Διασημοι/Celebrities

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Διασημοι/Celebrities

giannis13 είπε:
[quote author=dk link=topic=1624.msg32351#msg32351 date=1272012478]
Eιδε κανεις Σουπερ Μπαλα στο μεγκα προσφατα που ειχε Καπουτζιδη?
Ή χρειαζεται αλλο κουρεα ή πρεπει να βρει καλυτερο γιατρο μεταμοσχευσεων.
Ευγε, ο πρωτος διασημος που εμφανιστηκε χειροτερος με πιο πολυ μαλλι αποτι την προηγουμενη φορα(οταν εκανε το The Twenty)
Δεν αποκλειω να ηταν απλα κακο χτενισμα αλλα παιζει και να τον επιασε απληστια, να εκανε και αλλη μεταμοσχευση και να του βγηκε τελειως fake

ειδα εγω...φαινοταν οτι ειχε κανει μεταμοσχευση αλλα δε νομιζω οτι το εβλεπε και ο καθενας....εγω το καταλαβα γιατι το ηξερα αλλα 2 φιλοι μου δεν το πηραν πρεφα....παρατηρησαν βεβαια οτι εχει σαφως παραπανω μαλλι....νομιζω οτι υπερβαλλεις οταν λες οτι τωρα ειναι χειροτερα....καλο αποτελεσμα βεβαια δεν το λες αλλα οκ....
[/quote]
υπαρχει κανενα λινκ?δεν το ειδα,εχεις δικιο γιαννη εμεις το προσεχουμε γιατι μας ενδιαφερει το θεμα,καποιος που δεν ασχολειτε δεν το βλεπει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jerry_Lee

Member

Για ποιες πετυχημένες μεταμοσχεύσεις μιλάτε ρε παιδιά!!!Πέφτει σύννεφο το toppik και τα άλλα concealers...όταν έχουν να εμφανιστούν κάπου επίσημα με το κιλό το βάζουν...ο Δάντης???τον έδειξε το Alter σε μια μεσημεριανή εκπομπή τώρα τελευταία που πήγε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για συνέντευξη και ήταν full αραιός,μιας και δεν είχε ρίξει την μαγική του σκόνη!!!Ο Συσσοβίτης το ίδιο,ο Μπερλουσκόνι το ίδιο...ο Κανάκης κτλ. τι να λέμε...μη ψαρώνετε δεν έχουν λύσει τίποτα μόνο με τις μεταμοσχεύσεις ...best1210 άκου τι λέει ο comb κάτι ξέρει και άσε τι βλέπεις απο κοντά στα μαγαζιά,τα είπαμε σε επίσημες εμφανίσεις δεν βγαίνουν όπως να'ναι.Ο συνδιασμός μεταμόσχευσης και χρήσης Concealers είναι αυτό που εμφανίζεται ως πετυχημένο(τα concealers χρειάζονται και λίγες τρίχες για να δέσει το αποτέλεσμα,το αυτονόητο)...έτσι μεταμοσχεύουν εκεί που χρειάζεται και μετά είπαμε...πέφτει σύννεφο η σκόνη και τα sprays!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Jerry_Lee είπε:
Για ποιες πετυχημένες μεταμοσχεύσεις μιλάτε ρε παιδιά!!!Πέφτει σύννεφο το toppik και τα άλλα concealers...όταν έχουν να εμφανιστούν κάπου επίσημα με το κιλό το βάζουν...ο Δάντης???τον έδειξε το Alter σε μια μεσημεριανή εκπομπή τώρα τελευταία που πήγε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για συνέντευξη και ήταν full αραιός,μιας και δεν είχε ρίξει την μαγική του σκόνη!!!Ο Συσσοβίτης το ίδιο,ο Μπερλουσκόνι το ίδιο...ο Κανάκης κτλ. τι να λέμε...μη ψαρώνετε δεν έχουν λύσει τίποτα μόνο με τις μεταμοσχεύσεις ...best1210 άκου τι λέει ο comb κάτι ξέρει και άσε τι βλέπεις απο κοντά στα μαγαζιά,τα είπαμε σε επίσημες εμφανίσεις δεν βγαίνουν όπως να'ναι.Ο συνδιασμός μεταμόσχευσης και χρήσης Concealers είναι αυτό που εμφανίζεται ως πετυχημένο(τα concealers χρειάζονται και λίγες τρίχες για να δέσει το αποτέλεσμα,το αυτονόητο)...έτσι μεταμοσχεύουν εκεί που χρειάζεται και μετά είπαμε...πέφτει σύννεφο η σκόνη και τα sprays!!!
ειδικα ο Συσσοβιτης την μια εμφανιζετε με μαλια και την αλλη χωρις,toppik μου μυριζει :chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
off: επειδη απο μεταμοσχευσεις ειμαι ασχετος, για να κανεις θελει ξυρισμα?

οχι αν θελεις πας και αξυριστος..... :p
στο κανει ο γιατρος αυτο.....ξυριζει μονο τις περιοχες που θα παρει...κ θα βαλει μαλλι......τα αλλα αν θες στα αφηνει,.....η τα κοβει κι αυτα.....

GK

New Member

Παιδιά βάλτε και τον Ντέμη μέσα, αυτός ειδικά πρέπει να έχει κάνει αρκετές, εδώ και καιρό...

GK

New Member

Αρκετοί μπορεί να μην τον ξέρουν, είναι ο tom brady είναι καλό quarterback nfl και επιπλέον ο σκ@τοκ@λοφαρδος είναι με την γυναικάρα την Gisele

2006-7

πρόσφατη

mindtrapper

Member

GK είπε:
Αρκετοί μπορεί να μην τον ξέρουν, είναι ο tom brady είναι καλό quarterback nfl και επιπλέον ο σκ@τοκ@λοφαρδος είναι με την γυναικάρα την Gisele

2006-7

πρόσφατη

Είμαι άντρας, είμαι straight αλλά πρέπει να πω ότι αν κρίνουμε από την δεύτερη φωτο ειδικά, μάλλον αυτή καλόπεσε. Εμφανισιακά μόνο βέβαια γιατί πρέπει να είναι λίγο κωλοχαρακτήρας. Είχε γκαστρώσει μια ηθοποιό (καλό μωρό) και την παράτησε για να πάει με την Gisele. Δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις όταν έχεις τέτοια μούρη και κάτι μύρια να κάθονται, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω :D

Πάντως, αυτός τι έκανε; Γέμισε κροτάφους και κατέβασε λίγο hairline;

PapaNick

New Member

Μαγγες καλο απογευμα...

για την ιστορια...

1. Συσσ... (Ηθοποιος) μαπα μεταμοσχευση..

2. Φερε... (Παρουσιαστης) ακομα πιο μαππα...

3. Δαντης.... οχι μονο μεταμο.. αλλα λεγανε και για συνθετικο παιζει πολυ στην Αμερικη...

Τους παραπανω τους εχω δει απο κοντα..

καποτε ειχα δει και τον Mr Mad θεμη ειχε προβλημα τριχωπτωσης και ... ειμασταν μαζι στην Β* για ενισχυση τριχωτου και ιστοριες...

Δοκιμασα σημερα και toppik παιδια εχει γαμω τα γελια ειναι σαν βαζεις πιπερι στα μαλλια.. και κανει δουλεια αρκει να μην σε χαιδεψει η κοπελα σου... και γεμισει μαυρακια.. :tease:

Ο παθων νικος

mikipitri

Member

τον Φερεντίνο τον είχα πετύχει παλιότερα στη DHI... χαμογελαστό ;D με τα καινούρια του μαλλιά...
(έχει κάνει 2-3 επεμβάσεις)... πάντως είναι ωραίος τύπος... έλα να σώσεις ότι προλαβαίνεις μου είχε πει... αλλά τελικά δεν ενέδωσα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PapaNick

New Member

Ειναι τεζα στο concelear τον ειδα προχτες εκει και κρυβοταν.. μηπως τον δει κανενας.. εχει αδιασει.. το κεφαλι του

JackSheppard

New Member

Αυτος που φοραει πολυ concealer ειναι ο μητρογλου του γαυρου, οπως και ο τοροσιδης. Ο δευτερος εχει λιγο αραιωση στην κορυφη και αλλες φορες φαινεται εντονα κι αλλες καθολου. Ο μητρογλου πριν 2 μηνες ειχα δει ενα παιχνιδι και μου φανηκε σα να εχει σημαδι απο μεταμοσχευση.

Ο ντεμης δε νομιζω πως εχει κανει μεταμοσχευση, εχει αραιο μαλλι, απλα βαζει κι αυτος concealer.

GK

New Member

JackSheppard είπε:
Αυτος που φοραει πολυ concealer ειναι ο μητρογλου του γαυρου, οπως και ο τοροσιδης. Ο δευτερος εχει λιγο αραιωση στην κορυφη και αλλες φορες φαινεται εντονα κι αλλες καθολου. Ο μητρογλου πριν 2 μηνες ειχα δει ενα παιχνιδι και μου φανηκε σα να εχει σημαδι απο μεταμοσχευση.

Ο ντεμης δε νομιζω πως εχει κανει μεταμοσχευση, εχει αραιο μαλλι, απλα βαζει κι αυτος concealer.

Πως φένεται ότι είσαι ΑΕΚ :D

Αστειέυομαι εννοείται, κατάλαβα τι λες για τον Μήτρογλου σε πρόσφατο παιχνίδι (μάλλον της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο Καραϊσκάκη) είχε κάτι σημάδια πίσω σαν από Fue αλλά ακόμα είναι νωρίς για να δούμε που έχει κάνει, εάν έχει κάνει θα είναι κροτάφους επειδή έχει ανοιχτούς. Πάντως σίγουρα κάνει solarium :D κοιτάξτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία

Δεκέμβρη Μήνα Χριστούγεννα, προσέξτε και την λαμέ μάυρη φόρμα, βγάζει και φρύδι είναι guido εντελώς (http://www.inquisitr.com/wp-content/guido-beach.jpg) αν και είμαι ΠαναθηναΪκός τον πάω με τα χίλια είναι καρικατούρα ο τύπος !

Ο Ντέμης πάντως έχει κάνει σίγουρα 1.000.000.000% μεταμοσχέυσεις

ANAR

Well-Known Member

Δεν ξερω τι εχει κανει ο Μητρογλου αλλα ξερω συγουρα οτι οπλοφορεί :guns :guns :guns

:D :D

Μπλουζα