Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Δεν ήθελα να ξαναεπέμβω αλλά NGL μεγαλύτερο κράξιμο -χωρίς να χρησιμοποιείς βρισιές- για τη γυναίκα το διάβασα στο δικό σου post. Μα άν πιστεύεις ότι το 99.9% των γυναικών είναι έτσι μία τέτοια γυναίκα θα βρείς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Καταλαβαίνεις τί εννοώ. Σε αρκετά σημεία έχεις δίκιο αλλά αν έγραφαν και οι γυναίκες το πώς βλέπουμε εσάς τότε θα καταλάβεις ότι κάπου το παιχνίδι χάνεται γιατί πρέπει να είναι κατανοητό και απο τα 2 φύλα ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος σκέψης γιατί απο τη φύση μας είμαστε διαφορετικοί!

Και γιατί δηλαδή υπάρχει πρότυπο γυναίκας σήμερα; Και πώς είστε τόσο σίγουροι ότι έτσι λειτουργούν όλες οι γυναίκες; Έτσι δηλαδή θα μπορούσε να σκεφτεί και μία γυναίκα. Ότι επειδή μπορεί να γνώρισε μέχρι πχ στα 28 της το κάθε μ......α ότι όλοι οι άντρες είναι έτσι;
Ότι ζούμε στο 2010 με αυτές τις πληροφορίες που βομβαρδιζόμαστε απο παντού αυτό είναι γεγονός, απο κεί και πέρα όμως το πώς ζεί ο κάθε ένας είναι αποκλειστικά δική του επιλογή. Το πώς θα συμπεριφερθώ είναι δική μου επιλογή, δε μπορεί κανένα περιοδικό, τηλεόραση, ταινία και τα λοιπά να με αναγκάσει να σκεφτομαι και να λειτουργώ όπως θέλουν! Αλλά αν μιλάμε για άτομα που επεξεργάζονται 2 - 3 πράγματα στο κεφάλι τους πρώτα και όχι για άτομα που λειτουργούν σαν πρόβατα που τα πάνε στη σφαγή.

Αλήθεια έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ εσείς τί κάνετε λάθος και έχει φτάσει (άν έχει φτάσει) η γυναίκα στο σημείο να έιναι έτσι σήμερα;
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

εγω παιδια τις γυναικες δε τις κραζω καθολου.........γουσταρω και μ α'ρεσει που εχουν απελευθερωθει.......
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......
πππφφφφ.......δεν εχω ζησει καλυτερο πραγμα απ αυτο....απιστευτο συναισθημα guys........δε ξερω γιατι αλλα το ξενο κ απαγορευμενο παντα ειναι καλυτερο το ατιμο....αλλη φαση......


Και για να απαντησω και στην Χριστινα...........
Χριστινα δεν εχω αναρωτηθει γιατι ειναι ετσι οι γυναικες.....γιατι απλα δε με ενοχλει.....περναμε ολοι καλα.....
και οταν θα φτασει η στιγμη να παντρευτω (μιλαμε για πολλααααα χρονια μετα) να εισαι σιγουρη οτι η γυναικα που κανει για σπιτι φαινεται απ την πρωτη στιγμη........
 

geofish

New Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Κανονικά έγραφα άλλο πόστ για το συγκεκριμένο θέμα αλλά επειδή είναι μακροσκελή και στην μέση και είναι λιγάκι αργά (ευτυχώς είναι αργία αύριο) θα το δημοσιεύω άλλη φορά.
Παρ όλα αυτά θα σας πω ένα παραμυθάκι για τους ξενύχτηδες αλλά και για τους πρωινούς τύπους μόλις ξυπνήσουν.
Ο τίτλος του είναι

"Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;"

(Ακολουθεί λοιπόν ένα χαριτωμένο παραμυθάκι.)

Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα:


"Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;".



Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ότι ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν τη γνώμη της.
Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της το Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.!
Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο.


Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του.
Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα:

"Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της".



Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία.
Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα;

Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της.
Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.
Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί.
Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη.
Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα.
Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο;
"Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα"
ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος";
Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain αναφέρετε λίγο παρακάτω...
...αλλά μην πάτε αν πριν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.





Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού....



...κατά βάθος είναι πάντα μια μάγισσα.!
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Χριστίνα είπε:
Αλήθεια έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ εσείς τί κάνετε λάθος και έχει φτάσει (άν έχει φτάσει) η γυναίκα στο σημείο να έιναι έτσι σήμερα;

Kαλημερα με το ζορι κανεις δεν εχει ανοιξει τα ποδια της γυναικας
Ετσι ρε Πανο ,ετσι με αυτες που περιγραφεις περναμε ΟΛΟΙΙΙ ΚΑΛΑ καλοκαιρακι 4-5 μηνες με μια ,πηγαμε κ δυο τετραημερα προς πελοππονησο κ ο δικος της που τα εχει 4 χρονιαααααααααααα ΚΟΙΜΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κ στο τελος τι εγινε μολις γινανε ψιλομπουρδελο τα πραγματα κ τα εμαθε τον εκανε να παει να την ζητησει κιολας ,τι να πω ενταξει ο βλακας την αγαπαει αλλα ελεος κ στο κερατο ανοχη ,πως τους εχουν καταντησει ετσι !!!
Αλλη περιπτωση (μια απο τις συγκεκριμενες) πρωτη μερα ραντεβου ,υστερα σπιτι ,DVD ... Ε μετα ηθελε αγκαλιτσες...
Αλλη περιπτωση αραβωνιασμενη 8 χρονια ηθελε να ζησει την ζωη της κ τον αφησε (να την ζησεις κοπελα μου της λεω :angel: ) ,καλα περασαμε ...,εντελει γυρισε κ την αφησε αυτος κ την αφησε με μια πιο μικρη :D .
Αλλη περιπτωση παλι αραβωνιασμενη λιγο πριν παντρευτουν την λακισε ,απο τοτε την εχει παρει ολος ο φιλαθλος κοσμος ,ε περασε κ απο μενα ,εβγαινε με το αφεντικο της σε ναυτιλιακη ,εντελει κατεληξε να τυλιγει σουβλακια κ ολους να τους βγαζει μικροτσουτσουνους,το παλικαρακι που ειχε αφησει που ειχε παει να σκασει παντρευτηκε μετα απο δυο χρονια εκανε παιδακι .
Αλλη περιπτωση 24 αυτη 37 ο δικος της (λεφτας κ ηθελε να την παρει) ,ηθελε λιγο ελευθερια καλα περασαμε κατσαμε μερικους μηνες μαζι ο αλλος τιποτα... για την ηλικια του δεν ειχε πανυγυρησει...διακοπουλες κ.τλ. ξαφνικα γυρισε στον μεγαλο πρεπει να εχει πανρτευτει αυτη (εκανε break ;D 4 μηνες )
Αλλη περιπτωση κοπελα γνωστου
Αλλη περιπτωση κοπελα γνωστου
Εχω κ αλλες περιπτωσεις κ δικες μου κ ειδικα αλλων που τα βλεπω μπροστα μου.
Δικες μου σχεσεις 3 δεν βαζω τις πο..ας σχεσης 2-3 μηνες
πρωτη μου 1 1/2,δευτερη 6 χρονια(συζουσα) ,τριτη 1 1/2
μονο στην δευτερη εκανα λαθος χειρισμο (πιο πολλα εγω οχι οτι δεν εκανε κ η ιδια ,την δικαιολογω ημουν η πρωτη της σοβαρη σχεση ηταν να παντρευτουμε οταν χωρισα ημουν ηδη στα 29...),η πρωτη ηταν η εμεπειρια (που λενε) κ η τριτη επεσα σε μια που τα μυαλα της ειναι for gptk δηλαδη ενω στην αρχη ολα ωραια κ καλα ξεχωριζε απο τις αλλες της ηλικιας της σιγα σιγα φαινοταν οτι ειναι ιδια με την μαζα των σημερινων θυληκων .
Χαιρομαι που ολες μιλανε ακομα για μενα με τα καλυτερα λογια ,ποτε δεν κερατωσα ποτε δεν χτυπησα καμια(μια μονο κ αυτη οταν ειχα χωρισει πανω στα νευρα επειδη ειρωνευτηκε μου την δευτερη) ,ποτε δεν ζηλεψα καμια .
Μην θελετε να αναφερθω κ στο τι γινεται διπλα μου ,εχω βαρεθει να τους λεω πανω απο ολα εμπιστοσυνη κ αν ειναι να στο κανει απλα δεν αξιζει κ.τλ.λ .
Ναι υπαρχουν κ αντρες ετσι μονο που ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ "ΓΥΝΑΙΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ . Απλα πλεον κανει πολλες λαθος επιλογες κ δεν ξερει τι θελει με τη πληθωρα επιλογων που εχει ,εχει χαζεψει.
Ρε συς ανοιγουν τα ποδια με τη μια ,πως θα παρουμε καμια σοβαρα ? Που πηγε το φλερτ ,η δυσκολια ,η ανυπομονησια ,το να μαθεις τον αλλον...
Απλα συνεχιζουμε κ καλη μας τυχη .
 

lalakos

Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Χριστίνα είπε:
Και πώς είστε τόσο σίγουροι ότι έτσι λειτουργούν όλες οι γυναίκες;
Αυτό μας δείχνετε καθημερινά. Προσπαθήστε και λίγο να μας αποδείξετε το ανάποδο. Όχι μόνο στα λόγια...


Χριστίνα είπε:
Σε αρκετά σημεία έχεις δίκιο αλλά αν έγραφαν και οι γυναίκες το πώς βλέπουμε εσάς τότε θα καταλάβεις ότι κάπου το παιχνίδι χάνεται
Σε πολλά σημεία βλέπω συμφωνείς, οπότε αυτά που λέγονται έχουν κάποια βάση. Και γιατί δεν το κάνετε (να γράφετε πως μας βλέπετε εννοώ). Πως θα ξέρουμε τι είναι αυτό που σας ξενερώνει. Να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας.

Χριστίνα είπε:
Ότι ζούμε στο 2010 με αυτές τις πληροφορίες που βομβαρδιζόμαστε απο παντού αυτό είναι γεγονός
Το παραδεχόμαστε αλλά δεν κάνουμε τίποτα, ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

Χριστίνα είπε:
Το πώς θα συμπεριφερθώ είναι δική μου επιλογή, δε μπορεί κανένα περιοδικό, τηλεόραση, ταινία και τα λοιπά να με αναγκάσει να σκεφτομαι και να λειτουργώ όπως θέλουν!
Από το στόμα σου και στων γυναικών τα αυτίαααααααααα

Χριστίνα είπε:
Αλήθεια έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ εσείς τί κάνετε λάθος και έχει φτάσει (άν έχει φτάσει) η γυναίκα στο σημείο να έιναι έτσι σήμερα;
Το ότι κάνουμε λάθη σημαίνει πως προσπαθούμε. Αν δεν ακούσουμε από εσάς ποιο είναι τα λάθη, πως περιμένετε να τα διορθώσουμε. Το ότι έχετε φτάσει (αν έχετε φτάσει) στο σημείο που αναφέρεις, είναι σφάλμα σας.

Μάλλον το πρόβλημα είναι στην ελλειπή επικοινωνία... Καλό είναι κάθεσαι στο καφέ και να έρθει ο πρίγκιπας και να σε κλέψει, που παρεμπιπτόντως ο πρίγκιπας είναι και αλητάκος και ευγενικός είναι και ωραίος αλλά και αρρενωπός κτλ κτλ κτλ, αλλά άμα δεν το προσπαθήσει και ο καθένας μας λίγο, μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Και στην τελική πότε γινόταν αυτό. Προφανώς ΠΟΤΕ.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

panos1982 είπε:
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......

να το κανεις ειναι καλα

να στο κανουν ομως ποναει

ας διατηρησουμε ρε παιδια μια αρχη
οτι δεν μας αρεσει να μας το κανουν να μην το κανουμε εμεις σε αλλους
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Lalakos καλημερα, λοιπον λες οκ αντρας ειμαι παω να κανω εγω την κινηση πας κ την κανεις κ το παιζει ,τουπεδακι κ.τλ. λες δεν μαμιεται θα ετυχα σε μαμακισμενη ,πας αλλου π.χ. κ πας σε μια μετρια ετσι απλα να δεις κ το παιζει κ αυτη ρε φικλε ελεοςςςςςςς :D .
Οποτε τι κανεις ? Αυτο που κανω εγω μονο αν ειμαι σιγουρος πηγαινω η μου εχει δειξει κατι η ιδια η τουλαχιστον ξερω οτι αξιζει κ αξιζει να κανω μια προσπαθεια γιαυτη . Δεν προκειται να ξαναδωσω αξια σε μαμακισμενες κ η πλακα ειναι ετσι τρεχουν απο πισω ,βλαμμενες ρε συ .
Επισης κατι πολυ ηλιθιο για μενα ,πρεπει να σε γραψω για να ερθεις ? Γιατι μαρι? Αφου στο δειχνω οτι μαρεσεις ? Πρεπει να ειμαι με αλλη η να σε γραψω για να ερθεις? Μετα θελειςνα σε παρω στα σοβαρα ? Το ντομπρο σαρεσω μαρεσεις,θελεις να γνωριστουμε καλυτερα που εχει παει ρε σεις τι μαλακιες ειναι αυτες που γινονται κ μετα μας λενε κ κοτες ,ουστ ρε που θα δωσουμε κ αξια ,τουλαζιστον να ξερουμε οτι αξιζει,οκ .
Ποιες πληροφοριες ρε παιδια ολοι μας εχουμε παρει ηθοι κ αξιες απο την οικογενεια μας ,πιστευουμε πως μας αναθρεψανε σωστα κ ετσι ξερουμε τι μας γινεται κ απο που πρεπει να επηρεαζομαστε κ απο που οχι κ να δεχομαστε σωστα πραγματα . Αμα ειμαστε ηλιθιοι-ες εχουμε κ λαθος πρτυπα κ.τλ.λ
Λαθοι ολοι κανουμε ,μα ολοι ,αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ κ ειδικα το βλεπω στις πιο νεες ηλικιες διοτι τυχαινει να κανω παρεα με μικροτερους μου ειναι πως υπαρχει παρα πολυ ζηλια κ ειδικα μεταξυ ου θυληκου γενους ,η μια ειναι φιλη μη σου πω κολητη κ απο πισω ξελογιαζεται η θαβει την κολητη της ,κατι που με τα αγορια δεν γινεται σε τοσο βαθμο οσο με τα κοριτσακια . Πολυ ζηλια ρε παιδια , ζηλευουν αν η φιλη της εχει ωραιοτερο,αν της κανει δωρακια,οταν ειναι σωστος σαν χαρακτηρας κ τι κανει με το παραμικρο το μονο που ξερει να κανει ειναι να βαζει λογια κ να προσπαθει να τη χαλασει κ δυστηχως αν ειναι καποια σωστη την παιρνει κ αυτη η μπαλα,φυσικα πιο μετα θα καταλαβει την μαλακια της αλλα αργα .
Ενταξει εχει χαθει η ουσια ...
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παναγιωτης είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=257.msg22841#msg22841 date=1262740373]
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......

να το κανεις ειναι καλα

να στο κανουν ομως ποναει

ας διατηρησουμε ρε παιδια μια αρχη
οτι δεν μας αρεσει να μας το κανουν να μην το κανουμε εμεις σε αλλους
[/quote]

Δεν νομιζω οτι το λεει για να το χαρει διοτι ποτε δεν ξερει και ο ιδιος τι μπορει να του ετυχε απο πισω απλα το ειπε πιστευω για να δειξει την καταντια που υπαρχει κ στην τελικη ναι κ σε αυτη την περιπτωση δινω λαθος στην γυναικα δεν της εκανε τιποτα με το ζορι ,αν τον ηξερε τον δικο της δηλ. ηταν φιλος της πιστευω οτι αλλαζει το θεμα αλλιως ...
 

NGL

Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

χριστινα , δεν κατηγορω τις γυναικες για ολο αυτο..απ την μερια μας ειμαστε συννενοχοι. 100%
αν δεν αλλαξει η κοινωνια στο συνολο της ,αυτες οι καταστασεις θα γινονται πιο εντονες και χονδροκομμενες... η συναλλαγη ειναι κυριως οικονομικη....
η γυναικα που ιστορικα βρισκεται σε θεση ισχυος αυτην την εποχη εχει περισσοτερες επιλογες ν αποφασισει τι δινει,αλλα κυριως τι παιρνει...
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

akishellas3 είπε:
[quote author=Παναγιωτης link=topic=257.msg22848#msg22848 date=1262767978]
[quote author=panos1982 link=topic=257.msg22841#msg22841 date=1262740373]
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......

να το κανεις ειναι καλα

να στο κανουν ομως ποναει

ας διατηρησουμε ρε παιδια μια αρχη
οτι δεν μας αρεσει να μας το κανουν να μην το κανουμε εμεις σε αλλους
[/quote]

Δεν νομιζω οτι το λεει για να το χαρει διοτι ποτε δεν ξερει και ο ιδιος τι μπορει να του ετυχε απο πισω απλα το ειπε πιστευω για να δειξει την καταντια που υπαρχει κ στην τελικη ναι κ σε αυτη την περιπτωση δινω λαθος στην γυναικα δεν της εκανε τιποτα με το ζορι ,αν τον ηξερε τον δικο της δηλ. ηταν φιλος της πιστευω οτι αλλαζει το θεμα αλλιως ...
[/quote]

Καλημερα.....καταρχην να πω παιδια οτι ποτε δεν εχω ουτε καν σκεφτει να κανω κατι με γκομενα φιλου μου......
αυτο απαγορευεται!!! οι φιλοι για μενα ειναι φιλοι τελος!!!! μιλαω για γκομενες αλλων που δε τους γνωριζω....
καταρχην ειπα και πριν μου χει τυχει μια φορα να κανω κατι επι τοπου με μια αγνωστη που ειχε σχεση.......
μου εχει τυχει ομως περισσοτερες να κανω κατι με κοπελες που γνωριζω ομως...και ειχαν σχεση και μου κολλουσαν αυτες ρε παιδια......δλδ ελεος......το πιο προσφατο ειναι οταν ημουν Καναδα με τον ομαρ μου εστελνε μια παντρεμενη μυνηματα κ μου λεγε οτι μπορεις να φανταστεις....ελεος....τον αντρα της φατσικα μονο τον ξερω.....1 χρονο παντρεμενη ρε παιδια......τεσπα....!!!!
τωρα αν κατσω να λεω ιστοριες μπορω να πω πολλες........
Ακη και εγω φοβαμαι μην την παθω και συμπεριφερομαι αλλιως τα τελευταια χρονια........
ας πουμε οταν ειμαι με μια.......ποτε δε βγαινω εξω μαζι της μονος μου....παντα περνω και φιλους μαζι....παντα....ετσι ωστε να μην φαινεται οτι τα εχω......και γενικα οταν ειμαι σε δημοσιους χωρους δεν κανω κατι να υποδηλωνει οτι ειμαι μαζι της.....
μονοι μας μενουμε το βραδι μονο......και γενικα η σχεση ειναι ελευθερη....σε σημειο που παντα με ρωτανε οι γκομενες.......ειμαστε μαζι??? τα εχουμε???? και τους λεω....περνας καλα μαζι μου????μου λενε ναι.....ε οκ τους λεω....τις τα ανακατευεις τωρα???οι ταμπελες μας λειπουν???? αφου περναμε καλα μαζι......αν σε ικανοποιει η ταμπελα της λεω οκ...μαζι ειμαστε.....ευχαριστημενη???? ακριβως αυτο λεω........
και ολα αυτα ξερεις γιατι τα κανω φιλε?????ακριβως γιατι δε θελω να με λενε κερατα........κι αν γινω......να μην ξερει ο ταδε...οτι με κερατωσε.......
αυτες που φοβαμαι πιο πολυ ειναι οι πιτσιρικες.....οι 17χρονες......με φανταζεσαι να κανω σχεση με 17χρονη???και να με κερατωσει με κανα πιτσιρικα????και να λεει ο πιτσιρικας "το εκανα" με την γκομενα αυτουνου του μαντραχαλου......
ε δε λεει ρε μαγκες να την παθω ετσι......οταν γινει αυτο κανεις δε θα ξερει οτι ειμουν μαζι της......εγω θα πω απλα "βρισκομουν" που και που με αυτην......ε και ισως της βγει το ονομα αλλα εγω θα ειμαι καβατζομενος........
δυστιχως καπως ετσι εχουν τα πραγματα παιδια.......
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Eτσι ειναι Πανο που να ναι κ τουμπανο ο αλλος κ να ειναι κατα σοριδων(πως λεγεται) κερατας ... καταντια οταν οι γκομενες ειδικα αυτες που δεν εξιζουν τους κανουν οτι θελουν .
Εμενα μου εχει τυχει το απο πανω για 5 μηνες περιπου κ ακομα πιο πανω το αναλυω λιγο πιο πολυ ,σε αλλες περιπτωσεις οταν ελεγα οτι δεν θελω σχεση τοτε ηταν που κολουσαν πιο πολυ .
Πλεον εχω πει πως απλα ηρεμια οχι βιαστικες κινησεις κ κινησεις που θα ειναι μελετημενες μονο(αν κ αυτη η μαμημενα τα συναισθηματα ειναι που τα χαλανε ολα ) . Τωρα μπορει να τυχει κατι κ να θελει κ να θελω να περναμε απλα καλα ,ξεκαθαρισμενα ομορφα κ ωραια ,δεν ειναι κακο εφοσον ειναι ξεκαθαρισμενα ,ομως οταν αρχισουν οι αγκαλιτσες ειναι το δυσκολο κ σκεφτεσαι ρε πουστη μου οταν δεν θελω τοτε θελουν κ δεν μπορεις μετα να το συνεχισεις αν κολανε ειμαι κ συναισθηματιας ο μαμακας αντι να κοιταξω να περνω καλα . Παντως αν ειναι ξεκαθαρισμενα βουρ στο ψητο .
Ποτε φιλων μας οπως ειπες κ μην φοβασαι ρε φιλε να κανεις σχεση ,αν ειναι να στην κανει θα την κανει τι φοβασαι μην σε πουνε κερατα?Σιγα αν το παμε ετσι οταν ειναι στο κρεβατι μονο εσενα σκεφτεται? Λοιπον αν το κανει παει να πει απλα δεν το αξιζε κ στην τελικη αν το μαθεις της χωνεις μια σφαλιαρα την φτυνεις κ στην μαπα της πετας κ ενα 20ερο κ φευγεις ΚΥΡΙΟΣ πλεον,αν εχει κ τσιπα ας χωρισει οπως κ για μας ισχυει αυτο .
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

ακι δεν ειναι μονο ο λογος αυτος που δεν κανω σχεση.......
γενικα δε θελω την δεσμευση την πολυ στενη......οπως εκανα παλιοτερα που ημουν με μια κα ιτο ηξεραν ολοι.....και εκανα πολλα πραγματα μαζι της κτλ......και δεν κερατωνα με τιποτα!!!!!
τωρα απλα δεν θελω σχεση γιατι ειμαι 27 χρονων......εχω πε'ραση στο αντιθετο φυλλο σε αυτην την ηλικια....μπορω να χτυπαω απο 17 μεχρι και 33 (παραπανο δεν γουσταρω) και θελω να εκμαιταλευτω την ηλικια μου ρε παιδια.....και αν ειμαι με καποια δεν αναπτυσω αισθηματα......αν παω ας πουμε καπου αλλου και δω μια και μου αρεσει θα της χωθω.....δε σκεφτομαι οτι ααα εχω μια σχεση.....δε μου αρεσει μονο μια...μου αρεσουν πολλες οπως σε ολλους......και καθε φορα που εχω την ευκαιρια να εχω μαι απ αυτες δεν την χανω.....ειτε ειμαι με καποια ειτε οχι......σε 10 χρονια δε θα με κοιτανε και τοσο οι γκομενες το ξερω......
τοτε θα σοβαρευτω αναγκαστηκα......δε θα μπορω να κανω ποια τοσο ευκολα παιχνιδι......
Επισης να σας πω οτι ο καθε ανθρωπος ειτε αντρας ειτε γυναικα πρεπει να εκμαιταλευεται τα οπλα του......
το οπλο της γυναικας ειναι οτι εχει περαση σαν πιτσιρικα και σε παραταει και παει με αλλον αν δε της κανεις......η αδυναμια ομως ειναι οτι γερναει γρηγορα.....σπαει το προσωπο της γρηγορα.....και το ξερουν ολες αυτο.....και σιγφα σιγα φτανοντας στα 27-28 και μετα....καταλαβαινουν οτι αρχιζουν να υστερουν σε σχεση με τις πιτσιρικες.......και τοτε αρχιζουν να κανουν υποχωρησεις......και πανε για γαμο για να καβατζοθουν μα μην μεινουν στο ραφι κτλ κτλ.......αλλα οταν ειναι μικρες και περναει η μπογια τους για τα καλα.....σε κανουν οτι θελουν.......
Το οπλο του αντρα ομως φιλε ειναι οτι ναι μεν δε μπορει να βρει τοσο ευκολα γκομενα οσο μια γυναικα γκομενο.....απ την μια στιγμη στην αλλη....αλλα δεν γερναει δεν χανει την φρεσκαδα του ως τα 35-40 στεκεται μαι χαρα.....και αυτο πρεπει να το εκμεταλευτουμε και να το χαρουμε οσο μας περνει.......γιατι τα χρονια θα περασουν γρηγορα....και μετα καληνυχτα........
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Πανο σορρυ που θα στο πεω ρε φιλε αλλα σκεφτεσαι σαν αυτες σε μερικα σημεια κ ειναι κακο αυτο .
Απο τη μια ειναι δικο σου θεμα τι θα κανεις αλλα σκεφτεσαι αν εχεις διπλα σου ενα πραγματικα καλο κοριτσι τι κακο μπορει να παθει με αυτο το σκεπτικο κ ας του το εχεις δωσει να καταλαβει αν κ απο την αρχη αρχη ετσι οπως το εννοεις μεχρι να το ριξεις(κ παλι αποκλειεται να της το εχεις κανει τοσο λιανα αλλα κ ομορφα να της το φερεις μετα κ παλι θα πληγωθει),τουλαχιστον κανε οτι γουσταρεις αλλα σε στυλ οπως ειπες πιο πανω δηλαδη πουτανι κ εγω αυτο των δυο ακρων ειμαι δεν μπορω ενδιαμεσα ,βασικα δεν μου εχει τυχει κατι καλο ενδιαμεσο προς το παρον .
Οσο κ να λες φιλε Πανο αναλωνεσαι κ εγω ανετα μπορω να χτυπησω 17-3.. που ειμαι πλεον 32 αλλα κ παλι μερικες κινησεις ειδικα με τις μικρουλες τις προσεχω διοτι απο μενα θα παρουν καποια πραγματα για να συνεχισουν...
Ποτε μην μετανιωνεις που ησουν κυριος δηλ. δεν κερατωσες κ.τλ. ασε αμα ειναι ηλιθιες οι αλλες κξ δεν το καταλαβαινουν ,υπαρχουν οι σωστες που καταλαβαν πολλα εστω κ αργα.
Ποια ηλικια να εκμεταλευτεις μου θυμιζεις τις βλαμμενες που λενε να ζησω την ζωη μου,εεννοωντας να φανε 300 πο..ους κ να ηρεμησουν ετσι οπως λες εσυ ,εχεις αναγκη να ΝΑΛΩΝΕΣΑΙ να δινεις αξια εκει που δεν το ΑΞΙΖΟΥΝ? Σαρεσει εσυ να της ανεβαζεις? Σου λειπει ? Δεν εισαι ετοιιμος επειδη εισαι απογοητευμενος κ δεν σου κανει καμια κ ας πουμε " εκδικεισαι " με αυτον τον τροπο ? Καντο αλλα εκει που πρεπει ,τουλαχιστον για να στρωνουν χαρακτηρες . Αλλα μην ακουω αυτα ας ημουν με μια κ να μην παω με 1001 ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ κ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,τι θα κανουμε θα αναλωθουμε ? Οχι φιλε μου με μια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ Κ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ .
Πιο πολυ θα ποθησω ,θα ζηλεψω(με τον καλη εννοια) ,θα θαυμαζω καπια που ειναι ωραια γυναικα κ παρολαυτα ΚΥΡΙΑ ,παρα καποια που ειναι ωραια κ την εχει παρει ο καθε ενας κ ο αλλος βεβαια υπαρχουν κ οι ηλιθιες η οι ηλιθιοι που τετοιες τους πεφτουν τα σαλια αλλα για μενα κ φιλικα παντα πανο αυτοι κ αυτες ειναι αξιες τις μοιρας τους που θελουν τετοια ατομα ,εκτος αν το κανουν για να περασουν κ μονο καλα ,ΕΚΕΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ .
Κ εμεις γερναμε το καλο ειναι να μην εχουμε δωσει αν εχουμε δωσει εχουμε ψιλοκαει ,παλι καλα...
ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Παντα φιλικα Πανο ,την κανω ,σχολαω ειμαι στην δουλεια θα μπω πιο μετα .
 

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

NoMoreLoss είπε:
παίδες δεν είπα οτι πρέπει να παντρευτώ γιατί με πείραν τα χρόνια τα παιδιά μου σκέφτομαι που θα έχουν έναν κωλόγερο για πατέρα
Τι μου θύμισες. Ήρθε μια φορά στο μαγαζί που δουλεύω ένας και είχε το ίδιο επίθετο με μία που γνώριζα παλιά. Του λέω σε μια στιγμή, "έβγαινα με την εγγονή σου παλιά". Και μου λέει κόρη μου είναι, αλλά δεν πειράζει :-\

NoMoreLoss είπε:
τελικά αποφάσισα...ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΩΜΑΙ.....ΤΕΛΟΣ
Θα γλιτώσεις και την γκρίνια :)

NGL είπε:
Συμφωνω απολυτα με τον ΑΚΗ.
........
αν μπορεσεις να την χειριστεις και να επιβαλλεις βασικους κανονες σου θα περασεις ζωη χαρισαμενη απ αυτην την αποψη...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι θα μοιραζεσαι εναν δικο σου ανθρωπο με αλλους.

πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι η σχεση αναμεσα στα 2 φυλλα ,οσων αφορα την αγαπη ,τον ερωτα ,το σεξ δεν ειναι ΙΣΟΤΙΜΗ... 8)
Ευτυχώς και ένας που συμφωνεί μαζί μου. ;)
Το τι έχουν δει τα ματάκια μου σχετικά με ότι λες ...

lalakos είπε:
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ποτέ μια γυναίκα δεν δείχνει ότι της αρέσει κάποιος. Όχι να το δείξει στη φίλη της, αλλά να το δείξει σε αυτόν που της αρέσει. ΌΧΙ να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά πως το λένε, να ανάψει πράσινο φώς σε κάποιον.
Και όμως το δείχνει Lalako και μάλιστα ΠΟΛΥ καθαρά. Αρκεί να έχει κανείς τα μάτια του ανοιχτά και να γνωρίζει τα σημάδια. Μπορώ να σου πω (δεν το παίζω και καλά γνώστης), ότι μπορώ να δω και σε διπλανή παρέα αν τρέχει κάτι μεταξύ ζευγαριού ή αν είναι φίλοι κλπ.
Και όταν μιλάω με μια, το βλέπω καθαρά αν με θέλει (ερωτικά) ή όχι. Δεν χρειάζεται να το πει, είναι "προγραμματισμένη" να το δείξει.Ευτυχώς η φύση προνόησε και γι'αυτό.

akishellas3 είπε:
Ετσι ρε Πανο ,ετσι με αυτες που περιγραφεις περναμε ΟΛΟΙΙΙ ΚΑΛΑ καλοκαιρακι 4-5 μηνες με μια ,πηγαμε κ δυο τετραημερα προς πελοππονησο κ ο δικος της που τα εχει 4 χρονιαααααααααααα ΚΟΙΜΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κ στο τελος τι εγινε μολις γινανε ψιλομπουρδελο τα πραγματα κ τα εμαθε τον εκανε να παει να την ζητησει κιολας ,τι να πω ενταξει ο βλακας την αγαπαει αλλα ελεος κ στο κερατο ανοχη ,πως τους εχουν καταντησει ετσι !!!
Ε κάποιος πρέπει να την αγαπά και αυτήν ;)
Αν γράψω περιπτώσεις γυναικών που έτυχε να γνωρίσω και να έχουν δεσμό σε άλλη πόλη, φαντάρο, φοιτητή κλπ και να αναζητούν "περιπέτειες", θα κατηγορηθώ για μακροσκελή posts.


Πάντως παιδιά μην πάτε με την λογική θέλω να σε μαμήσω. Θα το καταλάβουν. Ποιο πολύ επιτυχία είχα όταν δεν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο, παρά όταν σκεφτόμουν.
πχ, ήμουν μια βραδιά σε ένα bar-club (ξέρετε, αυτά τα all in one) και είδα έναν φίλο σε μια παρέα. Γραβατομένοι όλοι και είχαν και τα γκομενάκια μαζί. Κλασική εικόνα.
Τεσπα, πάω να τον πω ενα γεια. Εγώ ντύνομαι λίγο ποιο "σπορ", λευκό παπούτσι, τζιν, αλυσίδα ασημένια (τις μεγάλες u know) στο λαιμό, κανά λευκό σκουφάκι κλπ, απλό στιλ και δεν μπορώ τις γραβατίλες, αλλά never mind, ήμουν σαν την μύγα μες στο γάλα εκεί.
Εκεί που μιλάμε, που χάθηκες, έχουμε καιρό να τα πούμε κλπ, του λέω ότι ψάχνω να βρω φροντιστήριο Αγγλικών για να πάω να πάρω το "χαρτί" κλπ.
Μου λέει να σου γνωρίσω την κοπέλα μου, είναι καθηγήτρια.
Μόλις την είδα έπαθα. Κουκλάρα. Τεσπα, λέω μην κάνεις τπτ, είναι του φίλου.
Μιλούσαμε γενικά, από τα Αγγλικά πήγαμε στα ταξίδια (εκεί τα χρειάζομαι), από τα ταξίδια πήγαμε που ταξίδεψε αυτήν, τι είδε, τι της άρεσε, μετά πήγαμε στα χόμπι, την πείραζα γενικά με το τι έλεγε (όχι πάντα), από εκεί πήγαμε σε άλλη συζήτηση και κάποια στιγμή έπρεπε να την κάνω. Πάντως όταν άγγιζα τους κυλιακούς της όπως μιλούσαμε ή το στήθος της (καταλάθος, μην με παρεξηγήσετε), αν ήμασταν alone δεν πα να είχα πάρει και 15 proscar, δεν με σταματούσε τπτ. :p

Μου λέει κάτσε λίγο ακόμη, αλλά δεν μπορούσα. Μου έλεγε ότι επιτέλους βρήκε και κάποιον να μιλά σωστά, γιατι η παρέα της ήταν ανώριμοι.
Βγαίναμε κάποιο διάστημα. Το τι είχε τραβήξει, το τι να κοιτάει το ρολόι για να καθήσει λίγο ακόμη γιατί είχε μάθημα (και αργούσε), το τι να περπατά απόσταση από εκεί που πάρκαρε για να βρεθούμε κλπ (όχι μόνο αυτές να τα κάνουν).
Αλλά δεν το συνέχισα μιας και τον ήξερα αυτόν και δεν μου άρεσε να κάνω φουστιές.
Πιστεύετε ότι ημουν ποιο όμορφος από την παρέα της; Τσου. Ποιο καλοντυμένος; Τσου. Ποιο πολλά μαλλιά; Τσου. Ποιο λεφτάς; Πάλι τσου.

Ότι έχω φάει πατάτες, έφαγα ποιο πολλές και από τις λαικές όλης της Λάρισας. Αλλά όταν επέστρεφα, σκεφτόμουν τι λάθος έκανα και με τον καιρό το διόρθωνα. Έτσι με τον καιρό βελτιωνόμουν και δεν έλεγα "είμαι έτσι και εγώ φταίω και δεν είμαι έτσι και δεν είμαι αλλιώς" κλπ.

Γι' αυτό και επιμένω με το "αλλάξτε πρώτα ιδέες" και όχι με το να λέμε συνέχεια τι παίζει και τι είναι οι γυναίκες κλπ...
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

ακη δεν σε παρεξηγω φιλε και ουτε εκδικουμε κανεναν........ενα απλο πραγματακι ειπα......
οτι δεν θελω να ειμαι με μια συγκεκριμενα.....γιατι δε γινεται να μου αρεσει μονο μια.....μου αρεσουν ταυτοχρονα πολλες.....
μπορει να ειμαι με μια εδω και να τυχει να παω στο ναυπλιο για καφε ας πουμε και για μπανιο και να κοζαρω μια και να ψιλοχωνομαι με τροπο και να ανταποκριθει.....ε δε θα την αφησω να παει στραφη επειδη εχω σχεση.....θα κανω κατι μαζι της...τελος.....και αν την αλλη μερα βρω αλλη.....θα κανω και με την αλλη......μπορει να μην βρω καμμια.....αλλα οσες βρω δε θα τις αφησω να χαθουν......οταν γυρισω θα παω παλι στην γκομενα μου αλλα παντα τις περιπετειουλες δε τις αφηνω να χαθουν πλεον......και ουτε θα ριξω ολο μου το εινια σε μια γκομενα.....ετσι κανω και ετσι σκεφτεται η πλειοψηφια....αλλο αν μερικοι δε περνανε στην πραξη.....γιατι ολοι οταν εχουν σχεση βλεπουν καποια που τους αρεσει....και λενε ωραια αυτη αλλα ας μην κανω τιποτα και χαλασω το δεσμο μου.......εγω απλα περναω στην πραξη και κανω.....φροντιζοντας να μην το μαθει ο "σταθερος" δεσμος μου βεβαια.....δεν αφηνω απλα τις ευκαιριες να πανε χαμενες.......
 
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Έχετε γράψει πάρα πολλά και πάνω κάτω οι περισσότεροι τα ίδια λέτε γι'αυτό και δε κάθομαι να τα διαβάσω όλα sorry :D

Πολύ άνοιγμα ποδιών γράφετε και αν είναι αυτό μόνο που σας ενδιαφέρει τότε εγώ δεν έχω τίποτα να πώ...

NGL τώρα συμφωνούμε ;D

lalakos το ξαναλέω εξαρτάται με ποιές συναναστρέφεται ο καθένας! Προσωπικά δε γράφω τα στραβά των αντρών γιατί έχω αποδεχτεί ότι σκεφτομάστε διαφορετικά και πιστεύω ότι ο καθένας ψάχνει και βρίσκει αυτο που του αρέσει. Αν κάποιος δε μου κάνει αδιαφορώ πλήρως! Υπάρχουν τα πάντα για όλους! Ο καθένας επιλέγει τί θέλει......απλούστατο ;D Όταν σε βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ όποιος θέλει κάνει, γιατί κανείς δε κάνει; Αυτό φαίνεται lalakos απο την καθημερινότητα και τις επιλογές του καθενός δε μπορώ να στο περιγράψω...
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

εβλεπα κατι βιτνεακια στο youtube και επεσα πανω σε ενα πολυ καλο.......
και εχει σχεση με αυτο το θεμα.........
Δειτε το εχει πλακιτσα......και δεν απεχει και πολυ απ την πραγματικοτητα.......
Gynaikes dilitirio
 
Μπλουζα