Το αναλυτικό report του. Συνολική διαθέσιμη δότρια 5240g αλλά σε καλή έκταση 237cm2 (για αυτό και τα 3000g) με λόγο κακό 2,03g αλλά καλό πάχος τρίχας στον μέσο όρο 55μ. Τα διαθέσιμα αυτά graft είναι πρακτικά όλη του η lifetime περιουσία για αυτό και είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να κάνει την καλύτερη διαχείριση. Πιθανότατα στο μέλλον θα κάνει μια ενίσχυση στο crown (θα το χρειαστεί) και ότι touch up μπροστά. Εκτιμώ ότι με 1000g θα καθαρίσει τα πάντα και θα του μείνουν και άλλα 1200 για το μέλλον που μάλλον θα είναι πολύ μακρινό αφού κάνει χρήση φίνας.
Το surgical report:
Η τελική του πυκνότητα μετρώντας και τα μαμά. Με το 1 είναι της νέας μμ, με τα διάφορα χρώματα (ανάλογα με τον αριθμό των τριχών) της παλιάς μμ όπως τα μέτρησα εγώ πατώντας στην φώτο του Λορένζο. Στην μπροστινή περιοχή μπήκαν 37g (μέγιστη φύτευση μόνο μπροστά) νέα με λόγο 2.18 και είχε και άλλα 21 με λόγο 2.0, άρα έχει 58g με λόγο 2,11.
CV (μπροστινές ζώνες) = 58g x 2.11 x 0.055 = 6.73 ένα πολύ καλό νούμερο όπως του είχε πει και ο Λορενζο, να τελειώνει την μπροστινή περιοχή με ένα δυνατό αποτέλεσμα.