταν με γυναικες μου@$%#αρες!

2.Γιατι η ουλη φαινοταν καραμπαμ κ αυτος στα αρχ#&$@ιδια του!Βγηκε κ στη τηλεοραση!Που αν το ειχα παθει εγω αυτο θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ!

ΥΓ.Τα τραγουδια αθλια οπως παντα!Βεβαια δεν ειναι κ του γουστου μου!

Partblah

New Member

Θα σε πω για το 2: γιατι απλα ΟΛΟΙ εδω περα θελουμε να ειμαστε στην ΤΡΙΧΑ, εννοω στην τελειοτητα. Και να εχουμε τινγκα μαλλια αλλα και οχι ουλη και δεν θελουμε να λαδωνουν και να μην εχουν πιτυριδα και να μην φαινεται η ουλη και να εχουμε τελειο σωμα και τελεια δαχτυλα κλπ κλπ δλδ Θετουμε τερμα ψηλα τον πυχη...!! οταν λεω τερμα λεω τερμα!!! Και ο ρουβας να ησουν παω στοιχημα δεν θα σου αρεζε με τιποτα η μυτη σου και αν δν ειχε χρηματα θα εκλεγες παλι με μαυρο δακρυ

Μπλουζα