Γυναίκες με αδύναμα μαλλιά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Γυναίκες με αδύναμα μαλλιά

Καλησπέρα κορίτσια!

Αν και λίγο :eek:fft: αλλά διαβάζω αυτά που γράφετε και σκεφτόμουνα αν κάποια από σας έχει σκεφτεί τη μεταμόσχευση. Προσωπικά τις μεταμοσχεύσεις τις φοβάμαι πολύ γιατί έχω διαβάσει ότι σε εμάς τις γυναίκες δεν είναι τόσο επιτυχημένες όπως στους άντρες και πρέπει να είσαι και κατάλληλη υποψήφια για να κάνεις μεταμόσχευση.

Αλλά αν το πρόβλημα υπάρχει σε μικρή περιοχή και δεν είναι όλο το μαλλί σας αραιωμένο; Από τη στιγμή που τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν επηρεάζονται τότε με μια συντήρηση μπορείτε να τα διατηρήσετε. Βέβαια κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα υπάρξει αργότερα πρόβλημα.

Αυτό που το μόνο θα φοβόμουνα είναι το shock loss αλλά αν γύριζα το χρόνο πίσω (αλλά με τα σημερινά δεδομένα) θα το επιχειρούσα γιατί ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια αν υπολογίσω τα χρήματα που έχω ξοδέψει φτάνουν σίγουρα τα χρήματα μιας μεταμόσχευσης και να μην αναφερθώ στο ψυχολογικό κόστος... αυτό δεν αναπληρώνεται με τίποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mel1980

New Member

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜ/ΣΗ ΕΙΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!

Ναί Μελίνα κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι στις περισσότερες γυναικές διορθώνεται αλλά σ' εμένα δε διορθώθηκε.............

mel1980

New Member

χριστινα εχεις κανει ολες τις εξετασεις? δηλαδη σιδηρο,φεριτινη ορμονικες lh ,fsh,και ολες τις αλλες? εχεις ΑΑ ? στο χει πει δερματολογος? περιεγραψε μου την κατασταση σου! η αν το χεις κανει δωσε το topic να το διαβασω μην απογοητευεσαι εγω εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ που δεν περιγραφετε η ψυχολογια μου και το περναω μονη μου αλλα θα το παλεψω οσο μπορω υπομονη!

Το σπίτι μου έχει γεμίσει από εξετάσεις δεν έχω πού να τις βάλω ΠΙΑ :m01:
Το μαλλί μου αραίωσε επάνω από 15 μισό. Αλλά κοιτάζω φωτογραφίες μου και βλέπω ότι η τρίχα μου είχε χαλάσει πιο πρίν. Γύρω στα 13 με 14 η μητέρα μου το είχε προσέξει και με είχε πάει σε κάποιον δερματολόγο (υποτίθεται ειδικό για μαλλιά) και είχε χαμογελάσει και μου είπε ότι έτσι ήταν το μαλλί μου. Έλα όμως που έκανε λάθος.....................

Ξεκάθαρη απάντηση από δερματολόγο δεν είχα πάρει ποτέ. Όλοι μου έλεγαν: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ!! Εγώ όμως σύνεχιζα να καραφλιάζω!!! Συνέχεια τους ρωτούσα γιατί μου πέφτουν τα μαλλιά και δεν ξαναβγαίνουν. Ένας μου είχε πεί ότι είναι λίγο η κληρονομικότητα, λίγο το άγχος, λίγο η μόλυνση του περιβάλλοντος... όλα από λίγο! Κάποια στιγμή είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έχω κάποια σπάνια ασθένεια γιατί δε μπορούσα αλλιώς να το εξηγήσω.

Πρίν λίγους μήνες που πήγα πάλι σε έναν μου είπε ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι είναι ΑΑ. Τώρα τί να σου πώ, αν οι γιατροί δεν είναι σίγουροι εγώ τί πρέπει να κάνω? Αλλά ψάχνω στο νετ για φωτογραφίες γυναικών με ΑΑ και δε θεωρώ ότι έχω κάτι άλλο, αλλά ΑΑ.

Ο κύκλος μου δεν είναι πάντα σταθέρος. Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει γιατί το έχω γράψει αντ/κα έπαιρνα 2 χρόνια.
Επίσης προσπαθώ να ανεβάσω τη φεριτίνη γιατί είναι χαμηλή αλλά τη θεραπεία για τη φεριτίνη την κάνω από ενδοκρινολόγο και όχι απο δερματολόγο. Μάλλον οι δερματολόγοι δε θεωρουσαν απαραίτητο να ανεβάσω τη φεριτίνη μου που ήταν 30,5 και ότι αυτό επιβαρύνει το πρόβλημα!

Αλλά έπρεπε να βάλω internet για να μάθω τί είναι η ΑΑ Μελίνα και ότι συμβαίνει και στις γυναίκες.

Εμένα πλέον το μαλλί μου είναι όλο αραιωμένο και ούτε ελπίζω ότι θα το ξαναβγάλω. Το μόνο που κάνω είναι να διατήρω όσο μαλλί έχω και ότι τρίχα βγαίνει καλοδεχούμενη.

Maria

New Member

Χριστίνα η φερριτίνη σου είναι τραγικά χαμηλή, απορώ πώς στέκεσαι στα πόδια σου; ??? Είχες παλιότερα αναιμία; Εγώ είχα σαν παιδί και στην εφηβεία πάλι είχα και ζαλιζόμουν (ήταν την περίοδο που μου είχε αδυνατίσει πολύ το μαλλί αλλά μετά είχα πλακωθεί στο σίδηρο και είχε έρθει στα ίσια του!). Και τώρα πριν αρχίσω το σίδηρο αισθανόμουν φοβερή αδυναμία ειδικά προς το μεσημέρι ένιωθα να αδειάζουν οι μπαταρίες μου κι ήθελα ύπνο, ενώ τώρα μετά από 6 μήνες που παίρνω σίδηρο νιώθω πολύ πιο duracel. Μάλιστα σε συνδυασμό και με τα αντισυλληπτικά έχω δει βελτίωση και στο μαλλί μου.
Εσύ με 30 φερριτίνη δε νιώθεις εξάντληση;; Εγώ είχα 70 να φανταστείς.. Για να την ανεβάσεις εσύ θα πρέπει να παίρνεις για κανα χρόνο ασταμάτητα σίδηρο!

Όχι αναιμία δεν είχα ποτέ. Ναι κάποιες φορές μπορεί να ζαλιστώ αλλά με πορτοκαλάδες είμαι οκ. Ναί πολλές φορές ένιωθα και νιώθω αδυναμία αλλά να σου πώ την αλήθεια πάντα νόμιζα ότι επειδή ήμουνα στεναχωρημένη με το μαλλί, ότι ήταν ψυχολογικό. Σε λίγο καιρό που θα κάνω εξετάσεις είμαι περίεργη πόσο θα έχει ανέβει ::)

mel1980

New Member

κοριτσια καλημερα επαθα ενα σοκ πηγα στο κομμωτηριο και εμειναν οι τριχες στα χερια της κομμωτριας στο λουσιμο αποφασισα κατι το σαβ/κο τερμα ολα εκοψα τα αντισ/κα και την μινοξ δεν μπορω αλλο με χαπια! οτι ειναι να γινει θα γινει θελω να το παλεψω αλλιως κουραστικα σημερα θα λουστω και θα δω........

Γειά σου Μελίνα!!!!!

Το έχω περάσει αυτό να σου μένουν στα χεριά και όχι τρίχες ΑΛΛΑ Τ Ο Υ Φ Ε Σ!!!

Πόσο καιρό κάνεις τη θεραπεία σου; Μην απογοητεύεσαι και για πόσες τρίχες μιλάς; Επειδή έχουμε πρόβλημα τριχόπτωσης πολλές φορές υπερβάλλουμε και αν δούμε 10 τρίχες παραπάνω μας πιάνει πανικός!!

Δε νομίζω να είναι καλό να σταματήσεις έτσι ξαφνικά τη θεραπεία που κάνεις γιατί κι εγώ το είχα κάνει αυτό απο απογοήτευση και φυσικά τα αποτελέσματα ήταν.......

Αν θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τί σκέφτεσαι να κάνεις :)

mel1980

New Member

χριστινακη εχω απογοητευτει δεν μπορω αλλο εχω κανει τα παντα για το μαλλι μου εχω χαλασει παρα πολλα λεφτα και ψυχολογικα ειμαι ρακος ασε που ολη την ωρα κοιταζω το κεφαλι μου στον καθρεπτη!το σαββατο δεν πηρα το χαπι μου και πεταξα την συσκευασια οπως και το βραδυ δεν εβαλα μινοξ θα το πεταξω κ αυτο! σκεφτηκα να το καταπολεμησω φυσικα! υπαρχει ενα βοτανο η γνωστη λυγαρια η agnus castus που βοηθαει σε ολα τα ορμονικα και ειναι φυσικη οχι αλλες ορμονες τα νευρα μου ειχαν γινει τσαταλια! εκοψα και τις βιταμινες με επιασε κριση σας λεω! :'( θα περιμενω αντιδρασεις του οργανισμου μου και θα σας ενημερωσω! φιλια!

Μακάρι Μελίνα να σου κάνει καλό! Σου το εύχομαι!!

Περιμένουμε νέα σου (και να είναι καλά νέα ;) )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

captain

New Member

Σε περίπτωση που η Μελίνα διαβάζει ακόμα από το site..
Αυτό το καλοκαίρι, για 40 μέρες έχανα από 400 έως 600 τρίχες. Στο λούσιμο μου έφευγαν τούφες. Η κορτιζόνη δεν με έπιασε όπως τις προηγούμενες φορές.
Ξαναβάζω τοπικά κορτιζόνη από τέλος Αυγούστου και αυτή τη φορά δουλεύει.
Τώρα χάνω 100-180 αλλά σε λίγες μέρες θα πρέπει να την ξαναδιακόψω.
Κι εμένα με έπιασε υστερία, αλλά κάνω υπομονή, επιμένω στη θεραπεία και περιμένω σταδιακά αποτελέσματα.
Υπάρχουν πιο άσχημα πραγματα γύρω μας.

mel1980

New Member

ΓΕΙΑ ΣΟΥ CAPTAIN ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ SAIT ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ (ΤΡΙΧΕΣ) ΕΚΟΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΑΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 200 ΤΡΙΧΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΙΛΙΑ ;D

Κορίτσια δε ξέρω αν το έχετε κοιτάξει αλλά υπάρχει η κλίμακα Ludwig που είναι ο συνηθισμένος τύπος τριχόπτωσης στις γυναίκες http://www.hairlossgr.com/images/ludwig_scale.jpg
Εσάς μοιάζει το πρόβλημα σε κάποια από αυτές τις εικόνες;

Για να καταλαβαινούμε περιπού γιατί μιλάμε αν θέλετε να πείτε περίπου σε τί στάδιο βρίσκεστε και αν πλησιάζει αυτό το πρότυπο.

[Εξάλλου η ανωνυμία σας παραμένει ]

Εμένα από θέμα χωρίστρας νομίζω ότι κατάφερα να φτάσω Ι-3 (γιατί πρίν 6 μήνες μετά από μεγάλη τριχόπτωση που είχα ήμουνα μεταξύ ΙΙ-1 και ΙΙ-2) αλλά η μεγάλη μου διαφορά έιναι ότι δεν υπάρχει η πυκνότητα που δείχνει στις φωτογραφίες αλλά είναι αραιωμένο το μαλλί (γι' αυτό και φεγγίζει το κεφάλι)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα