ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ τα αποτελέσματα των θεραπειών !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member
Απ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ τα αποτελέσματα των θεραπειών !!!

giannis13 είπε:
[quote author=lykos_19 link=topic=1153.msg31868#msg31868 date=1271449255]
καλα λεει τωρα.. μπορει σε 5 χρονια να μην ζουμε κιολας

η αισιοδοξη πλευρα της ζωης...!!!! :D
[/quote]

χεχε :D

lykos_19 είπε:
καλα λεει τωρα.. μπορει σε 5 χρονια να μην ζουμε κιολας

παντως αμα ξεκινησεις ΦΙΝΑ τωρα και πεθανεις μεσα στα επομενα 5 χρονια θα πεθανεις τουλαχιστον με τα μαλλια που εχεις τωρα οποτε cool! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

lykos_19

New Member

ναι τι να κανω... να καθομαι να κλαιω την μοιρα.. σαν καποιους.. στα @@ furious3 furious3 furious3

giannis1991

Well-Known Member

lykos_19 είπε:
ναι τι να κανω... να καθομαι να κλαιω την μοιρα.. σαν καποιους.. στα @@ furious3 furious3 furious3

δηλαδη δεν το εχεις κανει ποτε???δεν νομιζω,ολους μας νοιαζει και μας καιει.....απλα πρεπει να το παρουμε οσο πιο χαλαρα γινεται και να το παλεψουμε....

kabamarou

Member

Αν μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο να βλέπουμε το πρόβλημα μας σαν εξωτερικοί παρατηρητές και παράλληλα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε είναι το καλύτερο πράγμα.
Πχ. βλέπεις έναν καράφλα στον δρόμο.Κάθεσαι να ασχοληθείς μαζί του και να πεις πως είναι αυτός;
Ακόμα και τους φίλους μας που έχουνε με πρόβλημα στα μαλλιά και τους βλέπουμε λίγο αρνητικά είναι γιατί έχουμε και εμείς πρόβλημα αλλιώς δεν θα τους βλέπαμε έτσι.

Άλλα γιατί σε εμένα ρε να πάρει αυτό το πρόβλημα; furious3
όχι πλάκα κάνω ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

δεν συμφονω με το διαγραμμα της πρωτης σελιδας.
τα παντα σε μια θεραπεια ειναι δοσοεξαρτωμενα και τα αποτελεσματα δοσολογειοεξαρτωμενα,εχουν να κανουν πε το ποσο καραφλα παταει η θεραπεια
για να μεταφρασω τι εννοω με αυτο το οτι καποιος μπορει να εχει αργη κατηφορα χρησιμοποιωντας 1mg φιναστεριδη,αλλα ο ιδιος ξεκινωντας 2mg θα εχει επανεκφυση.
για την μινοξιδιλη δεν ειναι κανονας οτι θα χασει σε δυναμη μετα τους 12 μηνες,υπαρχουν αρκετοι χρηστες 10 και 20 χρονια και εχουν ακομα αποτελεσματα,φυσικα υπαρχουν και τα "οχηματα"που μπορουν να την ενισχυσουν

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kapamarou είπε:
δεν συμφονω με το διαγραμμα της πρωτης σελιδας.
τα παντα σε μια θεραπεια ειναι δοσοεξαρτωμενα και τα αποτελεσματα δοσολογειοεξαρτωμενα,εχουν να κανουν πε το ποσο καραφλα παταει η θεραπεια
για να μεταφρασω τι εννοω με αυτο το οτι καποιος μπορει να εχει αργη κατηφορα χρησιμοποιωντας 1mg φιναστεριδη,αλλα ο ιδιος ξεκινωντας 2mg θα εχει επανεκφυση.
για την μινοξιδιλη δεν ειναι κανονας οτι θα χασει σε δυναμη μετα τους 12 μηνες,υπαρχουν αρκετοι χρηστες 10 και 20 χρονια και εχουν ακομα αποτελεσματα,φυσικα υπαρχουν και τα "οχηματα"που μπορουν να την ενισχυσουν
Υπαρχουν ομως κ χρηστες χωρις αποτελεσμα με μινοξιδιλη. :chinscratch :chinscratch :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Υπαρχουν ομως κ χρηστες χωρις αποτελεσμα με μινοξιδιλη. :chinscratch :chinscratch :chinscratch
ναι εγω,που με το καταλληλο οχημα την εκανα να μου δωσει μπουκλες ;D

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Δηλαδη φιλε Καπα εισαι ευχαριστημενος αυτη τη στιγμη.Παρενεργειες εχει περισσοτερες απο οτι η απλη χρηση μινοξιδιλης?Εκοψες και την φινα φανταζομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Δηλαδη φιλε Καπα εισαι ευχαριστημενος αυτη τη στιγμη.Παρενεργειες εχει περισσοτερες απο οτι η απλη χρηση μινοξιδιλης?Εκοψες και την φινα φανταζομαι.
ο συνδιασμος εχει ξεπερασει τις προσδοκιες μου,εχω και μικροπαρενεργειες,τριχοφυια στο προσωπο αλλα μικρο το κακο γι αυτα που μου εδωσε.
φιναστεριδη εχω δεκα μερες περιπου που την ξανα ξεκινησα σε πολυ μικρη δοσολογια σε σημειο να μην μου επηρεασει την λιμπιντο.
εχω μια θεωρια http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,298.690.html που δεν ξερω ακομα αν ησχυει,αλλα συμφωνα με τις μεχρι τωρα μαρτυριες ησχυει,σε 6 μηνες και τα δικα μου συμπερασματα

danceworld_2001

Well-Known Member

Η απάντηση στο ερώτημα αν τα αποτελέσματα των θεραπειών ειναι μόνιμα ειναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί γιατι ειναι πολυπαραγοντικό θέμα. Έχει σαφέστατα να κάνει με τα 4 πράγματα που ανέφερε στην πρώτη σελίδα αυτού του ποστ ο Τροφέας, όμως υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παράγοντες όπως:

Βαθμός επιθετικότητας τριχόπτωσης
Κλίμακα nw που ειναι προγραμματισμένος ο ασθενής να πάει
Διατροφή - προσωπική υγεία - άγχος
Συνέπεια - προσήλωση στην εφαρμογή της θεραπείας
Πειραματισμοί
Εποχικότητα τριχόπτωσης και περιοδικότητα στην ζωή μας
Ασθένειες που μπορεί να συμβούν και αρνητικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση τους
Χρήση αναβολικών

Σε όλες τις περιπτώσεις, η αποτελεσματικότητα ειναι dose dependent όπως σωστά είπε ο καπα, και έχω την αίσθηση πως σε άτομα με μέτρια προς μεγάλη επιθετικότητα, ηλικίας 30 και άνω και με χρόνια χρήση φαρμάκων, σίγουρα η θεραπεία χάνει την δραστικότητα της. Οι κρόταφοι φεύγουν πρώτοι και δεν τους κρατάει τίποτα, μόνο το crown κρατάει. Επιβράδυνση ωστόσο υπάρχει. Περνόντας τα χρόνια, η αύξηση δόσεων φίνας ή ντούτας ενδέχεται να δίνει ίδια αποτελέσματα όπως 5 χρόνια πριν, κάνοντας έτσι ενα balance out. Απο προσωπική μου εμπειρία όμως θα σας πω πως η φίνα δουλεύει και κρατάει τα μαλλιά μου 7 χρόνια τώρα, ωστόσο στην Hairline δεν δίνει σταθερότητα αλλά επιβραδυμένη αραίωση. Ίσως ο πειραματισμός με 1/3 προσκάρ να μου δώσει ακόμη μεγαλύτερο φρένο, όμως μετά το πάθημα με τις μεγάλες δόσεις μένω στο 1/4 για την ώρα.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ.... οι θεραπείες δεν έχουν μόνιμα αποτελέσματα, εαν όμως το σχήμα ειναι σταθερό, η εφαρμογή ευλαυική και οι δόσεις αυξανόμενες, η προσωρινή αυτή μονιμότητα παρατείνεται.

tropheus

Well-Known Member

kapamarou είπε:
ο συνδιασμος εχει ξεπερασει τις προσδοκιες μου,εχω και μικροπαρενεργειες,τριχοφυια στο προσωπο αλλα μικρο το κακο γι αυτα που μου εδωσε.

Kapamarou, έχεις κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες πριν - μετά ;

tropheus

Well-Known Member

kapamarou είπε:
εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=2819.525

Μια χαρά σε βρίσκω kapa :)
Ο μόνος ενδιασμός που έχω είναι κατά πόσο αυτά τα αποτελέσματα θα διατηρηθούν όχι σε μεγάλο βάθος χρόνου αλλά έστω μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού.
Το λέω αυτό γιατί έχω δει πολλές φορές παρόμοια αποτελέσματα σε διάφορα forum τα οποία όμως δεν έχουν διάρκεια :( :( :(
Αυτή είναι η κατάρα τη minoxidil ... Μακάρι να είσαι η εξαίρεση !!!

Μπλουζα