danceworld_2001
Well-Known Member
Είμαι χρήστης φιναστερίδης απο το 2005 με τέλεια αποτελέσματα. Διέκοψα 1 χρόνο το 2008 πειραματικά και ήταν μέγα λάθος, μετά την διακοπη χάνεις έδαφος που ποτέ δεν το ανακτάς ποτέ εντελώς. Το φάρμακο το παντρευεσαι εφόρου ζωής. Αν είσαι τυχερός και δεν σου κάνει παρενέργειες ή ειναι ανεκτές, τότε καλώς αλλά το λαμβάνεις πάντα. Ρισκάρεις όμως και πάλι γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μετά απο πολλά χρόνια χρήσης. Απαραιτητως μια φορά το χρόνο εξετάσεις γενικές + ούρων + psa και ίσως και μερικές ορμόνες. Μετά απο χρόνια ο οργανισμός το συνηθίζει κάπως και επειδή ειναι ενα απίστευτα δοσοεξαρτώμενο φάρμακο (μεγαλύτερες δόσεις - καλύτερα αποτελέσματα) πρέπει να αυξήσεις δόση. Εγώ παίρνω τώρα 1/3 και φρέναρα την αραίωση ενώ πριν 8 μήνες που έπαιρνα 1/4 δεν με έπιανε. Επίσης η φίνα κάνει λίγα τις απίστευτα ευαίσθητες περιοχές των κροτάφων, εκεί θα πέφτουν συνέχεια απλά με πιο αργό ρυθμό. Στο σχήμα του big3 το φουνγκοράλ έχει αμφιλεγόμενα αποτελέσματα, σε εμένα εκφύλιζε την τρίχα, δεν το συνιστώ. Και όσοι νομίζετε πως η μινόξ ειναι νεράκι επειδή δεν δίνει επανέκφυση... μέγα λάθος. Βοηθάει τον θύλακα να μείνει ζωντανός και συνεπικουρεί την θεραπεία με φίνα, ιδανικά, αυτά τα 2 πάνε πακέτο. Εγώ που σταμάτησα την μινοξ 8 μήνες είδα τραγική χειροτέρευση παρότι έπαιρνα φίνα. Στο τέλος πάντως όλοι καταλήγουν για χειρουργείο, αυτό ειναι όλα τα λεφτά απο όλες τις απόψεις για το συνολικό αποτέλεσμα.