Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το προσπεκτους απο καθε φαρμακο γραφει σε καποιο σημειο αλληλεπιδρασεις φαρμακων,το ποιο πιθανο ειναι μπορεις.LOK είπε:Αυτές τις μέρες έχω μια γρίπη και παίρνω αντιβίωση. Μπορώ να συνεχίσω κανονικά και το proscar...?
Γενικά αν κάποιος έχει γρίπη, μπορεί να παίρνει και φίνα...?
kapamarou είπε:το προσπεκτους απο καθε φαρμακο γραφει σε καποιο σημειο αλληλεπιδρασεις φαρμακων,το ποιο πιθανο ειναι μπορεις.
διαβασε και απο τα δυο κουτια ομως
lets dance τοτε :22m:LOK είπε:Έχω πετάξει στα σκουπίδια τις οδηγίες-προσπέκτους του Proscar απο την πρώτη μέρα... :
Όπως και να'χει εγώ διέκοψα εδώ και 2 μέρες τη φίνα... Θα ξαναξεκινήσω όταν γίνω καλά. Δε μου αρέσει η ιδέα να παίρνω και φίνα παράλληλα με την αντιβίωση...
πολυ καλο :14m: :14m: :14m:Kapamarou..., το αγαπημένο μου σε dance όπως σου αρέσει: :22m: :7m:
LOK είπε:Παίδες επανέρχομαι στο θέμα γιατί έχω πάθει το εξής...: Απο τότε που ξεκίνησα τη φίνα, με έχει πιάσει 3 ΦΟΡΕΣ αυτή η γρίπη που κυκλοφορεί εδω και καιρό και σε πιάνει ο λαιμός σου...
Έχω φρικάρει στην κυριολεξία..., έχω καταντήσει να σταματάω και να ξαναρχίζω την φίνα κάθε φορά που με πιάνει η γρίπη..., χώρια του οτι έχω πρόβλημα και με την δουλειά μου.., όλοι μου λένε τί έχεις πάθει τώρα τελευταία και αρρωσταίνεις συνέχεια...
Βέβαια για να πω την αλήθεια, αυτή τη γρίπη την περνάει πολύς κόσμος τώρα τελευταία, αλλα εγώ 3 φορές ρε γαμότο? Ποτέ δεν ήμουν έτσι..., ποτέ δεν με κόλαγε γρίπη τόσο εύκολα... Μήπως η φίνα μου χαλάει το ανοσοποιητικό σύστημα ρε παιδιά...??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
LOK είπε:Μου φαίνεται οτι το θέμα αυτό αρχίζει να παίρνει το δρόμο προς το θέμα "παρενέργειες"... Έχω τα ίδια συμπτώματα με αυτά που περιγράφεις..., μύτη λαιμός, χωρίς πυρετό..., κι αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για την ανακάλυψη μιας νέας παρενέργειας της φίνας..., και το θέμα σηκώνει συζήτηση...!
Δυστυχώς μου είναι λίγο αδύνατο να κάνω όλα αυτά που κάνεις εσύ για να μην σε πιάνει η γρίπη... Μάλλον θα αρχήσω να σκέφτομαι την οριστική διακοπή της φίνας... κρίμα, γιατί έχω παρατηρήσει όγκο στα μαλλιά και έχω την εντύπωση οτι πάει καλά η θεραπεία μου...
Κάποιος άλλος για συμβουλή επι του θέματος..?
xDante είπε:όταν είσαι γριπωμένος πάνε κάνε κατ εμέ μια εξέταση αίματος τα πάντα όλα να δεις που βρίσκεσαι ...... λευκά κλπ και αν μπορείς κάνε και τις λοιπές ανδρογόνα κλπ....
έχεις αμυδγαλές ή τις έχεις αφαιρέσει ?
danceworld_2001 είπε:Μπορεί να είναι και τυχαία διαπίστωση. Εγώ σου έγραψα ότι σου έγραψα περισσότερο για το πως να το αντιμετωπίσεις. Εσύ έβγαλες τα συμπτώματα άμεσα ενώ εγώ μετά από 1 χρόνο. Και δεν είναι οτι παλιά δεν αρρώσταινα και ποτέ απλά το 2006 παράγινε το θέμα. Περισσότερο με κολλάγανε κάτι αρρωστιάρηδες στην δουλειά, δεν κρύωνα απο τον καιρό.