Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Άκης

Administrator
Το παρακάτω, το έγραψα επειδή έχω διαβάσει σε πολλά sites σχετικά με άτομα που ενώ πάσχουν απο τριχόπτωση, πάσχουν και από χαμηλή αυτό-εκτίμηση. Όλα τα σχόλια και οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες, σε χαμηλούς τόνους.


Από την στιγμή που είσαι σε αυτό το site, είτε ως μέλος, είτε ως επισκέπτης, σημαίνει ότι θέλεις να κάνεις κάτι για τα μαλλιά σου.
Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα το τι «τραβάς», από εμένα και τα υπόλοιπα μέλη και αυτό γιατί τα περάσαμε και τα περνάμε.
Η τριχόπτωση αν μπει στην ζωή σου, την «χαλάει» κατά κάποιον τρόπο. Σου κλέβει την αυτοπεποίθηση σου.
Είμαι μέλος επίσης και σε άλλες -online- κοινότητες όπου δεν μιλάνε μόνο για τριχόπτωση, αλλά και για σχέσεις με το αντίθετο φύλλο, διαφόρους τρόπους κλπ. Η τριχόπτωση, (όπως διαβάζω και εκεί αλλά και σε hairloss forums) , είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που έχουμε στο να ανταπεξέλθουμε αισθηματικά και αυτό γιατί ίσως μέσα μας να πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσουν να μας αγαπήσουν λόγω της απώλειας μαλλιών. Είναι ίσως και ο λόγος που πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να ελκύσουμε ίσως ποτέ μία πανέμορφη γυναίκα.

Τελικά κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο είναι λίγο ως πολύ παράλογο.
Στην αναζήτηση μου σχετικά με την τριχόπτωση, κατάλαβα και ανακάλυψα ότι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ θεραπεία διαθέσιμη αυτή την στιγμή, η οποία και θα σας επιστρέψει όλα σας τα μαλλιά. Καμία. Μην ακούτε λοιπόν και μην πιστεύετε κανένα που θα προσπαθήσει να σας πουλήσει κάτι τέτοιο.

Ναι, μπορούμε να την σταματήσουμε, μπορούμε να δούμε τα περισσότερα μαλλιά μας πίσω (εξαρτάτε και από τον βαθμό τριχόπτωσης), αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουμε να τα δούμε όλα.
Ας πούμε ότι είναι κάποιος που υποφέρει από τριχόπτωση ονόματι Χ και έχει ένα φίλο, τον Ψ, ο οποίος έχει όλα του τα μαλλιά. Ενώ ο Χ είναι σε απελπισία, ρωτώντας όλους τους γιατρούς τι πρέπει να κάνει, ο Ψ δημιουργεί τον κοινωνικό του κύκλο.
Ο Χ κάθεται και αναζητεί πληροφορίες, ενώ ο Ψ είναι σε clubs. Μέσα του ο Χ μπορεί να πιστεύει ότι αν κάποια στιγμή του επιστρέψουν τα μαλλιά του, θα είναι ο παλιός καλός εαυτός του.
Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που η ψυχολογία του είναι «πεσμένη» λόγω τριχόπτωσης με αυτόν. Ο Ψ πιστεύει στον εαυτό του, ενώ ο Χ όχι γιατί θεωρεί τον εαυτό του μειωμένο.

Σαν άντρες, όταν βλέπουμε μία γυναίκα, αυτόματα την «σκανάρουμε» για να δούμε αν είναι ωραία με όμορφο σώμα. Βλέπετε, ο άντρας αναζητά την εξωτερική εμφάνιση και αυτό είναι το «κλικ» για να τον ελκύσει μία γυναίκα. Αυτό πιστεύουμε ότι ισχύει και για το αντίθετο φύλο.
Και όμως, οι άντρες που είναι μεν καραφλοί, αλλά έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γοητεύσουν μία γυναίκα από έναν με μαλλιά.

Αν πλησιάσετε μία γυναίκα με σκοπό να την μιλήσετε, αυτόματα της μεταφέρει το μήνυμα «Έι, μπορεί να έχασα τα μαλλιά μου, αλλά δεν δίνω δεκάρα. Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει ή να με κάνει να νιώσω χάλια.».
Σας ακούγεται χαζό; Και όμως, οι γυναίκες ελκύονται από αυτήν την στάση γιατί εκπέμπει δύναμη και ισχυρό αρσενικό, σε αντίθεση με το «καλό παιδί» που έχει δίπλα της και την «γλύφει» κερνώντας την ή κάνοντας της τα χατίρια.
Σκεφτήκατε ποτέ ότι ο λόγος που μια γυναίκα δεν ελκύεται από έναν καραφλό, είναι η χαμηλή του αυτοπεποίθηση και όχι τα μαλλιά του;
Η εκτίμηση που δείχνει στον εαυτό του ότι δεν του αξίζει να έχει μία όμορφη γυναίκα είναι το κυριότερο σημείο που χάνει πόντους.
Πολλά έχουν γραφτεί για το ότι η γυναίκες ΔΕΝ ελκύονται από λεφτά αλλά από αντρισμό (και δεν αναφέρομαι στο μέγεθος), σε αντίθεση με εμάς που κοιτάμε μεγάλο στήθος, ωραίο κ$#ο και φυσικά τέλειο πρόσωπο.

Τι κάνει έναν άντρα να ξεχωρίζει όμως;
Είναι αυτός που μπορεί να ντύνεται όμορφα, αλλά δεν τον ενδιαφέρει το αν είναι όμορφος ή όχι.
Είναι αυτός που θα καθίσει και θα μιλήσει άνετα με όλους και όλες και όχι αυτός που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη σε άλλους.
Είναι αυτός που είναι απασχολημένος με κάτι και όχι αυτός που παρακολουθεί τηλεόραση όλη μέρα.
Είναι αυτός που και την ποιο όμορφη την μιλάει όπως τον κολλητό του και όχι αυτός που την γλύφει από την στιγμή που θα την δει μήπως και την κερδίσει.
Είναι αυτός που μπορεί να της παρέχει πολλά, χωρίς να είναι τραπεζίτης.
Είναι αυτός που μπορεί να την προστατεύσει και να γίνει καλός πατέρας για τα παιδιά τους.
Είναι αυτός που δεν παραπονιέται όλη μέρα.

Οι γυναίκες, στην νεαρή τους ηλικία, κάνουν τις πρώτες τους σχέσεις με τα ποιο όμορφα παιδιά που γνωρίζουν από το σχολείο.
Αλλά γρήγορα μαθαίνουν ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν. Οι πολλοί όμορφες γυναίκες, έχουν πολλές ιστορίες να σας που για παλιές τους σχέσεις με «μοντέλα», οι οποίοι και στην πορεία φανήκαν «άδειοι».

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν χαλάσει την εικόνα για το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας. Μας λένε ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι όμορφος και με χρήματα.
Αυτή η εικόνα είναι που εκπέμπουν προς τα έξω και μπορείτε να το δείτε στο πρώτο αντρικό περιοδικό που θα πάρετε.
Θα δείτε γοητευτικούς άντρες να φοράνε τα ακριβότερα ρούχα και αξεσουάρ, στέλνοντας υποσυνείδητα το μήνυμα αυτό, ότι αν δεν έχεις αυτά, δεν μπορείς και να κερδίσεις.
Πάρτε τώρα ένα γυναικείο περιοδικό. Θα δείτε ότι μιλάνε για ιστορίες, για σχέσεις, για περιπέτειες αλλά δεν αναφέρουν πουθενά τις αναγνώστριες του να κοιτάξουν μόνο για κάποιον που φορά «Armani».

Κλείνοντας, θα πω τα εξής:
Αποφασίστε για κάποια θεραπεία και κολλήστε σε αυτήν. Μπορείτε να προσθέτετε ή να αφαιρείτε προϊόντα, αλλά τουλάχιστον μείνετε/κολλήστε με κάποιο standard.
Μην κοιτάζεστε κάθε μέρα στον καθρέφτη και μην αλλάζετε κάθε εβδομάδα και αποφάσεις για θεραπεία. Στο συγκεκριμένο site, είτε στο portal του, είτε στο forum του, θα δείτε ποιες θεραπείες είναι αυτές που δουλεύουν. Σταματήστε να βοηθάτε μερικούς να «πλουτίσουν», κάνοντας σας να πιστέψετε ότι το Χ φάρμακο του, θα σας δώσει πίσω τα μαλλιά σας.
Σταματήστε να σκέφτεστε άσχημα και να απελπίζεστε.
Μην δώσετε σε μία γυναίκα να καταλάβει ότι σας απασχολεί και σας μειώνει η τριχόπτωση σας.
Γυμναστείτε και χάστε τα παραπάνω κιλά. Ένας γυμνασμένος καραφλός, είναι δέκα φορές καλύτερος από έναν χοντρό μαλλιά.
Αγοράστε καλά ρούχα που ταιριάζουν πάνω σας. Όχι να κολλάνε πάνω σας (θα σας περάσουν για gay), αλλά να εφαρμόζουν στο σώμα σας.
Ξεκινήστε να έχετε κάποια hobbies ή άλλες ασχολίες.
Ξεκινήστε να ασχολείστε με την βελτίωση του εαυτού σας γενικά (και εσωτερικά) και όχι μόνο της εμφάνισης σας. Ο εαυτός σας άλλωστε είναι και αυτό που θα πρέπει να δείξετε σε μια γυναίκα.
Μην απελπιστείτε ΠΟΤΕ αν μια γυναίκα δεν σας βρει γοητευτικό.
Μην «γλύφετε» ΠΟΤΕ καμία γυναίκα για να την κερδίσετε. Δεν υπάρχει ποιο ελεεινό πράγμα από το «γλείψιμο». Εννοείτε ότι θα την προσέχετε και θα νοιάζεστε για αυτήν, αλλά όχι με τέτοιο ρυθμό.
Εάν ξεκινήσετε/συνεχίσετε να αντιδράτε σαν αληθινός άντρας, οι γυναίκες θα ανταποκριθούν καλύτερα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που βρίσκουν την προσωπικότητα κάποιο ιδιαίτερα ελκυστική από την εμφάνιση του.
Μην φοβάστε να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε και μην κοιτάτε/ψάχνετε για το ΟΚ από κάποιον για να το πείτε.

Αυτά είναι λίγα από το τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για να ξεχωρίζει.
Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα, όπως η στάση του σώματος του όταν κάθεται ή όταν είναι όρθιος, όταν στέκεται και μιλάει σε κάποια κλπ.
Μπορούμε να το αναλύσουμε και αυτό, αν φανεί χρήσιμο.

-Άκης
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

5 αστέρια (*****) από εμένα φίλε μου για όσα λες...
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

κανένας δεν γεννήθηκε ούτε έγινε τέλειος
η προσπάθεια είναι για το καλύτερο και όλοι κρινόμαστε για την ψυχή μας
Άκη ζούμε,Μαξίμου να σε δούμε!!!!!!!!!!!
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Admin είπε:
Τα μέσα ενημέρωσης έχουν χαλάσει την εικόνα για το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας. Μας λένε ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι όμορφος και με χρήματα.
Αυτή η εικόνα είναι που εκπέμπουν προς τα έξω και μπορείτε να το δείτε στο πρώτο αντρικό περιοδικό που θα πάρετε.
Θα δείτε γοητευτικούς άντρες να φοράνε τα ακριβότερα ρούχα και αξεσουάρ, στέλνοντας υποσυνείδητα το μήνυμα αυτό, ότι αν δεν έχεις αυτά, δεν μπορείς και να κερδίσεις.
Πάρτε τώρα ένα γυναικείο περιοδικό. Θα δείτε ότι μιλάνε για ιστορίες, για σχέσεις, για περιπέτειες αλλά δεν αναφέρουν πουθενά τις αναγνώστριες του να κοιτάξουν μόνο για κάποιον που φορά «Armani».

θα ηθελα να σταθω σε αυτο το καμματι και να πω
πως δυστυχως μα πολυ δυστυχως αυτο συμβαινει σε παρα πολλους τομεις
η tv χαλασε κατεστρεψε γενιες ,,, μας περναν υποσυνειδητα μηνυματα
μας κανουν να τα θεωρουμε ολα υποχρεωτικα
μας κανει να μην ειμαστε ποτε ευχαρηστημενοι
μας κανει να ζηταμε ολο και περισσοτερα
και οσα και να εχουμε ποτε να μην μας φτανουν
ποτε δεν μας φτανουν οσα εχουμε και θελουμε περισσοτερα
κοιταμε παντα τα καλυτερα και δεν εκτιμαμαι αυτα που εχουμε

παραδειγμα ο ανδρας εχω ενα αμαξι μια χαρα για την δουλεια μου ομως δεν μου φτανει θελω και το καμπριο για να πουλαω μουρι

παραδειγμα η γυναικα ωραιος ο τακης με το peugeot αλλα ο ανδρεας με το καμπριο ειναι πολυ κουλ τυπος

τετοια παραδειγματα υπαρχουν χιλιαδες

η τηλεοραση κατεστρεψε και τους ανδρες και τις γυναικες και τα παιδια

μας περασε ενα προτυπο που δεν ειναι σωστο
καθε εκπομπη εχει και το γκει του (δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους αλλα να δειτε που στο τελος με τα ανθρωπινα δικαιωματα θα υιοθετουν και παιδια)και λεω ειναι προτυπο αυτο που βλεπουν τα μικρα παιδια δυο ανδρες μαζι
σκεφτηστε καποτε αν εβλεπες γκει ελεγες πω πω ενα γκει
τωρα περναν απο διπλα σου φιλιουνται δημοσια και ολα μας φαινονται φυσιολογικα



χασαμε καθε μετρο καθε ηθικη καθε αξια καθε αξιοπρεπεια που εχουμε σαν ανθρωποι
γιναμε υλιστες επιδιξειες

και χασαμε εντελως την επαφη με το αντιθετο φυλο πλεον δεν υπαρχει συνεννοηση
πλεον το χρημα κυβερναει και οδηγει στις εξελιξεις
μια απο τις πρωτες αιτιες χωρισμων ειναι και η οικονομικη κατασταση (no money no honey)
πολλες γυναικες παντρευονται πλουσιους για να εξασφαλισουν μια ωραια ζωη

μπορω να γραφω στο θεμα αυτο για ορες ολοκληρες
αλλα δεν θελω να γινω κουραστικος
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Thanks guys, χαίρομαι που σας άρεσε...

Παναγιωτης είπε:
θα ηθελα να σταθω σε αυτο το καμματι και να πω
πως δυστυχως μα πολυ δυστυχως αυτο συμβαινει σε παρα πολλους τομεις
η tv χαλασε κατεστρεψε γενιες ,,, μας περναν υποσυνειδητα μηνυματα
μας κανουν να τα θεωρουμε ολα υποχρεωτικα
μας κανει να μην ειμαστε ποτε ευχαρηστημενοι
μας κανει να ζηταμε ολο και περισσοτερα
και οσα και να εχουμε ποτε να μην μας φτανουν
ποτε δεν μας φτανουν οσα εχουμε και θελουμε περισσοτερα
κοιταμε παντα τα καλυτερα και δεν εκτιμαμαι αυτα που εχουμε
Σωστός...

Παναγιωτης είπε:
παραδειγμα ο ανδρας εχω ενα αμαξι μια χαρα για την δουλεια μου ομως δεν μου φτανει θελω και το καμπριο για να πουλαω μουρι
Εδώ είναι η μούρη που πρέπει να παίξει κάποιος. συν το ότι αν το έχει ο Παναγιώτης πχ, το θέλω και εγώ, άσχετα αν δεν με χρειάζεται...

Παναγιωτης είπε:
παραδειγμα η γυναικα ωραιος ο τακης με το peugeot αλλα ο ανδρεας με το καμπριο ειναι πολυ κουλ τυπος
και θα με βλέπει και η φίλη μου και θα σκάει, να προσθέσω εγώ...

Παναγιωτης είπε:
καθε εκπομπη εχει και το γκει του (δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους αλλα να δειτε που στο τελος με τα ανθρωπινα δικαιωματα θα υιοθετουν και παιδια)και λεω ειναι προτυπο αυτο που βλεπουν τα μικρα παιδια δυο ανδρες μαζι
σκεφτηστε καποτε αν εβλεπες γκει ελεγες πω πω ενα γκει
τωρα περναν απο διπλα σου φιλιουνται δημοσια και ολα μας φαινονται φυσιολογικα
Εδώ να πω ότι οι απόψεις μπορεί να διίστανται.
Δηλαδή θέλω να πω από την μία και αυτή άνθρωποι είναι. Παλια τους έβλεπαν σαν "καταραμένους" και τους "έκραζαν".
Σήμερα, έχουν κάπως ηρεμίσει τα πράγματα.
Βέβαια, η τηλεόραση μας βομβαρδίζει σε τέτοιο σημείο που είναι ντεφάκτο σήμερα ότι εκπομπη ή σειρά θα έχει τον gay της.
Και ο bob ο σφουγγαράκης δεν "πετάει" τετοια μυνήματα; Ειδικά στα μικρά παιδιά;


Παναγιωτης είπε:
(no money no honey)
πολλες γυναικες παντρευονται πλουσιους για να εξασφαλισουν μια ωραια ζωη
No money, no κάνει ;)
Οι πλούσιοι άντρες αναφέροντε και ως "providers" :D :D :D
Άσχετα αν μετά μπορεί να ερωτευτεί κάποιον άλλο που είναι ποιο περιπετειώδης από τον καπιτάλα...
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Και μιας και μιλάμε για σχέσεις, να πλησιάσεις μία κλπ, να μοιραστώ μαζί σας και ένα κόλπο, να μην λέτε ο Άκης μόνο να κράζει το Azelaic, τους ερευνητές και τις βιταμίνες ξέρει... ;) :)
Λοιπόν, θα σας δείξω έναν τρόπο, ώστε να ξέρετε ΠΡΙΝ την πλησιάσετε, τι παίζει...

Λοιπόν, πείτε ότι είστε σε ένα bar ή cafe ή club και έχετε απέναντι σας μία κοπέλα.
Ασφαλώς θα θελήσετε να την "παίξετε" με τα μάτια.
Λοιπόν, κοιτάξτε την στα μάτια και όταν συναντηθούν τα βλέματα σας, κρατήστε το βλέμμα σας στο δικό της για μερικά δευτερόλεπτα. Όχι πολλά, θα σας περάσει για "περίεργο", αλλά περισσότερο από κάποιον που θα τα γύρναγε αμέσως (δείχνετε ότι δεν "μασάτε").
Μετά, συνεχίστε την κουβέντα σας και ρίξτε κλεφτές ματιές. Όχι να κρατάτε το βλέμμα σας πάνω της αυτήν την φορά, αλλά να την κοιτάτε και να κοιτάτε μετά αλλού γρήγορα (δείχνετε ότι δεν τρελαίνεστε/έχετε ανάγκη και πολύ).

Λοιπόν το μυστικό τώρα...
Αφού κοιταχτήτε με κλεφτές ματιές, ήρθε η ώρα να λάβετε δράση.
Την επόμενη φορά, κοιτάξτε την στα μάτια και χαμογελάστε...

Προσέξτε την αμέσως επόμενη αντίδραση της τώρα:
-Αν κοιτάξει ΚΑΤΩ (είτε χαμογελάσει είτε όχι), έχετε φύγει για το τραπέζι της...
-Αν κοιτάξει δεξιά ή αριστερά, σε αποφύγει δηλαδή το βλέμμα σου, πρέπει να πάς, απλώς δεν είναι σίγουρη αν θα πρέπει να κάνει κάτι με σένα ή όχι. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πας.
-Αν κοιτάξει πάνω, ΜΗΝ πας καθόλου... Το παιχνιδι είναι χαμένο.

-Άκης
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick354

New Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Λοιπόν παιδιά δικιά μου συμβουλή!Τα μαλλιά δεν είναι το σημείο οπου θα κοιτάξει πρώτα μια γυναικά(μιλαω για γυναικες πανω απο 23 -24).Φυσικά ειναι ενα μειον,αλλα βελτιώνοντας άλλα κομμάτια του εαυτου σου ισως ειναι αυτα που θα σε κανουν να ξεχωρισεις ακομα και απο ενα μακρυμάλλης!Πρωτα απο ολα το σωμα σου!Προσεξε το!Δε ειπα να γινεις μπιλντερη αλλα προσπάθησε μαι δίαιτα τουλάχιστον!.Δεύτερον το ντύσιμο σου !Προσπάθησε να έχεις το δικό σου στυλ ,μην κάνεις υπερβολές ,απλός η εμφάνιση σου να ειναι αξιοπρεπής!Τριτον την κοινωνικότητα σου!Τι να σε κανω αμα εχεις δωσει 30.000 ευρω να βαλεις μαλλια και να μου εισαι χόντρος,απεριποίητος και ακοινώνητος.Σκεφτείτε το!!Τα έχετε διορθώσει ολα αυτά?Πληροφοριακά θα σας πω οτι εχω καμια 10 φίλους μου οι οποιοι εχουν ολα τα μαλλιά τους αλλα δυστηχως απο γυναικα γιοκ!Και οταν λεμε γιοκ εννοούμε καμιά μα καμιά!Αντε παιδες το κεφάλι ψηλά!!
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

nick354, thanks για την συμβουλή που έδωσες. Θα βοηθήσει και θα δώσει θάρρος σε πολλούς
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

το θεμα γυναικας ειναι μεγαλο θεμα
εδω η επιστημη σηκωσε τα χερια ψιλα.. τι να κανουμε και εμεις..

περα απο την πλάκα προσεχουμε το εαυτο μας και προσπαθουμε να εχουμε εμπιστοσυνη στον εαυτο μας
και αυτοπεποιθηση
και αυτο εκτινοβολει πιστεψε με
αν θελει καποια να ερθει θα ερθει\αν οχι δεν χαλασε ο κοσμος υπαρχουν πολλες γυναικες
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παναγιωτης είπε:
το θεμα γυναικας ειναι μεγαλο θεμα
εδω η επιστημη σηκωσε τα χερια ψιλα.. τι να κανουμε και εμεις..

Einstein_n_Women.gif
 

Teri

New Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Πολύ ωραίο το άρθρο του admin (σ'ευχαριστώ πολύ) και πολύ όμορφο topic.

Θα πω κι εγώ τι πάθαινα κάποιες φορές. Όταν είναι να βγω πρώτο ραντεβού με κάποια κοπέλα, έχω απίστευτο άγχος. Το σκέφτομαι όλη την μέρα, σκέφτομαι τι θα πω τι θα κάνω πως θα κινούμαι. Μέγιστο λάθος.

Ντύσου και πήγαινε για καφέ με την φιλοσοφία ότι πας με τον κολλητό σου. Χαλαρός, άνετος (καλά μην την στήσεις κιόλας), και πάνω απ όλα αυτοπεποίθηση. Δηλαδώ πως γίνεται να βγαίνουμε με μία κοπέλα που στην πραγματικότητα δεν μας "ενδιαφέρει ερωτικά" και να είμαστε τόσο άνετοι? Γιατί σίγουρα έχει τύχει σε όλους αυτό. Ε, έτσι να είμαστε και στην αντίθετη περίπτωση. Είχε πει κάποτε κάποιος, σε ανάλογες περιπτώσεις πρώτων ραντεβού ότι βοηθάει να σκέφτεσαι μέσα σου το εξής: " Είσαι η πιο άσχημη κοπέλα που έχω δει"
Και όμως, το έκανα και πέτυχε. :)
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Πολύ καλό teri. Απλώς μην το παίξεις πολύ cool guy και δεν κάνεις καμιά κίνηση "flirt", γιατί στο τέλος θα την κάνεις να σκεφτεί "Καλά τι ακριβώς θέλει αυτός από μένα"?
Kino,kino,kino...Μας σώζει πολλές φορές... :D

Επίσης, γνώμη μου, πολλοί το παίζουν cool (γενικά μιλάω, απ'οτι έχω δει) και μετά τα shit tests που του κάνουν, την πατάνε.
πχ "
-Τύπος: Ήμουν προχτές με 2 γυναίκες στην αμαξάρα μου και τις έκανα το και το. (Σε πολύ cool alpha τρόπο).
-Αυτή: Κράτα μου για λίγο το ποτό ή κάνε μου αυτό
Και αυτός το κάνει αμέσως. you know what i mean. Πάει περίπατο το coolest/alpha/high value guy στυλ ...
Οι πολύ όμορφες γυναίκες ή μερικές που είναι "μαγκάκια" (που κατά περίεργο τρόπο, αυτές "με τραβάνε" εμένα προσωπικα ;) ), θα σε ελέγχουν συνεχώς για να δουν αν είσαι ή όχι fake.

Επίσης, πολλοί τύποι μπαίνουν στο κουτί που λέει "φίλος". Προσοχή σε αυτό.
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

εγώ ήμουν πριν το γάμο των άκρων - ή τις πολιορκούσα με απέριττη ευθύτητα και θάρρος (80-90% επιτυχία) ή το έριχνα στο Πλατωνικό και την αμήχανη πάρλα (100% αποτυχία) ... 8)

"καλός με τις καλές,δίκαιος με τις κακές ..."
 
Μπλουζα