Διασημοι/Celebrities

gianniskritikos2

Active Member
ναι γιαυτο τον παρατησε ομως ... μολις πηγανε παραλια εφιγε το τοππικ και σιγα σιγα η τυπισα αραιωνε και τωρα εχει μινει με το πουλι στο χερι(αστειευομαι)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

osfp91 είπε:
gianniskritikos2 είπε:
μονο τοπικ βαζει δεν εχει κανει μεταμοσχευση

δεν παιζει ρε...τσεκαρε διαφορα πρωτης-δευτερης.ειδικα κροταφοι και μπροστα τεραστια διαφορα.λογικα παιζει και τοπικ αλλα εχει παιξει στανταρ και μ/μ

Μαλλον πρεπει να ναι συνδυασμος τοππικ με προσθετο μαλλι η διαφορα ειναι τεραστια και ηταν και κατι αλλες φωτογραφιες που τον εδειχναν σε χειροτερη κατασταση.

jimys

Member
ρε παιδια τι παιζει με τους δυο ηθοποιους απο τα κλεμμενα ονειρα

http://troktiko.eu/2013/05/klemena-oneira-finale-me-megales-anatropes/

τι παραξενο μαλλι εχουν κα οι δυο τους;;;

3746741

Member
τον αριστερα τον εχω παρατηρησει κ εγω....

τον εχω δει σε φασεις οκ....κ σε φασεις οχι οκ.....

κανα τοπικ μου μυριζει....

gianniskritikos2

Active Member
ο δεξια εχει τεραστιο κουτελο απο υποχωρισει 100% τον εχω δει σε ταινια προ χρονια ιστοριες του αστοινομου μπεκα και το μαλλι του ηταν στην ιδια κατασταση δεν ξερω τι κανει αν φοραει προσθετο η οτι αλλο κανει τοπικ δν νομιζω να βαζει αλλα οταν εχεις υποχωρισει σε ολη την hairline οχι μονο κροταφους οπως αυτον δεν μπορει το υπολυπο μαλλι να ειναι τερμα πυκνο διοτι εεχει πολυ πυκνο μαλλι ...κατι παιζει

krhtikos21

Member
Καλά ο αριστερά έχει σίγουρα θέμα χοντρό γτ πολλές φορές φαίνεται έντονα αφύσικο.Ίσως να έχει πρόσθετο αλλά και πάλι φαίνεται περίεργο

Serifis

Active Member
Λοιπόν, πιστεύω παίδες πως ο δεξιά κατά βάση έχει μεγάλο κούτελο. Πιστεύω έχει και ένα θεματάκι hairline και κροτάφους αλλά με το κούρεμα του φαίνεται πολύ. Για τον αριστερά, είναι και πιο νέος νομίζω, τον παρατηρούσα από μικρό και έχει μεγαλύτερο θέμα. Σίγουρα hairline-κρόταφοι αλλά παίζει και διάχυτη. Πάντως το κούρεμα του δεν ξέρω αν θα μπορεί τον βοηθήσει και πολύ ακόμα. Επειδή όμως ξανθοφέρνει, πιστεύω θα μπορούσε να κάνει μια καλή μμ( αν έχει και καλή δότρια).

petrospap

Active Member
Αν είδε κανείς σήμερα Roland Garros τον nadal έχει αραιωσει παρα πολύ στο πάνω μέρος του κεφαλιού..όπου να ναι σίγουρα θα βγούνε φωτογραφίες στο νετ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kаl

New Member
εβλεπα το καινουργιο βιντεο κλιπ του καρρα κ πετυχα τον αρσενιου,αυτος ηταν φουλ πως αραιωσε τοσο γρηγορα..τελικα μαστιζει η ραφλα..

gianniskritikos2

Active Member
δειτε τον ρεμο επειδη τελευτεα ψαχνωμε πολυ δειτε τον στο video του καρρα ειμαι 100% σιγουρος φοραει προσθετο και μαλιστα τον ειχα δει πριν χρονια με πολυ προχωριμενη αραιωση... ο ρεμος φοραει προσθετο και φενετε σε ενα σημειο στο οποιο η hairline του γυαλιζει υπερβολικα οπως φενεται στης προχειρες δουλειες προσθετου στο οποιο βαζουν κολα και φενεται ακριβως οπως αυτουνου

kаl

New Member
ειχα δει ενα βιντεο με ρεμο κ αρναουτογλου κ εκανε μπαμ η μεταμοσχα τ ρεμου χωρισ τοπικ..
Auto

http://www.youtube.com/watch?v=aK38VuhD1aw

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Serifis είπε:
Απλά Μικέ φίλε μου και ένα μικρό πρόβλημα, δεν ξέρεις και πως θα εξελιχθεί!
Ναι δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα οταν εισαι 30 κ εχεις τοσο μικρο πχ προβλημα αντε το πολυ με 1-2 μεταμοσχευσεις θα εχεις εφορου ζωης μαλλια.Υπαρχουν πολλοι που στα 30 δεν εχουν ουτε στην δοτρια αρκετα μαλλια.

Serifis

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Serifis είπε:
Απλά Μικέ φίλε μου και ένα μικρό πρόβλημα, δεν ξέρεις και πως θα εξελιχθεί!
Ναι δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα οταν εισαι 30 κ εχεις τοσο μικρο πχ προβλημα αντε το πολυ με 1-2 μεταμοσχευσεις θα εχεις εφορου ζωης μαλλια.Υπαρχουν πολλοι που στα 30 δεν εχουν ουτε στην δοτρια αρκετα μαλλια.

Θα συμφωνήσω, αρκεί βέβαια να μην έχεις καμιά επιθετική τριχόπτωση στα 35. Γιατί σε μερικούς απλά το ρολόι τους αργεί λίγο...

Μπλουζα