Γράφημα Minoxidil - Finasteride

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Γράφημα Minoxidil - Finasteride

Παρατηρήστε την καμπύλη που διαμορφώνεται όταν κάποιος διακόψει τη χρήση minoxidil (regain).

Άκης

Administrator

Καταρχάς thanks για το αρχείο. Πολύ ενημερωτικό και αξίζει.
Είναι το "χειροτερεύει" που είχα αναφέρει και σε άλλο post.
Και αυτό γιατί όταν σταματήσει να μπλοκάρει κάτι το πρόβλημα, πχ την DHT, πιθανών να οφείλεται στο ότι το η DHT επιστρέφει "με χίλια" (γνώμη μου αυτό, δεν το είδα κάπου).

junior

New Member

Φαίνεται ότι σταματώντας έχεις αμέσως έντονα πτωτική πορεία ξεπερνώντας προς τα κάτω τα αρχικά όρια , και ακολούθως επανέρχεται σταδιακά στα αρχικά!Εντυπωσιακό!Όποιος το έχει βιώσει μπορεί να μας το πει , αν όντως δηλαδή μετά από απότομη "κοιλιά" χάνεις ποιο πολλά απο τα αρχικά για να καταλήξεις πάλι στα αρχικά.

dim74

Member

παντως βλεπουμε πως οποια θεραπεια και αν ακολουθησει κανεις,οσο αποτελεσματικη κι αν ειναι στα δυο χρονια και μετα αρχιζει η αποτελεσματικοτητα να φθινει...αραγε γιατι να συμβαινει αυτο?

junior

New Member

Μάλλον ο οργανισμός συνηθίζει φιλε dim!Ισως γι αυτό να χρειάζεται κάποια αναπροσαρμογή θεραπείας που κ που.

Άκης

Administrator

Εν αναμονή για καλύτερα φάρμακα.
Δηλαδή, αν πάρουμε τώρα κάτι και κρατήσει 3-5 χρόνια, ποιός ξέρει τί μπορεί να μας εμφανίσουν μέχρι τότε.
Μπορεί κανενα στυλ Handrox και να τα έχει όλα σε ένα, να είναι δυνατό και να κάνει την δουλειά.

Πάντως δεν ξέρω αν ισχύει και για όλους.
Δηλαδή, υπάρχουν άτομα που πέρνουν proscar και rogaine για πάνω από 8 χρόνια χωρίς καμία διαφορά ή σημάδια "πτώσης".

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτο που ειπε ο ακης σε ενα παλιο του ποστ εμενα μου εμεινε και με εκανε να νοιωσω καλυτερα
το ποστ ελεγε πανω κατω δεν το θυμαμαι ακριβως αλλα αυτο το νοημα εβγαινε
""δες το σαν ρουτινα οπως καθε βραδυ πλενεις τα δοντια σου ετσι θα βαζεις και μερικες σταγονες απο το προιον που διαλεξες""
και λεω εγω δηλαδη ρε παιδια για τα δοντια μας και την υγιεινη μας αφιερωνοουμε καθε βραδυ λιγο χρονο
και για τα μαλλια μας δεν μπορουμε να το κανουμε δηλαδη ??????

λοιπον ξερω ειναι σπαστικο πολυ να παλευεις για κατι και μετα μολις το σταματησεις να σε αφηνει
οπως και η γυμναστηκη τρεχεις ιδρωνεις κανεις ενα καλο σωμα κανεις καλη διατροφη
μετα σταματας τρως οτι σου αρεσει δεν γυμναζεσε και παλι η κοιλια μεγαλωνει

πρεπει να γινεις τροπος ζωης κατι που θελουμε
αλλιως θα εχουμε ασχημα αποτελεσματα
η τα αποτελεσματα θα χαθουν !!

magic810

New Member

junior είπε:
Φαίνεται ότι σταματώντας έχεις αμέσως έντονα πτωτική πορεία ξεπερνώντας προς τα κάτω τα αρχικά όρια , και ακολούθως επανέρχεται σταδιακά στα αρχικά!Εντυπωσιακό!Όποιος το έχει βιώσει μπορεί να μας το πει , αν όντως δηλαδή μετά από απότομη "κοιλιά" χάνεις ποιο πολλά απο τα αρχικά για να καταλήξεις πάλι στα αρχικά.

Εγω προσωπικα οσο παρδοξο κ αν ακουγεται ειχα σταματησει την χρηση φιναστεριδης και μινοξιδιλης μετα απο 2 χρονια θεραπειας..οταν πηγα στρατο.....ΟΚ τα μαλλια μου αρχισαν να πεφτουν αλλα οχι με τον ρυθμο που αναφερει η καμπυλη...
σε φυσιλογικα πλαισια...πιστευω οτι αν τηρουσα μια θεραπεια συντηρησης να μην ειχα ουτε κ αυτη την λιγη τριχοπτωση...
Θα γινω γραφικος αλλα και παλι πιστευω οτι ειναι θεμα οργανισμου.............

Επειδη δεν ηξερα που να το κολλησω ειναι μια αναλυση με τη πορεια της τριχας....γενικα

http://www.pnas.org/content/97/15/8328.full?ck=nck

giannis1991

Well-Known Member

ξεθαβω το θεμα.....
απλα ειδα τωρα το γραφημα του φιλου και η ερωτηση μου ειναι πως τοσο καλα αποτελεσματα εχει η σκετη φινα????εδω δειχνει οτι επιφερει μια αυξηση τριχω και την διατηρει μια χαρα στα επομενα 5 χρονια.....
ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο το γραφημα.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis13 είπε:
ξεθαβω το θεμα.....
απλα ειδα τωρα το γραφημα του φιλου και η ερωτηση μου ειναι πως τοσο καλα αποτελεσματα εχει η σκετη φινα????εδω δειχνει οτι επιφερει μια αυξηση τριχω και την διατηρει μια χαρα στα επομενα 5 χρονια.....

εγω που παιρνω μονο φινα το ειδα και χαρηκα ^_^
το να αφιερωνεις 5 δευτερολεπτα την ημερα στα μαλλια σου και να σου δινει τετοια αποτελεσματα ειναι οτι καλυτερο :)

και προσωπικα εγω που δεν εχω και πολυ μεγαλο προβλημα αν μου κανει τετοια βελτιωση θα γινω nw1

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=185.msg29251#msg29251 date=1268752576]
ξεθαβω το θεμα.....

εγω που παιρνω μονο φινα το ειδα και χαρηκα ^_^
το να αφιερωνεις 5 δευτερολεπτα την ημερα στα μαλλια σου και να σου δινει τετοια αποτελεσματα ειναι οτι καλυτερο :)
[/quote]

ειδεσ ε??σε εφτιαξα ;D
αλλα νομιζω οτι αυτα τα στοιχεια αναφερονται στο βερτεξ...εκει η φινα εχει σαφως μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα......

τωρα που το ανεφερες θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα μαυτο..
εγω που παιρνω φινα και εχω αρεωση και στν κορυφη και στους κροταφους, αν η κορυφη καλυφθει, απο τους κροταφους θα σταματησει η τριχοπτωση η θα συνεχισω να χανω κανονικα μαλλι απο κει περα?

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
τωρα που το ανεφερες θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα μαυτο..
εγω που παιρνω φινα και εχω αρεωση και στν κορυφη και στους κροταφους, αν η κορυφη καλυφθει, απο τους κροταφους θα σταματησει η τριχοπτωση η θα συνεχισω να χανω κανονικα μαλλι απο κει περα?

στην κορυφη εχεις πολλες πιθανοτητες να εχεις επανεκφυση.....στους κροταφους ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι και να συνεχιστει η τριχοπτωση οπως πηγαινε....το λιγοτερο που θα κανει θα ειναι να στην ελαττωσει,μπορει και να τη σταματησει για ενα μεγαλο διαστημα.....

ναι αυτο θελω και εγω (το αστειο ειναι οτι αυτα που ρωταω τα ξερω απλα η επιβεβεωση σαυτα που πιστευω με κανει ακομα πιο χαρουμενο :p )

παντως η αρεωση πισω στην κορυφη ειναι η μεγαλητερη μαμακια, βρισκετε ακριβως στην μεση και σου χαλαει ολο το hairstyle

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
ναι αυτο θελω και εγω (το αστειο ειναι οτι αυτα που ρωταω τα ξερω απλα η επιβεβεωση σαυτα που πιστευω με κανει ακομα πιο χαρουμενο :p )

παντως η αρεωση πισω στην κορυφη ειναι η μεγαλητερη μαμακια, βρισκετε ακριβως στην μεση και σου χαλαει ολο το hairstyle

τι εννοεις κορυφη??????εγω οταν λεω κορυφη εννοω το πανω-πισω κομματι......το οποιο στον καθρεφτη δε φαινεται.....πρεπει να χρησιμοποιησεις 2 καθρεφτες για να δεις το πισω μερος....οτι ειναι μαλακια ειναι αλλα οχι τοσο λογω styling(εκτος αν σηκωνεις ολα τα πανω)οσο λογω γενικου θεαματος.....

giannis1991

Well-Known Member

δεν ξερω αν φαινεται καλα....

Συνημμένα

• images[11].jpg
    images[11].jpg
    2.8 KB · Προβολές: 150

ναι αυτο εννοω , αλλα εμενα ειναι πολυ μικροτερο.. γυρω στο 1 και κατι εκατοστο, δηλαδη δεν φενετε αν δν το παρατηρησεις καλα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα