kapa
Μέλος του προσωπικού
Απ: Διασημοι/Celebrities
ειδα εγω...φαινοταν οτι ειχε κανει μεταμοσχευση αλλα δε νομιζω οτι το εβλεπε και ο καθενας....εγω το καταλαβα γιατι το ηξερα αλλα 2 φιλοι μου δεν το πηραν πρεφα....παρατηρησαν βεβαια οτι εχει σαφως παραπανω μαλλι....νομιζω οτι υπερβαλλεις οταν λες οτι τωρα ειναι χειροτερα....καλο αποτελεσμα βεβαια δεν το λες αλλα οκ....
[/quote]
υπαρχει κανενα λινκ?δεν το ειδα,εχεις δικιο γιαννη εμεις το προσεχουμε γιατι μας ενδιαφερει το θεμα,καποιος που δεν ασχολειτε δεν το βλεπει
giannis13 είπε:[quote author=dk link=topic=1624.msg32351#msg32351 date=1272012478]
Eιδε κανεις Σουπερ Μπαλα στο μεγκα προσφατα που ειχε Καπουτζιδη?
Ή χρειαζεται αλλο κουρεα ή πρεπει να βρει καλυτερο γιατρο μεταμοσχευσεων.
Ευγε, ο πρωτος διασημος που εμφανιστηκε χειροτερος με πιο πολυ μαλλι αποτι την προηγουμενη φορα(οταν εκανε το The Twenty)
Δεν αποκλειω να ηταν απλα κακο χτενισμα αλλα παιζει και να τον επιασε απληστια, να εκανε και αλλη μεταμοσχευση και να του βγηκε τελειως fake
ειδα εγω...φαινοταν οτι ειχε κανει μεταμοσχευση αλλα δε νομιζω οτι το εβλεπε και ο καθενας....εγω το καταλαβα γιατι το ηξερα αλλα 2 φιλοι μου δεν το πηραν πρεφα....παρατηρησαν βεβαια οτι εχει σαφως παραπανω μαλλι....νομιζω οτι υπερβαλλεις οταν λες οτι τωρα ειναι χειροτερα....καλο αποτελεσμα βεβαια δεν το λες αλλα οκ....
[/quote]
υπαρχει κανενα λινκ?δεν το ειδα,εχεις δικιο γιαννη εμεις το προσεχουμε γιατι μας ενδιαφερει το θεμα,καποιος που δεν ασχολειτε δεν το βλεπει