Για εμένα πιο πολύ σημασία έχει να έχει ο γιατρός καθημερινή επαφή με το αντικείμενο, (Αν κάνει 2 επεμβάσεις το μήνα πόσο καλός να είναι ; Αν όμως κάνει κάθε μέρα;Άρα εκτός από Αναστασάκη μένει AHC,DHI,Seneca από τους γνωστούς με αρκετά αποτελέσματα Αθήνα αν δεν χάνω κάτι. Αφού επισκεφτώ 3-4 κλινικές θα ανοίξω τοπικ με την πληροφορία που θα έχω συλλέξει (ήδη πήγα σε 2) για περισσότερες γνώμες ή αν είναι να τα πάρω όλα ξούρα.
Για DHI δεν έχω ακούσει καλά λόγια αν και γνωστός μου πέτυχε καλό αποτέλεσμα εκεί. Μεμονωμένα αποτελέσματα όμως δε λένε κάτι γιατί και από Γκούρα γνωστό μου έχω καλό αποτέλεσμα. Αυτό που διαβάζω ότι Seneca ίσον DHI ισχύει - τι ακριβώς σημαίνει;
Επίσης είναι σημαντικό κριτήριο να είναι ο γιατρός μέλος του ISHRS ή δε λέει και πολλά - μπορεί να μπει κάποιος μέτριος;
Να έχει δείξει αποτελέσματα που να με ικανοποιούν και να έχει κίνητρο να προσπαθεί για το καλύτερο.
Για αυτό διάλεξα Advanced hair clinics και ήμουν ανάμεσα στο να επιλέξω τη γιατρό Ανδρικοπουλου Αντωνία ή τη Μαρία Ζαμπουλακη. Και οι δύο είναι πάνω από 10ετια στην κλινική της Αθήνας και μετά από διάβασμα στο φόρουμ έχει αναφερθεί το όνομα τους κατά καιρούς. Τελικά έκανα με την πρώτη.
Θέλει μελέτη εντός και εκτός φόρουμ τα ζυγίζεις όλα και επιλέγεις.