Δευτερη μεταμοσχευση μετα απο 6 χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
ios80 είπε:
Οχι τΑτου μονο στην ουλη μερικά grafts θέλω να βάλω λίγα στους κροταφους

gia την πυκνότητα σε γυμνη΄περιοχή που σε ρώτησα επειδή κα΄που το ανέφερες σου είπε ο γιατρός ότι βάλατε 30 cm2 στην χερλαιν επειδή θα χε θέμα επιβίωσης αν έμπαιναν παραπάνω?
ευχαριστώ

n094

Active Member
χαίρομαι για σένα Ios, όντως το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό και "δεμένο" σε σχέση με τα υπόλοιπα μαμά μαλλιά της περιοχής.

krhtikos21

Member
n094 είπε:
χαίρομαι για σένα Ios, όντως το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό και "δεμένο" σε σχέση με τα υπόλοιπα μαμά μαλλιά της περιοχής.

πάντως αυτό που λες περί άμα μπουνε πάνω από 30 μοσχεύματα cm2 σε γυμνή περιοχή θα πέσουν παραπάνω είναι όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια προς κάθε κλινική που το ενστερνίζεται αυτό και πουλάει παπάδες.
ειδικά σε χερλαιν.

με όλο το σεβασμό επειδή ρώτησα και έμαθα και h hdc και ο Γεωργίου μου πε ότι βάζει στην χερλαιν γύρω στα 70 cm2 kai ΄πισω 45-50 cm2 σε κάποιον με καλή δότρια.

άρα άμα δε μπορούν δε σημαίνει ότι δεν γίνεται.
φιλικά

n094

Active Member
krhtikos21 είπε:
n094 είπε:

πάντως αυτό που λες περί άμα μπουνε πάνω από 30 μοσχεύματα cm2 σε γυμνή περιοχή θα πέσουν παραπάνω είναι όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια προς κάθε κλινική που το ενστερνίζεται αυτό και πουλάει παπάδες.
ειδικά σε χερλαιν.

με όλο το σεβασμό επειδή ρώτησα και έμαθα και h hdc και ο Γεωργίου μου πε ότι βάζει στην χερλαιν γύρω στα 70 cm2 kai ΄πισω 45-50 cm2 σε κάποιον με καλή δότρια.

άρα άμα δε μπορούν δε σημαίνει ότι δεν γίνεται.
φιλικά

Δεν το λέω εγώ και δεν το είπα εδώ... Μου το έχεις ξαναρωτήσει και σου έχω πει (με στοιχεία και λινκς από θεωρητικά μεγάλους γιατρούς όπως ο Shapiro) ότι όσο αυξάνεις την πυκνότητα πάνω από τα 25-30 μοσχ/εκ2 τόσο μειώνεται το ποσοστό φύτρωσης.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να βάλει και 70 μοσχ/εκ2, μπορεί και παραμπορεί και στην DHI που επέμενα να μου βάλουν περισσότερα, μου είπαν ότι μπορούν αλλά απλά δεν θέλουν να βάλουν. Γιατί λοιπόν κατόπιν εξήγησης την οποία έψαξα και είδα ότι ισχύει, αν βάλεις πχ 30 και πετύχεις ένα ποσοστό 100% φύτρωτικότητας τότε θα έχεις 30 μοσχεύματα που όλα θα έχουν επιβιώσει, αν βάλεις 70 και έχεις ένα ποσοστό 75% φυτρωτικότητας τότε από τα 70 θα επιβιώσουν περίπου τα 50. Το αποτέλεσμα βεβαίως και θα είναι καλύτερο δλδ πιο πυκνό αλλά θα έχεις χαραμίσει 20 μοσχεύματα τα όποια πλήρωσες και τα οποία στο μέλλον θα μπορούσες να χρειαστείς... διαλέγεις και παίρνεις.

Εγώ έχω βάλει στο κεφάλι μου σε μία φορά το ανώτερο 40 μοσχ/εκ2 και στην επόμενη στην ίδια περιοχή έβαλα άλλα 15 μοσχ = 55 μοσχ/εκ2 σε κάποιες περιοχές, ενώ σε λίγες που είχα μαμά περίπου 20 θύλακες/εκ2 μου έβαλαν άλλα 40 και άγγιξα τα 60 μοσχ/εκ2. Δηλαδή πολλά περισσότερα από ότι αν έβαζα μονοκοπανιάς 70 μοσχεύματα από τα οποία θα επιβίωναν τα 50. Οπότε μη κοιτάς μόνο πόσα βάζουνε, αλλά πόσα από αυτά που βάζουν φυτρώνουν. Όπως είπα και πιο πάνω, διαλέγεις και παίρνεις.

krhtikos21

Member
εντάξει δλδ είναι χαζοί στην Κύπρο να χαλάνε μοσχευματα του πελάτη λες και δε θα ξανα κάνει ποτέ μεταμόσχευση και ρισκάρουνε την φήμη τους .
απλά οι χερλαιν τους βγαίνουν καλύτερες γτ βάζουν παραπάνω grafts επειδή μπορούν.

δε σου λένε α ξέρω εγώ θέλω αλλά δε μπορώ γτ ίσως σου πέσουν.
και προφανώς ο πελάτης λέει όχι πάμε στα σίγουρα.
εκεί λένε το πλάνο μας είναι αυτό έτσι λειτουργούμε.τέλος.και τους βγαίνει όπως έχεις δει.ούτε εικασίες ούτε θεωρίες.

εμένα μου λέγανε στην dhi για 30 cm2 και άμα δώσεις κτ παραπάνω πάμε 40.

άρα βγαίνουν τα ίδια λεφτα με κύπρο σχεδόν στριπ και με περισσότερα μοσχεύματα στην χερλαιν.σχεδόν τα διπλάσια στην χερλαιν.

αυτή είναι η άποψη μου

ios80

New Member
Φίλε μου δν ξερω αν μ έβαλε 30 άνα cm η' παραπάνω αυτο που με απασχολεί εμένα ειναι οτι ειμαι ευχαριστημένος.

Dimit

New Member
φίλε είμαι γενικα δύσπιστος με τις ελληνικές κλινικές αλλά πρεπει να πω ότι η δουλειά που σου εκαναν είναι πολυ καλή.

ios80

New Member
Κ εγω αδερφε ήμουν δυσπιστος γτ είχα κάνει παλιότερα αποτυχημένη μμ σε αλλη κλινικη αλλα τα καλα πρέπει να τα λέμε.δν θέλω να κάνω διαφήμιση σε καμία κλινική λέμε την εμπειρία μας εδώ για να βοηθήσουμε κοσμο να μν την πατήσει οπως εμείς που εχουμε κάνει παλιότερα μμ κ κλαψαμε!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimit

New Member
Την έχω πατήσει άσχημα στην Ελλάδα, αλλά αν βλέπουμε μια καλή δουλειά εδώ πρέπει να το λέμε. Η δουλειά σου είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα πρέπει να χαρείς το καλοκαίρι και άσε όλα τα άλλα :)

weznem

Well-Known Member
διαβασα το νημα σου.. μπραβο φιλε... δεν εχω μεγαλη εμπειρια οπως αλλα μελη απο μεταμοσχευση.. αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι πολυ καλες οι φωτο, ως προς την αναλυση..δεν με βοηθανε να σιγουρευτω οτι αυτο που βλεπω ειναι κατι καλο στα ματια μου... και θα προτιμουσα και καποιες φωτο με τα μαλλια σηκωμενα για να μπορω να δω τις ριζες τους.. αν θελεις φυσικα..
ως πρωτη αποψη απο αυτα που μπορω να δω βλεπω κατι που δεν ειναι κακη δουλεια..ελπιζω να πανε ολα καλα φιλε.. μπραβο σου!!

ios80

New Member
Βγάζω με το κινητό μ γιαυτο η κακή ανάλυση.οταν ξανά παω στη dhi θα ανέβασω τις φωτο που θα με βγάλουν εκει.

[attachment=5149]

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    201.5 KB · Προβολές: 324

ios80

New Member
Καλημερα παιδια προσπαθω να ανεβασω φωτο κ με το που επιλεγω την φωτογραφια με πετάει σε ενα σαιτ της κοσμοτε...νευρα τρελα πρωι-πρωι.ξερει κανεις τι μλκια κανω; μπαινω απο το κινητο γτ δν εχω υπολογιστή. Τα νεα ειναι οτι πηγα στην dhi για επανελεγχο στο 10μηνο.ολα καλα μεχρι στιγμής κανενας γνωστος μ δν εχει καταλαβει τπτ μονο εγω που το ξερω βλεπω μια μικρή διαφορα στα μμ απο τα δικα μου.γιαυτο σκεφτομαι να κανω μια μικρη πυκνωση ακομα περιπου στις 300 τριχες συν τατου στην ουλη κ γενικα σε ολο το κεφάλι.αυτο που με πρόβληματιζει ειναι το μελλον ...δηλαδη αμα κανω την μέγιστη πυκνωση αν αρχιζουν να αραιώνουν τα δικα μου δν θα φαινεται ασχημο;;.αν ομως τα αφησω ετσι οπως ειναι,με ενα κλικ μικροτερη πυκνωση, οταν θα αρχισουν να αραιωνουν τα δικα μου θα δειχνει πιο φυσικο...καμια γνωμη;;

sadman73

Member
μια χαρα εισαι ρε φιλε,απο οτι βλεπω στη φωτο,τι αλλη πυκνωση να κανεις...αστα ετσι..να ειναι και λιγο φυσικο το αποτελεσμα ,και αστα προπαντως να μεγαλωσουν!

Μπλουζα