Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
junior είπε:Φαίνεται ότι σταματώντας έχεις αμέσως έντονα πτωτική πορεία ξεπερνώντας προς τα κάτω τα αρχικά όρια , και ακολούθως επανέρχεται σταδιακά στα αρχικά!Εντυπωσιακό!Όποιος το έχει βιώσει μπορεί να μας το πει , αν όντως δηλαδή μετά από απότομη "κοιλιά" χάνεις ποιο πολλά απο τα αρχικά για να καταλήξεις πάλι στα αρχικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:ξεθαβω το θεμα.....
απλα ειδα τωρα το γραφημα του φιλου και η ερωτηση μου ειναι πως τοσο καλα αποτελεσματα εχει η σκετη φινα????εδω δειχνει οτι επιφερει μια αυξηση τριχω και την διατηρει μια χαρα στα επομενα 5 χρονια.....
ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο το γραφημα.....
dimitris1991 είπε:[quote author=giannis13 link=topic=185.msg29251#msg29251 date=1268752576]
ξεθαβω το θεμα.....
απλα ειδα τωρα το γραφημα του φιλου και η ερωτηση μου ειναι πως τοσο καλα αποτελεσματα εχει η σκετη φινα????εδω δειχνει οτι επιφερει μια αυξηση τριχω και την διατηρει μια χαρα στα επομενα 5 χρονια.....
ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο το γραφημα.....
dimitris1991 είπε:τωρα που το ανεφερες θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα μαυτο..
εγω που παιρνω φινα και εχω αρεωση και στν κορυφη και στους κροταφους, αν η κορυφη καλυφθει, απο τους κροταφους θα σταματησει η τριχοπτωση η θα συνεχισω να χανω κανονικα μαλλι απο κει περα?
dimitris1991 είπε:ναι αυτο θελω και εγω (το αστειο ειναι οτι αυτα που ρωταω τα ξερω απλα η επιβεβεωση σαυτα που πιστευω με κανει ακομα πιο χαρουμενο)
παντως η αρεωση πισω στην κορυφη ειναι η μεγαλητερη μαμακια, βρισκετε ακριβως στην μεση και σου χαλαει ολο το hairstyle