Δευτερη μεταμοσχευση μετα απο 6 χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ios80

New Member
THKZa.jpg
[/img]
coz6j.jpg
[/img]
hp8f0.jpg
[/img]
1gXpL.jpg
[/img]
vVA41.jpg
[/img]
WLTqH.jpg
[/img]
Z488P.jpg
[/img]

kapa

Μέλος του προσωπικού
ios80 στην εκτη φωτο τα παλια μεταμοσχευμενα ειναι ολα αυτα που φαινονται αραια σε σχεση με τα υπολοιπα η μονο κατω χαμηλα και εχεις εκ του φυσικου πιο αραια στους κροταφους.
ενοω σε ολη την περιοχη που καλυψες τωρα ηταν η προηγουμενη μεταμοσχευση?
καπια στιγμη θα χρειαστω και εγω παρομοια επεμβαση.η δικη μου περιπτωση ηταν fue αλλα χειροτερα αποτελεσματα απο τα δικα σου

ios80

New Member
Ναι καπα ολα αυτα τα αραια ειναι μεταμοσχευμενα.Αν ηταν δικα μου δεν θα πηγαινα για μεταμοσχευση θα περιμενα να πεσουν πρωτα.

ios80

New Member
ylQir.jpg
[/img]
pEF6X.jpg
[/img]
RocRu.jpg
[/im

ylQir.jpg
[/img]

gGzTS.jpg
[/img]
pEF6X.jpg
[/img]

μια εβδομαδα μετα.

Εχω δει καποια καρκαδακια με τριχες επανω πραγμα που σημαινει οτι εχουν πεσει καποια μεταμοσχευμενα.Οι φωτο ειναι πολυ κοντα σε φως για να φαινεται οσο πιο καλα γινεται.

n094

Active Member
η πτώση των μμ δεν έχει "σταθερή ημερομηνία" σε όλους. Σε κάποιους ξεκινάει από το πρώτο λούσιμο, μερικές μέρες μετά την μμ δλδ, σε κάποιους (σε ξένα φόρουμ) έχει παρατηρηθεί μέχρι και τον 2,5 μήνα. Επίσης σε κάποιους έχει παρατηρηθεί να κρατούν ένα μεγάλο ποσοστό στο κεφάλι χωρίς καμιά πτώση. Δεν ξέρω τους ακριβείς λόγους για όλα τα παραπάνω, αυτό που ξέρω είναι ότι όσο πιο νωρίς πέσουν, τόσο πιο νωρίς θα ξαναβγούν (εννοείται πως αυτά που δεν θα πέσουν καθόλου θα αναπτυχθούν κανονικά από την 1 μέρα). Η δουλειά που σου κάνανε φαίνεται πολύ καλή, χαίρομαι για σένα ιος.

ios80

New Member
ευχαριστω φιλος.μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος μπορω να πω.δεν φαινεται οτι εχω κανει κατι.μεχρι κ η κοπελα μου που με ειδε μ ειπε οτι αν δεν επικεντρωθεις στο σημειο δεν καταλαβαινεις τιποτα.στο πενταμηνο ομως θα δω την τελικη κατασταση.

n094

Active Member
θα έλεγα στο 10μηνο και όχι στο 5μηνο.... Στο 5μηνο θα έχεις μια εικόνα για το πως πας, αλλά τελική εικόνα δεν μπορείς να έχεις πριν το 10μηνο...

ios80

New Member
μετα την χρηση μινοξ αρχισα να εχω μια μικρη φαγουρα κ σαν να εχω και λιγη ξεροδερμια στους κροταφους.Να την διακοψω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ios80

New Member
r1eyH.jpg
[/img]
Q7DBr.jpg
[/img]
5R4QW.jpg
[/img]
gzj5p.jpg
[/img]

μετα απο 23 μερες και αρχιζουν να πεφτουν...βαζω μινοξ 2 φορες την μερα.Στην αρχη ειχα μια μικρη φαγουρα κ κοκκινιλα αλλα τωρα ολα οκ.

n094

Active Member
Τώρα αρχίζει το δύσκολο χρονικό διάστημα...!! υπομονή και θα τα ξαναδείς σε κάνα 2μηνο με 3μηνο Ιος... Υπομονή λοιπόν.

no_hair

New Member
Συγνώμη φίλε, έβαλες τρίχες στην ουλή? Έχεις κάποια πιο πρόσφατη φώτο να μας δείξεις?
(Έχω παρόμοιο πρόβλημα με σενα..)

ios80

New Member
Με πηραν τηλεφωνο στους 2 μηνες ακριβος απο την dhi και πηγα για επανεξεταση.με φωτογραφησαν κ μετα ειδαν με μικροκαμερα μεσο υπολογιστη την κατασταση που εχει το κεφαλι στα σημεια που εκανα μμ.Δεν εχω κατι να πω ακομα γιατι ειμαι στο 2μηνο κ ειμαι στην χειροτερη φαση της διαδικασιας.φιλαρακο εβαλα grafts στην ουλη και θα ανεβασω φωτο συντομα

n094

Active Member
ερώτηση: γιατί αυτό το θέμα είναι εδώ και όχι στις παρουσιάσεις.... νομίζω ότι πρέπει να μεταφερθεί εκεί γιατί εγώ μπερδεύτηκα.

ios80

New Member
nh7AaNS.jpg
[/img]
dXcfIh5.jpg
[/img]
NJ55KPW.jpg
[/img].com/dCQUpqJ.jpg[/IMG][/img]

nh7AaNS.jpg
[/img]
dCQUpqJ.jpg
[/img]