Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γκούρα ναι.Περιστατικο του Γκουρα εννοεις ειδες απο κοντα ή του Θεοχαρη;Ναι καταλαβα τι εννοεις,προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι προκειται για εναν part-time γιατρο μεταμοσχευσης,δεν εξηγειται αλλιως να ανεβαζει τετοια περιστατικα για να διαφημισει την δουλεια του.Εχει μεινει πραγματικα μια δεκαετια πισω τουλαχιστον.Βλεπω προσφερει και combo.Τι βγαζει δηλαδη;mega session 900 grafts strip+ 900 grafts FUE;Ακομη και η DHI εχει δουλεψει μεγαλυτερα νουμερα μοσχευματων
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραία ναι τα είδα, ευχαριστώ!Τα ανεξάρτητα δεν τα βλέπεις?
Καλησπερα φιλε! Ναι κι εγω ακριβως το ιδιο θα λεγα γι αυτον, ναι μεν ψαχνοταν αλλα δεν ειχε καλα αποτελεσματα... Οποτε μετα απο μια συζητηση που ειχα με εναν που εκανε στην advanced hair clinics μαλλον σε αυτη θα κανω.. εσυ τελικα τι εκανες?Καλησπέρα φίλε μου,
Χρόνια Πολλά!
Είχα επισκεφτεί και εγώ το ιατρείο του κυρίου Θεοχάρη, πριν περίπου 2 χρόνια. Ήταν από τους πρώτους γιατρούς που είχα συμβουλευτεί εκείνη την περίοδο που σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο μεταμόσχευσης. Αφενός μου άφησε πολύ θετική εντύπωση ο χρόνος που αφιέρωσε ο γιατρός για να απαντήσει στις ερωτήσεις μου. Από την άλλη με αποθάρρυνε το γεγονός ότι δεν εξειδικευόταν αποκλειστικά στις μεταμοσχεύσεις καθώς και κάποια αποτελέσματα που μου έδειξε ο γιατρός εκείνη την ώρα. Πάντως μου είχε φανεί άνθρωπος που»το ψάχνει» και προσπαθεί να βελτιώνεται.
Καλησπερα φιλε! Ναι κι εγω ακριβως το ιδιο θα λεγα γι αυτον, ναι μεν ψαχνοταν αλλα δεν ειχε καλα αποτελεσματα... Οποτε μετα απο μια συζητηση που ειχα με εναν που εκανε στην advanced hair clinics μαλλον σε αυτη θα κανω.. εσυ τελικα τι εκανες?
Στο σημείο που είπες δεν έχεις δει ένα γιατρό εδώ....απορώ πως ο @Anastasakis Hair Clinic δεν τοποθετήθηκεΠρόσφατη μεταμόσχευση σε αυτόν, βιαστική απόφαση και με συγκυρίες περίεργες. Δεν ήξερα καλύτερα.
Πάααρα πολύ νωρίς για το αποτέλεσμα αλλά από τη μετεγχειρητική εικόνα πολλά λάθη (πολλά διπλα τριχοθυλάκια στο hairline και κανα δυό τριπλά, φορές τρίχας προς τα πάνω) και γενικά κακή επικοινωνία.
Όλα αυτά σε ένα κεφάλι που δεν είχε θέμα σοβαρό. Έχω κάνει ήδη επικοινωνία για επιδιόρθωση στο εξωτερικό και μου έχουν επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μου, και θα περιμένω το 6μηνο να δούμε πώς θα είναι. Πρόκειται να ακολουθήσει πολλή ταλαιπωρία και πολλά έξοδα, αφού έχει προηγηθεί πολλή στενοχώρια. Δεν είναι επίπεδο υπογείου στην Τουρκία, ο άνθρωπος έχει θεωρητική γνώση αλλά δε φαίνεται ότι θα βγει καλό. Μακάρι να βγει "ok" και να μπορώ να το καθυστερήσω/ανεχτώ. Στην αντίθετη περίπτωση σκέφτομαι σοβαρά να κάνω reversal και να τα στείλω όλα πάλι πίσω στη δότρια (μου έχει δοθεί σαν επιλογή).
Γενικά επειδή ασχολήθηκα μετά τη γιορτή αναλυτικά με το θέμα (μη ρωτήσετε γιατί, περίπλοκη φάση), έχω καταλήξει ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια εξαιρετικά ιδιαίτερη αισθητική επέμβαση (εκεί την πάτησα) και όχι σαν άλλες επεμβάσεις που μπορείς να πεις θα την κάνω Ελλάδα. Δεν έχω δει ούτε έναν γιατρό εδώ που να έχει δουλειές που θα με ικανοποιούσαν ώστε να τον άφηνα να μου ακουμπήσει το κεφάλι και νιώθω αδιανόητες τύψεις και ντροπή που ήμουν τόσο αφελής, γιατί συνήθως υπεραναλύω και ήταν ο,τι να ναι απόφαση σε ο,τι να ναι στιγμή.
Στα δικά μου μάτια μια μεταμόσχευση για να αξίζει περισσότερο από την αλωπεκία πρέπει να είναι τελείως elite επίπεδο και χαμηλά NW, και πάλι σε σχέση με άλλες επεμβάσεις (ρινοπλαστικές κοκ) ο παράγοντας προόδου της αλωπεκίας την κάνει ακόμα λιγότερο ελκυστική. Θέλει αδιανόητη προσοχή. Υπάρχουν κανά δυό στην Ελλάδα που κάνουν μέτριες προς κακές δουλειές που μπορεί κάποιους να τους ικανοποιούν. Εγώ έχω μία τάση πλέον να προτιμώ την αλωπεκία από το 99% των μεταμοσχεύσεων που γίνονται στη χώρα μας. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι χειρουργοί παγκοσμίως των οποίων τις δουλειές θα προτιμούσα από την αλωπεκία, αντίθετα με τη ρινοπλαστική πχ όπως προείπα που θα ήταν θεωρητικά εκατοντάδες ή χιλιάδες.
Καλησπερα φιλε, νομιζω πως αυτο που περνας λεγεται buyers remorse, εχω δει αρκετους να το περνανε μετα απο μεταμοσχευση μαλλιων.Πρόσφατη μεταμόσχευση σε αυτόν, βιαστική απόφαση και με συγκυρίες περίεργες. Δεν ήξερα καλύτερα.
Πάααρα πολύ νωρίς για το αποτέλεσμα αλλά από τη μετεγχειρητική εικόνα πολλά λάθη (πολλά διπλα τριχοθυλάκια στο hairline και κανα δυό τριπλά, φορές τρίχας προς τα πάνω) και γενικά κακή επικοινωνία.
Όλα αυτά σε ένα κεφάλι που δεν είχε θέμα σοβαρό. Έχω κάνει ήδη επικοινωνία για επιδιόρθωση στο εξωτερικό και μου έχουν επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μου, και θα περιμένω το 6μηνο να δούμε πώς θα είναι. Πρόκειται να ακολουθήσει πολλή ταλαιπωρία και πολλά έξοδα, αφού έχει προηγηθεί πολλή στενοχώρια. Δεν είναι επίπεδο υπογείου στην Τουρκία, ο άνθρωπος έχει θεωρητική γνώση αλλά δε φαίνεται ότι θα βγει καλό. Μακάρι να βγει "ok" και να μπορώ να το καθυστερήσω/ανεχτώ. Στην αντίθετη περίπτωση σκέφτομαι σοβαρά να κάνω reversal και να τα στείλω όλα πάλι πίσω στη δότρια (μου έχει δοθεί σαν επιλογή).
Γενικά επειδή ασχολήθηκα μετά τη γιορτή αναλυτικά με το θέμα (μη ρωτήσετε γιατί, περίπλοκη φάση), έχω καταλήξει ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια εξαιρετικά ιδιαίτερη αισθητική επέμβαση (εκεί την πάτησα) και όχι σαν άλλες επεμβάσεις που μπορείς να πεις θα την κάνω Ελλάδα. Δεν έχω δει ούτε έναν γιατρό εδώ που να έχει δουλειές που θα με ικανοποιούσαν ώστε να τον άφηνα να μου ακουμπήσει το κεφάλι και νιώθω αδιανόητες τύψεις και ντροπή που ήμουν τόσο αφελής, γιατί συνήθως υπεραναλύω και ήταν ο,τι να ναι απόφαση σε ο,τι να ναι στιγμή.
Στα δικά μου μάτια μια μεταμόσχευση για να αξίζει περισσότερο από την αλωπεκία πρέπει να είναι τελείως elite επίπεδο και χαμηλά NW, και πάλι σε σχέση με άλλες επεμβάσεις (ρινοπλαστικές κοκ) ο παράγοντας προόδου της αλωπεκίας την κάνει ακόμα λιγότερο ελκυστική. Θέλει αδιανόητη προσοχή. Υπάρχουν κανά δυό στην Ελλάδα που κάνουν μέτριες προς κακές δουλειές που μπορεί κάποιους να τους ικανοποιούν. Εγώ έχω μία τάση πλέον να προτιμώ την αλωπεκία από το 99% των μεταμοσχεύσεων που γίνονται στη χώρα μας. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι χειρουργοί παγκοσμίως των οποίων τις δουλειές θα προτιμούσα από την αλωπεκία, αντίθετα με τη ρινοπλαστική πχ όπως προείπα που θα ήταν θεωρητικά εκατοντάδες ή χιλιάδες.