Γνώμη για μμ σε ιδιώτη γιατρό

Kokis

New Member
Καλημερα παιδια.Ειμαι κανουργιος στο φορουμ κ θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλα δεν ξερω που πρεπει να το γραψω..θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας για μεταμοσχευση μαλλιων στον Κων. Ανα***σακη στο Μαρουσι..ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
κάτσε διάβασε το φόρουμ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες και θα πάρεις γνώμη για όλους τους γιατρους

Kokis

New Member
Στο φορουμ διαβαζω γενικα για τους ελληνες γιατρους οτι δεν ειναι κ η καλυτερη επιλογη.Για την dhi εχω διαβασει καλα λογια μονο.Απλα ηθελα να δω αν εχει κανεις προσωπικη αποψη για τον συγκεκριμενο γιατρο.

Kokis

New Member
Δε θα απαντουσα αλλα πρεπει..κουνια που σε κουναγε αν νομιζεις οτι ειμαι ο Ανα*****κης..Πρεπει να το κοψετε αυτο το συνηθειο της υπερβολικης καχυποψιας εδω στο φορουμ γιατι ΔΕ βοηθατε πουθενα..ειμαι ΑΠΛΑ ενα παιδι που ψαχνομαι μπας κ γλιτωσω το ταξιδι για Κυπρο..ελεος δλδ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε μου και γιατι να γλιτωσεις το ταξιδι?πλεον και η κυπρος εχει γινει ανταγωνιστικη στις τιμες και εχει και πιο καθαρο ιστορικο απο τοθς σγαγεις της Ελλαδας...αν θες να κανειςνκαντο σωστα και σχεδιασμενα....

Kokis

New Member
Απλα δεν εχω μεγαλο θεμα αυτη την στιγμη παρα μονο κροταφους θα ηθελα να γεμισω κ ελαχιστα στη hairline κ σκεφτηκα οτι για τοσο λιγο ισως εδω στην ελλαδα το κανουν καλα..

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε υπαρχει το καλο το κακο το μετριο κτλπ ασχετα αν θες να βαλεις πολλα ή λιγα θυλακια...εγω οθτε θα κοιταζα ελλαδα παντως...κανε την ερευνα σου και διαλεξε...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δε θα απαντουσα αλλα πρεπει..κουνια που σε κουναγε αν νομιζεις οτι ειμαι ο Ανα*****κης..Πρεπει να το κοψετε αυτο το συνηθειο της υπερβολικης καχυποψιας εδω στο φορουμ γιατι ΔΕ βοηθατε πουθενα..ειμαι ΑΠΛΑ ενα παιδι που ψαχνομαι μπας κ γλιτωσω το ταξιδι για Κυπρο..ελεος δλδ

Νεο μελος σε βλεπω αλλα ξερεις πολυ καλα που ειμαστε καχυποπτοι αρα σε κοβω διαβασμενο γιατι παραπανω λες (υπερβολικης καχυποψιας εδω στο φορουμ) δευτερον βλεπω τωρα ειπες ολοκληρομενο το ονομα του Γιατρου ενω πριν το βαλες με αστερισκους. Τριτον,μαθαμε τωρα ολοι να λεμε την ιδια καραμελα εδω μεσα. (να γλιτωσω το ταξιδι στην κυπρο) ωραιο tip για να δελεασεις εναν τελειος αδιαβαστο και να τον κανεις να νιωσει λες και παει στην αλλη ακρη της γης για πολεμο.
Παρολο που εισαι διαβασμενος αποτι φενεται ζητας γνωμη για καποιον τον οποιον ξερεις τι απαντηση θα παρεις απο ολους μας.
Τελος μπορει να κανω και λαθος σε ολα και σου ζητω συγγνωμη αλλα οφειλω να ειμαι παντα καχυποπτος με νεα μελη και ενα παραπανω με μελη που αντιδρουν ετσι στα λεγομενα μου οπως (κουνια που σε κουναγε).
Εχω καποια δικα μου κριτιρια εδω μεσα για να ξεχωριζω καποια ατομα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

John_HDC

Απλα δεν εχω μεγαλο θεμα αυτη την στιγμη παρα μονο κροταφους θα ηθελα να γεμισω κ ελαχιστα στη hairline κ σκεφτηκα οτι για τοσο λιγο ισως εδω στην ελλαδα το κανουν καλα..

Αυτο που ζητας εσυ το μονο σιγουρο οτι στην ελλαδα δεν τον κανουν καλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kokis

New Member
Ευχαριστω για τις απαντησεις..δεν ειμαι παντως εδω για κανενος γιατρου το συμφερον αλλα για το δικο μου προβλημα..γι αυτο τα πηρα (κουνια που σε κουναγε) γιατι λεω ρε πουστη μου εχω το προβλημα μου εχω κ τους αλλους να μου λενε καλως τον κυριο Αν.......κη..Κ οταν ειπα καινουργιος στο φορουμ αλλο εννουσα αλλα το διατυπωσα λαθος.Εδω κ κανα χρονο παρακολουθω το φορουμ απλα τωρα εγραψα για πρωτη φορα..Κ κατι ακομα για το θεμα μου..Απο οτι καταλαβα απο αυτο που μου ειπες John John εννοεις οτι στα "μερεμετακια" ειδικα δλδ εδω στην ελλαδα δεν ειναι καλοι? Απλα σγω σκεφτομουν να βαλω λιγα grafts μπροστα, αρκετα λιγα γιατι ξεκινησα κ φιναστεριδη κ θα κρατησω αρκετα τα υπολοιπα μαλλια σε καλη κατασταση
κ μετα απο καποια χρονια(2,3,5) οσο τραβηξει τελοσπαντων να παω για μια μεγαλυτερη μεταμοσχευση στην Κυπρο.Αυτο ηταν το σκεπτικο μου αλλα μπορει να ειναι κ λαθος..Εχω διαβασει οοτι μερικα παιδια σπο το φορουμ εχουν μεινει συχαριστημενοι απο την Dhi..Για αυτους τι λετε?? Να τονησω οτι θελω να εχω πολυ καλο αποτελεσμα σε αυτο που θα κανω γι αυτο θελω να μου πειτε την πραγματηκοτητα ..Ευχαριστω και παλι!

Hope

Active Member
Κρίνοντας από το website του σου δημιουργεί μια θετική 1η εντύπωση. Χωρίς βέβαια να σημαίνει και πολλά αυτό...
Kokis έκανες consultation? Τι σου είπε? Ποια η γνώμη σου?

John_HDC

Κokis θα μας βοηθουσε να βαλεις φωτογραφιες να δουμε που βρισκεσαι γιατι ισως και να βιαζεσαι λιγακι.
Επισης την Ηλικια σου και το ιστορικο οικογενειας.
Αυτα θα μας βοηθουσαν να σε πουμε καλυτερα την γνωμη μας.
Για το Γιατρο παντως δεν ξερω να σου πω κατι.
Η d*i καλυτερη ακουγεται καλη σαν ιδεα αλλα εαν θες να κανεις κροταφους με hairline θες και καλυτερη πυκνωση εκει για να δεσει με το υπολοιπο μαλλι εφοσον εχεις μπολικο.Αλλιως αργοτερα αν εξελιχθει η τριχωπτωση θα εχεις Θεμα.
Μια ακομη καλη δουλεια ειδαμε του Β*εκρη απο Ελλαδα.

aeratos28

Just aeratos
αφού ξέρει ο kokis για την καχυποψία του καθενός εδώ μέσα στο φόρουμ σημαίνει ότι έχει δει γενικά το φόρουμ και έχει δει ότι οι απόψεις,όπως είναι λογικό βέβαια,είναι πολλές και διαφορετικές..κλίνουν οι περισσότερες προς Κύπρο μεριά και Ευρώπη και υπάρχουν και πολλά παιδιά που έχουν κάνει και εδώ στην Ελλάδα.εδώ στην Ελλάδα λοιπόν σχεδόν όλες οι εμφυτεύσεις που έχουμε δει είναι από μια εταιρία..μπαίνει τώρα ο kokis και ενώ όπως είπαμε ξέρει για την καχυποψία του φόρουμ,όλα αυτά που είπα πριν δεν τα ξερει και μας ζητάει την γνώμη μας για έναν γιατρό που εδώ τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί κάτι ούτε έχουμε δει κάποιο αποτέλεσμα του ..τρολαρεις φιλε??και είσαι και ειρωνικος κιόλας..το νου σου μην πέσεις από την κούνια σου γιατί πολύ κουνιεται..

Kokis

New Member
Α ρε αερατε...φςςςςςςςςς..φυσαςς..τεσπα δεν θα ασχοληθω μαζι σου καν..μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο να δειτε σε τι κατασταση ειμαι κ να μου πειτε την γνωμη σας..φιλε hope τον ειχα επισκεφθει τον συγκεκριμενο γιατρο πριν κανα χρονο (ειναι κ σχετικα κοντα στο σπιτι μου) κ μου εκανε καλη εντυπωση..αλλα τα λογια απο την πραξη απεχουν πολυ κ επειδη δεν εχω ακουσει κατι στο φορουμ για αυτον ειπα να ρωτησω μπας και καποιος ειχε καποια εμπειρια..αλλα μαλλον το βλεπω για κυπρο στο τελος...

Δημητρης38

Active Member
Αρχηγε θα εμπιστευτεις την εικονα σου σε εναν Γιατρο που δεν ειναι εξιδικευμενος χωρις την αναλογη εμπειρια ή σε καποιον που εχεις δει αποτελεσματα της δουλειας του και εισαι ποιο σιγουρος/ασφαλης ως το τελικο αποτελεσμα και τα λεφτα που θα πληρωσεις ?

Αυτα σκεψου και δεν ειναι αναγκη να ρωτας πραγματα αυτονοητα.
Εαν τα αποτελεσματα δουλειας του συγκεκριμενου Γιατρου ειναι αξια σχολιασμου θα υπηρχε ενοτητα αντιστοιχη στο Φορουμ και δεν θα χρειαζοταν να ρωτησεις ....

Μπλουζα