το θεμα φιλε μου ειναι οτι αν αντιληφθουμε οτι δεν ειναι σημαντικος παράγοντας η πτωση της τριχας σε σχεση με αλλα πραγματα θα αντιληφθεις οτι η λογικη λεει: δεν πειραζουμε τα ορμονικα μας για τετοιο λογο..
οτι εχουμε λαθος αντιληψη των πραγματων ειναι πασιφανες στους περισσοτερους ανθρωπους.. δεν χωραει λογικη να ριχνουμε ορμονες για μια τριχα.. το οτι το θεμα ραφλα μας επηρεαζει τοσο ωστε να μπουμε στην διαδικασια να παρουμε χαπια ορμονικα πρεπει να κατανοησουμε οτι ειναι θεμα αντιληψης των σημαντικων πραγματων στην ζωη μας και δεν μας δημιουργει το προβλημα η καθεαυτή ραφλα..
συμφωνώ φίλε μου ειδικά με το τελευταίο, μακάρι να μην με επηρέαζε, να μην το θεωρούσα σημαντικό και να μην είχα ασχοληθεί ποτέ..ούτε με ουσίες, ούτε με μεταμοσχεύσεις, ούτε με λοσιόν κλπ ..να μου ήταν αδιάφορο..
υπαρχουν παιδια με καρκινο.. ανθρωποι που πεθαινουν σε νεαρη ηλικια.. ενας γνωστος μου παραδειγμα ετων 36 θα πεθανει απο καρκινο στο παγκρεας το ξερει και εχει 2μηνες ζωη ακομα..μαλιστα εχθες επεσε και σε κωμα
Εδώ θεωρώ ότι δραματοποιείται υπερβολικά. Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, ανθρωποι ανάπηροι, άνθρωποι κατάκοιτοι, ανθρωποι ανήμποροι, κ.ο.κ. συμφωνώ.
Πέραν από την ισχύ του συναισθήματος που μεταφέρεται μέσα από το καρκίνο και τους νεους ανθρώπους που πεθαίνουν, και σε όλους προκαλούνε συναισθήματα λύπης και πόνου, που κολλάνε στη κουβέντα για δοκιμή ή χρήση φιναστερίδης; Με ποιο τρόπο ακριβώς συνδέονται τα παραπάνω;
και εσεις λετε να παιρνουμε
λέμε ότι μπορούν απλά να δοκιμάσουν και ανάλογα ο καθένας πράττει και ναι αν ωφελείται κάποιος δεν βλέπω το λόγο να μην πάρει, εφόσον κάνει και τις εξετάσεις του και είναι οκ. Οι μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές έδειξαν στην πλειονότητα τους οφέλη.
χαπια ορμονικα με αγνωστες μακροχρονιες παρενεργειες για την ΤΡΙΧΑ?
ειμαστε καλα? σκεψου λοιπον τι ειναι σημαντικο και τι οχι..
Όπως έχει ήδη αναφερθεί το φάρμακο αυτό δεν βγήκε χθες, κυκλοφορεί πολλά χρόνια ξεκινώντας από Αμερική και ήδη υπάρχει εκτεταμένο safety record από πίσω του και αρκετές κλινικές δοκιμές με αποτελέσματα.
Παρεπιπτόντως όταν έκανα τη μεταμόσχευση πριν κάποια χρόνια μου λέγανε μα καλά τι πας να κάνεις; θα βάλεις μαλλιά; και θα δώσεις τόσα λεφτά; εδώ άλλοι δεν έχουνε για τα βασικά και εσύ θα δώσεις τόσα χρήματα για να πας Αμερική να βάλεις τρίχες; είσαι με τα καλά σου; και πολλά πολλά άλλα...
τελειωνοντας να το πω αλλιως,,, δεν θα ρισκαρω την υγεια μου ουτε στο 1% για λογο μη σοβαρο..
το σέβομαι απόλυτα αυτό, ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει
αυτο που κερδιζεις με αυτο που μπορει να χασεις ειναι δυσανάλογο πολυ δυσαναλογο... θεωρω οτι αυτο ειναι μια σωστη αντιληψη των πραγματων, κανεις δεν αποτρεπει κανεναν.. ελευθερη βουληση υπαρχει... δημοκρατια(λεμε τωρα) υπαρχει, ενημερωση υπαρχει,τα βαζει κατω ο καθενας και κρινει μονος του.. εγω προσωπικα δεν θα πω ποτε σε κανεναν παρε ορμονικο χαπι για να μην πεφτει η τριχα,οποιος θελει το επιλεγει.. το να διατυπωνουμε εναν αντιλογο με λογικη δεν αποτρεπει κανεναν,,τροφη για σκεψη του δινει.. η αν θελεις δευτερες σκεψεις..