Δευτερη μεταμοσχευση μετα απο 6 χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ios80

New Member
οχι αλλαξα ημερομηνια γιατι δεν μπορεσα να παρω αδεια απο την δουλεια.Εχω ραντεβου με τον γιατρο κ το team που θα με αναλαβουν την τριτη 20 του μηνα για και μεταμοσχευση θα κανω στις 3 Δεκεμβριου.Ερωτηση..γυμναστικη μετα απο ποσες μερες??

n094

Active Member
στις 2 εβδομάδες εγώ αρχίζω χαλαρά τρέξιμο κοιλιακούς κλπ κυρίως αεροβική και για να είμαι σίγουρος βάρη μετά τον μήνα.

n094

Active Member
Billy έχω κάνει 4 μεταμοσχεύσεις και ξεκινούσα χαλαρά βάρη (super sets με λίγα κιλά) πάνω στο μήνα, ενώ αεροβική ξεκινούσα στις 2 εβδομάδες (σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών μου). Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε η φυτρωτικότητα των μοσχευμάτων μου. Αν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα να ξεκινήσεις αργότερα, κάνε το.... άλλωστε το άγχος που μπορεί να σου προκαλέσει το να ξεκινήσεις νωρίτερα μπορεί να έχει χειρότερα αποτελέσματα από τα ίδια τα βάρη.... οπότε ναι ξεκίνα όποτε νοιώσεις έτοιμος. Παρεμπιπτόντως... Ιωσήφ, τι έγινε με τη συνάντηση, πως πήγε;

ios80

New Member
μιλησα με τον γιατρο παπανικολαου.Συζητησαμε πιο πολυ αυτο που με ενδιαφερει για την πυκνοτητα.μου ειπαι οτι σε ενα cm2 θα μπουν πριπου 30 μοσχευματα 50 τριχες περιπου.του ειπα για περισσοτερα αν γινεται αλλα φοβαται για την επιβιωση των μοσχευματων.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειμαι ικανοποιημενος με αυτη την πυκνοτητα.Απο την αλλη ομως καλυτερα να μπουν 50 τριχες κ να ζησουν οι περισσοτερες παρα να χασω grafς.50 τριχες ανα cm2 πως το βλεπετε ρε παιδια?

Flosk

Well-Known Member
Ιωσηφ βάλε όσες σου λέει ο γιατρός και ξαναβαζεις σε κανά χρόνο τις υπόλοιπες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ios80

New Member
καλημερα σε ολους.Προσπαθουσα να μπω πιο νωρις αλλα ειχε προβλημα το site κ δν με εβαζε.Η διαδικασια κρατησε περιπου 5 ωρες.Πρωτα μου αφερεθηκαν τα grafts απο το πλαι γιατι εκει ειχα μονοτριχα-δυτριχα-τριτριχα.Δεν μου πηρε grafts απο πισω γτ η τριχα εκει εκτος οτι οι περισσοτερες ηταν 3τριχα κ πανω ηταν κ πολυ χοντρη για να την βαλει στους κροταφους.Στη συνεχεια εβαλε grafts στους κροταφους κ μετα πανω στην ουλη απο το το παλιο στριπ.Αφερεθηκαν καποια λιγα grafts απο μπροστα τα οποια ειχαν μεινει ξεμπαρκα απο την προηγουμενη μεταμοσχευση με εργαλειο 0.7mm για να μην αφησει καποιο σημαδι.grafts που μπηκαν στους κροταφους 136μονοτριχα 331δυτριχα 237τριτριχα συνολο 704 grafts 1509 τριχες.Στο στριπ μπηκαν 59 τετρατριχα 5τριτριχα κ 5 δυτριχα.Ο γιατρος dr Παπανικολαου χρησημοποιησε για πρωτη φορα ενα εργαλειο εξαγωγης με διαμετρο αν θυμαμαι καλα 0.95 το οποιο περιστρεφοταν με ελεγχομενες στροφες απο τον ιδιο.Δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης απο την κλινικη ολα πηγα καλα.Μου δοθηκαν γραπτες οδηγιες για φαρμακα κτλ.Ο γιατρος εκανε ολη την διαδικασια μονος του κ αυτο ειναι πολυ συμαντικο.Στην παλια μεταμοσχευση θυμαμαι οτι ο γιατρος το μονο που ειχε κανει ηταν να μου βγαλει το μοσχευμα απο πισω κ μετα να ανοιξει τις τρυπες που θα εμπαιναν τα grafts.Ολα τα αλλα τα κανανε κατι κοπελες μεσα που αναθεμα αμα ειχαν καποια εμπειρια σε αυτο.Δεν θελω να πω μεγαλες κουβεντες γιατι η μεταμοσχευση κρινεται απο το αποτελεσμα.Φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο δικες μου μολις βγαλω τις γαζες κ περιμενω να μου στειλουν κ μερικες που τραβηχτικαν κατα την διαρκεια της μεταμοσχευσης.

n094

Active Member
καλή επιτυχία Iwsif. Όσο για την πυκνότητα μην ανησυχείς, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ και ενημερώνομαι για το θέμα πυκνότητα και μμ. Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα και βέβαια έχω και προσωπική εμπειρία. Σκέφτομαι λοιπόν να ανεβάσω μερικές απόψεις στο φόρουμ για να ξεκινήσουμε μια συζήτηση.

ios80

New Member
Mnxye.jpg
[/img]

τα κοκκινα σημαδια στο κατω μερος ειναι εξαγωγη grafts φαινεται ετσι επιδη εχω βαλει επανω αλοη.

EW4Zh.jpg
[/img]
C3cWN.jpg
[/img]
jRUo6.jpg
[/img]
VtYSV.jpg
[/img]

αναμεσα απο τα μεταμοσχευμενα υπαρχουν κ δικες μου τριχες συν μεταμοσχευμενες απο την προηγουμενη μεταμοσχευση τα οποια δεν φαινοντε καλα στις φωτογραφιες.Η πυκονοτητα ειναι ενα μεγαλο θεμα γιατι οπως μου ειπε κ ο γιατρος δεν παιζει ρολο μονο στην επιβιωση των grafts αλλα πρεπει να προβλεψεις κ την πορεια της τριχοπτωσης που θα εχεις κ να χρησημοποιησεις την αναλογη πυκνοτητα.

ios80

New Member
να εισαι καλα φιλος
.Δεν χρησιμοποιησα τελικα κανενα απο τα φαρμακα που μου δωσανε γιατι δεν πονεσα καθολου ουτε πρηστικα.Το μονο σπασιμο ειναι ο υπνος.πρεπει να κοιμαμαι στα πλαγια και με προσοχη.

n094

Active Member
Iosif τα μοσχεύματα που σου βγάλανε από την προηγουμενη μμ μπροστά στο κούτελο, τα ξαναχρησιμοποίησανε ή τα "πετάξανε";

Μπλουζα